Genevieve Farewell ↯ Miss Player

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Genevieve Farewell ↯ Miss Player

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 347
✤ Születésnap : 1472-10-13
✤ Regisztráció : 2014-02-06
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ⊱ making plans

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Genevieve Farewell ↯ Miss Player   Mon Apr 21, 2014 9:20 pm


Elfogadva, üdvözlünk itt!


Először is szeretném elmondani, hogy gyönyörű a neved. Imádom. A második, amit már ránézésre imádok benned az a play by-od. *Revenge megszállott*  izgi 
Na, de a lapod.. Egyszerűen Wow. Mindig is imádtam az ilyen badass karaktereket és ez még most is így van! Az pedig, hogy a te kezedben látok egy ilyen karaktert még nagyobb örömmel tölt el. Aztán még régebben nem akartál ilyen karaktert vállalni, de most nem erről kell beszélnem. Razz
A lapod nagyon terjedelmes volt és élveztem minden egyes sorát, ahogy végigvezetted a múltad. Very HappyÖrülök, hogy van egy olyan őrangyalom, mint te.  izgi  izgi 
Na, de nem akarlak tovább feltartani így is elhúztam egy picit az elfogadást.. Foglald le a csodálatos arcodat aztán pedig vesd bele magad az izgalmasabbnál izgalmasabb játékba. ;)Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz unatkozni.

U.i.: Találkoznunk kell!  nuuu  noooo  noooo  noooo  
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 93
✤ Születésnap : 1367-04-16
✤ Regisztráció : 2014-04-21
:
✤ Foglalkozás & hobbi : i heard you are a player nice to meet you i'm the coach

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Genevieve Farewell ↯ Miss Player   Mon Apr 21, 2014 4:42 pmGenevieve Ksenia Farewell


I HEARD YOU ARE A PLAYER NICE TO MEET YOU I'M THE COACH

Teljes név: Genevieve Ksenia Farewell
Születési idő: 1367. aug. 16.
Születési hely: Somewhere
Becenév: Gen, Genie, Vie
Kor: 647 /22 years old/
Faj:  Kitsune
Fae Csoport Both bitches Wink
Play by: EMILY VANCAMP


Short description

"Close your eyes and dream. You can be anyone who you want to be..."

Tudni akarod, hogy ki vagyok? Akkor jól figyelj, mert nem mondom el kétszer, akárki lehetek. Lehetek a szeretőd, a feleséged, az ellenséged, a barátod, de még a halott ismerősöd is. Talán egyszerűbb lenne, ha azt mondanám, hogy akár lehetek a poklod és a mennyországod is, szóval jól vigyázz, hogy mit kívánsz.

Láttam azt a vöröset kimenni, igen. Jól tudom, hogy mit jelent neked. Szeretnéd őt? Igazán? Nos, akkor csukd be a szemedet és gondolj rá, mert hamarosan itt lesz. Itt is van, igen nem káprázik a szemed. Ő is oda van érted és akar téged, gyere drágám, ne vesztegessük az időt.

Szeretem megérinteni az embereket, hiszen soha se lehet tudni, hogy mikor veszem hasznát a külsejüknek. Szeretek játszadozni az emberekkel, vagy éppenséggel beleszólni az életükbe, mint legutóbb is tettem. Egy félénk fiú és egy dögös, vad vörös. Milyen jó móka is volt, kár hogy nem láttam már azt, hogy mi lett belőle, de legalább egy estére megkapta azt amit akart, ha nem is pontosan attól akitől akarta.

De térjünk is vissza arra, hogy milyen is vagyok, hiszen téged az érdekel, bár azt hiszem már sokat elárultam. Önző vagyok és olykor-olykor kegyetlen, egy igazi bestia vagyok, azt hiszem ez mindent elmond. Szeretek játszani az emberekkel, az érzéseikkel, de a legjobb az, amikor egy játékost találok és bebizonyíthatom neki, hogy én vagyok a főnök. Maga az ördög vagyok, de szerintem ennyit elég erről, mert a végén még túlzottan egoistának gondolsz, hogy ennyire "dicsérem" magamat.

Komolyan? Ezt most komolyan kérdezted, hogy hogyan is nézek ki? Miért pont neked árulnám el, ha senkinek se mondom el. Na, ne nyafogj kérlek, elmondom, de most tényleg nagyon figyelj, mert nem sokszor fogsz így látni.

