Hálószoba

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Hálószoba

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Sun Feb 22, 2015 7:31 pm

Nem is értem, hogy mit hittem. Biztos lehettem volna abban, ha elkezdek megszabadulni a ruháimtól, akkor ő gondolatokban már messze fog járni. Talán még az is megfordul a fejében, hogy egy kisebb műsort kap jutalmul azért, amit tett, hogy ideáig cipelte a bőröndjeimet. Nem mintha nem érdemelné meg, de per pillanat eszem ágában se volt ilyet tenni. Egyszerűen csak meg akartam szabadulni a farmeromtól és a pulcsimtól. Ehhez pedig az ő felsője tökéletes volt, hiszen nem gondoltam volna azt, hogy bármiféle kifogást talál ellene, ha csak nem abban látja a gondot, hogy egyáltalán valamit magamra vettem.
Miért van az, hogy ha a férfiak látnak egy meztelen vagy egy félig meztelen nőt, akkor hirtelen elveszítik az agyukat? - kérdezem tőle kíváncsian, hiszen lehet mi nők is néha a "nyálunkat csorgatjuk" egy-egy férfira, de attól mi még nem kapcsolunk ki teljesen. Ha valaki mond valamit, akkor tudunk rá válaszolni. Persze biztosan lenne nálam is erre kivétel, még pedig ő. Ha hagyná azt, hogy percekig minden szó nélkül néha elbambuljak tökéletes testét fürkészve, akkor lehet én se tudnék az ő kérdésére válaszolni, de szerencsére még ilyen helyzetbe nem kerültem.
Csak meg ne bánd, hogy rám bízod ezt a dolgot, hiszen ismersz milyen szeszélyes tudok lenni. - mondom neki egy kisebb ártatlan pillantással, majd gyengéden végig simítok az arcán és egy újabb apró csókot adok neki mielőtt felállnék az öleléséből, mert ha sokáig érzem még ezt a gyengéd simogatását a combomnál, akkor biztosan annyira nem érdekelt volna, hogy izzadt és eléggé sajátos módon ünnepeltük volna meg az összeköltözésünket. Amikor magamra hagy, akkor lassan kinyitom a szekrénye ajtaját és elkezdem nézni, hogy mit hova tehetnék. A "kincseket" mélyre elrejtem, hogy véletlenül se találja meg, egy-két dolgot felrakok a vállfára, a többit pedig vagy a polcra vagy pedig a fiókba teszem és mire visszaér, addigra pedig 3 üres táska várja őt, vagyis csak 2,5, hiszen van olyan dolgom, amit a fürdőbe kell raknom. Mosolyogva pillantok fel rá, amikor behúzom az egyik bőröndnek a cipzárját, majd felállítom őt, de leteszek arról, hogy én tegyem a szekrény tetejére, mert ahhoz túlzottan is kicsi vagyok. Na, meg nem szeretném szem előtt látni, mert nem áll szándékomban innét elmenni. Itt szeretnék maradni, ameddig csak lehet. A csókjaira ébredni, a gyengéd simogatásaira és a karjai közt elaludni, a hangjára.
Gyors voltál. - mondom neki mosolyogva, majd ott termek előtte és játékosan végig húzom az ujjamat a mellkasán és közben felpillantok rá.
Azt hiszem a nagyját elpakoltam és még a te cuccaid se látták a kárát. - mondom neki még mindig mosolyogva és boldogan, majd pedig kikerülve őt elindulok a cuccaimmal az egyik fürdő felé. Nyitva hagyom annak az ajtaját és pakolás közben újra megszólalok.
Mit szerentél ma csinálni? - kérdeztem tőle kíváncsian és közben próbálok minden cuccomnak helyet találni ott is.

|| Gyenge lett bújikBecause there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Sun Feb 22, 2015 2:39 pm

