Phoenix lakás

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Phoenix lakás

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Sun May 04, 2014 11:49 pm

Elle & Ambrosia & Gabriel

[You must be registered and logged in to see this image.]

Ahhoz képest, hogy eleinte mennyire naivan indultam neki az egésznek, most már érzem, hogy nem semmi lesz ez az egész. Megtapasztalhatom egy succubus képességeit, és ezzel Diát sem bántom meg. Elvégre az ő ötlete volt az egész. Szólhatott volna hamarabb is, mi tagadás, de az ő szavaival élve, akkor hol marad a meglepetés? Egyszerre élvezhetem a szerelmem, és egy szexorientált fajba tartozó személy társaságát. Nem hittem volna, hogy újra bele megy effajta dologba. De itt vagyunk, és úgy érzem, hamar bele is fogok lendülni. Csak  kellett egy kis löket,  de azt a kis showjukkal megadták nekem. Mielőtt valamit is reagálhattam volna, már az ágyon találtam magamat. De egyelőre nem fogom hagyni, hogy felülkerekedjenek rajtam. Egyelőre…
Át is fordultam hamar, hogy Diana legyen alul. Rajtam nem volt semmi, nekik lenne ezzel könnyebb dolguk, de nem tehetek róla. Szeretek én irányítani. Aztán át vehetik a kormányt, miután kijátszottam magamat. Meglátjuk mennyire sikerül őket kielégítenem, mert egyszerre két nővel foglalkozni nem egyszerű dolog, mégis megoldható. Csak Diana ne legyen féltékeny, mert akkor főbe lövöm magam… Vagy őt. Na jó, egyik sem fog megtörténni. Az alattam fekvő Diának adtam egy csókot, majd a succubus felé fordultam. Őt is szintúgy lenyomtam az ágyra, és egy csókkal illettem meg őt is. Már itt kezdtem érezni azt a bizonyos szívó erőt, vagy hogy mondjam. Minimális mértékben gyengültem le, mintha elsétálnék a konyhától a medencéig. Tehát nagyjából semennyire. Nem nagyon akartam tökölni, bele akartam vágni egyből a közepébe. Nyersnek tűnhetek, de ez általában nem szokta érdekelni Diát sem, arra hivatkozva, hogy jól csinálom.
Lassan végigcsókolgattam a succubus testét, miközben azt a hosszú csipkeruhát is húztam le róla, szép lassúsággal. Leérve az alsóneműjéig, azt lehúztam róla, és egyből el is kezdtem a dolgomat ott. És hogy Dia se unatkozzon, a jobb kezemet belecsúsztattam az ő bugyijába is, és úgy kezdtem el kényeztetni őt is az ujjaimmal. Több mint 1400 év után van tapasztalatom az ilyenekben, de minden nőnek más tetszik, ennyit biztosan állíthatok. Ha nem tetszik nekik szólnak, vagy más esetben maguk vesznek kezelésbe engem. Nekem éppoly mindegy.
▷Music:- ▷ Note: +18 ▷ Words: 339
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 111
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Tue Apr 15, 2014 10:28 pm


