Törzsvendégek asztala

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Törzsvendégek asztala

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Fri Jun 13, 2014 2:39 am


to genevieve; i need your help

Nem így kellett volna viselkednem vele, de ez már teljes mértékben késő bánat. Teljesen mindegy, hogy mit csinálok talán soha nem fog segíteni nekem. Fogadjam el azt, hogy ki vagyok. Vagyis inkább mi. Egész életemben tagadtam az egészet most pedig csak úgy egyik pillanatról birkózzak meg a feladattal? Nem hiszem, hogy menne ez nekem. Ez a negatív hozzáállás nem fog engem sehova sem vezetni. Eddig is teljes mértékben egy helyben toporogtam. Az egyetlen ember, aki hozzám hasonló volt az biológiai apám. Neki köszönhetem a DNS-esem egy részét, amiért nem mondhatom, hogy annyira hálás vagyok. Pontosan ezért is nem fogok hozzá fordulni segítségért. Előbb hajtok kétszázzal autóval egy betonfalba. Nem fordulok hozzá. Ha eddig nem volt rám kíváncsi most sem legyen és nem érdekelnek a kifogások. Anyámat is megvetem. Az egyetlen, akit szerettem az apám volt, aki igazából csak imádott húgomnak volt a vér szerint apja, de ettől én még ugyanúgy szeretem. Tudatlanságban élte le az életét. Mi lett volna, ha tudja? Nem is akarok belegondolni, mert ez csak porrá zúzná a gyerekkorom boldog emlékeit.
Nem mentem utána, de nem értettem, hogy miért mondja hogy a barátom meg fogja őt találni. Mármint.. most nem is azon vagyok meglepődve, hogy Jace-ről tud, mert azt hiszem éppen elég időt ölt bele abba, hogy kinyomozzon rólam minden lehetséges információt. Amit nem értek azaz, hogy mégis honnan tudná Jace megtalálni őt? Talán van valami közük egymáshoz? Nem is kérdeztem, hogy melyik fae-hez tartozik. Mert, ha a sötétekhez, akkor ő együtt lehetne Jace-cel míg én nem.. Talán ezért került mostanában? Hirtelen féltékenység és kétségbeesés árasztotta el a testemet. Próbáltam figyelmen kívül hagyni és nem akartam zaklatónak tűnni ezért ahelyett, hogy felkutattam volna őt visszatértem a munkámhoz, amit még mindig el kell végeznem, mert másképpen nem kapok fizetést, ami nélkül kicsit nehéz lenne fenntartani a lakásomat. Ami hatalmas egy ember számára, de nem számít. Szeretem a nagy tereket.
Egész munkaidő alatt csak az járt a fejemben, amit mondott.. Fel kell keresnem hamarosan. S, ha nem Jace-n keresztül, akkor egyedül fogom megtalálni. Sőt a másodiknak sokkal inkább örülnék. Ebbe nem akarom Jace-t belevonni. Főleg, ha egy ilyen gyönyörű nőről beszélünk. Pontosabban egy olyan nőről, aki bárkinek az alakját képes felvenni. Meg fogom találni. Az erőmet kezelnem kell. Nincs más lehetséges opció.


|| Köszönöm a játékot.  cuki ||

©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 93
✤ Születésnap : 1367-04-16
✤ Regisztráció : 2014-04-21
:
✤ Foglalkozás & hobbi : i heard you are a player nice to meet you i'm the coach

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Mon Jun 09, 2014 5:46 pm


Scarlett & Gen
DON'T FORGET EVERYTHING IS JUST ILLUSION.

Sokan el akarnak futni, bújni ez a világ elől, de ez szinte képtelenség. Olyan nincs, hogy egy fae rejtve maradjon, hiszen előbb-utóbb megtalálják és használni akarják az erejét, a tudását vagy rosszabbik esetben megölik őt. Nálam egyértelmű lett hamar, hogy hova fogok tartozni, hiszen soha se szerettem azt, hogy ha megmondják mikor mit szabad tenni, talán ezért is kezdtem el az életemmel játszani vagy ebbe a játékba. Tudtam jól, hogy milyen élete van ennek a lánynak és talán kicsit meg is sajnáltam, hogy pontosan olyan férfiba szeret bele, akivel nem lehet együtt. De ha elég okos és kitartó lenne, akkor képes lenne ugyan arra amire én, persze én nem egy férfi miatt csinálom, hanem szórakozás miatt. Szerettem mindig is penge élen táncolni, sőt nálam pont fordítva van. Engem egy férfi akar lebeszélni erről a játékról és meg akar győzni arról, hogy adjam fel ezt az életet, de vajon én képes lennék erre? Képes lennék lemondani erről, illetve tiszta szívből szeretni valakit? Nem tudom, hiszen már túl régóta játszadozom a fae-vel, a férfiakkal és az emberek érzéseivel. Mondhatni egy igazi játékos lett belőlem.
Elhiszem, hogy a saját testi épsége nem érdekli őt, de a húga és a drága Jace vagy nem is tudom, hogy hívják érdekli őt. Biztos vagyok abban, hogy egyiküket se szeretné veszélybe sodorni és ha én rájöttem ezekre a dolgokra egy kisebb megfigyeléssel, akkor bárki képes lenne rájönni, hiszen én se erőltettem meg magamat. Figyeltem őt és tényleg nem értettem, hogy miért akarok neki segíteni, hiszen rengetek kölyköt és zöldfülűt kell még betanítanom, de még is volt ebben a lányban valami. Volt bátorság, szerénység és talán még kicsit elveszett is volt.
Azok után ahogyan bánt velem természetes dolog volt, hogy elmegyek. Nem fogok könyörögni neki, hiszen nem olyan fából faragtak, hogy bárkinek is könyörögjek. Ahhoz meg gyáva, hogy elmondja bárkinek is azt, ami ma itt történt, hiszen akkor tuti halott lesz reggelre. Mit sem törődve a többi vendéggel elindulta kifelé. Nem akartam itt tovább maradni, hiszen elmondtam, amit akartam.
Drágám.. - kezdtem bele és közben ránéztem, amikor megállított.- először is fogad el azt a tényt, hogy soha se leszel már ember. Ez vagy és amint ezt el tudod fogadni, akkor keress meg. Meg fogsz találni, hiszen eszes lánynak látszol, vagy ha nem megy, akkor kérd a barátod segítségét. Ő biztosan meg fogja tudni mondani, hogy éppen hol vagyok. - mondtam neki egy apró mosollyal az arcomon, majd kiléptem a napsütésbe. Nem tudtam, hogy hova fogok menni, de tudtam azt, hogy hamarosan újra fogom látni. Még azt is kinézem belőle, hogy mindjárt utánam jön.