Csak újra morgok azon, hogy elkezd nevetni. Tényleg annyit fogok már morogni, hogy nem sárkány leszek, hanem farkas. Hát na, ezzel fejezem ki néha a nem tetszésemet, na meg szelídebb mintha ki is mondanám. Ő neki meg láthatóan nagyon is tetszik mikor ezt csinálom. Nem tudom, hogy miért, de inkább ráhagyom.
Az ágyon ülve nézem amit csinál, aztán kicsit hátrébb dőlök mikor elkezdi levenni a felsőjét. Élveznék egy kis előadást, annyi biztos. Mikor a nadrágjától is megszabadul akkor még több esélyt látok arra, hogy kapok egy kis showt, de persze tudom azt is, hogy egyelőre nem lesz ekkora szerencsém. Nem, amíg nem veszek egy kiadós fürdést. Bár nem bűzlök, csak kicsit izzadt vagyok, tehát nem igazán értem a dolgot, de mindegy is. A testén szánkózik a tekintetem, mikor pedig a pólómat felveszi pillantok fel rá.
- Izé… Mondtál valamit? - Kérdezem tőle halál komolyan, hisz nem igazán tudtam lépést tartani ezzel a sok dologgal. Bár vicces, hogy mikor azt csináljuk, akkor tudok rá figyelni, máskor meg ha kevesebb ruha díszíti a testét akkor nem. Ki tudja, lehet elvonási tüneteim vannak. Pedig csak olyan fél napja annak, hogy utoljára ezt csináltuk, de hát na… Ezt váltja ki belőlem a közelsége. Mikor az ölembe ül elkezdem a combját cirógatni és viszonzom a csókját.
- Azt majd te kitalálod. - Mondom neki mosolyogva, aztán figyelem ahogy újra eltávolodik tőlem. A mondatát hallva pedig csak sóhajtva morgok, aztán felállok és elindulok a fürdő felé. Nem a kádas fürdőmbe megyek, hanem a zuhanyzó felé, hisz alapból nem szeretek a saját piszkomban fürdeni. Viszont kényelmesebb a pihenés Destinyvel ott. Most viszont inkább csak gyorsan le akarok fürdeni. Be is állok a zuhany alá, ruháim a szennyesben. Percekig csak álltam alatta, élveztem ahogy a víz beborítja a testemet, aztán végül meg is tisztálkodtam. Olyan 10 percig szerintem el voltam, ehhez még hozzá lehet adni azt, hogy oda és vissza érek, le és fel öltözök, valamint a törölközés. Tehát olyan 15 perc. Egy bemelegítő nadrágban és boxerben (nem ebben a sorrendben) indulok vissza a hálóm felé.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Mon Feb 16, 2015 10:08 pm

Örültem annak, hogy véglegesen itt lehetek és abban is reménykedtem, hogy ennek köszönhetően a kapcsolatunk még szorosabbá válik. Illetve talán kissé kevesebb lesz az olyan alkalom, amikor hívatlanul és az egyik legrosszabb pillanatban toppanok be. Még mindig emlékszem arra, amikor egyszer csak beállítottam azzal a hírrel és közben meg itt volt az unokahúga. Reménykedtem abban, hogy többször fog eljönni ő is hozzánk és az én személyem nem ijesztette el őt örökre. Természetesen az se mellékes, hogy szerettem Aiden ébresztésére felébredni és minden egyes nap, amikor az órám vagy napfény ébresztett, akkor úgy éreztem, hogy valami nagyon hiányzik, de talán úgy lenne pontos, hogy valaki, aki nem volt más, mint ő.
Csendesen hallgatom azt, amit mond, de egy idő után nem bírom tovább magamba fojtani a nevetésemet és a kuncogásomat. Igazán remekül adja elő magát, s kíváncsian várnám azt, hogy még miként folytatná a műsort, de telhetetlen se lehetek.
Hmm, azt hiszem részben igazad, hiszen én megköszöntem már szavak nélkül is. Ha jól emlékszem röpke pár perce ajkaink egymáshoz értek, vagy tévednék? - kérdezek vissza játékosan, majd követem őt a tekintetemmel. - Köszönöm életem, de legfőképpen azt, hogy itt vagy nekem mindig és bármilyen körülmények között. - mondom neki őszintén, majd miközben egy sóhaj hagyja el az ajkait tovább kutakodom a bőröndömben és végül találok is egy kényelmesebb fölsőt, ami elég hosszú is, meg nem mellékesen nem is az enyém, hanem még ő hagyta nálam az egyik alkalomkor. Kibújok a felsőmből, majd letolom a nadrágomat és közben újra ránézek. -  Ne félj, nem olyan sok dolog ez, s nincs szükségem olyan nagy helyre. Szóval emiatt ne fájjon a fejed. -mondom neki egy mosoly keretében, majd belebújok a pólójába, ami a a bőröndömből került elő. Ezek után pedig lassan odasétálok hozzá és az ölébe ülök. - Mi lenne ennek a hősi feladatnak és a helynek az ára? - kérdeztem tőle kíváncsian, majd egy gyengéd csókot lopok tőle, s egy pillanatra hozzá is bújok, de hamarosan inkább felálltam. - Azt hiszem valakire ráférne egy fürdés. - mondom neki játékosan és még kissé illusztrálom is a dolgot, mintha tényleg kissé kellemetlen szag lenne itt bent és közben egy ártatlan tekintettel nézek rá. Természetesen ez a dolog mögött sokkal inkább az állt, hogy nem szerettem volna azt, ha mindent lát, mármint azt, hogy mit is rejtenek ezek a bőröndök és táskák. Akkor egy-két meglepetésnek lőttek volna, s így talán még jobban a hasznát is tudom venni ezeknek a dolgoknak, mert legalább nem kell ezekben végig szambáznom az utcán, amikor mondjuk csak egy kabát takarná őket. Mert biztos vagyok abban, hogy annyira szerencsétlen lennék, hogy a bájaimat jó pár ember szemügyre vehetné akkor.Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Mon Feb 16, 2015 5:15 pm