Ambrosia & Giselle & Gabriel
Ciao Bella!
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Szavadon foglak, ha kicsinál, a nővéred visszatérek és életed végéig kísérteni foglak és tépem a hajadat! – Elfekszem az ágyon és onnan nézem őt még erről beszélgetünk, közben persze mosolygok, mert nem adom magam olyan könnyen. De azért egy felbőszült vámpírral szemben lehet bajban lennék, ha nem tudom időben megérinteni őt, hogy lecsillapíthassam. Igen, féltem a csinos kis hátsómat, de nem én lennék, ha még sem kóstolnék bele ebbe az egész szituációba, nem véletlen kefélek alkalomadtán egy démonnal, aki teljesen kiszámíthatatlan és sosem tudhatom, mikor húzom ki a gyufát nála, és maradok ott fej nélkül, mondjuk. De izgalom az márpedig kell!
Csevejünk hamarosan abba marad, hiszen megérkezik a vámpír akire eddig vártunk, ilyen idős vérszívót még nem kóstoltam eddig, így méltán kíváncsi vagyok, mennyin szufla van benne és mire is képes? Valóban napokig ellehetek a belőle nyert energiából és mi olyan jó benne, ami miatt Giselle ennyire oda van érte? Vajon a technikája, a mérete? Hamarosan úgy is kiderül a dolog.
A legtöbb férfi zavarán segít, ha kap egy kis látványt, amire beindulhat, épp ezért szentelem a figyelmemet Gisellenek, és csókolom meg őt látványosan, majd kerülök lassan mögé, hogy Gabriel tekintete előtt simogathassam.
Mögöttük térdelek az ágyon, és közelebb hajolok hozzájuk, majd a másik oldalon, Gabe nyakába harapok bele, és megszívom egy kicsit a bőrt. Így a fülébe tudok kényelmesen suttogni.
- A kis barátnő neve nem fontos… itt nem a nevek a lényegesek, vámpír… vagy te csevegni szeretnél? – Kérdezek rá, búgó hangon, és beletúrok Giselle hajába, hogy felfedjem a vámpír előtt a karcsú nyakat és a finom bőrt, miközben, mögöttük maradok.
▷MUSIC: [You must be registered and logged in to see this link.] ▷ NOTE:   -   ▷ WORDS: -

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Mon Apr 14, 2014 10:14 pm

Elle & Ambrosia & Gabriel
[You must be registered and logged in to see this image.]

Méghogy nyugodt, pihenéssel teli lesz a napom... Jó lett volna tényleg egy kis pihenés, Dia napi adagjai mellett, de úgy tűnik ez a mai nap sem fog összejönni. Mintha nagyon ellenemre lenne, ez úgy hangozhat, pedig egyáltalán nem. Miért is lenne ellenemre egy hármas, a párommal, és egy szexorientált fajba tartozó lánnyal? Hülye az, aki egy ilyen ajánlatot nem fogad el. Egyedül akkor nem fogadtam volna el, ha Dián kívül más kér meg rá. Elvégre nem akarom megcsalni.
A csók után a succubusra figyeltem, amint rámászik Diára. Mit ne mondjak, nem hittem volna, hogy ilyen hajlamai vannak neki is. Múltkorinál még ellenkezett, de viszonylag azt is élvezte. Akkor pedig még mikor volt az a hármas régen, talán voltunk együtt olyan 100 éve. Ott én hivatkoztam arra, hogy valami újítás kéne a kapcsolatukba, őt pedig hetekig győzködtem, hogy na, csináljuk hát, mi bajunk lehet belőle. Tagadhatja ahogy akarja, tudom hogy azt is élvezte. Mi sem izgatóbb annál, ha a szerelmed, és egy másik nő ilyen élvezettel falják egymást. Karba tett kézzel figyeltem a műsort, nem sokkal később pedig már az ágyon találtam magamat. Hagytam magamat levetkőztetni, kíváncsi voltam mit akar kihozni ebből. Habár ennyi ruhában végképp nem tudnak sok mindent csinálni, ezért számítottam arra is, hogy a textilt ledobja valamelyikőjük. Amint megszabadultam minden ruhadarabomtól, magamhoz húztam Diát, és adtam egy csókot neki.
- A kis barátnőd nevét nem is kérdeztem...  Viszont felteszem, hogy te nem haboztál elmondani az enyémet.- Simítottam végig a hátán, majd egy újabb csókkal adományoztam meg.
▷Music:- ▷ Note:- ▷ Words:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 57
✤ Születésnap : 1308-07-13
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Ingyenélő

