A ház körüli erdő

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 A ház körüli erdő

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Thu Jun 05, 2014 7:52 pm


to shane; i'm not a monster

Egy hatalmas kő esett le a szívemről, amikor végre megszabadult attól a rohadt fegyvertől. Nem tudom miért, de máris sokkal jobban éreztem magam. Kevésbé fenyegetettnek. Bár azzal, már tisztában voltam, ha nagyon akar a fegyver nélkül is könnyen elintézhet, de így legalább nem éreztem magam úgy, mintha folyamatosan fenyegetnének, mert igazából azt tette.. Fenyegetett. Ha nem mondom el, amit hallani akar ki tudja mit tesz. Azt hiszem ezzel az egésszel szégyent hoztam az egész fae társadalomra. Még ennyit sem mondtak volna el neki egyszerűen csak kiiktatják.. Vagy tudjam is én. Nem folytam bele annyira ebbe az egészbe. – Elhiszem neked, de így legalább sokkal kényelmesebb a helyzet. – Mondtam halvány mosollyal az arcomon.
Rendben, akkor szerintem befejeztünk, nem? – Annyira vártam már, hogy eltűnjön, de komolyan. Ezért nem szeretem én az embereket. Mindegyik egytől-egyig az agyamra megy vagy éppenséggel zavarba hoz, amitől beindul az átváltozásom és egy teljesen más személy leszek. Legalábbis külsőre. Belső tulajdonságaim egy árnyalatnyit sem változnak.
Remélem nem tervezed, hogy ezt az utat gyakran megteszed. Még a végén kénytelen leszek csapdákat állítani. Nem szeretem, ha az otthonom közelébe jönnek. Ezt vésd az eszedbe. – Most én voltam az, aki fenyegetett. Mert megtehettem. Az otthonom védelméért bármire képes vagyok. Pár lépést hátrálva figyeltem őt, majd mikor úgy gondoltam, hogy elég nagy a távolság kettőnk között hátat fordítottam neki és visszasétáltam a házba, mintha mi sem történt volna.


|| köszönöm a játékot.  izgi 


©️
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Thu Jun 05, 2014 7:13 pm


Scarlett & Shane


Természetesen nem akarok maradni már sokáig, már így is tovább maradtam mint azt terveztem. Bár, a látszat ellenére meg kell hogy mondjam, élveztem ezt a találkozást, még ha nehézkesen és kissé fájdalmasan indultunk is. Noha sokat nem tudtam meg a lányról, még csak a nevét sem, nem mintha szeretném. Többet úgy sem látjuk egymást..
Nocsak.. hatalmas meglepetésemre, megeredt a nyelve. Hatalmas vigyor jelenik meg a számon s kivéve a pisztolyt a helyéről dobom el távolabb magamtól, majd felmutatom mindkét kezem. - Drágám.. azt hittem már beszélni sem tudsz. Tudod, a fegyverem nélkül is sokat érek.. és a te érdekedben is jobb, ha ezt nem tapasztalod.- Nyugodt vagyok teljes mértékig s figyelmeztetem őt. Ok nélkül nem akarom, s nem is fogom bántani. Azért annyira még én sem vagyok romlott.
- Az az én dolgom.. de, ha te sem tudsz semmit akkor azt hiszem ne húzzuk egymás idejét.- Felveszem pulóverem, majd a nem régiben földre dobott dolgaimat kezdem keresgélni. Egy újabb elpazarolt este.. nem tudtam meg semmit, ráadásul oda az edzésem is.Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Mon Jun 02, 2014 3:31 pm


to shane; i'm not a monster

Nem bíztam benne és szerettem volna, ha a lehető leghamarabb hátat fordít nekem és elmegy. Mégis hogyan bízhatnék egy olyan emberben, aki bármikor előránthatja a pisztolyát? Végül is azután, hogy elmondtam, ami tudni akar talán meg is ölhet. Nem tudom, hogy mennyire paranoiás. De a találkozásunk révén nagyon is. Ugyanakkor én is. Hiszen én voltam az, aki leütötte utána pedig ő reagálta le az egészet a maga módján. Micsoda összeesküvési elméletek lehetnek a fejében.
Ennek pedig rendkívül örülök. – Suttogtam magam elé úgy, hogy ő ne hallhassa. Nem tervezi, hogy sokáig marad. Juhé! Ez már egyfajta fél siker. – Most komolyan azt várod el tőlem, hogy nyomás alatt válaszoljam meg a kérdéseidet? Ha azt hiszed, hogy attól a pisztolytól nagyfiú vagy, akkor nagyon tévedsz. Ha szeretnéd, hogy válaszoljak rohadtul elveszed a kezed arról a szarról. – Mondtam végig minden egyes szót tisztán és határozottan. Lehet, hogy eddig úgy tűnt, hogy egy törékeny kislány vagyok, de egyszer én is elveszíthetem a türelmem. Tudom jól, hogy erőfölényben van. Nem fogok próbálkozni semmivel, de attól még nem vagyunk előrébb, hogy egyfolytában a pisztolyát markolgatja.
Róluk pedig, már elmondtam mindent, amit tudtam. Nekem nincsenek olyan beteges vágyaim, hogy beleüssem az orromat az ügyeikbe. Mégis ki az, aki miatt ennyire szeretnél megtudni mindent róluk? S miért nem kérdezed meg tőle? -  Most már nem bírtam visszafogni a kíváncsiságomat. A felszínre tört és nem volt visszaút. Egyáltalán nem értem, hogy miért tőlem vár válaszokat a kérdéseire, amikor egyértelműen nem nekem kellene feltennie őket.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Mon Jun 02, 2014 2:36 pm