Nem arról van szó, hogy nem akarok neki segíteni. Egyszerűen arról, hogy nem értem hogyan van ennyi cucca. De komolyan… Nagy a házam, de mindezen cucc nem tudom hogy fog beférni bizonyos helyekre. Bár valahogyan megoldjuk, maximum az én ruháimat máshol fogom tárolni. Na meg remélem van egy-két olyan ruhája is Destinynek amivel kárpótolni tud engem ezért a rengeteg holmiért. Bár már szimplán az is öröm számomra, hogy ideköltözik, de na… férfi vagyok és nem tagadás azt mondanom, hogy a szex és ahhoz kapcsolódó dolgokat mind a ketten élvezettel csináljuk. Bár szerintem pont ez a jó a kapcsolatunkban, hogy néha teljesen meg tudjuk egymást lepni. Valamint a kezdeményezés is olyan, hogy néha ő, néha én, néha pedig egyszerre. Kölcsönös a vágy és a szerelem egymás iránt, ez az összeköltözés meg csak egy újabb lépcsőfok lesz a kapcsolatunkban.
- „Aiden, olyan kedves vagy, hogy segítesz áthozni a cuccaimat.” „Ó, nagyon szívesen, bár örültem volna ha nem pakolsz bele téglákat, de lényegtelen. Így is szeretlek” Úgy gondolom a beszélgetést így képzelted el, egyedül nem ez jött ki a szádon. - A Destiny részét kicsit magasabb hangon mondom, az enyémet pedig a sajátomon. Kisebb morgás is van a hangomban, hisz nem akarok egy olyan emberre hasonlítani aki még azt se tudja, hogy az alsógatyát nem a nadrágon kívülre kell felvenni. Valamint ki hord fecskét, úgy őszintén? Leülök az ágyra és Destiny kérdésére csak sóhajtok egyet.
- Az igazat megvallva elbizonytalanodtam. De megoldjuk valahogyan. Viszont ennek is ára lesz, jobb ha tisztában vagy vele! -
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Wed Feb 11, 2015 9:58 pm

Még mindig alig tudtam elhinni azt, hogy hamarosan új helyen fogok élni. Persze, már most is több időt töltöttem nála, mint itthon, de akkor is teljesen másabb lesz az, hogy most már azt fogom otthonnak hívni és nem ezt a házat. Miközben gondosan és lassan elkezdtem pakolni a cuccaimat a bőröndbe néhányszor kissé elgondolkoztam azon, hogy vajon miként is juthattunk ennyi idő alatt idáig. Nem mintha bánnám a dolgot, mert nagyon is boldog voltam és vagyok mellette. Sok pár évekig képes lenne halogatni az összeköltözést, de mi mintha biztosak lennénk abban amit teszünk. Pedig azért kicsit izgulok amiatt, hogy most már végérvényesen ott fogok lebzselni körülötte, akár tetszik neki és akár nem. Reménykedtem abban, hogy nem fogja megunni a társaságomat továbbra se. Végül sikerült minden fontosabb dolgot becsomagolnom, de amikor meglátta a három táskát, akkor egy ártatlan arccal néztem rá. Biztos voltam abban, hogy nem számított arra, hogy ennyi csomagom lesz, vagy ha mégis, akkor meg abban bízhatott, hogy nem lesznek most jók a megérzései. Én javasoltam azt, hogy menjünk autóval vagy legalább hívjunk taxit, de persze ezt ő nem hagyhatta. Neki be kellett bizonyítania azt, hogy még ennyi nehéz bőrönd se képes kifogni rajta. Lassan sétáltam mellette és közben élveztem a nap első sugarait, ami most mámorítóan hatottak rám. Nincs bajom a téllel, mert igazán szeretem, de valahogyan a tavasz még inkább vonzott és ezért is örültem annak, hogy most már jobb idő volt.
Amikor végül elérünk a célhoz, akkor sietve nyitottam ki az ajtót, majd pedig beengedem őt. Bezártam azt, majd pedig lassan elindultam utána és reménykedtem abban, hogy minden rendben lesz. Megálltam az ajtóban és mosolyogva figyelem őt. Végül egy kisebb kuncogás is elhagyta az ajkaimat a szavai hallatára, közelebb sétáltam hozzá, majd egy apró csókot adtam neki, majd elindulok az ágy felé.
Ha nem pakolom ennyire tele, akkor miként bizonyítod be azt, hogy te vagy superman? - kérdeztem tőle mosolyogva, majd lassan kinyitom az egyik bőröndöt és elkezdtek benne kotorászni valami kényelmesebb ruhadarabért.  - Szóval szerinted lesz ennyi dolognak helye ebben a házban? - kérdeztem tőle ártatlan tekintettel, majd végül kivettem egy hosszabb pólót. Ledobtam az ágyra pulcsimat és közben végig őt figyeltem.Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Tue Feb 10, 2015 9:11 pm