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Mon Apr 14, 2014 9:54 pm

Giselle & Gabriel & Ambrosia
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Nem kell aggódnod, a csata az enyém, és úgysem tudnának velem csinálni, ha ez az egész kiderül. Lehet, hogy idős vámpírok, viszont én meg egy erős boszorkány vagyok . – villantottam egy elégedett mosolyt. Kicsit több energiámba kerülne ugyan, ha Gabe-t kellene hatástalanítanom, viszont annyira menne, hogy életben maradjak, Diana meg sima ügy. Igaz nagyon durva mikor dühös lesz, de kockáztatni megérte, maximum nyulat varázsolok belőle és megetetem valamelyik négylábú kedvencével. Mondjuk hamarabb is szembe juthatott volna ez az egész, de jobb később, mint soha. Adtam pár csókot Gabe nyakára,de aztán Ambrosiával kezdtem el foglalkozni, jobban mondva ő velem, először csak megcsókolt, a simítására viszont a hideg is kirázott. Újból viszonoztam a csókját, hosszan, s forrón. Lehet, hogy most nem foglalkoztam az áldozatommal, de egy kis műsort ő is megérdemelt, nem eshetek neki rögtön bármennyire is szeretném. Szőke barátnőm nyakára tapasztottam az ajkaimat miután feléfordultam, s finoman megszívtam. Huncut kis vigyorral néztem rá, majd Gabehez sétáltam, gyengéd mozdulattal löktem az ágyra, elfoglaltam a csípőjét, majd vetkőztetni kezdtem. Mennyire jobb lenne a saját alakomban ezt csinálni, kicsit irritál, hogy a nővérem képében vagyok. Egyszerűen bosszant a tudat, hogy Giselle-ként nem kellek neki. Pedig hány férfi hever már a lábaim előtt, s hány fog még. Rossz fajba tartozom, succubusnak kellett volna születnem. No, de nem baj, így is jó lesz. A nyakához hajoltam, s gyengéden megharapdáltam. Mondtam, hogy mindent tudok róla, így azt is mi okoz neki örömöt. Az meg egyáltalán nem érdekel, mit fog ehhez szólni a drága nővérem, mintha ő olyan ártatlan lenne, igaz ártatlanabb, mint én, de nem egy apáca. Lassan simítottam végig a mellkasán is.
▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 111
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Mon Apr 14, 2014 7:36 pm


Ambrosia & Giselle & Gabriel
Ciao Bella!
[You must be registered and logged in to see this image.]

- Ha van szeme, akkor felfogja, hogy mennyivel vagy jobb a nővérednél, Elle. Nekem személy szerint jobban tetszel… - Kecsesen megvonom a vállamat, a nővére sosem hozott lázba, ellenben Giselle már megmozgatta a fantáziámat, így persze, hogy kapható voltam erre az alkalomra, és az erő, amit kapok? Napokig kitart, és nem kell szétszedetnem magam ahhoz, hogy ekkora löketre tegyek szert, bár a másik móddal sincsen bajom, de nem mindig van hozzá hangulatom. A zene kell, lételemem, hogy szóljon valami, nem szeretem a csendet, különösen akkor nem, ha mozgásban vagyok, egyszerűen jobban érzem magam, ha halkan lüktet valami a háttérben, aminek elég jó a ritmusa ahhoz, hogy a csípőt csavarni lehessen, amúgy is a tánc átmozgat és ellazít.
A zenére táncolok, lassan ahogy a ritmus adja, jobbra, balra csavarom a csípőm, és élvezem, ahogy a hang körbefon és megtölti a levegőt, majd hátravetem a fejem, és így nézek Gisellre.
- kíváncsi leszek erre, de ne aggódj, elememben vagyok, egy kis csínyben mindig benne vagyok, de a családi perpatvarból ki szándékozom maradni, mia bella! – Mire az ajtó nyílt, már én is az ágyon élveztem a pezsgő finom ízét, és a zenét is, lassú volt, löktető, csábító, ahogyan mi ketten is az ágyon. Bár még semmit sem tettünk, csupán vártunk, és láss csodát a várva várt férfiú is rövidesen megjelent, nem kicsit megilletődve. Nem erre számított ez nyilvánvaló, de hát ezt kapta és bolond lesz, ha nem fogadja el, vagy tényleg valami baj van a kis pöckével. Jóképű, de nem az akit bármikor is elkapnék egy bárban, ugyanakkor megvan a maga jóképűsége, és azért igen is szemrevaló, csak nem a zsánerem.
Lassú léptekkel álltam elé, nagyon közel hozzá, hogy a pezsgős poharat oda adjam neki, amin már ott van a rúzsom lenyomata, vörös akár a frissen ontott vér, szinte világít a mézszín hajam és a sápadt fehér bőröm mellett, de pont ez a lényeg. Nem szóltam bele kettejük beszélgetésébe, én nem bájcsevegni jöttem, így lazán Gabriel vállára tettem a bal kezem, még a jobbal étfontam Giselle derekát és megcsókoltam őt, látványosan és forrón, hogy műsort szolgáltathassunk Gab számára. A csókváltás után a vámpír tekintetét keresem, és lassan Giselle mögé lépek, tartva a szemkontaktust végig simítva a testén, fentről lefelé érzéki mozdulatokkal, hogy utána jobb kézzel a hajába túrjak, és oldalra hajtsam a fejét, hogy a nyakán húzhassam végig a nyelvem, és így csókoljam meg újra, miközben balom még mindig a testén barangol.
▷MUSIC: [You must be registered and logged in to see this link.] ▷ NOTE: - ▷ WORDS: -