Scarlett & Shane


Látva reakcióját hogy felhoztam azt a bizonyos valakit aki számára nagy valószínűséggel sokat jelent és fontos egyből azt tudtam lehozni hogy náluk is megvannak a problémák, hogy nekik sem könnyű. Egy fajta együttérzés járt át, de most nem azért vagyunk itt hogy egymás szerelmi gondjait megbeszéljük. Talán majd legközelebb, ha lesz. Bár kétlem.. mindenesetre most szorít az idő. - Nem is érdekel. Nem aludni jöttem.- Vállat rántok. Nem igazán bízunk egymásban ami szerintem nagyon is érthető. Én szinte fenyegetem tetteimmel, sőt. Már csak ebből is kiindulva hogy bízhatna bennem? De ez kölcsönös. Nem véletlenül vagyok ilyen.  - Kíváncsivá tettél.. hogy egy magadfajtának, milyen a tűrőképessége.- Szorongatom azt a bizonyos fegyvert, de elő még mindig nem veszem. Azzal már tényleg elrontanék mindent, és oda a tervem hogy segítsen. Bár, ha le akar kaparni magáról akkor a legegyszerűbb, ha együttműködik velem, s nem húzzuk egymást.
Ha már a vámpírság terén nem segíthet, s bár lehet nem akarok bele keveredni ebbe az egész dologba, Cara miatt megéri. Nekem már úgyis teljesen mindegy. Division, Fae? Mit nekem.. lehet, hogy félvállról veszem az egészet ami lényegében azért van mert fogalmam sincs mi ez az egész, de a Division mindenre felkészített.
- Szerintem én már nyakig benne vagyok az egészben, ahogy te is. Szóval mesélj. Mesélj erről a fae-ről.- Váltok át kedvesebbik oldalamra. Tudok én ilyen is lenni, persze nagyon közre játszik az egészben az, hogy közöm van az egészhez.Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sun Jun 01, 2014 11:20 pm


to shane; i'm not a monster

Bármennyire is szerettem volna, hogy Jace most felbukkanjon és átkaroljon, ahogy szokott ez egyenlő volt a lehetetlen. Távolság meg minden. Fájt minden egyes perc, amit tőle távol kellett töltenem, de volt más lehetőségem? Megölnének mindkettőnket, ha a kapcsolatunk kitudódna és nem kockáztathatom az életét önző vágyaimért.. Nem vagyunk Rómeó és Júlia, hogy eldobjuk az életünket.. Bár lehet, ha egymás karjaiban halnánk meg.. Nem! Nincs halálvágyam. Jobb, ha ezt az egészet elfelejtem.
Ez bonyolult.. Amúgy meg nem sok közöd van hozzá. – Nyeltem egy nagyot, majd figyeltem, ahogy keze a fegyverére simul. Kicsit megrémültem, hiszen tudtommal golyóálló még nem vagyok. Alakot váltok, ha rám tör a pánik és ebben körülbelül ki is merül a képességem. Ennyihez volt szerencsém. Nem akartam belefolyni még jobban, de tényleg tennem kell valamit.. Mert nincs jól így ez az egész, hogy én ilyen szerencsétlen vagyok.
Annyit tudok, hogy több különböző faj van. Én Kitsune vagy mi vagyok.. Egyszerűbben alakváltó, amint észrevetted. Meg ugye van ez az egész fae dolog.. A sötét nem keveredhet a világossal.. Csupa olyan baromság, amibe én nem szeretnék belekeveredni és hidd el, hogy te sem. – Nem tudom, hogy miért kérdezi, de ha már konkrétan felhozta a vámpír példát, akkor gondolom egy vámpírhoz lehet köze. De nem merek komoly következtetéseket levonni, mert az egyáltalán nem vezet sehova. Ha el akarja mondani, hogy miért akarja tudni elmondja. Engem pedig nem érdekel. Nem fogok kíváncsiskodni. Főleg, mivel pisztoly van nála.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 24, 2014 7:11 pm


Scarlett & Shane


Soha nem lehetek elég elővigyázatos. Bár különösebb okom nem volt rá hogy megmutassam még tartogatok számára kissé félelmetesnek tűnhető dolgot, egy újabb fegyvert. Még csak egy halvány foltját sem látom annak, hogy a Division egy újabb küldötte lenne, de nem felejthetem el azt a tényt, hogy még mindig nem emberről van szó, így még ő is tartogathat számomra meglepetéseket. S látszólag nem örül társaságomnak, hogy itt talál. Ellenkező esetben nem ütött volna le. - És mond csak.. mégis hol van ez a valaki ilyenkor mikor szükség lenne rá?- Felhúzom szemöldököm, s a fegyveremhez nyúlok mintha előakarnám venni, de aztán mégsem. Kezem a testem mellé helyezem. Lehet, hogy hazudik..bár semmi oka nem lenne rá, ha csak nem ezzel azt akarta elérni hogy vegyek vissza magamból, ne legyek számára ilyen fenyegető. Bár, már a puszta jelenlétem is az lehet számára. - Azt akarod mondani nem tudsz semmit? Egyáltalán semmit?- Kissé feszülten kérdezek vissza. Naiv módra reméltem hogy ő segíthet, holott még ő sem tud semmiről, pedig ebben a világban él. - Az sem mond semmit ha azt mondom... vámpír?- Félve ejtem ki a szót, mert tulajdonképpen.. Cara egy szóval sem mondta hogy mi is lehet, de a jelek alapján ebbe a kategóriába tartozik, csak egyáltalán nem biztos hogy ez a világ is így nevezi őket.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Fri May 23, 2014 12:15 am


