Immortas before and after the dark

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Immortas before and after the dark

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
Brad Espec
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Immortas before and after the dark   Sun May 18, 2014 3:02 pmimmortals.forumotion.com

A várost misztikus erő övezi, amelyet minden halhatatlan érzékel és vonzza is őket. Pont ezért is állandóak itt a harcok a Szövetség és a Horda között. Hogy kik is ők? A Szövetségbe tömörül az összes halhatatlan lény. Legalább is így kellene lennie. A Horda azonban állandó harcban áll velük, tagjaik azok a vámpírok, akik áldozataikat meggyilkolják a halálra szívással. Azt suttogják, hogy az egyes démondinasztiák a Horda támogatói, de erre még senki nem talált bizonyítékot.
Sok halhatatlan faj alakított itt magának élőhelyet azzal, hogy megvettek maguknak egy-egy nagyobb várat, udvarházat, ahol együtt laknak.

500 évente feje tetejére áll az egész halhatatlan világ, ugyanis akkor tör ki mindig az Örökösödés. Ez egy rettenetesen véres időszak, amikor mindenki harcol mindenki ellen. Akkor van a legnagyobb esély a túlélésre ha a fajok szövetséget kötnek egymással. A háború célja az, hogy a folyamatosan növekvő halhatatlanok száma egyensúlyban maradjon.

A lényeg ugyanaz, itt sosincs teljesen béke. Egy a szabály van azonban, amelyet minden halhatatlan betart, hogy rejtve kell maradniuk az emberek szeme elől, nem tudhatják meg mik is ők valójában.
Back to top Go down
 

Immortas before and after the dark

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-