ઈ Zene: -
ઈ Note: -
ઈ Words: 427
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Fri Jun 06, 2014 12:34 am


to genevieve; i need your help

Elutasító voltam vele, ahogyan ezzel az egész világgal is. Nem akarok a része lenni. De az akaratom nem sokat számít ebben a dologban, hiszen már születésemtől fogva ebbe a világba tartozom. Kitsune-nak születtem és ebből nem igazán van kiút. Bár, ha lenne akkor én lennék az első, aki önként jelentkezne arra. Még akkor is, ha csak valami hülye kísérlet lenne. Örömmel vállalnám a kísérleti alany szerepét.
Azonban erre egyenlőre nincs lehetőség. Láthatóan ő pedig nagyon otthon van ebben az egész alakváltós dologban. Eleinte azt gondoltam, hogy nem tudja irányítani.. Bár akkor nem éppen ide jönne, hogy velem beszélgessen. De rá kellett jönnöm, hogy az egész nem több, mint felvágással azzal, hogy ő képes valamire, amire én nem. Soha nem fogom egyedül megtanulni irányítani ezt az egészet. Bízzak meg egy idegenben? Tulajdonképpen a vér szerinti apám is csak egy idegen tőle sem kérhetek segítséget, szóval ezt sajnálatos módon passzolom. De egyedül akarom megoldani, mert makacs vagyok.
Feltette a kérdést, amire szerintem már tudja is a választ. Nem bírom a feszültséget. Az érzelmeim miatt veszítem el az irányítást. Ezt sikerült kitalálnom már, de ettől még egyáltalán nem vagyok előrébb, mert fogalmam nincs, hogyan fogjam vissza magam, amikor valaki belém köt vagy éppenséggel megbánt. Szerencsére, amikor boldog vagyok nem kezdek el alakokat váltani, mert akkor Jace nagyon, de nagyon kiakadna. Legalábbis szerintem.. Vagy lehet még tetszene is neki nem tudom.. Sokat köszönhetek neki ugyanakkor az elmúlt napokban rettenetesen hiányzik. Nem keresett, de ebbe szerintem bele kell törődnöm, mert a kapcsolatunk amúgy is halálra volt ítélve. Bármennyire is szeretem őt nem lehetünk együtt..
A húgomnak baja eshet miattam. Ebbe soha nem gondoltam bele, de most hogy felhozta egy kicsit megrémültem. Soha nem akarnék neki ártani. Legfőképpen azért nem, mert egy szerencsétlen szörnyetegnek születtem. S ő neki erről még csak fogalma sincs. De ez pont így jó. Mert, ha megtudná, hogy mi vagyok talán még ő is elpártolna tőlem. Elveszítettem az édesapámat, akit a legjobban szerettem. Nem lennék képes ezután még a húgomtól is megválni sem azért, mert rájön a titkomra.. Sem pedig azért, mert valamivel sikerül őt bajba sodornom. Hiszen igaza van.. Az, hogy egyik pillanatról a másikra váltok alakot, ha stressz helyzetbe kerül az nem vezet sehova. Szükségem van a segítéségre.. Nem szívesen ismerem be, de így van.
Mielőtt még kiléphetett volna az ajtón utána rohantam. – Nem kellett volna így viselkednem veled, sajnálom.. De kérlek segíts. Nem akarok ez lenni és nem akarok ennek az egésznek a részese lenni, de gondolom nincs választásom, nem? Szóval a legkevesebb, hogy megtanulom kezelni, mert így tényleg csak bajba sodrok mindenkit.. Szóval.. Nagyon szépen kérlek segíts nekem.. Kérlek. – Nem szokásom könyörögni az embereknek most mégis megteszem. Nem tudom, hogy pontosan mi a célja azzal, hogy segít nekem vagy később mit kell adnom érte cserébe, de nem érdekel. Ha tudni fogom kezelni ezt az egészet a fél vesémet is odaadom érte.. Na, jó ez egy kicsit túlzás.. Vagy mégsem. Mindent megadnék azért, hogy újra normális emberként viselkedhessek azért, mert végre tudom nem fogok mássá változni, ha valaki egy kicsit is felhúz vagy megbánt.Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 93
✤ Születésnap : 1367-04-16
✤ Regisztráció : 2014-04-21
:
✤ Foglalkozás & hobbi : i heard you are a player nice to meet you i'm the coach

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Mon May 19, 2014 9:16 pm


Scarlett & Gen
DON'T FORGET EVERYTHING IS JUST ILLUSION.

Figyeltem őt és biztos voltam abban, hogy nem látja az előnyét annak, ami. Ez az egész kitsune dolog egy nagy ajándék és ha ügyes, akkor kiemelt tagja lehetne a kis fae csoportjának és azt fog tudni tenni amit szinte csak akar. Azzal van együtt akit szeretne, persze nem mondom azt, hogy egy sötét fae taggal is szívesen látnák együtt, de ha megérdemli, akkor még arra is képes lennék megtanítani őt, hogy hogyan maradjon ön maga, de még se ismerjék fel őt a két különböző csoportnál. Erre szerintem jobb ember nem lenne képes megtanítani őt, mint én. Én mind a kettő csoporttal játszom, persze nem a szerelem miatt és nem is valaki miatt, egyszerűen csak szeretem az izgalmat és szeretem a különböző munkákat megcsinálni, vagy jobban mondva szeretem a két különböző stílusú filmben játszani, hiszen az egész csak egy szerep. Az egész életem olyan, mintha valami filmben szerepelnék, pedig még színésznő se vagyok, persze voltam már az is, de ez most lényegtelen. Abban biztos voltam, hogy nem fogok neki könyörögni és nem érdekel, ha nemet mond. Ő neki kell ezt tudnia, hogy mit szeretne, de jobb ha tisztában van a dolgokkal, hiszen egy olyan személy, aki nem tudja uralni azt ami veszélyt jelent mind a kettő fae számára és könnyen áldozat lehet, hiszen egyik fél se szeretne lebukni az emberek előtt.
Mennyire bírod a feszültséget? - kérdeztem tőle mosolyogva, hiszen már most is látszott rajta, hogy sikerült felhúznom őt. Abban is biztos vagyok, ha még kicsit húznám őt, akkor hamarosan már nem ezt a lányt látnám magam előtt, hanem valaki mást. Akit lehet négy napja érintett meg, lehet több. Figyeltem őt, majd egy kisebb csönd után újra megszólaltam. - Áltasd csak magad aranyom, de hidd el ól tudom, hogy mire képes egy hozzád hasonló lény. Sokkal találkoztam már, de elég buta vagy, ha ennyire naiv vagy, hiszen még egy kis feszültség kellene és biztos vagyok abban, hogy teljesen másképpen néznél ki utána. Pontosan emiatt, hogy nem tudod uralni azt ami vagy, de ezt neked kell tudnod. - mondtam neki komolyan a szavakat, hiszen ez nem vicc. Soha se szerettem, ha hozzám hasonló személyeket ölnek meg, de néha még én magam is segítettem nekik ebben, hiszen én se szeretnék lebukni senki előtt se. Ha ő öngyilkos akar lenni, akkor én nem fogom megállítani, maximum meg tudom gyorsítani a folyamatot. Szívesen megnéztem volna, hogy mihez kezd akkor, ha hirtelen átváltozik, de ennyire még én se vagyok kegyetlen. Talán, ezért se húztam tovább őt. Van szívem, csak nem mindig hallgatok rá, de mondjuk érdekes műsor lett volna az biztos. Megnéztem volna, hogyan próbálja menteni a menthetetlen. Egy ördögi mosoly elindultam kifelé, szavai hallatára elnevettem magamat.
Nézz a pultra aranyom. - mondtam neki mosolyogva, hiszen már réges-régen ott hevert a tea ára. Tudtam jól, hogy nem emiatt állított meg valójában, de nem állt szándékomban megállni, miért is tenném? Talán, ha kéri akkor megfontolom a dolgot újra. Biztos voltam abban, hogy makacs és nem nagyon hatotta meg a dolog, amit mondtam, de azt is jól tudtam, hogy van gyenge pontja, még pedig a testvére. Ennyire még én se vagyok szánalmas, hogy egy embert bántsak csak azért, hogy megkaparintsam magamnak őt, de vannak olyan személyek, akik csak azt mondanák, hogy járulékos veszteség.
Miért is tenném, hiszen az előbb mondhatni kinevettél és válton állítottad, hogy nincs szükséged segítségre. - néztem őt rideg tekintettel, hiszen ő se gondolhatja komolyan, hogy egyből igent fogok neki mondani azok után amit az előbb művelt. -Aww igen, egy jó tanács. Néha gondolkozz mielőtt beszélsz vagy cselekszel. - mondtam neki higgadtan és egy féloldalas mosollyal az arcomon és újra az ajtó irányába indultam, hiszen ő kereste magának a bajt, majd ha akar valamit komolyan, akkor megállít.


ઈ Zene: -
ઈ Note: -
ઈ Words: 612
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Sun May 18, 2014 2:31 am


to genevieve; i need your help

Nem hiszem, hogy a képességével való felvágáson kívül bármit is akart volna tőlem. Tapsvihar komolyan. Én nem tudok ilyet te tudsz lépjünk túl ezen az egészen. Nem kívántam jobban belefolyni ebbe az egészbe, mert nem akarok ennek a világnak a része lenni. Megtagadom. Hiába tartozom a világos fae-hez ez egyáltalán nem határozza meg az életemet. Talán egyedül a szerelmi életemet, hiszen nem lehetek együtt azzal az emberrel, akit szeretek. S miért? Azért, mert ő meg egy elcseszett sötét fae. Talán a képességemet használva együtt lehetnénk, de nem tudom. ne merek kockáztatni. Nem vagyok ura az egésznek és ki tudja kinek az életét lopnám el ezzel az egésszel? Mert, ha valakinek felveszem az alakját, hogy együtt lehessek Jace-cel, akkor egy életre felveszem, ami egyenlő azzal, hogy meg kell ölnöm egy ártatlant, mert ha egy bűnös ember bőrébe bújnék bele az egész életemet lehúzhatnám a wc-n. S nem csak azért, mert összeszűrtem a levet egy sötét fae-vel, hanem mert a lehető legrosszabb új arcot választottam magamnak. De én erre sose lennék képes. Elvenni egy ártatlan ember életét, hogy én élhessem azt tovább? Soha. Még csak játszadozni sem szeretek velük, mert félek balul sülne el. Ha a bosszú híve lennék, már a középiskolába tönkre tettem volna mindenkit, aki csak egy kicsit is belém rúgott. De ez nem én vagyok. Úgy vagyok vele, hogy a karma előbb vagy utóbb mindenkit megtalál. Ha valami rosszat tettél akkor az visszaüt. Még akkor is, ha azt hiszed veled az ég világon semmi rossz nem történhet. Tapasztaltam már. Megszívattam valakit és kétszer akkora erővel kaptam vissza. Igaz, hogy csak egy évvel később, de tudom azért volt, mert a sors büntetni akart a szemétségemért.
Nem tudom irányítani ez tény és való. De el tudom rejteni az emberek elől, hogy miféle szörnyeteg vagyok. Képtelen vagyok egy csettintésre felvenni valaki alakját.. Néha pedig akaratlanul bújok bele más bőrébe. De még egyszer sem buktattam le magam és nem most fogom elkezdeni. – Bármennyire is voltam dühös jelen pillanatban nem fogom hagyni magam. Nem láthatja, hogy mennyire béna vagyok ebben. Nem akarom, hogy az idegességem miatt valaki más alakjában kössek ki. Épp elég, hogy szóban felvállaltam mekkora szerencsétlen vagyok nem kell még egy élő bemutató is neki. Persze.. Az már komolyan feldobná a napját. Valószínűleg bele is röhögne a képembe nekem pedig erre nincs is szükségem. Nem is értem, hogy honnan tudja mi vagyok azt meg végképp nem értem, hogy miért érdekli. Nincs jobb dolga, mint engem piszkálni? Megbirkózom a szörnyeteg énemmel. Előbb vagy utóbb. Mindig sikerült megoldanom a dolgaimat. Igaz, hogy ott volt az édesapám, aki támogatott, de most nélküle is erősnek kell lennem. Meg kell mutatnom a világnak, hogy erős vagyok. A magam módján, de attól függetlenül erős.
Újra alakot váltott s ezúttal egy szőke hajú lánnyal találtam magam szemben. Egyetlen kérdés volt bennem, amit nem bírtam visszafogni. – Mégis honnan kellene tudnom, hogy ez az igazi alakod és nem csak egy újabb álca? – Nem érdekelt, hogy gyávának hívott. Mondhat, amit akar. Egyik fülemen be a másikon pedig ki. Nem pont egy idegen véleménye fog a padlóra küldeni. Örülhet annak egyáltalán, hogy ennyi ideig elviseltem. Abban a pillanatban faképnél kellett volna hagynom, hogy elkezdte az alakjait váltogatni. Akkor megspóroltam volna magamnak egy kis időt és nem rövidítettem volna meg pár órával az életemet az idegességnek köszönhetően.
Megremegtem, mikor a húgomat említette. Nem.. Őt nem bánthatják. Nem keverhetik bele ebbe a szarságba. Neki ehhez az egészhez az égvilágon semmi köze nincsen. A francba is. – Várj. – Szóltam utána, de nem is tudtam, hogy mit mondhatnék. – Nem fizetted ki a teát. – Ennél nagyobb ökörség nem is jöhetett volna ki a számon, de tulajdonképpen igaz volt. Nem is törzsvendég, szóval a legkevesebb, hogy ezt megteszi azok után, hogy végighallgattam az idióta fecsegését.
A következő szavak pedig ismét anélkül hagyták el a számat, hogy végiggondoltam volna. – Tudnál segíteni? Megérteni ezt az egészet? Kezelni? S elmondanád, hogyan tudhatom a húgom biztonságban? – Elhadartam, majd nagyot nyeltem. Egészen addig nem érdekelt ez az egész, míg meg nem említette a húgomat. Veszélyben lehet? Nem engedhetem meg, hogy miattam baja legyen. Azt nem élném túl.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 93
✤ Születésnap : 1367-04-16
✤ Regisztráció : 2014-04-21
:
✤ Foglalkozás & hobbi : i heard you are a player nice to meet you i'm the coach

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Sat May 17, 2014 11:59 pm


Scarlett & Gen
DON'T FORGET EVERYTHING IS JUST ILLUSION.

Soha se voltam egy angyal és mindig szerettem azt, hogy különleges vagyok, hiszen ennek köszönhetően élek még mindig. Sok rosszat tettem már, de ugyan annyi jót is annak köszönhetően ami vagyok. Egy dologra mindig is figyeltem, hogy soha se mutattam meg a valódi énemet senkinek se elsőnek, illetve még a két fae se sejti, hogy ugyan azt a személyt szeretnék megölni. Mondhatni teljesen mestere lettem már ennyi idő alatt az illúzió keltésnek. Sok rossz embert halt meg emiatt és sok jó ember élete menekült meg, hiszen vannak olyan dolgok, ahol egy-egy emberi életet nem lehet emberi dolgokkal megmenteni, vagy visszaadni a szabadságát, néha egy-két jótevőnek, rosszakarónak közbe kell szólnia és cselekednie kell. Természetesen ez is nézőpont kérdése, hogy ki minek is tart engem.
Nem féltem soha se, már a legelején se. Pontosan tudtam, hogy mit akarok. Bosszút akartam állni édesanyám halála miatt, majd a dolgok csak követték egymást. Megtanultam mestere lenni annak ami vagyok, nem hiába tanítok a magamfajtáknak dolgokat. Úgy mond én lettem a mentoruk és én ezt örömmel teszem, de egy dolgot megtanultam már, hogy motiváció nélkül senki se képes kezelni ezt a dolgot, illetve akkor se ha fél. Figyeltem őt és láttam, hogy sikerült összezavarnom őt. Megfogja látni az egyik igazi arcomat is, amint itt az ideje.
Elmosolyodtam a szavai hallatán, majd lassan én megfontoltam szólaltam meg újra. - Kitsune vagy és te ezt éppen jól tudod, mint én. Csak egy gond van, hogy te félsz attól ami vagy, illetve még uralni se tudod, de másrészről meg vakmerő vagy, hogy ennek ellenére ilyen helyen dolgozol. - mondtam neki higgadtan és közben végig őt néztem. Tudtam jól, hogy micsoda is ő és szerencsére még a legkisebb rezzenésekből is tudtam már olvasni, hiszen ez volt a dolgom, hogy kiismerjem az embereket, majd pedig átvegyem a helyüket rövidebb, vagy hosszabb időre. Mindig is szerettem ezt a dolgot, hiszen az egész olyan volt, mintha valami szerepet kellene csak eljátszanom, akár a színészek teszik a filmekben, csak ez a valóélet volt...
Hangosan nevettem azon amit mondott, hiszen pontosan ő volt az aki gyáva volt, mivel képtelen volt beismerni azt ami ő valójában. Unalmas pillantást vetettem rá, majd pedig magamra öltöttem a saját alakomat. -Tudod, ahhoz képest, hogy engem nevezel gyávának, inkább téged kellene, hiszen még egy saját fajta személy is teljesen összetud zavarni. Ez azért fura, meg még ott az a tény is, hogy még talán magadnak se mered bevallani azt ami vagy, hiszen félsz és reszketsz, mint valami nyárfalevél. - mondtam neki minden kedvesség nélkül, de a tekintetemmel még mindig őt figyeltem. Nem értem, hogy miért is pazarolom rá az időmet. Majd az egyik fae megtalálja és vagy életben marad utána, vagy nem.
Figyeltem őt és egy unott sóhaj hagyta el a számat. De közben még az is átfutott az agyamon, hogy esetleg a átadom őt az egyik fae-nek, mert soha se szerettem, ha valaki illetlenül beszél velem. Jó pár éve, jobban mondva több száz éve élek már, így némi tisztelet jár nekem, de persze ezt ő nem tudhatta, illetve más részről a merészsége és a makacssága tetszett, mert úgy éreztem, hogy jó kitsune lehetne belőle.
Figyeltem ahogyan elsétál, majd hirtelen elkaptam a kezét és nem engedtem el. - Én lehetek a segítőd, de lehetek a rémálmod, de abban is biztos lehetsz, hogy nálam rosszabb emberekkel is találkozhatsz. -mondtam neki komolyan, majd elengedtem őt és elindultam kifelé, de még mielőtt elértem volna az ajtót megfordultam és újra megszólaltam. - De azok az emberek nem fognak visszariadni attól se, hogy a drága emberi húgodat bántsák, szóval jól gondold meg mit cselekszel kicsi kitsune. - ezek után újra elindultam az ajtó irányába.
ઈ Zene
ઈ Note
ઈ Words : 598
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Sat May 17, 2014 5:32 pm


to genevieve; i want to be normal

Az egyetlen személy, aki ilyen képességgel rendelkezett, mint én az apám volt. Bármennyire is nem tartom őt annak mégis mindig így emlegetem. Tagadjam meg a DNS-em? Nem hiszem, hogy ez bármivel is előrébb segítene engem. Letagadhatom, keresztül nézhetek rajta akkor sem fog megváltozni semmi. Az apám marad én pedig egy elcseszett Kitsune. Több akartam lenni egy átlagos szürke egérnél az iskolában, de soha nem gondoltam volna, hogy egy szörnyeteg vagyok. Mert én ebben az egészben nem látok semmi pozitívumot. Ha a húgom megtudja, hogy milyen szörnyeteg vagyok.. Nem is akarok belegondolni. Talán megutál egy életre. Ha az édesapám tudta volna talán soha nem vigasztalt volna meg. A rémület kiült az arcomra. Mennyi mindent veszíthetek azért, mert fogalmam sincs, hogyan kezeljem ezt az egész helyzetet. Próbálkoztam annyi mindennel, de ha egyszer bekövetkezik már nem tudom leállítani. Ahhoz is egyedül kell lennem, hogy visszacsinálhassam. Annyira bonyolult ez az egész.
Összezavart ez a nő. Annyira magabiztos, hogy attól már bukfencezik a gyomrom. Hiába visel szebbnél szebb arcokat az egyetlen dolog, amit én látok az egy szörnyeteg. Csak úgy, mint én. Lehet, hogy ezt ő élvezi, de én elég sok mindent megadnék azért, hogy magam mögött hagyhassam ezt az egészet.
Szerintem pedig fogalmam nincs, hogy miről beszélsz. De ezt már mondtam, szóval megköszönném, ha a lényegre térnél. – Nem vagyok képes semmire. Szóval arra várhat, hogy alakot váltsak. Előbb csinálok egy tripla szaltót, mintsem valaki más alakját vegyem fel. S ez nem azért van, mert nem akarom. Egyszerűen csak nincs irányításom ez az egész felett. Ha pisztolyt szorítanának a fejemhez sem biztos, hogy menne. Nem tudom mi alapján működik ez az egész.
Abban sem vagyok biztos, hogy egy törzsvendéggel állok szemben. Gyáva módon mások arca mögé rejtőzöl? Gratulálok hozzá. Amihez igazi bátorság kell, hogy felvállald ki vagy. – Beszélek én, aki el akarja rejteni a világ elől, hogy micsoda szörnyeteg is. Megérdemlek egy vállba veregetést komolyan. Jobban nem is mondhattam volna ellent magamnak.
Nem vagyok én képes semmire sem. Tudja itt nem szokás a teába belekeverni semmilyen tudatmódosító szert sem. Legközelebb vedd ezt fontolóra. – Tudtam, hogy nem az egyik törzsvendéggel beszélek s pont ezért nem is izgattam magam. Ha ezért kirúgnak, hát hajrá. Nem vág nagyon földhöz a dolog. Nem fogok megalázkodni senki előtt sem. Épp elégszer tettem, már az életemben.
Mi is vagyok valójában? Életben maradási esélyem? – Felnevettem, hiszen már kezdett elegem lenni ebből az egész helyzetből. Neki megy ez az egész. Jó. Engem pedig hidegen hagy. Nem akarok visszaélni senkinek sem a külsejével. Legszívesebben ezt az egészet elnyomnám magamban. Nem akarok ehhez a világhoz tartozni. – Ha nem kérsz ezen a teán kívül semmit akkor én távoznék és örömmel adlak át egy munkatársamnak. – Rákacsintottam, majd hátat fordítottam neki s lassú léptekkel indultam meg a pult felé.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 93
✤ Születésnap : 1367-04-16
✤ Regisztráció : 2014-04-21
:
✤ Foglalkozás & hobbi : i heard you are a player nice to meet you i'm the coach

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Mon May 12, 2014 6:57 pm


Scarlett & Gen

Don't forget everything is just illusion.


Nem volt formában, de nekem ez még jobban kapóra jött, hiszen egy naiv és zavaródott elmét még könnyebb összezavarni és a bizonytalanságba taszítani. Figyeltem már őt régóta, de arra különösen ügyeltem, hogy soha se a saját alakomban lásson. Illetve az se volt véletlen, hogy aki a törzsvendégek asztalainál szokott felszolgálni pont ma nem jött. Sok mindenre képes vagyok, főleg ha a céljaim elérése a tét és én akartam ezt a lányt. Tudni akartam, hogy mennyire naiv, mennyire tudatlan és mennyire befolyásolható. Szerettem mindig is a kihívásokat, hiszen különben nem játszanék mind a két fae-vel. Ebből is látszik, hogy már mondhatni profi vagyok ebben az alakváltásban. Türelmesen figyeltem a lányt, de közben néha-néha oldalra pillantottam vagy a könyvre, hiszen egész érdekes olvasmány volt.
Pár pillanat ereje elkezdtek vele kicsit játszani, majd egy ártatlan mosoly jelenik meg az arcomon, amikor látom a tekintetét. Még mindig nem szólalok meg, csak figyelem őt, mintha az ő tulajdonságait is megszeretném szerezni, ami már megvolt az első érintéskor jó pár hete. Ő is eléggé egyszerű személy, de ami nagyon meglepő még óvatlan is és egy alakváltónak mindig is óvatosnak kellene lennie, mert különben könnyen kerülhet bajba. Biztos vagyok abban, hogy egy pillanatra elgondolkozik azon, hogy most játszom-e vele, vagy nem? Vagy csak egyszerűen béna vagyok és nem tudok uralkodni magamon, mint ahogyan a legtöbb hozzá hasonló zsenge alakváltó se tudja uralni magát. Mosolyogva figyelem a tekintetét, majd amikor ő rám néz, akkor újra könyvre pillantok.
Szerintem Scarlett pontosan tudod, hogy mire gondolok. - mondom neki ridegen és minden érzelem nélkül. Látszik rajta, hogy zavarban van, de ez tetszik benne, hiszen a gyanúm beigazolódni látszik, hogy mégis csak teljesen kezdő és még talán maga se tudja, hogy mire képes. Egy apró sóhaj hagyja el az ajkaimat, majd újra rápillantok.- Szerinted mennyire örülne a tulaj, ha balhé törne ki, hogy nem vagy kedves az egyik törzsvendéggel és nem teljesíted a kívánságát? - kérdezem tőle egy ördögi mosollyal az arcomon, majd egy mögötte ülő fiatal barna hajú lányra mutatok.- Ő nem rég érintett meg téged, szóval gyerünk mutasd meg azt, hogy képes vagy olyanra amiről mások csak álmodni mernek. - mondom neki egyre szélesebb mosollyal az arcomon, majd kényelmesen hátra dőlök a székemben és várok..
Scar rajtad áll, hogy mit szeretnél, de a határozottságot jobban meg kellene tanulnod, mert most per pillanat olyan vagy, mint egy riadt kismadár. - mondom neki komolyan és a tekintetemmel fogva tartom még őt. Lassan belekortyolok a teába és megízelem, mintha valami nemes bor lenne, majd megigazítom a hajamat és újra rá emelem a tekintetemet.- Szerinted mekkora  az életben maradási esélyed, ha egy vadidegen is rájött arra, hogy mi is vagy valójában? - kérdezem tőle kíváncsian, majd újra lerakom a poharat az asztalra és várok türelmesen. Egy apró dolgot elárultam már neki, hogy nem akarom őt bántani, vagy megölni. Most még nem, de majd később eldől, hogy mi is lesz vele. Ez még a jövő rejtélye.
↯ words: 482 ↯ music: Miss Devil ↯ note: -Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Sat May 10, 2014 4:06 pm


Scarlett & Gen
it is nice to meet someone like me


Annyi minden kavargott a fejemben, hogy talán jobb lett volna ha ma be se jövök dolgozni. De mivel ez az egyetlen szilárd dolog az életemben nem akarom elrontani. Fontos nekem a munkám most is és mindig is az lesz. Ebben az egyben jó vagyok anélkül, hogy túlságosan sok emberrel kellene kapcsolatba lépnem. Felveszem a rendelést kihozom és már itt sem vagyok. Jobb, mintha mondjuk valami szónok lennék. Régebben szerettem volna, ha egyszer a rivaldafénybe kerülök, de most.. A lehető legmesszebb akarok kerülni tőle. Olyan lámpaláz tör rám az egésztől. Menekülni akarok. Mert félek, hogy a lehető legrosszabb pillanatban veszem fel egy olyan ember alakját, akiét nem kellene. Talán valaki felvenné videóra. Akkor pedig talán meg kellene ölnöm, mert nem szabad a világ tudtára adni, hogy milyen emberek vagy éppenséggel nem emberek élnek ezen az elcseszett világon.
A törzsvendégek asztala soha nem az én feladatom volt. Ezért nem is volt ismerős az a lány, aki ott ült gondolom én a megszokott helyén. Egyszerűen csak odamentem, hogy kiszolgáljam, de a gondolataim annyira elkalandoztak, hogy nem tudtam odafigyelni rá. Majd megráztam a fejem, hogy újra összeszedjem a gondolatimat. De ekkor már nem ugyanazzal a személlyel találom szembe magam. Azt hiszem, hogy képzelődök ezért pislogok párat, de most egy újabb személlyel találom szembe magam. Nem értem.. Ijedtem hátrálok egy lépést. Nem értem, hogy milyen hülye játékot játszik velem, de abban, már biztos vagyok, hogy ő is mint én. Csak neki sokkal jobban megy ez az egész. Vagy éppenséggel ő is olyan rossz ebben az egészben, mint én és azért váltogatta körülbelül tíz másodpercenként az alakját. De, ha nagyon döntenem kellene akkor inkább az, hogy fel akart vágni vele.. Hogy ő mire képes míg én még irányítani sem tudom egyszerűen csak megtörténik.
Ezt nem egészen értem. – Nincs az étlapon.. Oké.. Értem csak nem akarom érteni. Miért szemelt ki engem? Honnan tudta, hogy én is ilyen vagyok? Miért csinálja ilyen bátran ezt az egészet mindenki előtt? Minden annyira zavaros és ezer meg ezer kérdésem lenne hozzá, hogy mégis mit miért és hogyan, de nem bombázhatom meg őt ezekkel. Az apámat kellene.. A vér szerintit, hiszen az, akit mindennél jobban szerettem halott. S még a mai napig fáj.
Én.. Én.. Nem tudok semmit.. S, ha nincs semmi amit kérni szeretne, akkor mennék tovább és végezném a dolgomat.  – Próbáltam határozottnak tűnni az már egy más kérdés, hogy mennyire jött össze nekem ez. Többnyire össze szokott.. Elég jó vagyok az álarcok viselésében. Könnyen tudok egyik szerepből a másikba ugrani, de legbelül mindig is egy meggyötört kislány leszek semmi több.


420 ezt hallgatom megjegyzés ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 93
✤ Születésnap : 1367-04-16
✤ Regisztráció : 2014-04-21
:
✤ Foglalkozás & hobbi : i heard you are a player nice to meet you i'm the coach

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Tue Apr 29, 2014 9:25 pm


Scarlett & Gen

Don't forget everything is just illusion.