to shane; i'm not a monster

Fura egy szerzet volt az egyszer biztos. Nem hiszem, hogy mindenki késsel jár futkározni és, amint később sikerült felfedeznem egy pisztoly is lapult a felsője alatt. Komolyan mondom ez a srác mindenre felkészült. Mintha bárki megtámadná errefelé. Na, jó én kivétel vagyok, de ez is csak azért volt, mert túlságosan közel merészkedett a birtokomhoz, amit szeretek megvédeni. Semmi joga nincs arra, hogy panaszkodjon. Azok után, hogy a torkomhoz szorított egy kést a legkevesebb, amit megtehet nekem az, hogy hallgat. Nem akarom tudni, hogy mire készül a pisztollyal, mert láthatóan az volt a célja, hogy meglássam. Mintha már nem tisztáztuk volna ezt az egész félreértést, de komolyan..
Nem vagyok az a típus, aki fenyeget. Egyszerűen csak közöltem a tényeket, hogy van, aki ennek nagyon nem örülne. A te dolgod, hogy mégis hogyan értelmezed ezt az egészet. – Nem szeretek fenyegetőzni. Meg most nem is az volt a célom. Sőt azzal, hogy megemlítettem Jace-t csak saját magamnak ártottam, mert rájöttem, hogy mennyire hiányzik.. Tudom egy idő után hozzá kell szoknom a hiányához, mert a kapcsolatunk nem tudódhat ki, de akkor is.
Azt akarod, hogy magyarázzak el mindent erről az egészről, amikor még az erőmet sem vagyok képes kontrollálni? Nem olyan régen még azt hittem, hogy nem vagyok több egy átlagos embernél. Ez az egész az ölembe hullott anélkül, hogy kértem volna. Ha visszaküldhetném a feladójának megtenném. Nem tudok semmit erről az egész világról, mert nem akarok. – Zártam le egyszerűen ezt az egész témát. – De miért érdekel téged ez ennyire? – Egyáltalán nem volt megrémülve, mikor meglátott.. Valami van itt még a háttérben.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Tue May 20, 2014 10:06 pm


Scarlett & Shane


Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, nem tudok másra gondolni csak arra hogy még , még folytassam tovább a befejezetlen játékomat és félemlítsem meg. De nem tehetem.. bár, ha jobban belegondolok számomra sem túl szerencsés az hogy meglátott, idekint ráadásul futni. Sok idő mire visszaérnék a biztonságos helyre, illetve lassan már indulnom is kéne nehogy felkeltsem Cara figyelmét, esetleg aggódjon értem hogy elkaptak. Csak hogy, pont ezen ellen küzdünk, hogy ártatlan embereket bántson a Division.. nem alacsonyodhatok a szintjükre. Nem vallom be magamnak, de egyszerűen élveztem az ott töltött időt, ahogy emberek sorsát tartottam a kezemben, ahogy szét zúztam őket. - Á, szóval már fenyegetünk?- A lehető legközelebb lépek hozzá csípőre tett kézzel, s pólóm alól kiduzzad fegyverem. Nem takargatom, nem jövök zavarba talán még akarom is hogy meglássa.  - Furcsa egy lány vagy te.- Szólalok fel végül elmosolyodva, az előbbi kérdésemtől eltekintve. Kíváncsivá tett vajon hogy éli itt a mindennapjait, egyedül él -e, de.. erre most nincs időnk.  - Vezess be a világodba. Magyarázz el mindent..- Követelőzöm. Nem akarom megosztani vele hogy tulajdonképpen Cara is benne van a dolgok közepébe, és fogalmam sincs hogy segítsek rajta, mit kezdjek vele hogy jobb legyen neki.. ha választ tudna adni mindenre az sokat segítene.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sun May 18, 2014 1:41 am


to shane; i'm not a monster

Mindig is bizalmatlan voltam az emberekkel szemben és most ő sem könnyítette meg a dolgomat. Minden egyes percben csak rontott a helyzetén. Az már egy biztató jel volt, hogy nem volt nála a kés, de ezen kívül minden más negatív irányba húzta a véleményemet vele kapcsolatban. Nem vagyok túl jó emberismerő legalábbis mindig is nehezen igazodtam ki az embereken. Talán azért, meg néha még magamban sem bízom. Hogy is bízhatnék magamban, ha még arra sem vagyok képes, hogy megőrizzem a saját külsőmet? Hálás vagyok annak, hogy sikerült visszaszereznem.. Valahogy visszaváltozni mindig egyszerűbb, mint kontrolálni azt, hogy valaki más alakját vegyem fel. Többnyire csak megtörténik. Utána pedig minden energiámat abba fektetem bele, hogy a lehető leghamarabb térhessek vissza a saját alakomba.  – Nem vagyok az a típus, akinek bejön. Nem, nem tetszett. S van még egy ember, akinek nagyon, de nagyon nem tetszene.. – Utaltam Jace-re. Nem fogok neki erről beszámolni, mert felesleges, de ennek a srácnak ezt nem kell tudnia. Semmiről nem kell tudnia, ami velem kapcsolatos, ami azt illeti. – Mellesleg elárulhatnád a nevedet.. Egy kicsit kellemesebb lenne a kommunikáció. – Fűztem hozzá, miután ráeszméltem, hogy még a nevét sem tudom.
Nem hittem semmit, egyszerűen csak szeretem, ha az emberek megtartják tőlem a kellő távolságot. A külvárosban egy erdő közepén élek.. Most őszintén.. Nem tűnt fel, hogy nagy rajongója vagyok a magánynak? – Magyaráztam meg egyszerűen, hogy miért nem szeretném, ha túlságosan közel jönne hozzám, de egy idő után a hátam egy fának ütközött és feladtam. Hátrálhattam volna még, de nem volt kedvem. Úgy is addig mentünk volna, míg nem kerül hozzám elég közel, hogy feltegye a kérdését. – Mégis mire akarsz magyarázatot kapni? – Néztem rá értetlenül.  

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sun May 18, 2014 12:56 am


Scarlett & Shane


Nos.. talán nem éppen a legjobb ötlet tőlem ha csak játszok vele, és más irányba terelem ezt a kis beszélgetést mint kéne. Lehet, de egyszerűen.. késztetést érzek rá hogy megtegyem. Talán ezért nem voltam soha a legjobb ügynökök egyike, mert mindig mentem a saját fejem után. Nem hazudtolhatom meg magam, még ha a helyzet az ellenkezőjét is kívánja nem azt fogom tenni mint kéne. Szórakozni akarok vele egy kicsikét, még ha tudom is hogy egyszerű emberként.. simán legyűrne, ki tudja milyen képességgel is rendelkezik..kockáztatok, ahogy mindig is. Amit sikerült eddig látnom tőle nem igazán volt olyan, amitől futva menekülnék félelemben. Bár, ilyet soha nem tennék, soha nem futok el a problémáim elől, még ha esélyem sincs.. harcolok a végsőkig. - Talán nem tetszett? - Nem ismerem őt, így nem akarok olyan szavakkal dobálózni amik egyáltalán nem igazak rá. Fogalmam sincs róla milyen az élete, hogy kivel él.. de engem nem is ez érdekel.
Tetszik a reakciója, tulajdonképpen valami hasonlót vártam tőle. Kitárva kezem mosolyodom el pimaszul s teszek úgy mintha nem érteném ezt az egész helyzetet. - Mi az? Talán nem vetkőzhetek ha melegem van? Mit hittél mit fogok csinálni? - Közeledek felé mit sem érdekelve hogy ő minek örülne vagy sem, nem fogok kiabálni hogy meghallja valójában mit is szeretnék tőle. Kezeimet a levegőbe emelem, jelezve hogy nem készülök semmire, nem fogok semmit sem csinálni. - Én csak válaszokat szeretnék.. magyarázatot, mindenre. - Oldalra fordítva fejem figyelem őt, s komolyra fordítom a szót kezeimet felemelve hagyva.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 11:32 pm


to shane; i'm not a monster

Volt egy kisebb félelmem vele szemben. De miért ne lett volna? Végül is egy kést szorított a torkomhoz, ami érthető volt, hiszen én meg leütöttem egy serpenyővel, de akkor is. Nem szeretem, ha valaki a házam körül ólálkodik. Vagy futja az éppen szükséges köreit. Ne jöjjön ide senki. Azért költöztem ilyen messzire a várostól, hogy minden élőlényt elkerülhessek. Legalább addig míg meg nem tanulom kezelni a képességeimet. Tanulnom kell s egy tanárra van szükségem. Sajnálatos módon nem olyan könnyű belefutni egybe. Az apám még mindig lehetetlen opció a számomra.
Pár pillanatra kikapcsoltam az agyam lehunytam a szememet és mély levegőt véve koncentráltam az alakomra. A napfénytől vörösen csillogó fürtjeimre. A zöldes szemeimre. A hófehér bőrömre. Mindenre, ami engem azzá tesz, aki vagyok. Vissza akartam térni a saját alakomba. Minden egyes percben, amit más testében töltök úgy érzem, hogy kihasználom az illetőt. Soha nem volt pozitív véleményem erről az egészről. Meg akarok tőle szabadulni. A baj csak az, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Nem vagy olyan, de ha a helyzet adott, akkor már miért is ne? – Kérdeztem felvont szemöldökkel. A mosolya a szavai.. Mindennel ellent mondott saját magának, de próbáltam nem ezzel foglalkozni. Kapott egy pofont jutalmul azért, hogy letapizott. Ha itt lett volna Jace, ha pont most dönt úgy, hogy meglátogat, akkor egy az egyben aláírta volna a halálos ítéletét. Bármennyire is tudjuk mind a ketten, hogy a kapcsolatunk halálra van ítélve. Nem tudjuk elengedni a másikat. Azt pedig végképp nem engedjük, hogy egy harmadik személy férkőzzön be a mi kis titkos kapcsolatunkba. – Örülnék, ha ebből a távolságból mondanád el, hogy mégis mit akarsz. – Mondtam, miközben ahogy ő egy lépést tett előre én úgy hátráltam.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 9:48 pm