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Mon Apr 14, 2014 3:40 pm

Elle & Ambrosia & Gabriel
[You must be registered and logged in to see this image.]

Hogy miért is voltam kis zavarban? Egyszerű a válasz, hogy szimplán elszoktam ettől az egész dologtól, hogy Dián kívül más is közrejátszik. Egyszer volt még anno a reneszánszban,  hogy belement egy hármasba, nagy unszolásra, cserébe meg az adósa lettem.  Jó üzlet volt, mit ne mondjak. Habár utána azt hittem, hogy ehhez hasonlóra még gondolni sem mer. Erre tessék, itt fekszik az ágyban egy másik nővel, lenge ruhában. Amint közelebb lépett hozzám az imént említett lány, rá is jöttem, hogy bizony egy Succubussal van dolgom. Csak említéseket hallottam arról, hogy ők tudnak még elképzelhetetlen örömöket okozni a férfiaknak. Vagyis... szintúgy a nőknek is. Bár nem tudom igazán, hogy voltam-e még Dia előtt ilyen fajú nővel, mert azelőtt ugye általában bordélyházakba jártam, mint kb mindenki akkoriban. Ott meg pont nem arra fogok figyelni, hogy épp succubussal, boszival, vagy bármi hasonlóval van dolgom.
A pezsgőt elfogadtam, és le is húztam a pohárral. Sör már volt bennem, néhány üveggel, ez a pezsgő csak rátett néhány lapáttal. Nem mondom azt, hogy be voltam rúgva, de hatása mindenképpen volt. A csókot is viszonoztam, majd megszólaltam.
- Csak az első eset után nem hittem volna,hogy még egyszer belemész egy ilyenbe. - Csókoltam volna meg, de ő inkább a másik lány felé lépett. Na itt már tényleg biztossá vált, hogy nem éppen a mosogató romlott el. Hülye is lettem volna azt hinni, miután megláttam őket. A csókjuk után gondoltam egyet, és én is megcsókoltam a másik szőkét. Dupla élvezetet meg a drágám biztosította, mert a nyakamra ment rá, miközben én a számomra még idegen leányzóval nyálcserét folytattunk.
▷Music:- ▷ Note:- ▷ Words:295
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 57
✤ Születésnap : 1308-07-13
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Ingyenélő

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Mon Apr 14, 2014 3:14 pm

Giselle & Gabriel & Ambrosia
[You must be registered and logged in to see this image.]