Hosszú hajam van, ami vagy szőke, vagy pedig sötét színű. Persze egyszerre nem lehet mind a kettő, így parókát is hordok, ami remek álca, hiszen mind a két fae-t hülyítem és "szolgálom". De majd erről kicsit később részletesebben olvashatsz. Szóval térjünk is vissza az alkatomra, hiszen pontosan ott domborodok ahol kell. Pisze orom van és dús, csábító ajkaim vannak, amihez egy babonázó szempár párosul. Nem vagyok túl vékony, de nőies alkatom van amiért a legtöbben meghalnának. Magas vagyok, de még ennek ellenére is szeretek magas sarkút hordani. Ezer arcom van öltözködés terén is pontosan úgy, ahogy a külsőmre is megannyi arcom van. Legalább soha se tudom megunni az én kis testemet, mert ha elgondolkozom, azon hogy hogyan néznék ki úgy, mint az a plasztik bomba, akkor csak megérintem és máris olyan tudok lenni. Majd kipróbálhatom azt, hogy milyen is az életét érni.
Az egész életem olyan, mint amilyenről az emberek álmodoznak, de tényleg legyen már elég. Nem fogok többet elárulni magamról, mert akkor hol marad a meglepetés ereje?


Story of my life

1367. AUG. 16.-án születtem, de ez szerintem annyira nem lényeges, meg azt se, hogy milyen voltam kicsinek, hiszen arra én úgy se emlékszem, csak egy dalra emlékszem tisztán.

"Sleep my child and peace attend thee,
All through the night.
Guardian angels God will send thee,
Soft the drowsy hours are creeping,
Hill and dale in slumber sleeping,
I my loved ones' watch am keeping,
All through the night. "

Erre a pár sorra tisztán emlékszem és anyukám csilingelő hangjára. Gyönyörű hangja volt és minden este az énekére aludtam el. Ő volt velem éjjel-nappal és vigyázott rám, hiszen abban az időben nem volt valami jól dolga a nőknek és az embereknek, ha nem voltak gazdagok. Nem voltunk szegények, de a leggazdagabbak se voltunk. Meg volt mindenünk, de egy dolog nagyon hiányzott. Egy testvér. Mindig is szerettem volna egy testvért, de soha se kaptam meg. Apám haragudott anyukámra, amiért lányt szült és nem fiút. Sokszor érvényre juttatta az akaratát és nem tetszését, de anyukám mindig megvédett tőle. Majd apám meglátta bennem a lehetőséget, hogy pénzhez jusson. Hozzá akart adni egy gazdag ifjúhoz, de Fortuna szerencséjének köszönhetően ez nem jött össze, de majd később olvashatsz erről.
Alig voltam 14, amikor rájöttem, hogy mi is vagyok. Egy bálon történt meg az egész, hogy magamra öltöttem egy lány alakját. Először nem tudtam, hogy mi történik velem és ijedtemben elfutottam az erdőbe. Féltem és reszkettem, amikor rám talált egy nő. Féltem tőle és végül elestem, beütöttem a fejemet és elsötétült minden. Amikor újra magamhoz tértem, akkor újra az ágyamban voltam és újra önmagam voltam. Anyum ott ült az ágyam szélén és figyelt engem. Nem értettem, hogy miért aggódik, de szép lassan rájöttem, hiszen egyre többször történt. Azt az idegen nőt jó darabig nem láttam, de jóval később megtudtam, hogy az anyukám volt az a nő azon az estén és nem véletlenül annak a nőnek a képében jelent meg akkor.
19 évesen apukám túl messzire ment és végül anyukám belehalt abba, amit tett vele. Meg akarta mutatni, hogy ő az úr a háznál és nem szállhat vele szembe senki se és végül egyedül maradtam. Tudtam, hogy innét nincsen már menekvés és férjhez kell mennem, vagy ugyan arra a sorsra jutok, mint édesanyám. Egyik nap egy idegen nő tévedt a birtokra. Figyeltem őt és ismerős volt az arca. Őt láttam azon az estén, majd eszembe jutottak édesanyám szavai: "Akit láttál azon az estén ne félj. Ő segíteni fog neked, amikor én már nem leszek." Hittem és bíztam benne.
Egyre többször jött és végül ő lett a pótmamám, legalábbis azt hiszem manapság így mondják ezt. Tanított és segített mindenben, de ekkor még nem mondta el, hogy micsoda is ő. 3 éven keresztül a tökéletes merényletet készítettem elő, hiszen meg akartam bosszulni édesanyám halálát. Gyakoroltam, hogyan tudnék olyan lenni, mint amilyen ő volt. Jó és jámbor, illetve kedves mindenkihez. Alakját könnyen magamra tudtam ölteni, hiszen korábban megérintettem őt és örökre az enyém lett testének alkata és szépsége.
Végül eljött a tökéletes időpont az esküvőm előtti nap. Magamra öltöttem édesanyám egyik ruháját, majd alakját és megjelentem az apám előtt. Persze, már korábban is megjelentem apámnak anyám alakjában, de ez volt az utolsó este. Végzetes estét akartam apám számára. Nem akart hinni a szemének, nem akarta elhinni, hogy újra itt van. Játszottam vele, egészen addig, míg végül öngyilkos nem lett azon az estén. Persze nem úsztam meg ép bőrrel, de legalább teljesítettem azt, amit megfogadtam. Az erdőbe menekültem sebzetten, majd végül összeestem és azt hittem utolért a vég. Ez 625 évvel ezelőtt volt.