Scarlett & Shane


Talán tényleg félreértettem őt ezt az egész helyzetet, és már odáig fajultam hogy üldözésmániám van.. de nem hibáztathatnak érte. Az, aki átélte a Division kiképzését, azt, akit már kínoztak meg talán mindig benne lesz az, hogy követik. Ember vagyok, nincsenek különleges képességeim ezzel a lánnyal ellentétben. Biztos vagyok benne hogy még van valami a tarsolyában, s nem csak arra jó, hogy felvegye más arcát.. sok a hátránya ugyan, de egy kevés előnnyel is járt az hogy odakerültem. Ők megtanították hogy tudjak gondolkozni minden helyzetben, és hogy hogyan küzdjem le félelmem, hogy megtudjam őrizni hidegvérem. Megtanították ha ölésig fajul a helyzet érzelemmentesen öljek, megtanítottak számtalan olyan dologra, amit most előszeretettel használunk fel Caraval ellenük. Nem volt arany életem, de talán ezekhez a lényekhez, vagy nevezzem bárminek is őket egyáltalán nem fogható. Viszont, nem megismerni akarom, egyszerűen csak egy kis információt szeretnék, hátha tud valamit, tud segíteni.
Az arcomhoz nyúlok mosolya láttán, ugyan nem mutatom ki, de azért még is csak megéreztem észhez térítő pofonát. Fájni nem fájt.. a Division azt is megtanította hogy ami nem vérzik, az nem fáj. - Sajnálom, félreismertél.. nem vagyok olyan, egyszerűen.. csak a helyzet azt kívánta.. - Húzom kaján mosolyra számat, hogy összezavarjam tetteimmel, s meghazudtoljam saját magam. Bár magam sem értem miért magyarázkodok, nem tartozom neki magyarázattal. Csak egy olyan oldalamat sikerült megmutatnom neki, amit lényegében nem sokan látnak, ugyanis többnyire nem élik túl. - Nos.. a feltétel nem lenne más mint.. - Megnyalom számat, s ledobva fülest a földre húzom le a pulóverem cipzárját, s levetve magamról közeledem felé.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 5:15 pm


to shane; i'm not a monster

Utálom, hogyha a szörnyeteg énem kerül előtérbe. Az érzéseimre alapozva kellene megtanulnom kezelni, de ez az egész reménytelen. Talán egyszer képes leszek arra, hogy kezeljem, de jelenleg? Nem is lehetnék bénább ebben az egészben. Néha elgondolkozom azon, hogyha az igazi biológiai apám nevelt volna fel talán jobban értenék ehhez az egészhez? Valószínűleg. De ugyanakkor elvették volna tőlem a boldog gyerekkori emlékeimet. A szülinapomat, amikor a húgom beleesett a tortába. Azokat a pillanatokat, amikor az édesapám a karjaiba tartott és vigasztalt, ha valami miatt rosszul éreztem magam. Amikor ő mosolygott én is mosolyogtam. A mellkasomhoz kapok. Még mindig ugyanúgy égett belülről a hiánya. Nem hiszem el, hogy egy ilyen elcseszett világban nincs esély arra, hogy visszakaphassam. Ő volt az egyetlen személy, akit a húgomon kívül szerettem. Megbíztam benne. De azért az örök s hű bizalmasom mindig is a naplóim voltak. De ezt a kislányos szokást magam mögött hagyom, mert többi nem vagyok egy kislány, aki elmenekül a világ elül. Megküzdök vele. Bármekkora fájdalommal is jár. Gyűlölhetem magam egy életen át azért, ami vagyok, de soha nem adhatom fel a küzdelmet. Minden egyes nap fel kell kelnem az ágyból és küzdeném azért, hogy egyszer jobb lesz, hogy egyszer talán boldog lehetek. Jace-cel. Mert nekem csak Ő van. De őt is el kell engednem. Talán arra vagyok ítélve, hogy soha nem lehetek boldog ezen az elcseszett világon.
Nem foglak megenni, ha nem tapizol le úgy, mint az előbb. – Játékos mosoly kúszott az arcomra. Ha tapizna se enném meg. Csak bemosnék neki egy hatalmasat. S talán, hogy megőrizzem a titkomat meg is ölném. De ehhez szükségem van egyfajta sötétségre, ami az én lelkemben is ott rejtőzik valahol.. – Megmondanád, hogy mégis mi az a feltétel? – Érdeklődtem kíváncsian, hiszen tényleg nem tudtam, hogy mégis miről lehet itt most szó.Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 11:56 am


Scarlett & Shane


Meglátva az arcát és hogy más néz vissza rám mint amit eddig láthattam belőle kezdtem magamban összerakni a darabjaira esett kirakóst. Egyedül, az erdő közepén éldegél egy nem igazán szegényesnek mondható házba, és igyekszik kizárni az esetlegesen erre tévedőket már csak azért is, mert a látottak alapján nem igazán számít embernek. Legalábbis, ez az elméletem egyelőre. S bármennyire is kellet volna hogy veszélybe érezzem magam közelében egyszerűen nem ment, ez a tudatlanság kiborított, elvette az eszem. Először Cara, most még valaki? Milyen egy elcseszett világban is élünk? De leginkább az zavart, hogy én eddig szinte vak és egyszerű emberként jártam az utamat kint.. hogy nem vehettem észre? Csak a bosszú járt eddig a fejemben, és így visszagondolva az orrom hegyéig nem láttam el, történtek furcsa dolgok a közelemben..de nem tudott érdekelni. Az, hogy most itt vagyunk és látva mi ő egy esélyt látok arra, hogy mindent megmagyarázzon. Így vagy úgy , de tudni szeretném mi ez az egész, mi az igazság már csak Cara érdekében is.
Amilyen hirtelen sokkolt ez az egész, olyan hirtelen mosolyodom is el. A reakciója az egészre tulajdonképpen.. minden nekem kedvez. Bár még mindig van bennem egy kis félsz, még mindig egy részem azt hiszi csapda, de ezt félre kell tennem. - Nem fogsz megenni ugye? Megérinthetlek? - Kikérem véleményét, bár meg sem várva válaszát közelítek felé. Míg végül gyengéden arcához nyúlva próbálom lenyugtatni őt. - Ssh. Nyugodj meg.. nem fogok beszélni, egy feltétellel. - Semmi javam nem származna abból ha a város közepére futnék s kiordibálnék magamból mindent. Sejtem, hogy többről van itt szó, és a figyelem felkeltéssel csak én kerülnék szar helyzetbe.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 2:19 am


to shane; i'm not a monster

Mindig is gyűlöltem az ilyen helyzeteket, amikor elveszítem az irányítást a testem felett. Ezért kerülöm el az embereket és a veszélyesebb helyzeteket. A lelki állapotom nagyon nagy hatással van a képességemre. Talán valahogy ehhez kötve kellene megtanulnom uralkodni rajta, de most nagyon nem ment. Koncentráltam, hogy visszanyerjem az alakomat, de egyáltalán nem ment. Olyan volt, mintha egyfolytában egy falnak ütköznék és nem lenne kiút. Labirintusba kerültem s csak akkor kerülhetek vissza a saját alakomba, ha megtalálom a testemet. Ehhez pedig minden erőmre szükségem van. S még egy kis nyugalom sem ártott volna, mert úgy talán még sikeres is lett volna a gyenge próbálkozásom.
Kisebb bátorságot adott az, hogy nem a saját alakomban kell szembe néznem vele. Ugyanakkor attól még, hogy a külsőm megváltozott nem fog a belsőm is egyik pillanatról a másikra kicserélődni. Nem tetszett, ahogy viszonyult hozzám pedig valamilyen szinten megérdemeltem. Leütöttem, mert túlságosan is közel merészkedett a házamhoz, amit ha elég közel jön nem olyan nehéz nem meglátni, szóval tulajdonképpen semmi okom nem volt a felháborodásra.. Mindenki kíváncsi lenne.. Én pedig féltem. Ezért ütöttem le, szóval mindkettőnk részéről megvolt az ok, hogy miért is kerültünk a jelenlegi helyzetbe.
Láttam a szemeiben a döbbenetet. Ezt akartam elkerülni. Nem akartam magam soha senkinek felfedni magam, mert az egyenlő lett volna a katasztrófával. S én rettegtem ettől. Most ő is valószínűleg valamiféle szörnyetegnek tart. Nem ismerem őt, de nem akarom, hogy ilyen véleménnyel legyen rólam. – Ez bonyolult.. De a legjobb lenne, ha elfelejtenéd az egészet és.. Hagynál egy kis időt, hogy.. Érted. – Savas ízt éreztem a számban, hiszen undorodtam magamtól. Legszívesebben hazarohantam volna és magamra zártam volna az ajtót.  – Erről nem beszélhetsz senkinek.. Kérlek. – Nem akartam, hogy bárki is megtudja valami szörnyeteg él New York külvárosában. El akarom rejteni a valós énemet a külvilág elől.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 2:09 am


Scarlett & Shane


Talán lehet tényleg félreértelmezem ezt az egész kialakult helyzetet, túl komplikálom. De eddig az ösztöneim soha nem csaltak és most ebben a pillanatban is azt súgják hogy legyek elővigyázatos, hogy vigyázzak a lánnyal. Bár látszatra tényleg teljesen normálisnak látszik aki mentesült a Division bármiféle "oktatása" nélkül, ezek ellenére is ellenőrzöm biztos ami biztosként. Talán perverz vagyok hogy kihasználom az adott helyzetet , de egyszerűen sodródom az árral és hagyom hogy kezem azt tegye amit kíván. Végül is, bajom nem lehet belőle. Ezt veszem kárpótlásul azért mert tulajdonképpen ok nélkül leütött. A bocsánatkérésével nem megyek semmire. Itt és most ebben a pillanatban én osztom a lapokat, és neki szánt lapom az, hogy tűrje amit csinálok. De talán tényleg túl lövök a célon, és sokat időzök hátsófelénél s ha nem szól közbe tulajdonképpen nem csodálnám, ha még jobban elfajulnának a dolgok. Ahogy felém fordul azzal a lendülettel ajándékoz meg egy pofonnal, amit nem mondok hogy nem érdemeltem meg. - Még nem végeztem.. - Elfordul tőlem, észre sem véve hogy már egy másik személy alakjában bújt. A nem rég torkához nyomott késemet pár centire a feje mellet elsuhanva a fába dobom. Az imént amilyen bátortalan volt, most annyira erőteljes. - Én pedig olyan típus, akivel bárki is szórakozhatna.. szóval.. - Ilyen helyzetekben soha nem vagyok gyengéd és törődő típus.. Elindulva felé húzom hátra fejét hajánál fogva, s ekkor eszmélek fel más személlyel állok szemben. - Ki vagy te? És mi történt veled? - Szemeim kikerekednek meglepődöttségemtől, s elengedve a lány haját hátrálok tőle.. próbálok valami értelmeset kiszűrni magamból, de hirtelen csak ennyire futotta. Amilyen könnyen jött, olyan könnyen is távozott a kezemből az irányítás.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 1:42 am


to shane; what are you doing here?

Nem emlékszem, hogy valaha is lett volna egy kés a torkomnál. Ja, mert nem is volt. Megvoltam ez az élmény nélkül is. Most pedig én magam hoztam a nyakamra a bajt. Nem kellett volna kijönnöm a házból. Talán egyszerűen csak elfutott volna mellette. De miért ilyen.. Miért hord magánál egy kést? Egyáltalán ki a francnak kellett volna küldenie? Vagy ugyanolyan paranoiás, mint én vagy egyszerűen csak jobban teszem, ha elkerülöm amennyire csak lehetséges. Szeretném a másodikhoz tartani magam olyan hamar, amilyen hamar csak lehet, de ezek után kétlem, hogy egy könnyen megszabadulok tőle. Vissza akarok menni a saját kis buborékomba, ahol senki nem zavarhat. El akarok tűnni a világ színéről még akkor is, ha csak addig tart az egész, míg alszom. De nem számítottam arra, hogy bárki is az erdőben fog rohangálni ilyenkor.. Mondjuk mást is tehettem volna azon kívül, hogy leütöm.
Az állam, majdnem a földet súrolta, mikor azt mondta, hogy tegyem szét a lábam. Tudom, hogy nem úgy értette, de akkor is.. Van más módja is annak, hogy ezt valaki kérje.. Tudtam, hogy mire megy ki ez az egész ezért nagy levegőt vettem és felemeltem a kezeimet, hogy meggyőződhessen arról a serpenyőn kívül nem hoztam magammal az ég világon semmit sem. Azonban, amikor a fenekemen már jó ideig elidőzött kezdett elegem lenni. – Te most viccelsz velem? - A düh szépen – nem mondhatom, hogy lassan – építkezni kezdett bennem. Amikor újra szembe néztünk egymással megajándékoztam egy pofonnal. – Legközelebb, ha már ennyire tapogatni akarsz igazán visszafoghatnád magad. Nem vagyok olyan típus, akit kedvedre tapogathatsz. – A hangszínem a mondat végére elváltozott és ekkor tudatosult bennem, hogy nem a saját alakomban vagyok. Mire újra rám nézhetett volna hátat fordítottam neki és próbáltam visszanyerni az eredeti alakom.

Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 1:23 am


Scarlett & Shane


Fogalmam sem volt mit gondoljak róla, vagy hogy egyáltalán gondoljak e valamit is és öljem meg inkább. Nem hagyhatom hogy összezavarjon, nem ő lenne az első aki így próbál megtéveszteni hogy teszi a tudatlant, és közelebb férkőzve hozzám próbálkozik valamivel. Már az ütési erejében is volt valami emberfeletti, ami kizárja azt a tényt hogy egy átlag ember legyen. Mindenesetre, ahogy eddig sem most sem lehetek elég elővigyázatos. Viszont azt pedig nem engedhetem meg magamnak hogy megöljek egy teljesen ártatlan embert.. még ha egy egészen furcsa érzés is kap el ha ránézek. Kockáztatok.. de a kést nem húzom el nyakától. Addig, míg én vagyok előnyben semmi baj nem érhet ha csak nem többen vannak, és végül hátulról kapok támadást.. de az is lehet hogy már túlképzelek mindent. Végig hallgatva vezetem a legközelebbi fához a lányt s neki döntöm, majd elhúzom késemet. - Tedd szét a lábaid. - Ráparancsolva rúgom ki gyengédebben lábait, amit több mint valószínű félre fog érteni, de nem baj. Direkt fogalmaztam így, kíváncsian várva reakcióját. - Mindez szép és jó, de remélem nem bánod ha.. megnézlek. -  Kezeimmel két oldalról körbe zárom a lányt füleire suttogva mondandóm végét, majd hónalja alá nyúlva kezdem megmotozni. - Ajánlom hogy igazat mondj.. már csak a te érdekedben is. Nem akarlak bántani. - Némi gyengédséget mutatva kezemmel végig siklok hátán, majd a fenekénél akarva - akaratlanul is kicsit elidőzök s talán még bele is markolok, majd lejjebb haladva egészen bokájáig tapogatom végig a lányt. Nem lennék férfi ha nem használnám ki a helyzetet..Last edited by Shane Fray on Sat May 17, 2014 2:13 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 1:04 am


to shane; what are you doing here?

Úgy tűnt, hogy nincs magánál.. Bár nem hiszem, hogy bárki is magánál lenne azok után, hogy lecsapják egy serpenyővel. Az ütésemben nyoma sem volt a nőiességnek. Nem is próbáltam meg gyengéd lenni vele szemben. Miért tettem volna? Megijedtem. S tulajdonképpen ez az egész az ő hibája, mert ha nem futkározik a házam körül ez az egész nem történik meg. Gondolkodtam, hogy megnézem hátha van nála valami, de féltem abban a pillanatban felpattan, mintha semmi nem történt volna. Már semmin nem lepődök meg. Azok után, hogy kiderült mi is vagyok.. Bár azt nem tudom, hogy mégis mit akarhat errefelé. Az egyszer biztos, hogy elveszem a kedvét attól, hogy még egyszer ide tévedjen.
A fának támaszkodom és várok, hogy magához térjen. Talán vissza kellene mennem a házba valami kötelet keresni, amivel az egyik fához köthetném. De az is lehet mire visszajönnék lesből támadna és csak úgy, mint én később tenni fel a kérdéseket, amiket fel akar vagy éppenséggel nem is akar semmit kérdezni egyszerűen csak elvágja a torkom vagy tudjam is én. Élénk fantáziám van az egyszer biztos. Idegesen ajkamba harapok, mikor nyöszörögni kezd. Ijedten pislogok rá és erősen koncentrálok arra, hogy a szívverésem valamilyen szinten normális maradjon. Nem lenne jó vége, ha a félelmemnek köszönhetően alakot váltanék. Igazán megtanulhatnám, már kezelni ezt az egészet.. De nem fogok az apámhoz fordulni segítségért. Nincs semmi, amivel bárki is meggyőzhetne róla. Inkább kitapasztalom ezt az egészet egyedül.
Megrémültem, mikor egy kést szorított a torkomhoz. Minden annyira gyorsan történt és igazából ez volt az egyetlen dolog, amit sikerült felfognom. Fáradt vagyok. Talán tényleg jobb lett volna, ha a házban maradok. Ott egy kicsivel egyszerűbb lett volna megvédenem magam.. Vagy ott sem. – Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Nem küldött senki.. Én csak hangokat hallottam és kijöttem megnézni, hogy.. Sajnálom.. Én nem akartalak bántani. Vagyis.. Tudom hülyén jön ki, hiszen leütöttelek, de nem így.. Ah.. Sajnálom. – Összevissza hebegtem-habogtam, de most valahogy nem tudtam tisztán gondolkodni. Egy késsel a nyakamnál? Örülök, hogy nem ájultam el helyben.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 28
✤ Születésnap : 1990-06-08
✤ Regisztráció : 2014-04-04
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↤ ex agent