- Persze, én is jobban szeretem a sajátomat, viszont azzal nem érek el semmit. – szóltam utána, majd vágtam egy grimaszt. Annak meg örültem, hogy zenét is kapcsolt, mert jó volt az ízlése, a zene terén is.
- Jó rendben van, nem bízom az egyedüli sikerben ezért szóltam neked, és tudtam, hogy nem hagynál ki egy ilyen esélyt. Több napra elegendő chi, csak mert a boszi barátnődnek oltári ötlete támadt. – mosolyogtam ártatlanul. Vele tényleg több esélyem volt elérni a kicsi célomat, amit már egy ideje szeretnék elérni. Felültem az ágyban mikor meghallottam az ajtócsukódást.
- Ennyire naiv te sem lehetsz édesem. Éppen a minap beszéltük arról, hogy felkéne dobni a házasságunkat. Nos, tessék itt van. Két nő, plusz te, hidd el miután feloldódsz neked is tetszeni fog az ötletem. – néztem ahogy Ambrosia a kezébe nyomja a pohár pezsgőt, ha kell le is itatom, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá. Hisz nem ez lesz az első alkalom, hogy hármasban vagyok. Előfordult már ez máskor is, persze nem kötöttem senki orrára. Szép lassan teljesen felálltam az ágyról,s odasétáltam hozzá.
- Csak tudnám miért vagy ennyire megilletődve, hiszen ismersz. Mindig is voltak, és mindig is lesznek olyan ötleteim amik sokkolnak téged. – és tényleg kinéztem a nővéremből, bár, ha hatszáz év alatt nem tették meg. Na , de mindegy is úgy látszik most kezdték megunni a dolgot, nekem meg pont kapóra jött ez. Halvány mosollyal simogattam meg az arcát, majd meg is csókoltam, rövid csókot váltottam vele. Még látszott rajta, hogy nem tudja hova tenni a dolgokat, azt ne mondja, hogy még sosem volt hármasban, mert azt nem hiszem el, sokkal idősebb, mint Diana, szerintem volt egy-két dolog amit nem mer bevallani a drága nővérkémnek, mert képes lenne kiherélni még akkor is, hogy nem voltak akkor együtt, rettentően féltékeny volt az már biztos. Egy kis kedvcsináló gyanánt Ambrosia-hoz léptem, s az ő ajkaira nyomtam csókot, közben a hajába is túrtam. Ha ez se csigázza fel, akkor impotens, vagy túl öreg, hogy felálljon a kis pöcke.
▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 111
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Sun Apr 13, 2014 9:45 pm


Ambrosia & Giselle & Gabriel
Ciao Bella!
[You must be registered and logged in to see this image.]

Giselle, egy ideje már nem láttam őt, de ahogy elnézem ez a város csupa meglepetés és csupa kedves ismerős a számomra. Hiszen néhány napja, kedvenc kis boszorkányomba botlottam bele, egy kellemes tea mellett, azóta telefonszámot cseréltünk. Vártam már, hogy hívjon, hiszen emlegetett nekem egy kis csínyt amiből én is profitálhatok és egy több száz éve,s pardon ezer évesnél is idősebb vámpír chije igen csak finom és energia bomba a számomra, utána napokig nem kell majd táplálkozzam, ez pedig felkeltette az érdeklődésemet. Sosem voltam igazán jó kislány, ha chiről volt szó, és tapasztalatom szerint nincs a világon olyan férfi, aki visszautasítana két nőt együtt. Valami házasság fellendítést is emlegetett Giselle. Az ő dolga és nem az enyém, nem hiszem, hogy Gabriel ágálna az egész ellen, a pasik nem olyanok, én még egyet sem láttam, aki ne vetette volna bele magát egy hármasba, boldogan.
A megadott címre elfuvaroztattam magam, természetesen egy ferrarival, cukik a pasik, mikor akarnak valamit, és még cukibbak, amikor bevetem ellenük a képességeimet. Világos fae vagyok, de succubus is és nem tagadhatom meg a saját alaptermészetemet.
Valamivel később, egy csipke ruhában sétálok a lakásban, a darab testhezálló, és csak csipke semmi más, combközép felett ér véget, az ujjai könyékig érnek, alatta csak fehérneműt viselek, természetesen feketét. A ruhám a kíváncsi szemek elől, egy térdig érő szövegkabát fedte el, de a lakásban erre már nincs szükségem.
- A saját formádat jobban kedvelem, Elle. – Viszonoztam a köszöntését, és amikor ő öltözni ment én a lakást fedeztem fel, elsőnek valami italt kerestem, pezsgőt találtam, amit ki is bontottam, majd zenét is kapcsoltam, nem szeretem a csendet. Végül a pezsgős poharammal a kezemben fekszem el az ágyon a lábaimmal a levegőben kalimpálok, melyeken a cipőm harmonizál a csipke ruhámmal.
- Valld be, elsősorban azért hívtál, hogy bevalljon. – Giselle egy hajtincsével kezdek el játszadozni, majd amikor hallom nyílni az ajtót a pohárba kortyolok vele, és pont akkor veszem el azt az ajkaimtól, mikor Gabriel belép az ajtón. Szemrevaló férfiú, de kisfiús báj van benne, amikor elfordul, és a zavara kézzelfogható. Én csak mosolyogva csóválom meg a fejemet és lassan felkelek az ágyról, a pohárba még töltök némi pezsgőt, és hozzá sétálok oda.
- A hőmérséklet pont jó, de úgy látom, egy pohárnyi ital rád férne. – Halkan szólalok meg, és közben a legbájosabb és ártatlanabb mosolyomat veszem elő, amit csak produkálni tudok.
 
