Naomi Frewen

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Naomi Frewen

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 1686
✤ Születésnap : 1663-06-23
✤ Regisztráció : 2014-01-08
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Naomi Frewen   Sat May 03, 2014 1:00 pm


Elfogadva, üdvözlünk itt!

Először is üdvözöllek az oldalon Naomi! :izgi:Másodszor pedig nagyon szeretem a pb alanyodat és örülök, hogy a szírén lány "gazdára" lelt, de térjünk is rá a lényegre.
A karakterlapod és a jellemzésed nekem nagyon tetszett és a kiírt canon szöveghez teljesen passzolt, így tényleg nincs semmi kivetnivalóm.  A fogalmazásod egyszerűen remek és szívesen olvastam volna még tovább is, de tényleg nem tartalak fel tovább, hiszen van jobb dolgot is, mint engem olvasni.
Foglald le a gyönyörű arcodat, majd nyomás játszani. Winkyou can't have a rainbow without a little rain

Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 4
✤ Születésnap : 1922-01-17
✤ Regisztráció : 2014-05-02
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Naomi Frewen   Fri May 02, 2014 8:27 pmNaomi Frewen


Eat the rude

Teljes név: Naomi Frewen
Születési idő: 1922. január 17.
Születési hely: Bibury, Anglia
Becenév: Naomi
Kor: 92 év
Faj:  Szírén
Fae Csoport Világos Fae
Play by: Sophie Turner


Short description
Már a puszta megjelenésemmel képes vagyok felhívni magamra az emberek figyelmét. Teljes mértékben tisztában vagyok a saját adottságaimmal amiket néha ki is használok. Sokszor elég egy sejtelmes pillantás is ahhoz, hogy elérjem azt amit akarok. Nem szívesen élek vissza ezzel a „tehetségemmel” de néha a helyzet követeli meg, hogy bevessem.
Kinézetem meglehetősen kislányos és ártatlan ami nem áll messze a valódi énemtől. Hiszen hiába vagyok kilencvenkettő éves a lelkem még mindig olyan mint egy nagyra nőtt gyereké, habár tudom kontrollálni a gyermeteg kitöréseimet de azért néha-néha még is előtör.
Igazi társaségi személy vagyok. Nem bírom ki ha egyedül vagyok hosszú ideig ezért is járok sűrűn zsúfoltabb szórakozóhelyekre és bárokba. Ilyenkor előszeretettel ismerkedem meg új emberekkel akikkel ihatok és eszményt cserélhetek. Próbálok mindig a lehető legfigyelmesebb és kedvesebb lenni a környezetemmel mivel nem szeretek senkivel sem haragban lenni. A szeretteimért és barátaimért szó nélkül bármire képes vagyok mivel nem tűröm ha valaki velem vagy akár az említettekkel tiszteletlenül vagy fenyegetően viselkedik. Nehéz kihozni a sodromból de ha egyszer valaki feldühít az jobb ha menekül. Mert olyankor előbújik a kevésbé kedves énem és átváltozom egy női démonná. Sokak szerint olyan vagyok ilyenkor mint akiben az ördög kelt életre.


Story of my life

Kilencvenkettő évvel ezelőtt láttam meg a napvilágot Bibury városában ami Angliában található egy a szigetországhoz megszokott esős és ködös januári napon. Igen, kilencvenkettő éves vagyok azaz négy évvel vagyok idősebb mint II. Erzsébet királynő. Viszont hozzá képet meglehetősen jól tartom magam na de most inkább újra visszatérnék életem kezdetéhez. Szüleim egyetlen leány gyermeke voltam mivel előttem mindegyik meghalt még születéskor egy ismeretlen okból. Harmadik gyereknek születtem így két fiú testvérrel kelet felnőnöm ami nem egy leányálom. Szerencsére az állandó fiú társaság nem tett engem is fiús lánnyá. Fiatalabb koromra már igazán halványan emlékszem mivel elmosta az idő tengere az idők során. Ha nagyon erőlködöm sem tudok túl sok mindent felidézni de egy valamire pontosan emlékszem. Arra a napra amikor elhagytam otthonomat.
Azon a napon nagyon csúnyán sikerült összevesznem apámmal aki szokásához híven meg akarta mondani nekem, hogy mit csináljak. Kevés dolgot utálok annyira mint azt amikor irányítani próbálnak ez nagyon sok vita tárgyává vált édesapámmal akinek meg mániája volt, hogy mindent megszabjon nekem. Ahogy említettem tényleg sokszor volt napirenden ez a téma de valamiéért aznap sokkal jobban kihozott a sodromból. Annyira, hogy akaratlanul is de ártottam neki. Mai napig rettentően fájó emlék ami ha feltör a felszínre akkor mindig sírást és depresszív viselkedést von maga után. Akkor olyat tettem amire nagyon nem vagyok büszke. Megettem édesapám lelkét. Minden olyan hirtelen történt, hogy felfogni sem voltam képes nemhogy megelőzni. A történtek után már csak újra zavaros emlékeim vannak arra emlékszem, hogy futottam ahogy a lábam bírta és próbáltam mindentől a lehető legmesszebb kerülni.
Azóta már eltelt rengetek esztendő de még mindig nem mertem visszatérni szülővárosomba. Pedig egészen biztos, hogy már senki sem él a családom tagjai közül viszont a szörnyű emlékek még élnek bennem amik meggátolják hazatérésemet.
Az idők során rengeteg mindent sikerült megtanulnom többek között azt, hogy hogyan kontrolláljam erőmet. A szírének létszükséglete az emberek fogyasztása amit sehogyan nem lehet kikerülni. Ezt én úgy oldottam meg, hogy ne váljak teljesen lelki ronccsá attól, hogy emberek életét veszem el, hogy csak olyanokat ölök meg akik rászolgálnak. Értem ez alatt az olyan személyeket akik tiszteletlenek, bűnözők, gyilkosok vagy valamilyen más bűnt követtek el valaha. Így nem érzek bűntudatot és még meg is szabadítom a világot az emberi férgektől.Back to top Go down
View user profile
 

Naomi Frewen

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Favorite Megs
» Julius Dressler Biela, Bohemia, Austria
» Naomi's Kiang :-D

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Elfogadott történetek :: Sirens-