New Life... New Revenge... New Game

Kiderült, hogy Naomi egy boszorkány és megfogadta azt, hogy örökké vigyázni fog rám. Ezért is volt mellettem édesanyám halála után. Hallgattam őt és örültem annak, hogy édesanyám ennyire előrelátó volt. Ismert már annyira, hogy tudja nem fogom bosszú nélkül hagyni a halálát. Majd egy szép napon a boszorkánynak egy leánygyermeke született. Olyan volt nekem a csecsemő, mintha a húgom lenne. De üldözték őt, tudták, hogy mi ő. Kiderült a titka és egy esélye maradt. Rám bízta a gyermeket és egy esküt mondatott velem. Örökké 22 éves maradok, amíg a vérvonalában születő lánygyermeket megvédem és gondoskodok róluk. Még éppen azon az estén történt, amikor még éppen, hogy nem 23 évesen lett, hanem előtte levő estén állt meg felettem az idő. Majd az esküt a mai napig betartom, de figyeltem arra, hogy egyetlen leszármazott se tudjon erről a dologról, egészen mostanáig, de ne repüljünk ennyire előre. Hogy mi lett a babával? Nos, jó kezekbe adtam és távolról mindig is figyeltem a családod és ha bármi volt, akkor közbe léptem.

Nem volt könnyű dolgom sokáig, hiszen a nőket elnyomták és nem volt semmilyen joguk se, de ez engem nem érdekelt. Bárókat, Grófokat, hercegeket és királyokat csábítottam el. Ki-kit a saját alakommal, de sokakat a párjuk képével, majd amikor kiderült, hogy nem ő volt, akkor pedig jöttek a botrányok és a lefejezések, de tudod mik voltak a legjobbak? Amikor országokat, vagy királyságokat, vagy esetleg nemesi családokat tudtam egymás ellenfordítani. Soha se szerettem senkit igazán, de annál inkább szerettem játszani az emberekkel és az életükkel.
Miért lettem ilyen? Egyszerű, mert az apám maga volt az ördög és soha se tudtam neki megbocsájtani azt, amit tett és még ott volt a jegyesem is. Ő se volt egy angyal, de nem akarlak untatni a részletekkel, hogy mit tett ő, mert még a végén nem tudnék uralkodni magamon és olyat tennék, amit talán megbánnék később.

Örömet okozott minden egyes apró bonyodalom, de végül felfigyeltek rám. El akartak kapni azért, ami vagyok. Menekültem, öltem más lényeket és tökélyre fejlesztettem a képességemet. Elég egyetlen apró érintés, simogatás és máris te tudok lenni. Nem kell hosszú ideig figyelni téged már, vagy a közeledben lenni. Menekültem, majd rájöttem, hogy örökké nem futhatok és tartoznom kell valahova. Mind a ketten akartak engem, így a tökéletes játék elkezdődött.

Ennyire azért ne félj tőlem, a te külsődre nem vágyom. Miért is tenném?

Látod azt a szőke, aranyos lányt, aki akár lehetne a kedves szomszédlány? Nos, az én vagyok, de egyáltalán nem vagyok kedves, se aranyos. Ez csak a látszat a világos Fae számára. Most csukd be a szemedet, várj... várj még... Ne legyél türelmetlen... Most kinyithatod a szemedet. Jajj, ne nézz már így rám. Igen, jól gondolod, hogy most maga az ördög áll előtted, ugye mennyit számít egy sötétebb hajszín? Ezt az énemet pedig a sötét Fae ismeri. Egyiknek Genevieve vagyok, a másik félnek meg Ksenia vagyok. Mind a ketten meg akarnak még mindig ölni, vagyis az egyik fél Gen-t, a másik meg Ksenia-t. De pont ez az izgalmas benne, hogy mind a kettő fae-t az orránál fogva tudom vezetni.

Mik történtek még velem? Hmm megismertem egy egoista, de annál vonzóbb vámpírt az életem során. Milyen voltam? Miként látott engem? Olyannak amilyennek éppen látni akart. Vörösnek, szőkének, feketének? Magasnak, vékonynak? Már magam sem tudom, de tisztán emlékszem arra az estére, hiszen egy felejthetetlen éjszaka volt. Füled és erotikus este volt, de hol is? Hmm talán valahol Európában, valami hotelben. Nem is tudom már, hogy mit kerestem ott, de végül nem bántam meg, hogy oda tévedtem. Amilyen gyorsan feltűntem olyan gyorsan szerettem volna távozni is a romokban heverő szobából, de egy apró bökkenő akadt, hogy még se volt annyira könnyű leráznom magamról Sebastiant és rájött, hogy mi is vagyok valójában. Persze először a bájaimat volt szerencséje megcsodálni, ami egy újabb eszméletlen szexhez vezetett és még inkább romba dőlt a méreg drága hotel szoba.

Hogy ez pontosan mikor volt? Most ugye viccelsz, hogy félbeszakítasz! Amúgy meg kit érdekel a nyamvadt dátum, hiszen az életet élvezni kell és nem pedig dátumokhoz kötni.

Na, hol is tartottam? Jaa igen, ott hogy a valódi bájaimmal is képes voltam őt elkápráztatni, majd amikor végre tudott kicsit másra is gondolni, ami azért pasik esetében szerintem kész csoda. Nos, akkor egyre kíváncsibb lett a képességeimre és rám is, hiszen jól tudta, hogy nem vagyok kezdő. De persze, mint mindig neki se sikerült megkaparintani, hiszen nem szeretek játékszer lenni senkinek a kezében. Néha-Néha feltűnök mellette, játszom vele, de persze nem az igazi alakomban. Miért is tenném? Nem örültem meg, hiszen azóta már ő is erősebb lett. Tudom jól, hogy kutat utánam és fogalma sincsen, hogy mennyire közel is vagyok hozzá.

Ahhh szóval érdekel a kis boszi, hogy mi változott most meg, miért mondtam el neki ki vagyok? Miért mondtam azt korábban? Kérlek, ne sürgess. Előtte még van egy személy akit szeretnék megemlíteni.

Hosszú szőke haja van, gyönyörű teste, bársonyos bőre és a szemei egyszerűen megbűvölnek mindenkit. Jól tudom, hiszen viseltem már az ő alakját is. Persze én nem lakmároztam másokból, mint ő teszi néha, vagyis elég gyakran. Egy succubus életével is szívesen játszom, amit persze ő annyira nem díjaz. Számomra minden egyes élet, külső csak egy újabb élvezetet jelent és egy újabb eszközt az én kis bosszúmhoz. Ambrosia névre hallgat és ugyan olyan könnyedséggel játszik a férfiakkal, mint én. Nem is értem, hogy miért nem kedvel.

Hogy mondod? Ahhh, értem. Lehet igazad van és azért utál engem, mert a testével és az életével játszom, de egy dolgot üzennék neki. "Az élet maga a játék aranyom."
Na, de térjünk vissza arra dologra ami miatt már félbeszakítottál. Csak egy jó tanács kedvesem: Soha se szakíts félbe, mert nem csak mások életével szeretek játszani, de el is veszem azt, ha azt akarom!


Lydia, drága Lydia. Nem is tudom, hogy már mivel vívtad ki a figyelmemet, hogy téged miért gondoltalak másabbnak mint a felmenőidet. Talán az nem tetszik, ahogyan egy boszorkány és vámpír játszik veled, de ne félj. Én most már itt vagyok és vigyázok rád. Figyellek angyalom. Emberként ismertél meg, barátnőd lettem, majd szép lassan a bizalmasod, majd amikor úgy éreztem, hogy én is bízhatok benned, akkor elárultam a titkomat és a múlt rejtelmeit. Nem futottál el és nem riadtál meg tőlem, de a legjobban annak örültem, hogy végre valaki nem csak eszköznek lát engem és a testemet, hanem embernek, nőnek. A barátom vagy és a testvérem is, s abban biztos lehetsz, hogy téged örökké védeni foglak.

De azt hiszem már így is túl sokat mondtam magamról. Óóó, hogy még mindig lenne kérdésed? Akkor vedd meg nap, mint nap az újságot és jöjj rá, hogy vajon melyik gaztett tapadt a kezemhez. Soha se mondtam kedvesem azt, hogy tisztán játszom, mert abban mi lenne a móka. De most már tényleg mennem kell.
Ja, igen: Gome on bitches. Wink
Back to top Go down
View user profile
 

Genevieve Farewell ↯ Miss Player

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Alakváltók-