▷MUSIC: [You must be registered and logged in to see this link.] ▷ NOTE:   -   ▷ WORDS: 387

 [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   Sun Apr 13, 2014 8:41 pm

Elle & Ambrosia & Gabriel
[You must be registered and logged in to see this image.]


Végre egy szabadnap... Mármint olyan, ami nyugalommal telik el, pihenéssel. A lányok az iskolában, Diának meg valami dolga akadt, és ő sincs itthon. Leültem a kanapéra, a farkasok körém gyűltek rajta, én meg nem győztem őket simogatni. Egy üveg sört is hoztam magammal, és Ned fejére tettem. Nem szoktam inni, de most jól esett egy kis sör, plusz arra is kíváncsi voltam Nednek mennyire jól tud egyensúlyozni. Mit ne mondjak egy percig nézte velem a tévét, majd látom, hogy nem bírja sokáig, ezért lekaptam a fejéről, és megsimogattam azt. A TV-ben meg valami kosármeccs zajlott. Lakers a Knicks ellen. Hogy mennyi ziccert hagytak ki a New York-iak az hihetetlen.  Míg én a TV-vel üvöltöztem, a farkasok csak néztek, hogy ennek mi a baja. Végül kikaptunk 127-96-ra...  Mit ne mondjak, jól játszott a Lakers, főleg a harmadik negyedben, de akkor sem tudok neki örülni. Lehet váltanom kéne, és a sárga-liláknak szurkolni... Nem sokkal a meccs vége után megcsörrent a telefon. Felvettem, de beleszólni sem tudtam, mert elkezdtek beszélni bele. Szóval Dia a lakásba ment el... Mit csinálhat ott? Gondolom ellenőrzi minden rendben van ott, és pechére ez nem úgy alakult. Leraktam a telefont, és a konyhaasztalon fekvő kocsikulcsot felkaptam, majd az ajtón kilépve a kabátomat is. A kocsi felé vettem az irányt, beleültem, és elhajtottam a belvárosi lakásunkba. Kocsit leparkoltam a garázsba, majd pedig bementem a házba a garázsba vezető ajtón keresztül. Keresgéltem a házban Diát, és végül ráakadtam. Sétálgattam a házban jobbra-balra nézegetve a szobákat, majd elhaladva a háló mellett láttam meg őt. Nem kellett sok, vissza is fordultam, és a szobába mentem be. Tehát nem is a mosogató romlott el, hanem csak ezt a ruháját akarta felvenni, hogy később én vehessem le. Legalábbis felteszem, ezt akarta. Majd pedig észrevettem egy másik lányt is, ugyanolyan lenge ruhában. Felvont szemöldökkel kérdeztem meg Diát.
- A barátnéd miért van ilyen szellős ruhában? Vagy tán melegetek van, mert leveszem a fűtést, ha kell...- Fordultam volna ki az ajtón, hogy megtegyem ezt, de valami a maradásra késztetett. Ekkorra meg már le is mondtam erről az egész hancúrozásról, lehet tényleg a mosogató romlott el. Habár még mindig nem értem, hogy ez a másik lány miért van egy ilyen semmit nem takaró ruhában, de az ő dolguk. Enyhén zavarban voltam mondjuk, mert tényleg nem tudtam mire vélni ezt az egészet.
▷Music:- ▷ Note:- ▷ Words:384
[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 57
✤ Születésnap : 1308-07-13
✤ Regisztráció : 2014-04-12
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Ingyenélő