Mit ne mondjak, több időbe tellett összepakolnunk Destiny cuccait mint gondoltam. ÉS MÉG EZ NEM IS MINDEN! Ezt ő maga mondta. El sem tudom képzelni mik lehetnek még nála, ha már három bőröndöt telepakoltunk. Bár nagyon remélem, hogy csak maximum egy bőröndnyi cucca van. Oké, mondjuk ebben a háromban benne vannak a saját tárgyai is, tehát nem csak ruhákból áll, de… Teljesen készen voltam már, valószínűleg meg is látszott rajtam. Kiegyeztünk abban, hogy Ő pakol, ÉN cipekedek. Ez a tökéletes munkamegosztás. Mit ne mondjak míg figyeltem ahogy pakolta a második bőröndöt el is bóbiskoltam, hogy aztán egy olyan óra múlva az ő ébresztésére keljek. És akkor jött a nehezebb része. HÁROM bőröndöt elcipelni olyan néhány mérfölddel távolabb. Nos igen, ezért is akarom, hogy hozzám költözzön, mivel nem tetszik, hogy sokszor ilyen nagy távolság van köztünk. Jobb szeretem magam mellett tudni őt. Bár megoldottam a feladatot. Egyiket vállamra vettem, ami inkább volt egy sporttáska mintsem bőrönd, de lényegtelen. Másiknak voltak kerekei, azzal könnyen megbirkóztam. Harmadikat viszont kézbe kellett cipelnem… Nem mondanám magamat pálcikának, de rendesen lezsibbadt a karom miközben perceken keresztül sétáltunk. És még így is nekem kellett tartani Destiny tempóját! Ha nem ismerném jobban azt gondolnám, hogy szándékosan nem haladt gyorsabban. Bár, az igazat megvallva épp eléggé ismerem ahhoz, hogy tudjam: pont ez volt a célja.
Beérve a házba egyből megindulok a háló felé, hogy az ágyra ledobhassam a cuccait. Szobám ajtaján belépek és akkor jövök rá, hogy egyszerűbb a földre lerakni. Így hát utóbbit választottam.
- Mondd csak, te pakoltál ebbe téglákat is, vagy MI? - Kérdezem tőle komolyan miközben még kicsit lihegek. Nem hiszem, hogy én gyengültem volna meg túlságosan, de az mindent megmagyarázna, ha egy-két nehezebb tárgyat is berakott volna a táskákba, mint például egy téglát…
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Sun Jun 15, 2014 1:31 am


Destiny & Aiden

Fate is when you find something you were never looking for and realize its everything you never knew you wanted


