Fürdőszoba - Page 2

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Fürdőszoba

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Wed Nov 26, 2014 7:23 pm

Ha őszinte akarok lenni, akkor tényleg mind a két választási lehetőséggel tökéletesen megelégedtem volna. Persze, jó lett volna újra hallani ahogy kéjes nyögései betöltik az egész fürdőszobát, de az ellenkezőjével sincs gondom, a nagy csenddel. Vagyis nem NAGY csend, hanem viszonylagos, mert nem fogja kibírni, hogy ne szólaljon meg. Nyakára adott gyengéd csókjaimból végül az lett, hogy egyszer-kétszer megszívtam a bőrét miközben a válaszra vártam. Kezdem már úgy érezni magamat, mintha egy pióca lennék, akinek erre van szüksége ahhoz, hogy életben maradjon. Nem mintha őt nagyon zavarta volna. Tudtam, hogy mennyire érzékeny pont az a testén és mennyire szereti ha ott simogatom, esetleg csókolgatom. Éreztem kezének gyengéd simogatását az enyémen, majd pedig azt ahogy összekulcsolva húzza fel a hasáig azt. Csókjaim még egy ideig nem tűntek úgy, hogy abba fognak maradni, végül kisebb idő után abbahagytam mikor eléggé megízleltem már őt és harapdálásaim nyomán vörösebb is lett a bőre.
- Tudod, hogy mit csináltam, mert mindig írtam neked. Egyébként gondolkoztam, és ennyivel mindent elmondtam. Elgondolkoztam milyen is lenne apának lenni, és végső soron arra jutottam, hogy ha valakivel, veled szívesen belevágnék ebbe az egészbe. - Mondtam miközben simogattam a haját, és azt figyeltem. Majd adtam egy csókot a feje búbjára, és úgy ültünk tovább a vízben. Éreztem, hogy kezd kihűlni már kicsit a víz, ezért az egyik kezemet a vízbe téve „gyújtottam” egy kis tüzet, hogy felmelegítsem a vizet. Aztán mikor újra kellemes meleg volt Destiny ajkaihoz hajoltam, és úgy csókoltam meg őt. Majd pedig kezeink szétváltak, és a vállaira téve kezdtem el őt masszírozni.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Wed Nov 26, 2014 12:31 am

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Mellette mindig minden annyira más volt. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam. Mellette mindig önmagam lehetettem, még akkor is, amikor legszívesebben erősnek mutattam volna magamat. Olyannak, akinél soha nem képes eltörni a mécses. Csendesen ültem ott az ölelésében és egy pillanatra még a szemeim is lecsukódtak, mert tényleg nem értettem, hogy mivel érdemeltem ki. Főleg azt nem értettem, hogy képes ekkora békességet hozni a lelkemre, miként képes arra, hogy ennyire boldog legyek és szinte a démonaim szép lassan elpárologjanak. Azt hiszem eme kérdésekre soha nem fogok választ kapni, de nem is bánom. Mert néha nem válaszokat kell kapnunk, hanem csak élvezni azt a boldogságot, ami éppen körül vesz minket. És én minden egyes percét ki akarom élvezni az együtt töltött perceknek.
Megráztam a fejemet és a poharam tartalmába fojtottam inkább a szavaimat, mert még csépelhetnénk ezt a dolgot, de előrébb nem fogunk jutni. Pontosan tudtam, hogy nem megbántani akar vagy ilyesmi, egyszerűen csak csipkelődik és húzza az agyamat, de most nem fogom hagyni neki. Lassan elfogyasztottam a boromat és a poharam a pohara mellett landolt. Hallgattam a szavait, majd amikor megéreztem gyengéd és perzselő csókjait, akkor egy aprót az ajkamba haraptam, hogy próbáljam elnyomni bennem azt, amit az ujjainak és csókjainak köszönhetően kezdte átjárni egész lényemet. Lassan az ujjaimat végig futtattam a kezén, majd pedig megállapodtak a kézfején és végül megszólaltam, miközben próbáltam magamat visszarángatni a valóságba a mámor tengeréről.
- Tudod igazán nem fair dolog az, hogy választás elé állítás miközben ilyen perzselő csókokkal adományozod meg a nyakam vonalát. - mondom neki komolyan, hiszen ez az igazság. Pontosan tudja, hogy milyen hatással van rám és bármennyire is szeretném újra érezni lényének minden egyes porcikáját, most akkor se fogok engedni a csábításnak. Most nem. Lassan a kezét elvettem, ujjainkat összekulcsoltam és mondhatni a hasamhoz emeltem, mintha úgy ölelne át és kényelmesen befészkeltem magamat az ölelésében. Egy darabig csendesen pihentem meg ott, de végül megtörtem a csendet.
- Mi jót csináltál addig, amíg távol voltam? - kérdeztem meg tőle kíváncsian, hiszen tényleg tudni szerettem volna azt, hogy minden rendben van e vele és jól van. Pontosan tudom, hogy akkor abba hagytuk eme téma boncolgatását, de azt hiszem talán nem vétek nagy hibát, ha újra felhozom. Egyszerűen csak aggódom érte.


✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Nov 25, 2014 10:41 pm

Nem tudom hogyan jött most hirtelen ez a kis meghitt hangulat teremtés. Csak egyszerűen ilyet sem csináltam még, és kíváncsi voltam, hogy mennyire tudnám megoldani, valamint arra is, hogy neki milyen reakciója lesz erre. A mosolya, és „dicsérete” jól esett, de csak egy szimpla mosollyal nyugtáztam a megszólalását. Ismer már ahhoz is, hogy néha a szavak embere vagyok, de néha pedig jobb ha csendben maradok, mert egy gondolatot is tudok fűzni a végtelenségig. Őszintén szólva ha nem szólalok meg, vagy nincs pohár a kezemben, esetlegesen nem pihen a kezem azon a pontján akkor valószínűleg elaludnék. A testének melege pont kellemes elegyet alkot a vízével, a bor meg frissítőként is tökéletes, hogy mégse szundikáljak el. Na meg a beszélgetés, az is fontos részét képezi, hogy valami hasonló történjék.
- HÉÉÉJ… - Mondtam hangosabban mikor lefröcskölt, persze tettetett idegességgel. Tudom, hogy az ő szándéka sem volt gonosz jellegű, így ő sem fogja az enyémet annak venni. Meg azért van különbség mikor komolyan beszélünk, meg mikor elvicceljük a dolgokat.
- Hát, az ízléssel kapcsolatban neked úgy tűnt, nagyon is ízlett az imént említett „mézédes bűn.” - Persze megint túl fűzöm a dolgot, de tudja, hogy nincs benne sértő szándék. Megittam a maradék bort, aztán a poharat leraktam a kád mellé, és egy újabb csókra hajoltam Destinyhez. Aztán újra hátrahajtva fejemet szólaltam meg.
- Felajánlok két lehetőséget, kicsim. Első, hogy csak csendben ülünk itt, békességben nyugalomban, a másiknak pedig csak az elejét tudom elmondani ami a bal kezem mozgatásával kezdődik. Bölcsen dönts. - Mondtam neki mosolyogva, míg a másikkal pedig átsimítottam a haját az egyik oldalra, és a nyakát kezdtem el csókolgatni. Akármi legyen is a két út, ez nem zárja ki egyiket sem.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Nov 25, 2014 10:19 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Sejtettem, hogy mit szeretne, de most valahogy inkább akartam még inkább kicsit húzni őt. Nem akartam egyből megadni azt, amire annyira vágyik. Nem fogok neki "könyörögni", még akkor se, ha ezzel esetleg magamnak is egy kisebb kínzást adok. Elég volt a tekintetét magamon érezni és máris újra úgy éreztem, mintha a vérem felforrna, de ennek egy pillanatra se mutattam jelét. A szívem is normál ütemben dobogott és a dúdolásom is egyre halkabb lett, ahogyan egyre inkább elmerültem és élveztem a forró víz kényeztetését. Nem tagadom más kényeztetést valószínűleg milliószor jobban élveztem volna, de most ez is jól esett és segített kicsit ellazulni. Amikor hallottam, hogy kimegy, akkor egy kicsit csalódottan néztem az ajtóra, ami hamarosan becsukódott mögötte. Talán kicsit túlzásba vitte a dolgot, de egy darabig még vártan, hogy hátha vissza fog jönni és már éppen megfordult a fejemben, hogy utána megyek és megkeresem, amikor megjelent a kezében poharakkal, borral és gyertyával. Eléggé meglepett, de kellemes meglepetés volt. Lopva figyeltem a tevékenységét és nem értettem, hogy mivel érdemeltem ki ezt a kedves és romantikus gesztust tőle, de nagyon jól esett, hogy ennyire figyelmes és végül ezt tette, ahelyett, hogy esetleg itt hagyott volna magamra, csakis azért, mert túlzottan én voltam, s játszottam vele, mint aki nem is tudja, hogy mit szeretett volna.
Te aztán tényleg tudod, hogy miként vegyél le a lábamról és szédíts el még jobban. - mondtam neki elismerően, hiszen ez tényleg így volt. Nem érdekelt volna az se, ha drága ajándékokkal halmoz el, mert ezeket az apró gesztusokat sokkal többre tartottam, mint egy drága ajándékot. A hátam a mellkasához simult és a fejemet kicsit neki döntöttem és közben felpillantottam rá. Viszonoztam a csókját, majd a koccintás után kortyolgatni kezdtem a bort és élveztem testének a közelségét. Amikor meghallottam a szavait, akkor egy kisebb kuncogás hagyta el az ajkaimat, majd lefröcsköltem őt, de figyeltem arra, hogy nehogy a poharába is kerüljön, majd felpillantottam rá.
Nem ér kiforgatni a szavait és soha se tudhatod, hogy mi miként esik valakinek. - mondtam neki játékosan, majd próbáltam elfojtani a nevetésemet. Pontosan tudtam, hogy mire céloz, de ha játszani akar, akkor játsszunk. - Szóval tartsd tiszteletben mások ízlését és hasonlatát. -mondtam neki teljesen komolyan, majd pár pillanat múlva már én is nevetésben törten ki, hiszen tudtam, hogy teljes mértékben abszurdom volt ez a két dolog összehasonlítása, de egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne hagyjam szó nélkül a dolgot.


✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Tue Nov 25, 2014 8:47 pm

Őszintén szólva nem bántam volna azt sem, ha az ingemben száll bele abba a vízbe amiben most ücsörög. Sőt, még talán izgatóbb is lett volna az egész, és már rajtam sem lenne ruha. Nem gondolkoznék rajta, hogy most bemenjek-e utána vagy sem. Láthatólag ő nem értette a mondatomban megjelenő célzást, hogy csak kéretni szerettem volna magam. Összeszűkült szemekkel figyeltem őt egy ideig, aztán megráztam a fejemet. Hátamat a falnak döntöttem, és úgy voltunk ott teljes csendben. Végül rápillantottam miközben csendben pihent a kádban, már kezdtem azt hinni, hogy el fog aludni. Csendben kihátráltam a fürdőből, és eltűntem néhány percre. Végül újra visszalépdeltem a fürdőbe, kezemben két pohárral meg egy üveg borral, valamint néhány gyertyával. Lepakoltam ezeket a gyertyákat a szobában körös-körül, aztán ajtót becsukva sötétítettem el a fényeket, hogy csak az égő gyertyák fénye töltse be az egész teret. Övemet kioldottam, és magam is levetkőztem, majd odaléptem Destiny mellé. Földre raktam az üvegeket, majd pedig bemásztam jómagam is a kádba. Öntöttem mindkét pohárba egy-egy adagnyi bort, aztán egyiket a kezébe nyomtam, másikat pedig saját kezemben tartottam. Próbáltam őt is úgy helyezni, hogy háta a mellkasomhoz simuljon, habár e folyamat közben egy kisebb víz is kiömlött a földre, de nem bántam. Ezért sem raktam a kád magasságába gyertyákat, hanem csak a tőlünk nem olyan távolra lévő polcokra.
- Ha már szabadnapunk van, adjuk meg a hangulatát. - Mondtam mosolyogva mikor rám nézet Desty értetlenül. Egyik kezemmel derekánál átkaroltam, a kezeim vége pedig azon a pontján állapodtak meg. Véletlen, nem véletlen, mit sem számít. Egy gyors koccintást egy annál apróbb csók követett, aztán hátradőltünk a kádban, és így élveztük tovább a csendet, miközben csendben kortyolgattuk a bort. Végül én törtem meg a csendet.
- Azt mondtad: „Néhány bűn mézédes.” Nem is hittem volna, hogy annak méz íze van…. - Mondtam újabb csipkelődésként, bár nem tudom, hogy sikerült-e levennie hogy mire értettem. Bár okos ő, érteni fogja…
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Mon Nov 24, 2014 8:23 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Mosolyogva figyeltem őt és a válaszát hallva még szélesebb lett a mosoly az arcomon, de nem mondtam semmit se. Azt is mondhatnám, hogy inkább a saját nyelvembe haraptam, mint bármit is mondjak erre. Bár volt egy olyan érzésem, hogy azt se bánná, ha ez az ing vizes lenne, mert akkor nem sok mindent takarna a színének és az anyagának is köszönhetően. Akár úgy már vizes póló versenyen is indulhattam volna. Hamarosan pedig már a fürdőben találtam magamat. Gondolkodás nélkül adtam a kezébe az inget, illetve még egy kicsit zavarba is jöttem, amikor füttyentett, de szerencsére ezt már nem láthatta, hiszen háttal voltam neki. Megnyitottam a vizet, majd mielőtt elmerültem volna benne, még rápillantottam és megszólaltam. Mosolyogva figyeltem őt és éreztem magamon a perzselő tekintetét.
Néhány bűn mézédes, de ahogy gondolod. Semmi se kényszer, főleg akkor nem, ha te inkább magadat kínozni szeretnéd magad. - mondtam neki mosolyogva, majd pedig hamarosan elmerültem a forró kádban. Nem zavart, hogy figyel engem, hiszen már többször látott meztelenül, illetve már többször fürdőztünk együtt. Lassan hátra dőltem és halkan dúdolni kezdtem, hogy megpróbáljam kizárni a perzselő tekintetét. Nem értettem, hogy miért döntött így, vagyis pontosan tudtam, de ha annyira ellenére lenne az e fajta bűn, akkor igyekeznék jó kislány módjára viselkedni és semmi olyat se tenni, amivel még inkább ingerelni tudnám, mert pontosan tudtam már azt is, hogy most se hagyom őt hidegen. De magára vessen, hiszen ő döntött így. Én pedig nem fogok semmit se ráerőltetni, mert már elég nagyfiú ahhoz, hogy dönteni tudjon, mit szeretne és mit nem.


✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Mon Nov 24, 2014 6:27 pm

Nagyon boldog voltam, hogy nem ellenkezett. Szerintem szeretné már ő is megtudni, hogy akkor mi van és a legbiztosabb pont akárhogyan is nézzük a nőgyógyász. Ha kiderül, hogy nem várandós, akkor sem lesz gond… Ő neki annyi is elég szokott lenni, ha ott vagyok mellette, fogom a kezét, miközben másikkal pedig simogatom azt. Azáltal meg, hogy ideköltözik csak még több időt tölthetek el az ő társaságában, és nem kell soha elszakadnom tőle. Talán sikeresen meg is tudom majd lepni valami reggeli kis finomsággal, ha korábban ébredek meg. Bár egyelőre még nem ismertem ki az alvási szokásait, hogy hány órát alszik egy-egy eset után.
- Hm… Ha ruhában akarsz fürdeni, akkor csak nyugodtan. - Mondtam neki mosolyogva, gyorsan kitalálva valami kis elterelést. Bár volt benne igazság is, szóval mégsem volt olyan nagy terelés ez a megszólalás. Semmi megerőltetés nélkül kaptam őt a karjaimban, mégsem az igéző szempárjába néztem, hanem sokkal inkább a magam elé érkező akadályok felé. Vigyáztam, hogy a fürdő ajtajába ne verje be a fejét, majd pedig a hideg padlóra letettem őt. Füttyentettem egyet, mikor az inget az én kezembe adva indult meg a kád felé és lépett bele. Lassan mértem őt végig, miközben a kádban megtelt a víz. Majd mikor megfordult, akkor még azt a körömet befejeztem, és rápillantottam.
- Félek, ha belépek a vízbe, akkor megint „bűnbe esünk.” - Mondtam neki mosolyogva, miközben a falnak dőltem, és kezemet karba téve figyeltem őt. Habár most sem hagyott hidegen a látványa…
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Sun Nov 23, 2014 10:29 pm

To my love

✤ We can't run away from our past ✤

Így kimondva és végig gondolva a dolgokat tudom, hogy ostobaság volt az, hogy csak teszteket csináltam, de féltem elmenni egyedül az orvoshoz. Nem azért, mert  meg fog enni, hanem attól féltem, amit esetleg mond. Lehet régóta élek már, de magam sem tudtam volna megmondani, hogy miként reagálnék akkor, ha 100% biztosan kiderülne az, hogy nem várok babát, meg egy ilyen teszt során, akár az is kiderülhet, hogy soha nem lehet gyermekem. Legalábbis ennek a gyanúja is felmerülhet, amit nem is csodálnék egy olyan élet után, mint amit éltem. Harcos voltam, nem pedig egy otthon ülő nő, aki akár képes két percig is a fenekén megülni. Sokkal inkább vágytam a kalandra és a bajra, amit a korábbi életem megint adott, de természetesen nem férfiak terén.
Rendben van, ahogy gondolod. - mondtam neki kedvesen, mert bennem még mindig kisebb kételyek éltek, de legalább minden fura gondolatot elkergethetünk ennek segítségével. Valószínűleg így minden sokkal könnyebb lesz, ha ő mellettem van. Mosolyogva ráztam meg a fejemet, amikor kigombolta a fölső gombot.
Mintha nem is olyan régen valaki begombolta volna ezt a fránya gombot. - mondom neki játékosan, majd mire reagálni tudnék a fürdésre addigra már a karjaiban vagyok egy kisebb nevetés kíséretében és hamarosan már a fürdőben találom magamat. Kibújok az ingből és hamarosan már a zuhany alatt álok és megengedem a meleg vizet. Egy darabig még áztatom magamat, majd mosolyogva megfordulok és Aiden-re pillantok. - Jössz, mackó? - kérdeztem tőle mosolyogva és én magam is egy pillanatra meglepődtem az "új" nevén, de talán annyira nem is meglepő, hogy ezt mondtam. Hiszen azt is mondhatnám, hogy esténként most már ő az én plüssöm, akihez hozzábújhatok és úgy aludhatok el. Álltam a tekintetét és türelmesen vártam, hogy csatlakozzon hozzám és ne csak ott álljon.

✤ Note: <3 ✤ Stay with me
©

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Jun 06, 2014 9:11 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

Nem tudom miért ragaszkodok ennyire ahhoz, hogy maradjon. Talán azért mivel egész eddigi életemben, legalábbis az utóbbi 200 évben biztosan, azon bizonyos eset után nem engedtem közel magamhoz sok embert. Ha mégis, akkor meg előjött az érzelmes énem, ami meg akarja őket védeni, ezért el kellett hagynom őket. Egy bér-,vagy orvgyilkosnál ha van a háttérben család, barátok, barátnő, akkor tudják mivel zsarolni, esetleg szó nélkül megtámadják őket, talán meg is ölik. Sosem akartam, hogy valakinek akit szeretek miattam essen bántódása. Magamtól az érzéseimet nem tudom felszínre hozni, de ezen személyek közül bármelyik könnyen felhozhatja azt. Felhozzák, érzékelem is, csak nem tudom eldönteni, hogy mi is az pontosan. Én a gyilkoláshoz értek, nem ahhoz, hogy megfejtsem az érzéseimet, esetleg másét. De most így is attól félek a legjobban, hogy Desty elmegy, és többet nem látom, egyszerűen csak egy hülyeség miatt. Félek? Inkább úgy fogalmazok, hogy attól tartok. A félelem nem az én asztalom. Azóta nem…
A hajába „fúrtam” az arcomat, és hallgattam mit mond. Miért ne menjen el? Miért maradjon? Ezek olyan kérdések voltak, amikre egyelőre még nem tudtam választ adni. Idővel talán mindezt megtudtam volna válaszolni, mikor minden érzésem világos már, de egyelőre ez így egy napra kissé sok volt. De örülök, hogy megtettem. Hogy megcsókoltam. A kínos helyzetet legalább feloldottam, és látszólag ő sem ellenezte ezt az egészet. Sőt, meglep, hogy viszonozta a csókot. Hirtelen történt az egész, mégis az a rövid idő míg a nyelveink játszottak az számomra perceknek is felért. Amint ujját rárakta az ajkaimra, és később végighúzta a mellkasomon furcsa bizsergés futott végig a testemen. A csókot viszonoztam, miközben a derekát átkaroltam, ami később a törülközőm elvesztését eredményezte. Elmosolyodtam rajta.
- Nincs mit szégyellnem. - Mondtam mosolyogva, majd rácsaptam egyet a fenekére, és elindultam visszafele a fürdőbe. Ő le tudott fürödni, én nem. Kivettem a kis szekrényből még egy törülközőt, majd bezártam, nehogy a kinti hűvösség nagyon beszökjön. Kellemesen langyos-melegek voltak a törülközők, mivel szándékosan ilyenre kialakított szekrényt raktam össze. Hogy egy jó fürdő után jól essen ez a kissé meleg, kissé hideg törülköző. Leraktam magam mellé, a kád mellé, és beleültem a kádba. Lassan megfürödtem, majd pedig elkényelmesedtem a kádban. Kellemes meleg volt ugyanúgy a víz is, megnyugtató érzés fogott el.ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note
ઈ Words 366


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Jun 06, 2014 5:19 pm


Desty & Aiden
You are so....

Nem kellett volna ide jönnöm, mégis megtettem és már nem fordíthatom vissza az időkerekét, vagyis megtehetném egy erősebb bűbájjal, de nem akarom. Nem akarok visszamenni az időben és megváltoztatni a dolgokat, hiszen akkor biztosan üresség tátongana a lelkemben, hiszen amióta megismertem őt azóta fura dolog történnek, illetve biztos vagyok abban, hogy nem véletlenül találkoztunk. Nem tudtam még, hogy mi történhet, mi fog történni, vagy hogy jó lesz-e vagy nem. Egyszerűen nem tudtam semmit se vele kapcsolatban. Rég nem éreztem már így, hiszen az embereket rövid idő utána betudom határolni, hogy ki mennyire fontos vagy kiről mit gondolok, de ő róla fogalmam sem volt.
Hiába próbáltam kizárni a külvilágot és behatárolni őt, hogy mit is gondolok vagy érzek, egyszerűen nem ment. Túl sok érzés kavargott bennem legbelül, hiszen egyik pillanatban meg akartam ölni és gondolatban párszor már meg is tettem, majd a másik pillanatban élveztem, hogy vele lehetek és élvezhetem a társaságát. Illetve ott volt még az a tény is, hogy hirtelen elmondta, hogy mi is ő, mivel "foglalkozik". Nem tudtam hirtelen mit kezdeni az információ özönnel. Meg kellene vetnem őt, talán el kellene futnom tőle, hiszen orvgyilkos, de még se tettem. Nem akartam elmenekülni. Meg akartam érteni őt, hogy miért lett ilyen, illetve ha őt utálnám azért, amit tesz, akkor én hogyan nézhetnék mindennap a tükörbe? Én is öltem már meg, sok ártatlan embert is, de ezen nem tudok változtatni, hiszen a jó és a rossz között eléggé vékony a határ.
Nem tudtam, hogy miért csinálom, de azt tudtam, hogy nem akartam ott lenni abban a pillanatban, mert minden annyira zavaros volt. Nem értettem semmit se. Hallottam ahogyan folyik a víz a törülközőből, de nem érdekelt. Nem álltam meg és nem is néztem hátra, majd pár pillanattal később hallottam, amint a víz megmozdul, majd pedig a lépteinek a vizes hangja csapta meg a fülemet. Hallottam valami pityegést is, de nem néztem hátra. Most nem akartam látni őt, nem lettem volna képes, illetve nem biztos, hogy most a gyomrom bevette volna bármelyik "epés" megjegyzését. A törülközőt a csapba tettem és folytattam volna az utamat, ha nem akadályoz meg benne. Éreztem a karját a hasam körül, majd pedig testének a közelségét. Egyszerre szerettem volna elszakadni tőle, illetve hozzábújni. Lassan tényleg lehet megörülök, vagy már az is lehet, hogy megtörtént, hiszen ez a kettősség kikészít. Éreztem a komolyságot a hangjában, illetve szavainak a hatására egy fura bizsergető érzés futott végig az egész testemen. Nem ítéltem el még mindig azért amilyen, vagy amit tesz, vagy talán egy nagyon picit, de saját magamat is megvetettem néha azért amiket tettem régen... A csók...futott végig az agyamon. Letagadhatnám, de mi értelme lenne, hiszen ő is és én is tudom azt, hogy nem véletlenül csókoltam vissza őt, de az okot nem tudnám megmondani. Nem szoktam csak úgy viszonozni a csókokat, sokszor találkozott már a kezem a férfiak arcával, amikor nem értették meg azt az egy szót, hogy nem. De Aiden-nel minden más volt. Egyszerre vágytam rá, a társaságára és egyszerre akartam távol lenni, minél távolabb tőle.
Éreztem, amint a teste a testemnek simul, ami még inkább megőrjített, de jó értelemben. Egy darabig nem tudtam megszólalni, illetve egy pillanatra még a szememet is lehunytam, hogy megpróbáljam tényleg összeszedni magamat. Most ez az egész olyan volt, mintha nem éltem volna több, mint kilenc évszázada. Minden annyira új és fura volt vele kapcsolatban. Végül sikerült megtalálnom a hangomat, persze nem valami hangosan szólaltam meg, szinte suttogtam magam elé, de biztos voltam abban, hogy hallja amit mondok.
- Nem, nem véletlenül csókoltalak meg, de ezt te is jól tudod. - mondtam neki egyre halkabban, majd pedig folytattam. - Miért ne menjek el? Miért maradjak?- kérdeztem tőle még mindig komolyan, hiszen nem tudtam, hogy miért kellene maradnom. Miért lenne az jó, hiszen szemmel láthatólag olyan dolgokat teszünk, amit amúgy nem szoktunk. Maradni szerettem volna, de mint sok mindennek ennek se tudtam az okát, egyszerűen csak maradni szerettem volna. Majd megfordultam és az ujjamat az ajkára tettem.- Inkább erre ne válaszolj. - mondtam neki sietve, majd pedig a kezemet végig húztam a mellkasán és közben közelebb hajoltam hozzá. Most én csókoltam meg őt, de pár pillanattal később megszabadítottam a törülközőjétől és magam köré csavartam azt.- Azt hiszem egy törülközőt megérdemlek, ha csak nincs túl nagy ára. - mondtam neki mosolyogva és közben végig őt néztem.

ઈ Music: I was made for lovin' you
ઈ Note: cuki
ઈ Words: 713

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Jun 06, 2014 4:19 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

Fura volt ez az egész helyzet. Nem értem magamat, hogy miért mondtam el neki, hogy mi vagyok, hogy mivel foglalkozok. Tudja rólam, hogy öltem már pénzért, és azt is tudja, hogy ügyesen csinálom, bizonyítja ezt az is, hogy több mint 7 ezer embert öltem már meg, és lám, még mindig élek. De nem kellett volna tudnia, hogy valójában mi vagyok. Más egy bérgyilkos, és más egy orvgyilkos. Bérgyilkosnak általában van szolgáltatója, orvgyilkosnak meg néha-néha, legalábbis nekem nem szokott lenni. Magam választom a célpontot, magam eszelem ki a tervet, és én hajtom végre a merényletet. Nincs külső segítség, legyen akármekkora létszámú a célpontom közelében tartózkodó emberek. Egyik velencei fesztiválon is nagyban táncolt mindenki, mikor egyszer csak a célpontom szembe találta magát velem. Azon célpontjaim közül legalábbis 1 ember. A nyakán átszúrtam egy kést, majd pedig ki is húztam belőle, és a hátára fektettem. A szél erősen fújt ekkor is. Majd amint a tömeg eloszlott megpillantottam a fő célpontomat, és a mellette álló őröket. Fél térdre ereszkedve mosolyogva néztem fel rá, majd rám küldte a 4, nem is, 5 őrt aki mellette állt. Egyik lándzsáját megfogtam a kezembe, és megpördítve azt vágtam bele a hasába, majd kihúztam belőle. Következő ember karddal támadt, a csapás elől elhajoltam, és a hátába állítottam a lándzsát. Következőleg elkezdtem rohanni a célpontom felé, és két őrt egyszerre szúrtam le, de a fegyvert már kihúzni nem tudtam belőlük, ezért az utolsó őrt a saját kardjával szúrtam hasba. Eközben már a célpont is elmenekült. Háztetőkön át követtem, majd amint egy vonalba értünk, akkor gyorsabbra fogtam a tempót, és leugrottam a tetőről teljes pontossággal rá az emberemre, akinek a torkába állítottam a tőrömet. Szép is volt a reneszánsz….
Nem tudom mi késztetett arra, hogy megcsókoljam, de talán legbelül már túlságosan sok érzelmet tápláltam iránta. Nem rég találkoztunk, még is… De nem tudok erről teljesen megbizonyosodni, mert az érzéseimet tudom, hogy kell jól magamba fojtani. Egyelőre nem megy, nem tudok biztosra menni még. Amint leszállt rólam, és a törülközőt is vitte magával a testem szinte magától mozgott, mégis tudatában voltam annak mit csinálok. Kimásztam a kádból, és az egyik szekrényhez siettem, ahol a törülközőket tároltam. Néhány kódot beütöttem, majd kiszedtem belőle egy törülközőt, amit a derekamra tekertem. Desty után mentem, majd amint közelebb értem hozzá, hátulról átöleltem a hasánál.
- Ne menj… - Mondtam a fülébe suttogva, komoly, mély hanggal. -… Vagyok, aki vagyok, csinálom, amit csinálok, de senkit nem csókolok meg ok nélkül. És te sem véletlenül csókoltál vissza, arra a kevés időre sem. - Mondtam még mindig suttogva.ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note
ઈ Words 419


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Jun 06, 2014 3:19 pm


Desty & Aiden
You are so....

Egy pillanat erejéig lefagytam, de nem értem, hogy miért hiszen eddig is tudtam, hogy szeret ölni és élvezi. Legalábbis így gondoltam, de talán azon lepődtem meg, hogy ezt még be is vallotta nekem, hogy micsoda is ő. Figyeltem őt, de nem szólaltam meg. Nem akartam erről többet beszélni, legalábbis most nem, de az is lehet, hogy később nem lesz rá alkalmam. Tudni akartam, hogy mostanában miért öl, hogy ez most már neki csak egy "hobbi" vagy még mindig parancsra, megbízatásra öl. Biztosan mást már régen faképnél hagytam volna, de valami miatt élveztem vele ezeket a "szócsatákat". Egyikünk se volt angyali teremtés, ez a beszólásain is látszott, de nem érdekeltek annyira, sokkal inkább szerettem rájuk visszaszólni, ha nem ment, akkor csak egyszerűen csendben maradtam és arra a dologra nem reagáltam. Ő se vallotta be azt, hogy néha én nyertem ezekben a "szócsatákban", de nem is ez volt a lényeg. Ilyenben nincsenek vesztesek és nyertesek.... vagyis nem olyan "szócsatában", ami köztünk volt.
Hirtelen már gondolat olvasó is lettél? - kérdeztem vissza gúnyosan, de igaza volt. Tényleg ez járt a fejemben, de ez nem meglepő főleg azok után amit csinált. Nem érdekelt ő se és az önelégült mosolya se. Szerettem volna letörölni az arcáról ezt a mosolyt, de az tény, hogy még jobban nézett ki mosolyogva. Annyira egyszerűnek tűnt az egész dolog, amit akartam, de még se sikerült. Legalábbis nem úgy sikerült ahogyan elterveztem. Most már biztos, hogy vöröses árnyalatú lett az arcom, hiszen eléggé zavarba jöttem, majd amikor megláttam, hogy ő is lefagyott kicsit, akkor mondhatni picit megkönnyebbültem, hogy nem csak én jöttem zavarba. Vártam arra, hogy mit fog beszólni, s közben próbáltam összekapni magamat, de olyat tett amire egyáltalán nem számítottam. Hirtelen közelebb hajolt és megcsókolt, majd magamat se értve egy pillanat erejéig viszonoztam a csókját, majd pedig hirtelen elszakadtam az ajkaitól. Olyan volt az egész, mint amikor a rózsának a tüskéje megszúrja a ujjadat, nos körülbelül olyan gyorsan szakadtam el az ajkaitól. Nem tagadom élveztem a csókot, de akkor se tudtam, hogy mit kellene gondolnom. Pár pillanatig figyeltem őt, majd pedig hirtelen felálltam és távozni készültem. Nem tudtam, hogy mit kellene mondanom, vagy csinálnom, hiszen nem ismertem őt és vele minden annyira zavaros volt, hiszen olyan dolgokat tettem, amiket nem szoktam...
A törülközőt még mindig nem engedtem el, hiszen nem akartam neki otthagyni, persze az is igaz, hogy ez már mondhatni teljesen használhatatlan volt. Még a hajam is kevésbé volt vizes, mint a törölköző. Majd mit sem törődve vele elindultam kifelé a kádból a törülközővel.


ઈ Note: cuki
ઈ Words: 372

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Fri Jun 06, 2014 2:46 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

- Az, hogy nem látogat meg senki az azért van, mivel orvgyilkos vagyok, és sok barátom nincsen. - Mondtam mosolyogva. Tetszik ez a lány. Valaki, aki fel is tudja dolgozni a néhol durva poénjaimat, és gyakran válaszol is rá, amitől csak még jobb kedvem lesz. Kínos helyzetbe engem nem tud hozni, akármennyire is szeretné. Néhol mikor nem tudok a válaszára mit mondani, akkor is csak mosolygok, jelezve, hogy akkor ő nyert. Nem szokott erre sor kerülni túl gyakran, de néha jobb csendben maradni, mint visszaszólni. Most ez a pillanat viszont ilyen volt. Nem akartam semmit szólni, hadd élvezze ki a győzelmét. Amint hallottam közeledő lépteit, elmosolyodtam, majd csukott szemmel megszólaltam.
- Tudom min gondolkodsz. Hogy hány féleképpen tudnál engem megölni. - Majd folytattam a pihenést. Hallottam a további kutakodását, majd az újra közeledő lépéseit. A mosoly az arcomról „lefolyt”, ellazultam teljesen, nem érdekelt innentől kezdve mit csinál. Eleget szekáltam ma már, kezdve a kis reggeli futással. „Kis” futás. Éreztem, amint megfogja a törülközőt, az azt követő dolgon viszont kissé meglepődtem. Csúszás hangot hallottam, majd pedig azt, ahogy rám esik, és a keze elég durván félrecsúszik. Kicsit ettől lefagytam, majd pedig kinyitottam a szememet, hogy mégis mit csinál. Most még annál is közelebb volt hozzám, mint mikor megfojtani akart. Egy szót sem tudtam szólni, nem is értem mi történt velem, általában az ilyen helyzetekben valamit mindig mondok. „Szép esés, hercegnő”, vagy „Vigyázz, mert a kígyó harap.” de most egyszerűen semmi nem jutott eszembe. Még meglepőbb volt, amit utána csináltam. Magam sem tudom miért, de egyszerűen csak közelebb hajoltam az arcához, és megcsókoltam őt.ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note
ઈ Words 262


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Thu Jun 05, 2014 11:40 pm


Desty & Aiden
You are so....

Miért is lenne az? - kérdeztem vissza és közben őt figyeltem. Elegem volt belőle, legszívesebben fájdalmat okoztam volna neki, hiszen mégis csak rám tört a fürdőben. Nem érdekel az, hogy az ő háza és az ő fürdője. Ő ajánlotta fel, nem pedig én könyörögtem ki.- Gondolom minden vendégedre így rátörsz. Nem csoda, hogy nem látogat meg téged senki se. - mondtam neki picit gúnyolódva, hiszen minden tiszta üres volt. A falakon se lógtak képek, illetve a nappaliban se láttam egyetlen képet se. Nem arról van szó, hogy nem voltam meztelen már más férfi előtt, de ez mégis csak másabb volt. Nem tudtam őt hova tenni, hiszen nem ismertem és nem is tudtam bízni benne teljesen. Barát? Szerető? Kaland? Ezek előtt teljesen másképpen reagál az ember, de egy idegen előtt, akit nem is ismer... nos ez tényleg egy kínos helyzet volt.
Vigyázz, mert még a végén azt hiszem, hogy szégyenlős, szende kisfiú vagy legbelül. - mondtam neki gúnyosan és egy kisebb nevetés kíséretében. Eddig nem éppen tűnt szendének, de az elpirulásos dolgot nem tudtam szó nélkül hagyni.
Nagyon vicces vagy. - mondtam neki duzzogva, majd pedig még le is fröcsköltem őt. Nem értettem, hogy miért akarja kisérteni a sorsot. Eddig nem sok mindent mutattam meg az erőmből, de ha így halad, akkor még megismerheti a kevésbé kedves és aranyos énemet.
Legszívesebben ott helyben megfojtottam volna őt, de ehelyett csak mosolyogva pillantottam rá és közben milliószor elképzeltem azt ahogyan megölöm. Idegesített az ahogyan viselkedett. Persze, hogy élvezte a helyzetet, hiszen férfiből van és melyik férfi bánná azt, ha egy formás meztelen női testet látna? Majd amikor a törölközőre mondott valamit, akkor már tényleg legszívesebben neki estem volna. Figyeltem, amint kényelembe helyezi magát és becsukja a szemét. Egy pillanatra elgondolkoztam és óvatosan közelebb sétáltam megint hozzá, ügyeltem arra, hogy ne érjek hozzá sehol se. Nekem szükségem van egy törülközőre, amit láthatóan ő nem akar nekem oda adni. Az se érdekel, ha vizes, de ki akarok jutni innét és utána majd kerítek valami ruhát magamnak, akár tetszik neki, akár nem. Nem fog érdekelni.... ezek után nem.. Kiszolgálom magamat és ennyi.
Lassan fölé hajoltam és a kezemmel megfogtam a törülközőnek egy bizonyos pontját, majd le akartam róla szedni gyorsan, de amennyire egyszerűnek tűnt annyira nem volt az. Persze megint sikerült elszerencsétlenkednem az egész dolgot. Megcsúsztam és mondhatni szinte ráestem. Az egyik kezem a válla fölött volt a kádnak támaszkodva, a másik kezem amivel megakartam szerezni a törölközött, nos az kicsit arrébb csúszott... Igen, pontosan ott landolt a kezem.. a férfiasságán. Arcunk szinte összeért, pár centire volt egymástól, ahogy a mellkasunk is. Nem hiszem el, hogy most is sikerült elcsesznem és hoznom a formámat. Komolyan kész szerencsétlenség tudok néha lenni. "Remek kislány, megint sikerült megcsinálnod." Újra és újra hallottam ezt az egy gondolatot a fejemben. Egy pillanatra az ajkamba haraptam és a szemébe néztem, amit közben kinyitott. Már vártam, hogy milyen elmés beszólása lesz ezek után, illetve próbáltam erőt gyűjteni ahhoz, hogy ezek után még képes legyek eltűnni innét, hiszen eléggé fura helyzetbe kerültem, ha eddig nem is voltam abban, akkor most már tuti, hogy ez már tényleg nagyon fura helyzet.


ઈ Note: cuki
ઈ Words: 517

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Thu Jun 05, 2014 11:06 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

- Szerintem ez fenomenális. - Mondtam rövid nevetést követve. Vicces volt az egész helyzet, mit ne mondjak. Ahogy ott állt előttem pucéran csak mosolyogtam. Lejárt az ideje a fürdéssel kapcsolatban. Fél órája itt van bent, bealudt az én kádamba, majd pedig ő van felháborodva… Szép világban élünk. Attól még vicces ez a zavartsága. Bár nem értem mire fel ez az egész. Szép, formás teste van, méretei pont úgy tökéletesek ahogy vannak, de ő tudja. Nem lehet megérteni a nőket. Oké, én sem járkálnék végig New Yorkon teljesen meztelenül, bár ki tudja. Tök mindegy, barátok közt ez megengedett. Legalábbis akkor, hogyha ellentétes neműek. Barát? Második találkozásunk, máris barátként tekintek rá. Fura…
- Ohh, a végén még elpirulok. - Mondtam mosolyogva, majd a mondatán megint elmosolyodtam. Ad néhány magas labdát, amit nem hagyhatok lecsapás nélkül.
- Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, van egy rejtett kamera a fürdőben? - Mondtam ezt már komoly tekintettel neki. A kétségbeesett arcánál viszont már nem tudtam a komolyságot tartani, elkezdtem nevetni, amivel ügyesen felfedtem, hogy kamuztam.
- Attól, hogy elől takarod magad, hátul még mindig szép a látvány. - Mondtam neki csipkelődve, figyelve amint a törülközőket keresi. Nem fog találni, mert el vannak zárva igazság szerint. Ezt mikor beküldtem ide magam sem tudtam, csak most hogy keresi jutott eszembe. Egyedüli tiszta törülköző is rajtam van. Kicsit vizes lett, de nem teljesen.
- Felesleges keresned, az egyetlen tiszta törülköző itt van rajtam. - Mondtam neki mosolyogva, majd hátradőltem a kádban, és behunytam a szemeimet, kezeim meg a tarkómra vándoroltak. Kíváncsi voltam erre mit reagál majd.ઈ Zene
ઈ Note
ઈ Words 258


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   Thu Jun 05, 2014 10:47 pm


Desty & Aiden
You are so....

Fura szokásai voltak, de lehet az is volt a baj, hogy nem igazán ismertem őt. Ismertem a lényének egy apró, mondhatni parányi részét, de azt se teljesen. Tudtam róla azt, hogy ölt már örömmel, bár az elszólásaiból ítélve mindig élvezi az ölést. Nem értettem, hogyan tud így élni, hogy nem számít neki senkinek se az élete. Biztos vagyok abban, hogy történt valami ami ilyenné tette és úgy érzem, hogy a játékunk utolsó kérdése a válasz a erre a dologra. Megráztam a fejemet picit, hogy kitisztítsam a gondolataimat és követtem őt. A sors kiszámíthatatlan és a kockázat nélkül az ember nem nyerhet, de én mit is akarok nyerni? Vagy egyáltalán ebben az esetben van nyeremény? Nincs, vagyis nem hiszem, de soha se lehet tudni, hiszen az élet tele van meglepetésekkel. Megforgattam a szememet, amikor rám kacsintott. Nem értettem, hogy miért csinálja, hogy miért élvezi ezt az egészet, de tényleg vicces volt. Úgy éreztem, hogy nem lehetnek unalmasak a napjai. Biztos voltam abban, hogy mindig kitalál valami számára szórakoztató dolgot. Követtem őt, s  először olyan volt az egész, mintha nem akarná lerázni a rendőröket, hanem játszani szeretne velük. Akár azt is mondhatnám, hogy fogócskázni akarna velük, majd végük sikerült leráznunk őket és eltűnnünk előlük.
Max az álmaidban. - mondtam neki kicsit gúnyosan, majd kiszedtem az arcomba tapadt hajamat. Körbepillantottam és élveztem a szellő lágy simogatását, egy ilyen futás után mondhatni kész felüdülés volt.
Tökmag? - néztem fel rá érdeklődve, majd nem sokkal később pedig félmeztelenül állt előttem. Egy pillanat erejéig végig mértem őt, majd pedig zavartan pillantottam félre, hiszen nem panaszkodhatott a kinézetére. Majd amikor hallatottam a szavait, akkor újra rápillantottam. Nem reagáltam egy darabig semmit se, hiszen nem bíztam benne, de ez érthető volt.
Még mindig jobb az illatom, mint neked, góliát. - mondtam neki kicsit gúnyosan, majd röpke habozás után elfogadtam a felém nyújtott kezét és felálltam. Rég sarkon kellett volna fordulnom, de még se tettem. Nem értettem, hogy miért maradtam még mindig itt vele, illetve miért követem őt. Követtem őt pár lépéssel lemaradva, majd csodálkozva pillantottam a hatalmas házra. Az biztos, hogy rengeteg pénzt ölhetet bele, de amennyire nagy ez az épület, annyira lehet az ember magányos ebben a házban. Főleg, ha egyedül él itt.
Óvatosan besétáltam a házba, majd figyeltem ahogyan lepakolta a cuccait. Nem is értem, hogy minek jöttem ide, hiszen hiába fürdök meg, akkor se tudnék tiszta ruhát felvenni.
Rendben.. - mondtam neki egy apró mosollyal, majd elindultam, de még egy pillanatra visszafordultam. - Köszönöm. - tettem hozzá, majd pedig elindultam a fürdő felé. Elhaladtam egy-két ajtó mellett és nehezen tudtam megállni azt, hogy ne nyissak be rajtuk, de a fürdés csábító gondolata végül nyert és egyből a fürdőbe mentem. Megengedtem a vizet, majd szép lassan kibújtam a ruhámból és közben egy dalt dúdoltam. Lassan beléptem a kádba, majd pedig elmerültem a forró vízben. Éreztem, amint átjárja az egész testemet a jól eső meleg víz. A fejemet a kád szélének döntöttem és halkan dúdoltam tovább a dalt, majd pedig egyszer csak álomba szenderültem. Soha se történt még ilyen velem, de régóta nem volt ilyen mozgalmas napom se, mint az elmúlt napokban.
Majd hirtelen egy ordításra ébredtem fel és olyan volt az egész, mintha visszaröppentem volna az időben. Sokan meg akartak ölni és hirtelen azt se tudtam, hogy hol vagyok, így érhető volt a reakcióm. Automatikusan kaptam el őt a nyakánál fogva, majd pedig magam mellé rántottam őt a vízbe és fölé kerekedtem.
Szerinted ez vicces? Meg is ölhettelek volna. -mondtam neki kicsit bosszúsan mit sem törődve a gúnyos beszólásával, majd pedig amikor láttam ahogyan végig néz rajtam, akkor a kezemet magam elé raktam és próbáltam eltakarni magamat a tekintete elől. Fura volt ez a helyzet és eléggé abszurd is. A hajam a mellemre omlott, így részben eltakarta azt. Figyeltem őt és már éppen azon voltam, hogy inkább elmegyek...
Jól aludtam egészen addig amíg egy idióta és önelégült személy meg nem zavart. - mondtam neki merőgúnnyal és álltam a tekintetét, majd egy picit közelebb léptem hozzá. - Remélem jól megnézted ezt a testet, mert többé nem fogod látni. - mondtam neki komolyan miközben arcunk majdnem összeért, de a kezemmel még mindig magamat próbáltam takarni, majd mit sem törődve vele elindultam kifelé a kádból és közben a tekintetemmel próbáltam megtalálni a tiszta törülközőket.ઈ Note: cuki
ઈ Words: 706

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Fürdőszoba   Thu Jun 05, 2014 7:01 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

Jó érzés volt-e hogy kiverhettem a fogait a pincérnek? Abszolúte. Erőfitogtatás? Nem, erről szó  sem volt, szimplán csak szeretem lezárni a dolgokat tisztességesen. És ez persze a saját módszereim alapján értetendők. Amik mondhatni elég furcsák. Nem mondhatni, mert azok. Elvégre kőkemény brutalitáson nevelkedtem, aminek kihatása lett a jövőmre is. Csak nem egy emberöltőnyi jövő számított ennek, hanem valószínűleg az egész életem. Amit egyelőre nem szeretnék befejezni, ezért is viccelődtem még a rendőrkomával is. Láttam, amint Desty is elmosolyodik a kis poénomon, és hogy a nevetést alig tudja visszatartani. Rákacsintottam, majd rohantam is elfele, futás közben meg csak inkább ingereltem a zsernyákokat. Ezért is tartott jó ideig a futás, pedig kocsiktól kezdve sokkolókon át mindent próbáltak bevetni. Nem olyan könnyű engem elkapni, megedződtem már ilyen téren.
- Szerintem pontosan arra vágysz. - Mondtam mosolyogva. Egy halk nevetést az utána következő mondatára elhagytam, majd mosolyogva fordultam felé.
- Jó újra látni, Tökmag! - Majd pedig felálltam, és a pólómat levettem, majd a hátamra csaptam.
- Gondolom nem akarsz egész nap bűzölögni. Gyere, a házam itt van nem messze. - Nyújtottam felé a kezemet egy lágy mosollyal megfűszerezve azt. A táskát újra a hátamra vettem, majd amint felhúztam el is indultam. Követett, vagy sem, az már egy teljesen más kérdés. Nem erőltetek rá senkire semmit. Ha nem akar, nem jön. Olyan 10 perc séta után megláttunk a távolban egy hatalmas épületet. Ránéztem Destyre, majd bólintottam, hogy az az enyém, és elindultam felé. Belépve a házba a nappali felé vettem az irányt, ahova ledobtam a pólómat, és a táskát. Majd Desty felé fordultam.
- Folyosón végig, majd balra a második ajtó. Törülközőt találsz ott. - Majd pedig a kanapéra vetettem magamat, a lábamat a karfára helyeztem, a fejemet meg az ellentétes oldalán lévőre. Becsuktam a szememet, és kifújtam magamat kicsit. Hallottam a távolodó lépteit, közben elkezdtem valami zenét dúdolni magamban. Kicsit elszenderedtem, majd megnéztem az órát, és 20 perc már bőven eltelt ekkor. Desty elment vajon? Valószínű. Na mindegy, akkor kiszolgálom magamat. Egy sört bontottam magamnak, majd leültem a nappaliban található kis asztalhoz, a táskát magam mellé raktam, majd a kis dokumentumot ki az asztalra. Kopogtattam az asztalon egy kicsit, majd végül kinyitottam. Elolvastam mindent ami ott volt, és az érzések elkezdtek kavarogni bennem. Mert nem tudtam ez hogyan lehetséges, és mégis érzek valamiféle boldogságot, de ugyanúgy fájdalmat is. Nem tudom, nem kell egyelőre ezzel foglalkoznom. Becsuktam a dokumentumot, majd a fürdő felé vettem az irányt. Útközben levettem magamról a ruhákat, és egy törülközőt tekertem a derekamra. Belépve a fürdőbe felhúztam a szemöldököm, majd elmosolyodtam. Ez komolyan bealudt fürdés közben… Közelebb léptem hozzá, majd a füléhez hajoltam, és hangosan beleordítottam.
- ITT VANNAK A ZSARUK! - Majd pedig hirtelen kinyitotta a szemét, és a nyakamnál fogva vágott maga mellé a kádba, majd fölém tornyosult, és a torkom köré fonta a kezeit. Elmosolyodtam.
- Megszabadulok ettől a törülközőtől, és folytathatjuk. - Mondtam gúnyos vigyorral, majd amint Desty szinte leugrott rólam még alaposan megvizsgáltam őt tetőtől talpig.
- Legalább mondd, hogy jót aludtál. - Mondtam gúnyosan


ઈ Zene
ઈ Note
ઈ Words 500


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Fürdőszoba   

Back to top Go down
 

Fürdőszoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Shepard villa-