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Phoenix lakás   Sun Apr 13, 2014 8:11 pm

Giselle & Gabriel & Ambrosia
[You must be registered and logged in to see this image.]


Amikor azon gondolkodtam, hogy is szerezzem meg magamnak a drága nővérem férjét, egyszer majdnem megvolt, de isteni szerencsére nem másztam rá teljesen, mert akkor lépett be Diana. Nem is értem min akadt ki, nem csináltam semmit, bár csináltam volna.  Igaz az ötlet hamarabb is eszembe juthatott volna, de a tökéletes tervhez idő kell, a hamar munka meg ritkán jó. Azt tudtam, hogy Dia ma nem lesz a villában hanem valami dolga van, így hát fogtam magam, s felmentem a belvárosi lakásukba, a tervem egyszerű volt, nem is igényelt sok energiát, egy alakváltoztatós varázslat már nem volt olyan nagy szám, álmomban is megtudtam volna csinálni. Kinyitottam az ajtót és beléptem rajta, még egy pótkulcsot is eltudtam csenni, nem nagyon figyelnek a cuccaikra. De ez is az én malmomra hajtotta a vizet. Ahogy a tükör előtt álltam, lassan felvettem a nővérkém alakját. Mindig is irigykedtem a mellméreteire, engem nem áldott meg vele a sors. Közben a telefonért nyúltam, drága barátnőmet akartam felhívni. Már régebben megemlítettem neki, s ezzel aztán jóllakik egy darabig az is biztos. Még, ha gyanakodni is kezdene emiatt Alucard, még az sem nagy gond, végtére is a múltkor panaszkodtak, hogy kell valami a házasságukba ami feldobja azt, nos, tessék itt van. Én azt adok nekik akciót. Melyik férfi mondana nemet arra, hogy két nő előtte esik egymásnak, s mindketten dögösek? Igen, Diana jó nő volt, ezért nem értem miért tart ki egy férfi mellett, egy idő után unalmas lesz..
- Ambrosia! Mennyire örülök, hogy itt vagy. – öleltem meg és cuppanós puszit nyomtam az arcára, majd egy vigyorral tárcsáztam az áldozatot is. Mielőtt beleszólt volna a telefonba megköszörültem a torkom, kicsit fura lenne, ha a saját hangomon szólalnék.
- Nem érdekel, hogy hol vagy, azonnal gyere a belvárosi lakába, mert van valami a mosogatóval..- szóltam bele a telefonba Diana stílusban. Volt időm tanulmányozni a stílusát, s a hanglejtését is. Majd kinyomtam a telefont amit a fotelba dobtam, aztán átöltöztem szatén-csipke fűzőbe, plusz a hozzátartozó dolgokat is felvettem.
- Ha ez nem válik be, tényleg feladom. – feküdtem el az ágyon egy sóhajjal, és a másik szöszire néztem.
▷Music: ide, ide ▷ Note: ide, ide ▷ Words
[You must be registered and logged in to see this link.]


Last edited by Giselle Delacroix on Sun Apr 13, 2014 9:10 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Phoenix lakás   

Back to top Go down
 

Phoenix lakás

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Phoenix Sandstorm 125 [125L]
» A Couple of Phoenix Grafts
» Phoenix - Bankrupt!
» Phoenix Pottery, Truro
» Phoenix Bonsai Society on TV

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros-