Nappali & Előszoba

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests :: 1 Bot

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Nappali & Előszoba

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali & Előszoba   Thu Feb 12, 2015 5:11 pm


lezárt játékyou can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali & Előszoba   Mon Dec 29, 2014 3:40 pm


alex & scarlettNem tudtam mégis mit mondhatnék, ami egy kicsit is a helyes irányba terelni. Úgy éreztem, hogy kifogytam a szavakból, de azok is, amikkel eddig dobálóztam nem igazán voltak a legtökéletesebbek. Csak azt akartam kifejezni, hogy mennyire fontos a számomra és, hogy mennyi mindent megtennék azért, hogy boldog legyen és, hogy szeretnék rajta segíteni, hogy elengedje a múltat, mert ez az egyetlen kiút ebből a veszedelemből, de azt hiszem ezt szavakkal soha nem tudnám megértetni vele. Sokkal inkább egy baráti ölelésre van szüksége, amiből tudhatja, hogy teljes mértékben támogatom és eszem ágában nincs tágítani mellőle bármennyire is tipor sokszor a lelkembe a szavaival. Ezek is csak azért vannak, hogy ellökjön magától, de én nem fogom engedni, hogy egy legyek a sok ember közül, aki feladta és nem küzdött tovább egy olyan lélekért, aki megmentésért kiállt, de fél, hogy elárulja a szerelmét azzal, hogy megpróbál valami életet lehelni magába. Mert az, hogy folyamatosan alkoholt gurít le a szervezetébe nem fog segíteni rajta. A szerelme emlékét sem mossa el, mert tökéletesen lebeg a felszínen és talán csak régi sebeket tép fel benne. Olyan sebeket, amik vérezni kezdenek és az alkohol folyamatosan mardossa őket. Miért kellene elítélnem azért, hogy sírt? A férfiak is sírnak. Ha nem így lenne nem lenne nekik szükségük könnycsatornára és egyéb dolgokra. A szívük is csak egy gépezet lenne és nem termelne semmilyen érzelmet. A mellkasuk nem szorulna össze, ha valami rossz történik. Nem lenne ilyen állapotban most Alex, ha nem szerette volna a szerelmét a szíve minden szeretetével. Ez pedig igazán gyönyörű dolog és ugyanennyire fájdalmas is.  
Remélem nem baj, ha inkább hozzám megyünk.. Nem szívesen hagynálak most egyedül. – Nem akarok nála lábatlankodni és szívesebben rajta tartanám a szememet. Ebben nem vagyok hajlandó semmilyen ellenkezést végighallgatni. Nálam tölti az éjszakát, hiszen csak úgy bűzlik az alkoholtól és nem akarom, hogy emiatt kárt tegyen magában. Annak nem tudom mennyire örülne, ha nála lennénk. Főleg, mivel talán azaz ő kis barlangja, ahova olyan nehezen enged be bárkit is, mint a lelkébe. Több indok szól a lakásom mellett ezért miután besegítem a kocsiba rögtön a házamhoz indulok. Elég messze van a város belső részeitől ezért eltart egy darabig, míg kiérünk. A szemem sarkából végig figyelem őt, majd a kezemmel gyengéden végigsimítok a karján, hogy tudja még mindig itt vagyok és eszem ágában sincs sehova elmenni, mert rám mindig számíthat. Nincsenek semmilyen szándékaim. Csak annyi, hogy biztonságban akarom tudni. A boldogságáért örökké imádkozni fogok -bár nem szokásom -, de tudom ez még messze van. – Megjöttünk. Jelentem ki, majd egyszerűen kipattanok a kocsiból és a zsebemben turkálok a kulcs után, majd kinyitom az ajtót és belépek, majd pár lépés után megfordulok, hogy biztosan kövessen. – Érezd magad otthon. Kérsz valamit? – Tényleg szeretném, ha otthon érezné magát és nem kényelmetlenül. Ebben a nagy lakásban egyedül vagyok pedig csak pincérnőként dolgozom néha pedig egy-egy eseményt szervezek. Sokan kérdezik, hogy honnan van a pénz, de nem szeretek rá válaszolni. Az igazi apámtól. Vagy elfogadom a pénzét, vagy a nyakamon lóg. Inkább az elsőt választottam.©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Nappali & Előszoba   Sun Apr 20, 2014 11:42 am

Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Nappali & Előszoba   

Back to top Go down
 

Nappali & Előszoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Thorne ház-