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 12:50 am


Scarlett & Shane


Este van, kellemesen hűvös az idő. Ahhoz pedig hogy edzésbe tartsam magam minden este az egyik fő programjaim közé tartozik a futás. Nem punyulhatok el, nem engedhetem meg ezt magamnak. Minden egyes percben ha távozom kis búvóhelyünkről, s talán még ott is felkészültnek kell lennem mindenre. De a veszély cseppet sem érdekel, tudok vigyázni magamra és ha valamit megtiltanak vagyok olyan hogy már csak azért is. Megyek a saját fejem után ezért sok bajt is okozok Caranak.
Egyik székre lépve bekötöm cipőmet, majd a pulóverem cipzárát kellőképp lehúzva indítom el a zenelejátszót. Talán egy újabb meggondolatlan tett, de ez csak erőt ad a futáshoz. Bemelegítek, majd kiindulva a házból futásnak eredek. Érezve ahogy a szellő hajamba kap felszabaduló érzés fog el, ilyenkor még ha csak gondolatban is de teljesen elzárom magam a külvilágtól és csak futok. Szeretem.. szeretek futni főleg olyan helyeken ahol senki nem zavarhat. Erre pedig nincs jobb hely, mint egy közeli erdő. Futok, egyre beljebb érve az erdőbe.. talán eddig még soha nem merészkedtem ilyen mélyre. Egy házat pillantok meg, s akaratlanul is engedve kíváncsiságomnak közelebb merészkedem. De nem kell sok míg nem valaki megzavarva nyugalmamat egy határozott erős ütéssel leüt, ezzel elvesztve eszméletemet borultam a földre.
Fogalmam sincs meddig nem voltam magamnál, de kinyitva szememet biztos voltam hogy nem itt találom magam,  de csalódnom kellet. A tarkómhoz nyúlva kelek fel nyöszörögve pár sort, míg nem egy ártatlannak tűnő lányt pillantok meg.
- Ha megakarsz ölni nem egy serpenyővel kéne kezdeni. Oda az előnyöd. - Felugorva földről húzom ki fülemből a fülhallgatót, s nyugodtan leporolom magam. - Ők küldtek igazam van? Csak nem unják már meg.. - Húzom végül számat, s figyelem elterelésképp kérdezgetek a lánytól. Észrevétlenül közelebb férkőzőm hozzá s ki csavarom kezéből a serpenyőt majd mögé kerülve rántom elő késemet a nyakához tartva. Mindig jobb ha felkészült vagy.Last edited by Shane Fray on Sat May 17, 2014 2:13 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    Sat May 17, 2014 12:14 am


to shane; what are you doing here?

Amit mindig is szerettem abban, hogy ennyire elszigetelten éltem, hogy csönd volt. Néha, már túlságosan is, de kezdtem hozzászokni. Nem kell attól tartanom, hogy valaki bekopogtat az ajtómon, mert éppen el akar adni valamit. Egyszerűen minden annyira békés volt.
Most azonban zajokat hallottam odakintről. A legtöbb esetben ez nem okozott volna különösebb problémát a számomra, de most valahogy a gyomrom összerándult. Rossz előérzetem volt, ami nem tudom miből fakadt. Csak úgy emberek nem szoktak idetévedni. Egyedül Jace.. De, amikor ő jön mindig tudom. Mondjuk mostanában egyre kevésbé látogat meg, de azt hiszem ez érthető. Meg kell tanulnunk a másik nélkül élni. Kettőnknek nincs jövője. Kisiettem a konyhába és a kezembe véve egy serpenyőt merészkedtem ki. Lehet, hogy jobb ötlet lett volna a házban maradni, de ha valaki meglát egy ekkora házat az erdő közepén kétlem, hogy meg tudja állni, hogy ne jöjjön be és nézzen körül.. Nem bízom az emberekben. Nem bízom én senkiben. Kétlem, hogy ezért bárki is hibáztatna, ha mégis nem tudok róla így tehát nem is kell vele foglalkoznom.
Az ujjaim elfehéredtek annyira szorítottam a serpenyőt. Egy a házhoz közeli fához simultam és szaporán vettem a levegőt, de ettől eltekintve próbáltam csendben maradni, hiszen nem akartam felkelteni senki figyelmét. Az alakomat pedig nagyon, de nagyon szerettem volna fenn tartani, szóval nincs kiakadás.
Mikor az illető elhaladt mellettem egy határozott ütéssel tarkón vágtam. Mikor a földre esett akkor vettem észre, hogy csak egy srác, aki valószínűleg futni volt erre.. De még sem nyugodott meg a lelkem. Nem mertem közelebb lépni hozzá és még mindig támadó állásban figyeltem őt.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a kitsune, I can be you.
✤ Posztok száma : 70
✤ Születésnap : 1990-09-09
✤ Regisztráció : 2014-04-17
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ↷ event organizer

Honey, keep my secrets well
PostSubject: A ház körüli erdő    Fri May 16, 2014 11:56 pm

********
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: A ház körüli erdő    

Back to top Go down
 

A ház körüli erdő

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Thorne ház-