Basil Maynard

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Basil Maynard

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 341
✤ Születésnap : 1391-01-04
✤ Regisztráció : 2014-02-19
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Basil Maynard   Sun May 04, 2014 2:31 pm


Elfogadva, üdvözlünk itt!

Hello, Mr. Maynard!  Smile 
Örülök hogy még egy szirénnel gazdagodott az oldal, ráadásul személyedben. Azt hiszem mondhatom azt, hogy teljes mértékben illik hozzád, a személyiségedhez. A fogalmazásod nagyon tetszett! A nőkkel való hozzáállásodhoz pedig inkább nem mondanék semmit, se jót se rosszat. Valamilyen szinten egyetértek veled, de mi férfiak sem vagyunk jobbak.  Cool   Na de belőlem elég lesz, ahogy láttam a foglalást már elintézted. Elfogadtalak, nyomás játszani!


Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 4
✤ Regisztráció : 2014-05-02
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Basil Maynard   Sat May 03, 2014 8:56 amBasil Maynard


A bűntudat az emberek sajátja

Teljes név: Basil Maynard
Születési idő: 1570
Születési hely: Birmingham
Becenév: Bazz
Kor: 32 évesnek néz ki
Faj:  szirén
Fae Csoport sötét
Play by:David Gandy
Magasság:191 cm


Short description


Igazi férfi, nem a szép arcú, hanem a sármosan jóképű fajtából. Igéző kék szemek, sötétbarna, markolni való haj, mi más kellhet még egy nőnek?

A megnyerő külsővel ellentétben, ha kinyitja a száját nem sok jóra számíthatnak. Kiejtett szavai csak egy célt szolgálnák, egyébként az egész szemenszedett hazugság. A családi mészárlás óta nem sokra tartja a gyengébbik nemet, mind csak csinos pofi, formás popó, csöcsök és virnyákolás. Persze, amikor a nyafogást a sikolyok váltják fel, az már kedvére van, hiszen a vacsorát meséssé teszi egy kis zene.

A férfiakkal nincsenek problémái, elég realisztikusan látja őket.Story of my life

A tizenhatodik század vége felé születtem az Erzsébet-kori Angliában. Vidéki kisnemesként nem igazán érintett minket a politika szele, semmi sem zavarhatta meg a békés családi életet.
Apám falkán kívüli farkasként bárminemű kötelezettség nélkül tobzódott otthon, gyakran mondogatta, hogy ő már megszolgálta a pihenést, most már nincs másra szüksége, csakis ránk.
Anyám szirén mivoltát bőkezű adakozással, jótékonysággal, megrázóan gyönyörű mosolyával rejtette el Birmingham lakói elől. Hogy előttem mivel foglalkozott arról csak halvány utalásokat hallottam, de azokból tudom hogy erős, ravasz asszony volt.
Hosszú évekig néztem szerelmük mámorítóan szívélyes megnyilvánulásait, ezek biztonságot nyújtottak egy gyermeknek. „Anyával és apával minden rendben van, rájuk számíthatok, ők örökké velem lesznek.”
Boldog gyerekkoromat apám lefejezett, kitépett szívű testének látványával zártam le. Mint később megbizonyosodtam róla, egy szirén könnyedén elbánik bármilyen áldozattal, akár vérfarkas vagy saját fajtársa, csak legyenek gyanútlanok. Anyám ott térdepelt mellette, „vörösbe öltözve”, nyaka fehér makulátlansága irritálta szememet, ahogy megpróbáltam befogadni a látványt.
Nem kérdeztem semmit, szeretett apám meggyilkolása azonnali reakciót váltott ki belőlem, minden erőmet beleadtam hangomba hogy a lehető legnagyobb fájdalmat okozzam a még élő szülőmnek, majd amikor a földön feküdt bénultan, akkor rutinos, sokszor látott mozdulattal téptem le a fejét.
A házat felgyújtottam, a környék azt feltételezte hogy apám tette, hogy megszabaduljon anyámtól, aki rájött kapcsolatára a szomszéd falu egyik gyönyörű, fiatal lányával. Hiába tévedtek, ez a rövid utalás nekem elég volt, néhány röpke nap alatt a női nem leírta magát előttem, többé nem úgy tekintettem rájuk mint értékes, törékeny lényekre, hanem mint csalfa, mindent birtokolni vágyó szörnyekre.
Étrendem nagy hányadát teszik ki, még csak vadásznom sem kell rájuk. Egy jólöltözött, jólszituált, magabiztos férfi feltűnik a radarjukon és ők azok akik sötét sarkakba, eldugott helyekre, magányos otthonaikba vonszolnak.

A családi vagyonból zavartalanul élhettem a megszokott életet, egészen addig amíg betartottam fiatalkorom szabályait.

"-Ne a saját portádon ölj!
-Legyenek barátaid, légy a közösség tagja!
-A pénz mindent megold!"

A gyarmatosítás alatt nem mertem az Újvilágba jönni, utána pedig elég sokáig halogattam, de most megérkeztem és mint sokan, én is úgy érzem, hogy a világ a lábaim előtt hever.
Brooklyn feltörekvő részében vásároltam egy lakást, szinte teljesen berendezve vár érkezésemre. Ha minden a terveim szerint halad ingázni fogok korábbi - London - és új otthonom között. Habár befektetéseimet bárhonnan tudom kezelni, a barátaimat nem csomagolhattam be és hozhattam magammal, őszinte sajnálatomra...

És hogy mik a terveim? Úgy érzem itt az ideje feladni az anonimitást és végre valóban részt venni a fae életében, ezen kívül pedig csak a szokásos: jól érezni magam.
Hogy mit nem szeretnék? Nem igénylem a megváltást, nem vágyom "jobb életre". Nem ismerem a bűntudatot, de ha mégis erről szeretne valaki beszélgetni, legalább lesz min jóízűen nevetnem.
Back to top Go down
View user profile
 

Basil Maynard

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Elfogadott történetek :: Sirens-