Az emberek annyira naivak, annyira egyszerű őket eljátszani, de komolyan. Leülsz velük szemben, vagy úgy, hogy lásd a kiszemelt "áldozatot" és csak figyeld őt. Nap, mint nap és hamarosan meg van minden egyes apró mozdulata, beszéde és tulajdonsága. Persze soha se szoktam ennyi időt fecsérelni ezekre a dolgokra, hiszen ennyi idősen hamar tanulok és hamar megkapom azt amire szükségem van, de most más miatt jártam ide és követtem ezt az ember lányt. Szükségem volt rá és a személyiségére, hiszen itt egy hozzám hasonló ártatlan lány dolgozott, aki felkeltette az érdeklődésemet. Természetesen nem olyan módon, csupán szakmai az egész, mindig is érdekeltek az ártatlan alakváltók, hiszen annyira könnyen el lehet velük játszani és ez most sem volt másképpen.
De térjünk is vissza a legelejére. Belle-nek hívták a lányt, akinek az alakját ma magamra öltöttem és már félnem se kell, hogy esetleg meglát így, hiszen tegnap előtt elhagyta a várost, de erről itt, ezen a helyen nem tudnak, ergo tökéletes álca lesz belőle. Soha se szerettem egyből a saját alakomban megjelenni, hiszen akkor hol maradt a móka és a kacagás? De jobban mondva az okítás. A lány szokásos helyére ültem le, majd kiraktam egy könyvet az asztalra és teát rendeltem, olyat amilyet szeret. Még szerencse, hogy én is szeretem ezt a fajta teát, persze az alkoholt mindig is szívesebben ittam, de most nem ez a lényeg. - Köszönöm. - mondom a pincérlánynak kedvesen a könyvem mögül kikukucskálva, majd becsukom és lerakom az asztalra. Figyelem őt és megízlelem pontosan ugyan úgy a teát, ahogy Belle tenné. Mosolyogva kortyolgatom és élvezem minden egyes cseppjét. - Igen.. - kezdenék bele a mondandómban, de fölösleges, hiszen már réges-régen messze jár a gondolataiba, így türelmesen várok, majd amikor úgy látom, hogy kezd visszatérni a valóságba, akkor egy pár másodperce a szőke succubus alakját magamra öltöm, de mire ténylegesen észhez térhetne Avery alakjában pislogok rá ártatlanul. Talán azt hiszi, hogy megörült, de nem. Egyáltalán nem, csak egyszerűen szeretek játszadozni.
Olyat szeretnék kérni ami nincs az étlapom. - mondom szelíden és lágyan, hiszen nem akarom elijeszteni, de talán mégis sikerül. Fogalmam sincsen, de előttem nincs menekvés. Akár a pokolba is juttathatom saját maga által, szóval jobb, ha semmilyen ostobaságot nem csinál. - Miért nem mutatod meg nekem azt, hogy te mire vagy képes, kedvesem? - kérdezem tőle lágy és barátságos hangom, de a tekintetemmel még mindig őt figyelem és egy másodpercre se fordulok el. Soha se szerettem kertelni, talán pontosan emiatt is "támadom le" őt.↯ words: 408 ↯ music: Miss Devil ↯ note: Remélem tetszik <3Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   Sun Apr 27, 2014 3:29 pm


Scarlett & Gen
it is nice to meet someone like me

Hosszú nap volt a mai azonban még korán sincs vége. Ma eggyel kevesebben voltunk, mert Melanie lebetegedett. Úgyhogy mondhatjuk azt, hogy kettő helyet dolgoztam. Nem panaszkodok, mert így erre a napra megkapom az ő fizetését is, szóval nem a semmiért gürizem magam halálra. Ma egy törzsvendég is betévedt. Igazából, ha őszinte akarok lenni elég jó az arcmemóriám, de nem emlékszem, hogy őt valaha is láttam volna itt. Azonban nem az én dolgom, hogy ezt kivizsgáljam. A forró teával tálcámon indultam meg az asztalához. Itt, szinte alig lehet hallani a zenét. Sokkal békésebb. Óvatos léptekkel közelítem meg az asztalát, mert még mindig nem vagyok képzett pincérnő és a lábaim, már pihenésért könyörögnek.
Gyorsan lerakom elé a teát, majd halovány mosollyal az arcomon fordulok felé. – Hozhatok még valamit?  – Nagyon jól tudom, hogy ez az egész nem az én szakmám, de valamivel el kell tartanom magam és jelenleg ez tűnik a legjobb megoldásnak. Az egyetemről az utolsó években kimaradtam. Oda is vissza kell térnem, ha majd készen állok. De egyenlőre a munkahelyemen akarok megfelelni. Reménykedem abban, hogy előléptetnek. Azt hiszem megérdemelném, mert a lehető legjobb formámat hozom a nap minden egyes percében. Nem szokásom minden második nap szabadságot kérni, szóval azt mondhatom, hogy jó munkaerőnek számítok. Még akkor is, ha egy kicsit magamnak való vagyok és nehezen nyitok mások felé, amin változtatnom kell. De képes vagyok a változásra.. Csak félek, hogy leleplezem mekkora szörnyszülött vagyok.
Elnézést.. Elmondaná még egyszer?  -  Annyira elkalandoztam, hogy észre sem vettem, hogy hozzám szólt.. Azzal tisztában voltam, hogy mozognak az ajkai, de nem jutott el a fülemig a hangja. Teljesen kikapcsoltam. Ennek megint nem lesz nagyon jó vége. Talán még a fáradtság is rossz hatással van az erőmre. Annyira örülnék, ha tudnám mégis mi milyen hatással van rá. A vér szerinti apámat tudom egyedül megkérdezni.. Őt ismerem egyedül, aki elmagyarázhatná ezt az egészet, de felőle hallani sem akarok. Ahogyan Ő sem akart hallani rólam egészen idáig.


318 ezt hallgatom remélem elmegy egy kezdőnek (: ©
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Törzsvendégek asztala   Sun Apr 27, 2014 3:28 pm

********
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Törzsvendégek asztala   

Back to top Go down
 

Törzsvendégek asztala

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Belváros :: Fallens Night Club-