Fürdőszoba

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Fürdőszoba

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Mon Jan 05, 2015 4:12 pm

+18
Nehezen tudtam még mindig elhinni, hogy ez a valóság és nem csak állom. Állomnak talán kissé mondható lenne vadnak, de valóságban meg sokkal inkább érzéki volt az, ami történt velem, velünk. Soha nem hittem volna azt, hogy valaha képes leszek valakiben ilyen szinten megbízni, mint Aiden-ben megbízok, illetve azt se gondoltam volna, ha ez meg fog valósulni, akkor az ilyen rövid időn belül megtörténhet. De ha őszinte akarok lenni, akkor egyetlen egy lépését se bántam meg az életemből onnantól kezdve, hogy megismertem őt. Még akkor, se ha nem olyan régen még egy kis időre meg is haltam. Nem szerettem volna neki fájdalmat okozni soha se, de ha egyszer úgy adódnának a dolgok, akkor akár képes lennék az életemet is adni érte, mert már azért is hálás lehetek, hogy egyáltalán neki köszönhetően megismertem eme érzéseket és megtapasztaltam azt, hogy milyen az igazi szerelem, milyen az, amikor valaki pontosan annyira szeret téged, mint te őt.
A tetteinek köszönhetően lakatot tenni a számra nem igen tudtam, hiszen lehet a szívem, a pulzusom szinte elárulta neki, hogy mennyire az őrületbe kerget engem azzal, amit művel a testemmel, de ennek még hangot is adtam. Viszont szemmel láthatóan ő ezt egyáltalán nem bánta, hogy tudtára adom ennyi féleképpen azt, hogy mennyire is élvezem az érintéseit, csókjait és a különféle „játékait”. Nem sokkal később pedig mind a kettőnket ”beszippantott” az a magával ragadó érzés és pár pillanattal azután, hogy egy újabb ilyen mámorító érzéssel „jutalmazott” meg megérezhettem élvezete gyümölcsét is, ami még egy kicsit lökött azon a ponton és még inkább széthullottam. Elmosolyodtam azon, amikor éreztem az ölelését, illetve azt ahogyan hozzám bújt. Gyengéden végig simítottam a hátán, majd a fején is és egy gyengéd csókot nyomtam a feje tetejére is miközben gyengéden simogattam őt egészen addig a pontig, amíg újra nem nézett rám azokkal a babonázó szemeivel. Viszonoztam szenvedélyesen a csókját és közben a karomat a nyaka köré fontam. Ártatlan mosollyal néztem rá a szavainak köszönhetően.
Ez szerintem kölcsönös és örök rejtély fog maradni. – mondom neki mosolyogva és gyengéden egyik kezemmel végig simítok az arcán. - Talán pont emiatt is félek néha kicsit attól, hogy ez csak álom, mert túlzottan is boldog vagyok, amikor a közeledben lehetek. – vallom be neki őszintén, hiszen tényleg az vagyok. Elég csak megpillantanom őt, éreznem a közelségét, ölelését vagy hallanom a hangját és úgy érzem semmi baj se történhet és minden fájdalmamat, vagy bánatomat képes lenne másodpercek alatt elvenni tőlem. Fontos lett számomra, nagyon is… Egy darabig még csöndesen ülök az ölében és mosolyogva figyelem őt.
Lehet itt lenne az ideje megfürödni és ruhába bújni, mert .. nos.. – harapok egy aprót az ajkamba és sokat sejtető pillantással nézek rá. Igen, ha ruhában van, akkor is néha nehéz megállni, hogy ne támadjam le, de így meg még nehezebb, de talán itt lenne az ideje, hogy más „elfoglaltságot” is találjunk és talán lenne egy-két dolog, amit nem is ártana megbeszélnünk.Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Jan 04, 2015 10:30 pm

+18
Nem tudom honnan jött az ötletem, hogy felülök és segítek az ő orgazmusának elérésében, hisz már így is elég gyakorta kapta meg azt amire vágyott. Bár a mai napon pontosan egálban vagyunk, szóval… nem számít, azzal, hogy őt kényeztettem bennem is csak egyre inkább nőtt a vágy. Iránta, hogy újra és újra elvesszünk egymás ölelésében, miközben azon a ponton is ilyen közel vagyunk. Mikor találkoztam vele, akkor nem hittem volna, hogy ide fogunk kilyukadni, hogy már a gyerek is téma nálunk de örülök… Örülök neki, hogy végül idáig „fajultak” a dolgok, mert végre átérezhetem milyen IGAZÁN szerelmesnek lenni. Ő vele mindezt el tudom érni, és el is értem.
Becsukott szemmel hallgattam, ahogy újra és újra érzéki nyögések szakadnak fel a torkából amiatt amit csinálok vele. Érzem, hogy a teste szinte lángol az érintésemtől, és ő neki is kellett egy kis idő míg újra el nem kezdett mozogni rajtam. Nem tudom melyik esett jobban, hogy odalent őrjít meg, vagy pedig szimplán az, hogy kényeztetésem ilyen hatással van rá. Teljesen hozzá voltam simulva miközben egyik kezemmel a mellét masszíroztam, míg a nyelvemmel is a másik kőkemény mellbimbóját kényeztettem. Éreztem, hogy nem fogom túl sokáig bírni már, ezért is szakadtam el akkor a melleitől és csókoltam meg vadul. Hátát simogattam, miközben ő újra és újra teljesen magába fogadott, végül pedig újra sikerült eljuttatnia arra a pontra. Elmosolyodtam, hogy a kisebb játékomtól milyen korán elment, de azt is éreztem, hogy milyen hatással volt rá az, hogy újra megérezhette az élvezetemnek a gyümölcsét. Próbáltam összeszedni magamat, de nehezebb volt, mint gondoltam volna. Vállán pihent a fejem , miközben nem engedtem el őt magamtól, sem felül, sem alul nem akartam, hogy eltávolodjon tőlem. Mikor rendeződtek soraink akkor pedig egy újabb csókot adtam neki.
- Nem tudom elhinni, hogy tud valaki újra és újra ilyen mértékben megőrjíteni. - Mondtam mosolyogva, még mindig kicsit talán lihegve.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Dec 30, 2014 7:13 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

+18
Viszonoztam minden egyes apró csókját és nyelvünk szinte örült táncolt járt közben, de ha ez nem lett volna elég, akkor hamarosan érezhettem kezének gyengéd, de ugyanakkor birtokló érintéseit is. Amikor kicsit feljebb tornázta magát, akkor hallottam, amint egy kis víz mellé ment mire egy apró mosoly jelent meg az arcomon. Hamarosan pedig perzselő érintései szép lassan, fokoztatósan szinte újra elkezdtek az "őrület" határa felé terelni. Minden egyes érintésének köszönhetően a testem minden apró kis négyzetcentimére szinte azonnal lángokba borult és utána áhítozott. Mintha az érintéséből soha nem lenne elég, mintha mindig is minden porcikám arra vágyna, hogy a közelében legyek. Éreztem, amint egyre jobban belém hatol, aminek következtében egy-két apró sóhaj hagyta el az ajkaimat, majd hamarosan pedig perzselő csókjait már az államon áthaladva, a nyakamat útba ejtve hamarosan már a vállaim vonalában érezhettem meg. A kezem végig siklott a hátán, majd pedig amikor megéreztem ujjainak a játékát a mellemmel, akkor egy újabb nyögés hagyta el az ajkamat. Pár másodperc múlva pedig már a másik mellemmel kezdett el játszani a nyelvével, mire újra az ujjaimmal a hajába túrtam és talán kicsit meg is emelkedtem. A pulzusom is újra egyre hevesebb lett. A melleim a kezének és nyelvének, illetve ajkai játékának köszönhetően pedig hamarosan egyre inkább "megkeményedtek". A testünk mindeközben szép lassan egyre inkább kezdett "összeforrni" és egy ritmusra járni, majd pedig hamarosan újra egész lényemet elérte az a mámorító érzés. Nem sokkal később pedig megéreztem élvezetének a gyümölcsét, aminek köszönhetően újra ás újra egy jól eső bizsergés futott végig egész lényemen.✤ Note: pindurka és gyenge. bújikStay with me
©️

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Dec 30, 2014 11:09 am

+18
Egy-egy érintésével több érzelmet és reakciót tud kiváltani mint bárki más az egész életem alatt. Ami lássuk be, elég terjedelmes időszak, hisz ott voltam Tudorok korában, a Függetlenségi Háborúban, a Világháborúkban, és még sorolhatnám. Bár sosem tudtam megtalálni azt, aki ennyire boldoggá tud tenni engem. Viszont ha Destiny a közelemben van, már akkor is egyfajta megnyugvást érzek, de hogy mitől azt nem tudom.
A kezével is sikerült már az őrületbe kergetnie, viszont nem akartam a kezének játékában szétesni, ezért is tanúsítottam elég nagy önuralmat és kezdtem bele az ő kényeztetésébe. Viszont nem is bántam, mert imádtam Destinyt odalent is megízlelni, hogy aztán érzéki nyögések között darabokra hulljon miattam. Most viszont én voltam terítéken, de nem hagytam túl sokáig, hogy kezével kényeztessen, hanem inkább belé helyeztem a férfiasságomat. Ajkaink hadat üzentek egymásnak és minden egyes eltelt pillanattal többre és többre vágytam, miközben próbáltam magamnál maradni amiatt amit a csípőjével művelt. De szerettem volna neki is ugyanolyan örömöt nyújtani ezért a fekvő pozícióból felültem, miközben ajkaitól sem szakadtam el. Kezeimmel végigsimítottam a combjain, majd a fenekén, végül pedig a hátán, miközben egyre inkább közelebb húztam magamhoz, aminek következtében egyre mélyebben, majdnem teljes egészében már benne voltam. Hátán végigsimítottam, miközben ajkaimmal áttértem az állán át a nyakára valamint a vállára amiket apró csókokkal adományoztam meg. Kezem eközben az egyik mellére siklott amire tenyeremet rátettem és ott is hagytam egy rövid ideig mígnem két ujjam közé fogtam az egyik mellbimbóját és meghúztam azt egy kicsit, figyelve arra, hogy ne okozzak fájdalmat neki de mégis elég élvezetet nyújthassak. Aztán pedig áttértem ajkaimmal a másik mellére amit nyelvemmel kezdtem el először kényeztetni, lassan köröztem a bimbó körül eleinte. Aztán pedig kicsit rá is haraptam, szívogattam, miközben a másik mellét pedig a kezemmel kényeztettem. A testbeszéde teljesen elárulta őt, hogy nagyon is tetszik neki amit csinálok. Persze nekem is tetszett az amit a csípőjével művelt, talán még jobban is mint kellett volna.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Dec 07, 2014 6:43 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

+18

Nem vagyok büszke arra, hogy szinte már feladtam a reményt az után, hogy esetleg valaha én is meg fogom tapasztalni a mindent elsöprő szerelmet. Egyszerűen még mindig nehéz volt elhinni azt, hogy ez a valóság és nem csak a képzelten szüleménye. Sok fajta varázslat létezik és pontosan tudom, hogy a remény és a boldogsággal is lehet pusztítani. Elég az, hogy elhitetik a másik féllel azt, hogy az a valóság, amit képzel, de közben meg nem így van és szép lassan elveszik tőle az emlék képeket és taszítanak rajta egyet, hogy még közelebb legyen a szakadékhoz. Alapvető dolog, hogy mindenki a boldogságot és a reményt keresi az életben, de kevesen veszik észre, hogy akár a hétköznapokban is a legapróbb dolgokban is ott rejtőzik a boldogság. Amikor újra megérzem ajkainak az érintését és gyengéd simogatását a testemen, akkor még inkább tudom, hogy ez a valóság és nem csak a képzeletem szüleménye. Túlzottan jó és én ilyet soha nem lennék képes elképzelni, hogy valami lehet ennyire fantasztikus, de vele minden az.
Csókunk gyengéd volt, még annak ellenére is, hogy szinte a vérünk forrt és a levegő pedig szinte szikrázott. Egyszerűen mégis mind a ketten meglepő módon nagyon is óvatosak és gyengédek voltunk, mintha minél jobban ki akarnánk élvezni a dolgokat és próbálnánk féken tartani azt a "vadságot", ami általában jellemezni szokott minket. Ajkaink még mindig szinte nem váltak el egymástól, mintha soha nem lenne elég a másikból és újra, illetve újra megakarnák ízlelni egymást. Éreztem, amint az ujja lassan végig siklik a gerincem vonalán, majd szép lassan elkezdtem mozogni fölötte. A kezemmel végig simítottam a nyaka vonalán, majd a hajába túrtam a vizes ujjaimmal. Minél több idő telt el, annál inkább kezdett egyre fokozódni a csípőm mozgása.


✤ Note: Nagyon gyenge lett. bújikStay with me
©️

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Dec 07, 2014 11:54 am

+18
Ha valakivel, hát Destinyvel tényleg el tudnám képzelni az életemet. Az eset, mikor lényegében 2-3 percig halott volt olyan mértékben sújtott le, ahogy más még sohasem. Egyszerűen kétségbe voltam esve, közel voltam ahhoz is, hogy összeessek mellette ehelyett előtört a másik énem. Vagyis… nem a másik, hanem az igazi énem. Az a bál minden részről emlékezetes lesz, habár ezt a részét legszívesebben elfelejteném. A kép ahogyan a földön fekszik olyan érzésekkel tölt el, amiket azt hittem kiöltem már magamból. Ilyen például a félelem érzet is. Meg akarom őt védeni mindentől, ezért sem akarom, hogy túlságosan messze legyen tőlem. Ugyan az az érzésem attól az estétől kezdve mint ami neki volt azelőtt. Egyszerűen félek attól, hogyha elengedem akkor többet nem jön vissza. Persze tudom, hogy ez abszurd mert szerelmes belém, de akkor is… Bármi történhet vele, én viszont szeretném megelőzni ezeket.
Nagy volt az önuralmam az biztos, de lényegében az én javamat is szolgálta az egész kis akcióm. Olyan szempontból, hogy csak még inkább kívántam őt, egyre inkább vágytam rá, ezért is fogtam meg a kezét és emeltem meg kicsit őt, hogy a férfiasságomat belé helyezhessem. Csókjai mint mindig, most is majdnem megőrjítettek, ahogyan a tudat is, hogy újra ilyen közel vagyunk egymáshoz megint. Minden szempontból kiegészítjük egymást, mégis ez a mostani sokkal érzékibbnek hat mint az amit a nappaliban csináltunk. Talán azért mert itt próbálunk mind a ketten olyannyira gyengédek maradni egymáshoz mint még soha. Kellett egy kis újdonság, az új pozíció mellett pedig ez egy tökéletes újítás volt. Akármennyire is gyorsan kényeztette férfiasságomat a kezével, a gyengédség kisebb-nagyobb mértékben ott is megvolt. Nem is értem, hogy eddig hogy bírtam, de annyi biztos, hogy sokáig már nem fogom kibírni ezt. Főleg ha elkezd majd mozogni rajtam, akkor végképp. De egyelőre olyan az egész helyzet, mintha csak újra szokni akarná az egész helyzetet. Bár kissé értetlen volt, mert általában ha befejeztük egyszer, akkor utána még jó néhány percig nem szabadulunk egymás fogságából.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Dec 06, 2014 10:38 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

+18

Élet túl rövid ahhoz, hogy olyan személyre haragudjunk, aki fontos számunkra, de amúgy ahhoz is rövid, hogy bárkivel haragot tartsunk. Mindig is úgy gondoltam, hogy lehet abban a pillanatban legszívesebben felrobbannál és azt mondanád, hogy soha többé nem akarod látni őt, de valójában nem így van, mert idővel elkezd hiányozni ez a személy. Én tudtam azt, hogy milyen érzés az, amikor hiányzik nekem és azt is tudtam, hogy milyen idegesnek lenni és aggódni utána, mert minden szó nélkül csak eltűnt, de egyszerűen nem tudtam mindent rázúdítani. Azt is mondhatnám, hogy a pofon volt a legkisebb dolog, amit kaphatott akkor érte, de még emiatt is kicsit rosszul éreztem magamat, mert soha nem szerettem volna őt bántani vagy megütni. Egyszerűen az csak megtörtént, de megfogadtam, hogy soha többé nem akarok ilyet tenni. Megpróbálom még ezt is félre tenni és ha kell, akkor inkább elmegyek valahova, akár egy edzőterembe, hogy az ilyenkor felgyülemlő feszültséget le tudjam vezetni. Sokkal inkább a boldog pillanatokra szerettem volna emlékezni és nem pedig azokra a pillanatokra, amikkor aggódva vártam egy-egy üzenetét vagy esetleg hívását, hogy jól van. De azok után ahogyan egyszer beállított hozzám nem csoda, ha aggódom érte minden egyes percben, amikor nincs a közelemben.
Nem értettem, hogy korábban miként volt ekkora önuralma ahhoz, hogy félbeszakítsa a kényeztetést, de most amikor láttam az arcát, akkor már biztos voltam abban, hogy most nem fogja megtenni. Próbáltam neki minél nagyobb örömet okozni, majd amikor megéreztem ujjának az érintését, akkor egy pillanatra kíváncsian pillantottam fel, de szavak helyett megint a tettek beszéltek, de én ezt egyáltalán nem bántam. Éreztem gyengéd csókját, majd pár pillanattal később azt is, ahogyan fedetlen testemen simít végig a kezével. Kicsit megemelt, majd hamarosan testünk újra "összeforrt", de ajkaink egyetlen egy pillanatra se szakadtak el egymástól. Olyan volt az egész, mintha ezer éve nem érezhettük volna egymás csókját és nyelveink több évtizede nem játszhattak volna egymással. Nem értem, hogy ennyi idő alatt miként kerülhettük el egymást, miként nem találtunk egymásra, de nem is nagyon akartam ezen gondolkozni, mert az számított csak hogy jó pár hónapja keresztezték útjaink egymást és minden a lehető legjobban alakult utána, vagy talán még annál is jobban.✤ Note: Nagyon gyenge lett. bújikStay with me
©️

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Dec 05, 2014 11:03 pm

+18

Talán pont ezek az átlagostól elütő dolgok teszik olyan különlegessé a mi kapcsolatunkat. Sokkal jobb pároknál is azt lehet észrevenni, hogy minden dolgon veszekednek már, mi nekünk Destinyvel meg eddig mindössze EGY vitánk volt, de azt sem nevezném túlságosan annak. A bál estéjén kaptam tőle egy elég nagy pofont, de a nézeteltéréseket fél órára rá már rendeztük is. Elég sajátos módon mondjuk. De lényegében 2 percre rá már nem volt köztünk túlságosan nagy feszültség, hiszen szinte hihetetlen, hogy milyen hamar meg tudod bocsátani nekem, hogy jó ideig nem is kerestem őt. Nem tudom mivel érdemelhettem ki őt, milyen JÓT tettem én a múltban ami miatt ő lett a végzetem… Ahogyan a neve is sugallja. Szeretném azt hinni, hogy ez az egész nem csak egy elég hosszasan elnyúlt álom, vagy hasonló mert szerintem bele is halnék ha csak az lenne. De nem, mindezek az érzések túl valóságosak ehhez.
Nem lepődtem volna meg azon sem, hogy a rá szegezett tekintetem végett elvörösödik. Nem egyszer volt olyan, hogy néha már zavarba jött attól, ahogyan néztem őt és amilyen hosszú ideig. De ebben részben ő is a hibás, hogy elcsábította a fejemet ilyen rövid idő alatt ilyen nagy mértékben. Talán nem néznék rá ugyanígy minden egyes alkalommal, ha nem jutna eszembe mindig a legelső alkalmunk, mikor elnémított és úgy kezdett el lényegében egy sztriptízt adni nekem. Nem tudok rá más szót és nem is tartom túlságosan fontosnak, hogy keressek. Valamint azt is kétlem, hogy máshogy tekintenék rá, ha nem így történtek volna a dolgok.
Még a levegő is megakadt bennem egy pillanatra, mikor újra elkezdett olyan intenzíven ingerelni odalent. Előbb én vetettem véget az egésznek, most viszont nem tudnám újra megtenni. Kezének puha érintése azon a testrészemen valami émelyítő érzés volt. Akármennyire is élveztem, hogy a nyakamat kényezteti, mégis jobban szerettem volna az ajkait ízlelgetni újra. Ezért is tettem azt, hogy a mutatóujjammal az álla alá nyúlva emeltem fel a tekintetét újra magamra. Közelebb húztam magamhoz őt, majd pedig újra megízleltem az ajkait. Akármennyire is vadul ingerelt odalent, én mégis egy gyengéd csókkal jutalmaztam őt.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Dec 05, 2014 12:16 am

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

+18

Azt hiszem a mi történetünk nem illet bele egyik mesébe se, de még talán egyik hagyományos romantikus történetbe se, viszont én ezt egyáltalán nem bántam. Mindig mindenki szinte ugyanazt meséli el kisebb változtatásokkal, de ha egyszer megkérdezné valaki a mi történetünket boldogan mesélném el. Lehet egy pillanatra furán néznének rám, hiszen tényleg eléggé nem szokványos módon kezdődött a mi kapcsolatunk, de ha akkor nem próbál meg kizsebelni, illetve nem eredek utána bosszúsan és nem öljük meg egymást majdnem, azt hiszem akkor most nem tartanánk itt. Olyanok lennénk, mint két idegen. Mind a ketten eléggé furák vagyunk, vagyis inkább az lenne a jó szó, hogy nem átlagosak és nem igazán olvadunk bele az átlagról alkotott képbe, így szerintem egyáltalán nem csoda az, hogy a találkozásunk pillanata se átlagos. Szeretek visszagondolni arra, ami történt. Apró mosoly mindig megjelenik az arcomon, ahogyan magam előtt látom eme múlt eseményeinek a pillanatait, hiszen eléggé érdekes nézhettem ki. Nem vagyok túl magas, így biztos vagyok abban, hogy dühösen igazán érdekes látványt nyújthatok, de azt hiszem Aiden se bánta azt, ahogyan találkoztunk és elkezdődött minden. A kapcsolatunk kezdetektől fogva őszinteségre épült és nem féltünk megmutatni azt, amilyenek vagyunk valójában.
Mosolyogva ráztam meg kicsit a fejemet, amikor láttam azt, hogy hova is téved a tekintete. Egyszerűen nem értettem, hogy miként vagyok képes ezt elérni nála, hogy szinte semmi másra ne tudjon ilyenkor figyelni, csakis rám és a testemre. Nem mondanám magamat gyönyörűnek, illetve nem is volt olyan alkatom, mint a szuper modelleknek, de mégis úgy éreztem, hogy ő pont olyannak szeret amilyen vagyok. Legyen szó a testemről, a gondolkodásomról vagy esetleg a természetemről. Talán azt is mondhatnám, hogy az egész lényemet pont olyannak szereti amilyen.
Amikor ujjaival a bőrömhöz ért, akkor egy fura perzselő érzés kerített hatalmába, illetve egy jól eső bizsergető érzés cikázott végig a lábujjamtól egészen a fejem búbjáig. Mosolyogva pillantottam rá és nem sokkal később közelebb is hajoltam hozzá, mintha éppen megcsókolni készülnek, de ehelyett inkább egy-két pillanat erejéig ajkaimmal a nyakát és annak vonalát vettem birtokba, majd ujjaim újra bejárták a tökéletes testét egészen addig a bizonyos pontig, ahol újra "birtokba" vetem őt a kezemmel és még inkább elkezdtem kényeztetni. Mindeközben próbáltam ajkaimmal is ingerelni őt és minél nagyobb örömet okozni neki.

✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Thu Dec 04, 2014 8:11 pm

+18
Kíváncsi lennék, hogy mások mit gondolnának arról, ha elmondanánk nekik a mi találkozásunk történetét, és hogy hogyan szerettünk egymásba. Mondjuk néhány szerelmes pár körében, akiknél minden mézes-mázos, még az is amit a WC-ben végeznek. Nekik ott vannak a kis aranyos történeteik, hogy randevúra hívták a másikat, meg hogy milyen meghitt volt az első csók és a többi aranyos marhaság. Kíváncsi lennék az arcukra, mikor elmondom, hogy egy zsebelés alkalmával találkoztam életem szerelmével, akivel majdnem meg is öltük egymást. Aztán pedig egy hétre rá újra találkoztam vele, a fürdőmbe engedtem egy jó kis menekülés után a rendőrök és úgymond berontottam rá, mivel elaludt. Ő reflexből a nyakamat fogva fordult fölém, aztán pedig leszállt rólam és magát takarva keresett volna egy törülközőt ami rajtam volt tiszta csak. Igazából nem, csak nem akartam elmondani, hogy hol vannak, kíváncsi voltam mit hoz ki belőlük. Aztán pedig egy szerencsétlen megcsúszás következtében csókoltam meg először rá 25 percre meg már az ágyban folytattuk az egészet. Mondhatom, ez aztán a bájos szerelmi történet. De végül is, egész jól alakultak a dolgok, szóval egy rossz szavam sem lehet.
Ezzel a testtel egyszerűen meg tud őrjíteni engemet… De ha ez nem lenne elég akkor még hozzátevődik az is, hogy állandóan olyan dolgokat tesz, amivel csak engem akar húzni mint például most ez a hajrázás. Bár aközben sem a fejét figyeltem hanem a néhány centivel lejjebb mozgolódó kebleit. Nos, ez van, még nem tudtam túltenni magamat a testének tökéletességén, talán majd évek, évtizedek múltán. Viszont remélem akkor sem.
- Hm…. Akkor ideje lenne folytatni. - Mondtam neki mosolyogva, miközben végighúztam az ujjamat a mellei közti részen, és azt követte a tekintetem is, majd újra rápillantottam. Kivárni is alig bírtam már, hogy újra mozgásba lendüljön Destiny.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Wed Dec 03, 2014 8:16 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Fura volt, hogy mennyi minden történet ilyen rövid időn belül az emberrel, hiszen pár hónap alatt fenekestül felfordult az életem, de én ezt egyáltalán nem bántam. Sőt, imádtam az "új" életemet, hiszen olyan dolgok történtek velem, amikről még talán álmodni se mertem. Megtaláltam azt a személyt, akit mindennél jobban szeretek, utána még az is felmerült, hogy esetleg gyermekünk lesz és amennyire mind a kettőnkre a frászt hozta eme hír, annyira voltunk és vagyunk még eme gondolatnak köszönhetően boldogok. Bár lehet, hogy nem most egyből lesz, de egy szép napon talán ez a kívánságunk is teljesülni fog. Talán kicsit nagy léptekben történtek a dolgok, de egyáltalán nem bántam. Amíg ő mellettem lesz és tudom, hogy szeret és képes elviselni addig azt is tudom, hogy bármivel képes leszek szembenézni. Szerettem őt és ez soha se fog változni.
Mosolyogva figyeltem őt és egy picit meg is ráztam a fejemet, amikor a hajamat arrébb tette, hogy ne zavarja őt a kilátásban. Nos, igen ez annyira rávall, hogy szinte minden egyes alkalmat megragad arra, hogy szinte a tekintetével felfaljon engem. Nem panaszkodom, de néha ilyen pillantásokkal igazán zavarba tud hozni még ennyi idő után is. Mosolyogva pillantottam rá, majd egy pillanatra ártatlan arccal néztem rá, aki nem is tudja, hogy mire gondol, de végül megszólaltam.
Azt hiszem itt valami félbe lett szakítva. - mondom neki mosolyogva, majd egy aprót az ajkamba harapok. Nem voltam benne biztos, hogy érti mire gondolok, de reménykedtem benne. Hiszen csak elég volt arra gondolnom, hogy az érintésemnek vagy sóhajaimnak köszönhetően történik vele az a dolog ott lent és máris éreztem, amint a lábam köze újra görcsbe rándul és már szinte könyörög azért, hogy újra érezhesse azt, amint a testünk szinte egymásba olvad.

✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Wed Dec 03, 2014 5:18 pm

+18

Már a gyerek téma is felkerült, pedig alig néhány hónapja, hogy együtt vagyunk. Szintén megkértem arra is, hogy költözzön hozzám. A következő lépések csak még boldogsággal telibbek lesznek, habár nem tudom mikor kéne meglépnem azokat. Meg egyelőre azt sem tudom, hogy ezzel a plusz dologgal azt fogja-e gondolni rólam, hogy el akarom sietni az egészet. Ami lényegében igaz is, mert szeretném ha teljes mértékben hozzám tartozna, ehhez pedig elengedhetetlen lenne kezdetben már csak az is, hogy a kezét megkérjem. Viszont magamhoz hűen ebben is le akarom majd őt nyűgözni, ezért sem lesz könnyű döntés az, hogy milyen gyűrűt vegyek neki. Azt már tudom, hogy az életem hátralevő részét kivel akarom eltölteni, ehhez viszont szükségem van az ő megerősítésére is. Habár ezt megkaptam már elég sokszor, de örülnék ha erre is „rábólintana.” Nem is lenne nálam boldogabb ember akkor.
Mosolyogva figyeltem amint rajtam támaszkodva próbálja a szívverését a régi ütemre beállítani. Örülök, hogy ilyen reakciót váltottam ki belőle és reméltem, hogy a nap folyamán ez nem az utolsó volt. Úgy sem bírnánk ki, ha egyszer már össze leszünk zárva egy házban. A felfedezésre váró területek még mindig megvannak, ilyen például a „pincém” ami habár kissé veszélyes mind a ketten szeretjük a veszélyt. Na meg ott érintettem meg őt először ÚGY is, mielőtt kitáncolt volna onnan. Emlékszem, hogy akkor is csak egy ing volt rajta, és minél inkább próbálta húzni az agyamat. Sikerült is és örülök, hogy akkor nem hagytam, hogy elmenjen. Talán nem is láttam volna többet… A haját a háta mögé simítottam, hogy továbbra is csodálhassam a gyönyörű felsőtestét. Elmosolyodtam azon amit mondott, és egy kisebb bizsergés járta végig a testemet mikor újra a férfiasságom közelében éreztem az ujjait. Csókját viszonoztam habár nem értettem mit akart volna mondani. Amint vége lett a csóknak tehát meg is kérdeztem tőle.
- Folytasd… - Mondtam az ajkai közül mielőtt nyelveink újra táncra nem perdültek.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Dec 02, 2014 9:51 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Amikor egy nőt megfosztanak attól, aminek egyik legcsodálatosabb érzésnek kellene lennie az életében, akkor utána nem csoda az, ha nem tud bízni egy férfiban se és soha nem tudja igazán elhinni azt, hogy eme dolog lehet igazán gyönyörű és érzéki. Sok mindent megéltem már és volt egy-két férfi az életemben, de soha senki se volt még ilyen hatással, mint ő. Mintha ő képes lett volna egy teljesen másik világba röpíteni engem. Egyszerűen megmutatta azt, hogy mennyire mámorító is tud lenni ez a dolog és mindig képes volt valami újjal meglepni és valami megmagyarázhatatlan új érzés mindig vegyült az ehhez hasonló érzéki együttlétünkbe.
Játékának köszönhetően a fürdőt kéjes sóhajaim töltötték be, majd hamarosan testem is megadta magát. Nem sokkal később pedig újra az ölében találtam magamat és próbáltam összeszedni magamat és visszanyerni a normális légzésemet. Egy kicsit a hajamba túrtam, de hamarosan újra vállaimra omlott, illetve mellkasomra eltakarva előle kebleimet. Mosolyogva pillantottam rá, majd viszonoztam a csókját miközben éreztem, hogy kezével a hátamat cirógatja. Csók közben a hajába túrtam, végig simítottam a tarkójának a vonalán, majd újra hajába túrtam, végül a hátán simítottam végig. Egy féloldalas mosoly jelent meg az arcomon a szavait halva, majd játékosan végig húztam a mellkasán az ujjamat és utána a pillantásom a szemein állapodott meg.
Sajnos, azt kell mondanom, hogy ez nem volt jó, mert ez mámorító volt és fantasztikus. - mondtam neki őszintén és reménykedtem benne, hogy az első pár szavammal nem hoztam rá a színfarktust, de erre úgy éreztem, hogy a jó kevés lenne és nem fejezné ki azt, hogy mennyire is csodálatos érzés volt az, ami annak köszönhetően járta végig az egész lényemet amit tett. Újra megcsókoltam őt és közben az ujjaim megint kicsit lejjebb vándoroltak a testén miközben én kicsit megemelkedtem. Egy pillanatra elszakadtam a mámorító csókjaitól, hogy valamit mondani tudjak. - Azt hiszem valami még itt ..- de már nem tudtam befejezni, mert ajkaink újra találkoztak és nyelvünk pedig örült táncra kélt.

✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Dec 02, 2014 5:12 pm

+18
Nehéz lesz kiverni a fejemből azt amit Destiny mondott a múltjáról. Biztosan nehéz volt neki, efelől kétségem sincs. Vajon mennyivel alakult volna másképpen az életünk, ha a kastély lefestése helyett inkább a belső tereket szerettem volna megörökíteni magamnak. Akkor talán észrevettem volna a valós dolgokat és segíthettem volna neki. Nem voltam valami gazdag személy, egyedül a festményeimet vették meg néhányan, de akkor még nem is voltam benne teljesen ebben az egész szakmában. Bár ma sem vagyok benne túlságosan, sosem ez volt a fő célom az életben, hogy minél jobb és szebb festményeket adjak ki a kezeim közül. Persze van tehetségem hozzá, de nem tudom egyszerűen mire hasznosítani azt. Viszont annyi biztos, hogy ha Destiny is bele megy akkor őt biztosan meg fogom festeni… Nem egyszer, hanem ahányszor csak lehet. Talán majd reggel mikor alszik és a fejét a mellkasomra hajtva szuszog akkor fogok egy papírt meg egy ceruzát és megrajzolom őt. Igen, erre elég nagy esély van, hogy ilyet fogok csinálni.
Nem tagadom, elég merész lépés volt az iménti cselekedetem, de nem tűnt úgy mintha túlságosan zavarná Destinyt. Legalábbis a torkából felszaladó kéjes nyögések végett gondolom ezt, hogy nagyon is előnyére van ez az egész. Az, hogy a számmal odalent újra megérintem, és úgy kergetem őrületbe őt. Az is igaz, hogy szeretek új pozíciókat kipróbálni amik elsőre talán mind Destinynek, mind nekem furán hatnak, de így is úgy is beleszokunk és nem az fog lenni a legfőbb kérdés, hogy miként csináljuk azt. Sokkal inkább arra törekedünk, hogy a másiknak nagyobb örömet okozzunk. Majd miután sikeresen a csúcsra juttattam őt hagytam, hogy újra visszafoglalja az őt megillető helyet a testemen, és úgy ölelve magamhoz csókoltam meg újra.
- Most mondd azt, hogy nem volt jó… - Mondtam neki mosolyogva két csók között.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Nov 30, 2014 7:28 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

+18
Nem tudom, hogy mivel sikerült az ujjaim köré csavarnom őt, de örülök annak, hogy sikerült, mert mellette igazán boldog vagyok. Mintha csak megtaláltam volna a másik felemet, aki tökéletesen kiegészít, megért és pontosan annyira szeret engem, mint én őt. Testünk játéka is tökéletes összhangban van. Olyan az egész, mintha régóta ismernénk egymást, csak egy "rövid" időre szem elől tévesztettük volna a másikat, hiszen soha nem gondoltam volna, hogy valakivel ekkora összhangban leszek valaha. Főleg, azt nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Mondjuk az is tény, hogy szerintem még kisebb vitánk se nagyon volt. Talán egyedül a bál estéjén az a pofon, de még szerintem az se volt igazán veszekedés, de ezt nem is bánom, mert akit szeretünk, azzal soha nem szeretnénk veszekedni, soha nem szeretnénk megbántani. Én se akarom őt megbántani. Boldoggá szeretném tenni és úgy érzem, hogy ez sikerül.
Nem tudom, hogy miként jött ez az ötlete, de eléggé szokatlan és fura volt, de próbáltam kizárni a tényeket, hogy ő irányít vagy azt, hogy közben a tekintetével szinte felfal. Egyszerűen szokatlan volt az egész helyzet, mert mindennek ellenére igen is sikerült növelnie a vágyaimat és egyre jobban görcsbe rándult minden egyes porcikám, de legfőképpen a legérzékenyebb pontom. Amit ezek után ami következett az még inkább meglepett. Eddig is tudtam, hogy merész és szeret úgy "dolgokat" kitalálni, új helyzeteket teremteni, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ez fog történni, de ha itt tartunk, akkor arra se gondoltam volna, hogy egy tanteremben fogunk egymásnak esni. Hamarosan pedig nyelvének a játékát éreztem meg odalent, aminek köszönhetően egy újabb nyögés tört fel a torkomból. Majd hamarosan a kezem a fejére vándoroltak, a hajába túrtam és egyre nehezebb volt megtartanom saját magamat, hiszen egyre közelebb lökött ahhoz a ponthoz. Nem tettem semmit se ellene, mert úgy éreztem, hogy fölösleges lenne, mert hamarosan amúgy is mg fogja adni a testem magát és milliónyi darabra fog hullni. A nyelvének a játéka nemigen akart szűnni, sőt egyre vadabb lett, mire lehunytam a szemeimet, hogy teljes mértékben át tudjam adni magamat annak, ami hamarosan utol fog érni. Végül egyik kezem a csempére siklott, ma másik meg továbbra is a fején, illetve nyaka vonalán érintette őt, már mennyire ilyen helyzetben ez lehetséges volt. Majd egy hangosabb nyögés kíséretében lényem apró darabokra hullott.

✤ Note: <3  ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Nov 30, 2014 4:55 pm

[center]+18[/color]

Életemben nem sok nőnél fordultam meg, de akiknél igen, azokat mind szerettem. Valakinek én okoztam a vesztét, Katie pedig magának ásta meg a sírját azzal, hogy nekem keresztbe akart tenni. Mégis, Destinyvel egészítjük csak ki igazán egymást. Sosem éreztem meg ilyen szintű szerelmet senki iránt, és nem hittem volna azt sem, hogy valaki ilyen reakciókat tud kiváltani a testemből. Miközben azt csináltuk másokkal is, sosem tudtak belőlem egy hangot sem kicsikarni, Destiny mesteri játéka mégis szinte körömmel tiltakozik az ellen, hogy csendben maradjak. Destiny meg láthatóan élvezi, talán még jobban be is indítja őt. Habár ezt nem tudom megmondani, legalábbis most nem, mikor így is minden ponton vizesek vagyunk. Habár azt éreztem, hogy az ajkai mosolyra húzódtak…
Destiny arcán én is elmosolyodtam, mert még magamat is meglepve cselekedtem. Mégis a látvány, hogy lényegében saját magával játszadozik csak még inkább növelte az én vágyaimat, amit Destiny sem hagyhatott figyelmen kívül. Végül pedig kisebb idő után abbahagytam a kényeztetését azon a ponton, és feljebb toltam a mellkasát, hogy újra láthassam őt teljes egészében. Már-már fájdalmas volt elszakadni az ajkaitól, de örömet is akartam neki szerezni. Megfogtam két kezemmel a csípőjét és ajkamba harapva néztem végig újra rajta. Mivel a kád kicsi volt, és újra meg akartam ízlelni, így amennyire tudtam megemeltem őt, és most nem én hajoltam oda ahhoz a pontjához, hanem őt hoztam el a számhoz. Az „arcomra ültetve” kezdtem el végül a nyelvemmel kényeztetni őt, miközben kezeim hol a combjába markoltak, hol pedig azt és az akörüli részt simogatták. Lehunyt szemmel hagytam, hogy elvesszen a nyelvem játékában, viszont kíváncsi voltam, hogy mit fog tenni. Megint el kezd „könyörögni”, hogy együtt menjünk el vagy pedig hagyja hogy egyszer csak őt juttassam fel a csúcsra, aztán pedig mind a ketten osztozhassunk ezen a gyönyörön. Ez mindenesetre nem hátrált meg abban, hogy a nyelvemmel egyre inkább fokozzam a sebességet.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Nov 30, 2014 3:56 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

+18
Néha igazán nehéz volt uralkodnom azokon a vágyakon, amiket egyetlen pillantással, érintéssel, szóval vagy ajkainak az érintésével váltott ki. Néha elég volt csak hozzám érnie, vagy perzselő ajkainak gyöngéd csókjaival elhalmozni és máris egész testem lángokba borult. Mintha minden egyes porcikám hirtelen felébredne a téli álomból és örültem kutatna az a dolog után, ami felébresztette és többet, s többet szeretne belőle. Mondjuk nem csodálom, hiszen Aiden-el és a neki köszönhető érzésekkel soha nem lehet betelni és soha nem elég ebből a fajta mámorból. Természetesen néha az is közrejátszott, hogy "szégyellős" voltam, de néha még sikerült ezt is a háttérbe szorítania. Elég csak a bálnak az estéjére gondolni.
Egy kisebb mosoly jelent meg az arcomon, amikor hallottam kisebb nyögését. Azt is mondhatnám, hogy a kedvenc dallamon volt, már ha egy ilyen dolgot annak lehet nevezni. A következő lépése eléggé meglepett és szerintem ez az arcomon is látszott, hiszen soha nem tett még ilyet és egyszerre volt eléggé szokatlan, de ugyanakkor jó érzés is volt, hiszen nem csak ő kezdett egyre jobban beindul a vágytól, de az biztos, ha az ő érintését éreztem volna, akkor még inkább jobb lett volna, de így se panaszkodhatok. Egy-két apró sóhaj hagyta el ajkaimat és átadtam neki teljes mértékben az irányítást, mert kíváncsi voltam arra is, hogy még mivel fog engem most meglepni, de ha így haladunk, akkor lehet a mai napon még se lesz rendelői látogatás.

✤ Note: Gyengus lett. bújikStay with me
©️

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Nov 30, 2014 12:19 pm

+18

Jó érzéssel tud eltölteni az is, hogy tudom, köztünk mekkora a vágy egymás iránt. És ez nemhogy megszűnne egy-egy menet után, csak még inkább fokozódik. Egyre többre és többre vágyunk, és ezt meg nem tudjuk irányítani. Persze más mikor az utcán sétálunk, és más mikor itthon a házamban vagyunk egyedül. Bár ő az aki annyira szégyenlős, hogy még akkor sem megy bele mikor a környéken nincs egy árva lélek sem. Csak nem tudom az előadóteremben hol volt az a nagy szégyenlősség. Pedig ott is rendesen elhúzódtak a dolgok, arra meg számíthatott, hogy ránk fognak nyitni… Ha már egyszer egyikőnk sem vette a fáradságot, hogy bezárja azt. Viszont miután belekezdtünk egy szavát sem hallottam, hogy bezárjuk az ajtót vagy valami. Ellenben mást hallatott, de azt meg elég hangosan… A zene is „jó” volt, de az a hangzás jobban tetszett amit Destiny adott ki magából.
Végül egy-egy kósza, halk nyögés is felszaladt a torkomon a kezének mesteri játéka végett, amit nem bántam. Örülök, hogy ő az a személy, aki ezeket is ki tudja váltani belőlem. Végül éreztem, hogy ha így folytatjuk akkor hamar vége lesz az egész mókának. Majd pedig megfogtam a kezét amelyikkel engem kényeztetett, és „átszállítottam” máshova, az ő legérzékenyebb pontjára, és a kezét mozgatva kezdtem el őt odalent kényeztetni. Nem hittem volna, hogy számított ilyen lépésre, mindenesetre kíváncsi voltam mit fog ahhoz szólni, hogy az irányításommal „kell” magát az őrületbe kergetnie. Másik kezemmel eközben a mellébe markoltam, és ujjaimmal kezdtem el ügyeskedni. Ezek után is ráér a fürdés úgy gondolom….
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Nov 29, 2014 7:56 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Sokszor hallottam idős párok történetét a szerelemről, illetve szintem második film erről szólt, meg ott voltak a mesék is, amikben a kicsiknek beszéltek a mesebeli hercegről. Nem sajnáltam másoktól a boldogságot, de mégis nehezen tudtam ebben hinni, hogy esetleg tényleg létezhet olyan, hogy örök szerelem. Talán nem is ebben nem tudtam annyira hinni, hanem abban, hogy esetleg tényleg a föld hord a hátán olyan személyt, aki képes elfogadni és nem akar megváltoztatni, Egyszerűen csak elfogad olyannak amilyen vagyok a hibáimmal együtt, aki képese mosolyt csalni az arcomra is, amikor könnyek áztatják azt, de végül megtaláltam vagyis inkább talán ő talált rám. Nem tudom megmondani, hogy melyik pillanat volt az, amikor pontosan magához láncolt, de arra emlékszem, hogy mikor ismertem be magamnak is a nyilvánvalót. Azt se bánom, hogy néha távol voltunk egymástól hosszabb ideig, mert szerintem ezt úgyis fel lehet fogni, hogy amolyan próbatétel volt, hogy vajon tényleg igazán szeretjük e a másikat és képesek vagyunk várni a másikra. Az ilyen távollétek után nem hogy csökkent volna a szenvedély, vagy az egymás iránti érzéseink, hanem sokkal inkább intenzívebbek voltak, mint előtte és ennek igazán örültem, mert számomra ő a nagy Ő és szeretem őt mindennél jobban.
Szerettem neki örömet okozni és egy-egy öröm szerzésnek is akár milliónyi módja lehet. Ujjaimmal és kezemmel továbbra is kényeztettem őt és ezen az a tény se változtatott, hogy pár pillanat múlva az ajkaink egymást érintették és nyelvünk örült táncra kélt. A kezem egyre gyorsabban kezdek mozogni ott lent, de közben figyeltem arra is, hogy minél nagyobb örömet tudjak neki okozni. Éreztem, hogy milyen hatása van a kezeim játékának, de egyáltalán nem zavart és közben nyelvünk táncának vége nem akart szakadni.

✤ Note: Gyengus lett. bújikStay with me
©️

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Nov 29, 2014 2:51 pm

Egyszerűen lehetetlenségnek gondoltam volna egy fél évvel ezelőtt, hogy valakinek szimplán már csak a nézése ilyen reakciókat vált ki a testemből. Destiny-nél is elég volt, hogyha csak az ajkába harapott, és ha lehetett 10 perc múlva már szintén egymásnak estünk. Gyengém ez a nő, és ezt nem is próbálom tagadni. Egyébként is tudja, ezért sem szokott túlságosan meglepődött fejet vágni azok miatt, hogyha egy-egy érintése végett odalent mennyire megkeményedek. Ugyanolyan mértékben tudunk egymásra hatni egy-egy csókkal, vagy akár egy aprócska szóval is, ami nem más, mint a „szeretlek.” Hosszú idő után újra azt érzem, hogy az életem teljes, a múlt sebeit meg valakinek sikerült befoltoznia. Habár sajátos módon, de sikerült. Én meg folyamatosan megbántom őt, hogy nem vagyok mellette néha hetekig… Nem is értem, hogy miért van még velem, egy normális lány már megelégelte volna mindezt. De talán pont ez az, ami miatt belészerettem… Hogy egyáltalán nem normális. Kicsit olyan mint én és örülök, hogy a poénjaimat sem veszi zokon, talán még velem is nevet együtt. Örülök, hogy itt van velem és nem is akarom őt elengedni sosem. Ezért szerettem volna, ha ideköltözik, akkor a távolság mint probléma megszűnne létezni számunkra.
Meg sem mozdítottam egyik végtagot sem, úgy hagytam, hogy kezeivel a testemet simogassa, de mikor oda ért akkor nem bírtam már túlságosan nyugodt maradni. Az a mosolyt amit akkor vágott, mikor az a sóhaj felszaladt a torkomon csak még inkább beindított engem, aztán tarkójánál fogva húztam oda hozzám, hogy ajkait újra megízlelhessem. Mindeközben már szimplán csak a tudat is megőrjített, hogy az ujjai azon pont köré fonódnak…
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sat Nov 29, 2014 12:03 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Amikor betoppantam ide, akkor nem gondoltam volna, hogy végül ezek a dolgok fognak történni. Szerettem itt lenni és tényleg lassan több időt töltöttem el itt, mint már otthon. Általában csak akkor voltam otthon, ha Aiden elutazott valahova, vagy akkor ha éppen olyan időszak volt az életünkben, amikor nem találkoztunk. Nem sokszor volt ilyen, de néha azért előfordult, mint például az elmúlt időszak. De mégis másabb lesz az, amikor ide költözök, mert úgymond végülis akkor már együtt fogunk élni és talán kicsit félek is tőle. Régóta élünk már és mind a kettőnknek vannak szokásai, de az is igaz, hogy eddig se volt soha gond és mindig tökéletesen megértettük egymást és "kiegészítettük" a másikat.
Sose lehet tudni, hiszen a nők mindig szeretik meglepni a párjukat ilyen dologgal. - mondtam neki mosolyogva és közben őt néztem. Azt hiszem ő benne nagyobb volt az elhatározás, mint bennem ezzel kapcsolatban. Talán még nem akartam szembenézni vele és ezért mondtam azt, amit. De tudom, hogy jobb lesz hamarabb túl esni ezen, így csak megadóan bólintottam mellé.
Amikor meghallottam a sóhaját, akkor az arcomon csücsülő mosoly még szélesebb lett és a szemeim még inkább ragyogni kezdtek, hiszen a boldogság szikráinak köszönhetően elve ragyogtak. Nem gondoltam volna, hogy ennyivel képes vagyok ezt kiváltani belőle, de természetesen zene volt füleimnek eme aprócska sóhaj, ami néha többet árult el, mint bármilyen szó. Szép lassan egyre lejjebb siklott a kezem, miközben "fürdettem" őt, majd amikor elértem ahhoz a bizonyos pontjához, akkor egy kicsit meglepett, hogy ilyen hamar sikerült nála ezt elérnem. Akár figyelmen kívül is hagyhattam volna, de valami miatt inkább a kezeim tovább időztek el ott és próbáltam neki ujjaim játékával örömet okozni, de még mielőtt eme "játék" elindult volna mosollyal az arcomon és talán egy ártatlan tekintettel pillantottam fel rá.


✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Nov 28, 2014 5:22 pm

Kicsit ellentmondó megszólalások hagyják el a számat. Eddig még úgy akartam, hogy legyen végre egy szabadnapunk, most viszont már mennék is az orvoshoz. De úgy gondolom, hogy akkor legalább erre is pontot tehetünk, na meg azt is megoldhatjuk, hogy ha nem is mindet, de jó néhány cuccát legalább átpakoljuk hozzám. Úgy is elég nagy a ház, szóval el fognak férni a tárgyai, akármik is legyenek azok.
- Olyan sokan csak nem lehetnek ott. Másrészt tudod, hogy akaratos vagyok így nem lesz gond. Aztán pedig indulhatnak is a nyugalmas, békés napok. - Mondtam mosolyogva, miközben a haját simogattam. Kérdésére választ sem adtam eleinte, csak közel hajoltam hozzá, és egy csókot adtam ajkaira.
- Kicsim… Tudod vannak polcok is, és nem csak vállfákra lehet rakni a cuccaidat. Másrészt ha „itthon” vagyunk akkor úgy is mindig az én pólóimat, ingeimet hordod, szóval… ja. Kerítünk a te cuccaidnak is helyet, ne aggódj. - Nagy a házam, viszont tényleg nincsen külön szobám a ruháimnak, mert nincs annyi. Egy-két ruhám való csak vállfára, a többit be tudom hajtogatni a polcokra is, hogy így legyen több helye neki is. Nem érdekel az sem, ha fele ruhatáramtól meg kell szabadulnom, de ő ideköltözik. Néha áldozatokat kell hozni a nagyobb jó érdekében. Ez pedig az én érdekeimet is szolgálta, csakúgy mint az övéit.
Mosolyogva figyeltem amint fölém tornyosul és nem próbáltam tagadni, hogy a látvány tetszik. Azt meg nehéz is lett volna elrejteni, hogy milyen hatással van rám az, hogy ilyen perspektívából láthatom őt újra. Jólesően sóhajtottam mikor elkezdte a mellkasomat dörzsölni a kezével, és így tovább. Mikor pedig újra elért ahhoz a ponthoz akkor éreztem, hogy már annyitól kezdek megkeményedni. Kíváncsi vagyok mit fog erre lépni. Bár valószínűleg az fog lenni, hogy nem csinál semmit, egyszerűen csak „figyelmen kívül hagyja.” Bár reménykedtem az ellentettjében…
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Thu Nov 27, 2014 6:17 pm


To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Csendesen élveztem a masszírozást, de nagyon is jól esett. Úgy éreztem, hogy szép lassan sikerül még jobban ellazulnom és jó érzés volt az is, hogy a víz még meleg maradt. Természetese ez csakis neki köszönhető volt, illetve a víz hőmérséklete is részben hozzájárult ahhoz, hogy ne akarjam oly gyorsan elhagyni a kádat. Egy pillanatig nem mondtam semmit se arra, amit mondott, hiszen örültem annak, hogy nyertem legalább egy napodat, de miért ne. Legalább hamarabb pontot teszünk ennek a végére.
Rendben van, elmehetünk most is, de lehet nem kerülünk sorra, hiszen nincs időpontunk se. - mondtam neki sietve, illetve nem gondoltam volna az se, hogy ennyire hamar azt szeretné, hogy ideköltözzek. Végül pedig egy kisebb játékossággal a hangomban megszólaltam. - Máris csináltál helyet a ruháimnak? - kíváncsian vártam a válaszát, hiszen tényleg nem tudtam, hogy hova fogom becuccolni a dolgaimat, mert rendben van nagy a ház, de a szekrényben is főként az ő dolgaival van tele és nem éppen tűnt úgy, hogy oly sok hely lenne benne.
Tudom, de most annyira jó itt lenni és kicsit relaxálni. - mondtam neki mosolyogva, majd adtam neki egy csókot. Lassan elvettem a tusfürdőt és megfordultam a kádban, ami nem éppen volt egyszerű de, miért ne. Kinyomtam egy kicsit a kezemre, majd pedig hamarosan "bekentem" vele a testét, hogy "lemosson" a koszt a róla. Mosolyogva figyeltem őt miközben a kezeim szép lassan bejártak minden négyzetcentiméterét a testének, legalábbis ott ahol elértem őt.✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Thu Nov 27, 2014 4:39 pm

Ilyesfajta szerelmet sem éreztem még sohasem. Nem hittem volna, hogy valaki ekkora hatással fog rám lenni, hogy teljesen megváltozik az életformám, meg úgy az egész életstílusom. Ha nem is egyből, de fokozatosan kezdek leszokni a gyilkolásról is, egyszerűen Destiny közelsége elfelejti velem minden problémámat, vagy függőségemet. Mondhatjuk úgy is, hogy már ő az én drogom ami nélkül minden egyes eltöltött nap kínszenvedés.
Legbelül alig vártam már, hogy elmenjünk a dokihoz, és pontot tegyünk ennek az ügynek a végére. Mégis ezt sokkal jobban élveztem, hogy ilyen közel lehetünk egymáshoz, és csak csendben pihenünk egymás ölelésében. Viszont azt vártam a leginkább, hogy végre ideköltözzön hozzám. Legalább nem kéne többet külön lennünk, és minden reggel egymás mellett ébredhetnénk. Legbelül kivárni sem bírom, de a mostani nyugodt helyzet olyan kellemes, hogy megmozdulni alig tudok.
- Ohh, ez még csak a kezdet. - Mondtam neki mosolyogva, majd ugyanúgy folytattam a masszázst. Nem tudom hogyan, vagy miért jött ez az ötlet de látszólag nem vétettem túl nagyot, hogy bepróbálkoztam ezzel.
- Ha annyira ki akarsz mozdulni akkor úgy gondolom elmehetünk az orvoshoz, aztán pedig hozzád, hogy összeszedjük a ruháidat és áthozzuk azokat. Legalábbis egy részüket. Mit szólsz? - Kérdeztem tőle, miközben tekintetemmel lepillantottam rá. Kezemmel még masszíroztam őt egy ideig, aztán pedig elengedtem, és hasa körül fontam össze a kezeimet az övével.
- Viszont ahhoz először meg is kéne fürdeni, nem gondolod? - Mondtam neki játékosan, miközben nyakára adtam egy újabb puszit, majd pedig az arcára. Akármennyire is ránk férne már egy fürdés nem igazán akarunk túl sokat tenni ellene, mert a helyzetet mind a ketten túlságosan is élvezzük.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Wed Nov 26, 2014 10:55 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Nem értettem, hogy egyetlen érintéssel miként képes ezt elérni. Hogyan tudja azt elérni, hogy már ajkainak az érintésének köszönhetően ilyen érzések kerítenek hatalmukba. Nehéz volt megállnom, hogy ne a másik dolog mellett döntsek és nem csak azért, amit művelt ajkaival, hanem a testének a közelsége miatt is. De nem bántam meg, hiszen nem mindig csinálhatjuk azt. Néha kell egy kis pihenő is, mondhatni szünet. A szavai hallatára egy mosoly ült az arcomra és boldog voltam, hogy így gondolja.
Valójában én nekem is az adott erőt, hogy tudtam, hogy te mellettem lennél akkor is. - vallottam be neki. Lehet mindig erősnek és határozottnak tűnök, de abban már nem annyira voltam biztos, hogy tényleg jó anya lenne belőlem. Sok mindent megértem már és én is eléggé másképpen látom már a világot. Illetve ott vannak azok a dolgok is, amiket a múltamban tettem... Viszonoztam gyengéd csókját, majd amikor megéreztem a masszírozását, akkor lecsuktam a szemeimet és átadtam az élvezeteknek magamat. Jó érzés volt, de tényleg nem tudom, hogy mivel érdemeltem ki ezt a kényeztetést.
Vigyázz a végén még túlzottan el fogsz kényeztetni. - mondtam neki mosolyogva és játékosan egy idő után. Mosolyogva pillantottam fel rá és egy pillanatra újra elvesztem abban a tekintetben. - Mi lenne, ha esetleg utána elmennénk a városba vagy valamit megnéznénk? - kérdeztem tőle kíváncsian, majd egy aprót az ajkamba haraptam, mert egy pillanatra még az is eszembe jutott, hogy szívesen látnám azt, hogy mire is képes, mert nem igen találkoztam még olyan személlyel, mint amilyen ő. Biztos vagyok abban, hogy Aisha-val is részben erről beszélhettek, amikor rájuk rontottam. De valahogy inkább úgy éreztem, hogy inkább még se fogom ezzel úgymond zaklatni őt.


✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   

Back to top Go down
 

Fürdőszoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Shepard villa-