Nem bírtam volna ki, ha még tovább húzza ezt az egész dolgot, akkor már biztosan tényleg könyörögtem volna neki, vagy magam sem tudom, hogy mi lett volna akkor, de már tényleg nagyon készen voltam és vágytam rá. Nem tudtam, hogy mi lesz később és ezen most nem is nagyon akartam agyalni, hiszen akkor a pillanatnyi jó és boldogságot nem érezném az aggódás, illetve a kétség miatt. Szerettem volna a közelében lenni, érezni ajkainak az érintését, de szimplán látni a mosolyát és hallani a beszólásait, vagyis a vicces, kicsit néha gúnyos megállapításait.
Nem sokkal azután, hogy az a csodálatos érzés elöntötte az egész testemet, ő is elérte azt a bizonyos pontot. Ahhoz képest, hogy nem ismertük egymást mégis tökéletesen egy ütemre, együtt tudtunk mozogni és figyeltünk egymásra, egymás testbeszédére. Mindig is voltak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, de ez nem csoda, hiszen gyerek voltam még akkor, amikor az történt velem és azóta se tudtam teljesen soha se átadni magamat a természet adta örömöknek, de most minden más volt. Teljesen kikapcsolt minden félelmem, kételyem, hiszen bíztam benne annak ellenére, hogy alig tudtam valamit róla, de most még ez se zavart. Nem bántam meg, hiszen minden tökéletes volt. Hallottam ahogyan ő is ugyanannyira zihálva vette a levegőt, majd nem sokkal utána mellém dőlt. Egy darabig csak feküdtünk egymás mellett, figyeltem a plafont és próbáltam visszanyerni a normál légzésemet, illetve szívverésemet. Amikor meg hallottam amit mond, akkor kuncogva pillantottam rá, hiszen teljes mértékben egyetértettem vele. Talán még jobban is, mint ő azt valaha gondolná.
Pontosan, ez egyszerűen... - mondtam neki kicsit sejtelmesen és egy huncut mosoly kíséretében, majd elmosolyodtam, amikor magához ölelt. Éreztem gyengéd simogatását a karomon, majd pedig gyengéd pusziját az arcán.
Teljes mértékben egyetértek. - mondtam neki kicsit pilledten, hiszen tényleg fáradt voltam. Nem sokat aludtam, pihentem az elmúlt napokban, illetve nem régen történt események is eléggé lefárasztottak. Egy darabig nem mozdultam, majd amikor hátravette a párnára a fejét és hallottam a mély lélegzet vételét, akkor szorosan hozzábújtam és a fejemet a mellkasára tettem, illetve a karommal átöltem őt. Nem akartam elmenni, mert a közelsége megnyugtatott, majd nem sokkal később álomba merültem.
Fura módon vele álmodtam, a múltammal, de amikor minden rossz kezdett lenni az álmomban, akkor valahogyan ő megjelent és visszarántott a jelen történéseibe, vagyis az elmúlt napokba amik hozzá kötnek. Fura egy álom volt, de mégis mélyen aludtam a biztonságos ölelésében. Úgy éreztem, hogy még álmomban se bánthat senki se, ha mellette vagyok. Nem tudom, hogy mennyi idő telhetett el, mennyi ideje aludhattunk már mire felébredtem. Egy darabig nem mozdultam meg, csak figyeltem őt ahogyan alszik. Elmosolyodtam, mert annyira békés volt, illetve annyira kisfiús arca volt így. Felemeltem a fejemet, majd adtam neki egy gyengéd puszit az arcára, s közben elkezdtem kimászni az öleléséből, de figyeltem arra, hogy ne ébresszem fel őt. Zuhanyozni akartam menni, hiszen rám fért egy kisebb felfrissülés, illetve annyira békésen aludt, hogy nem lett volna szívem felébreszteni.


ઈ Zene:Stay
ઈ Note: cuki
ઈ Words: 480


Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Sat Jun 14, 2014 9:01 pm

+18
Szimplán kíváncsiságból akartam, hogy megízlelje saját magát, nem vártam el tőle, hogy le is nyalja az ujjamról a saját nedvét. Végül megtette, ezzel is bizonyítva, hogy mennyire is vágyik rám, és arra, hogy végre elérje az orgazmus. Eleget kínoztam már, érezhető volt rajta, hogy legszívesebben saját magával csinálná meg, mert már annyira közel van hozzá. De nem engedem neki, most nem. Talán majd máskor, másik alkalommal. Hát ennyire akarom, hogy legyen másik alkalom? Élvezem a társaságát, jobban mint bárkiét az elmúlt másfél évszázadban, és nem is akarom, hogy abbamaradjon ez. Hiányozna nagyon is. A csókjai, az érintése, a grimaszolása a megszólalásaimra. Bár, hogy ő mit akar, az nekem ismeretlen még. Kiderül minden majd ezután, és végre pontot tehetünk ennek a napnak a végére.
A férfiasságom mozgott benne végig, mellkasunk és ajkaink összeértek, miközben én a combját simogattam végig. Éreztem amint minden egyes döfésnél alám tolja magát, és idővel fel is veszi az iramot, vagy jobban mondva ritmust. Le sem tagadhatta volna, hogy milyen régóta várt már erre. Amint felnyögött, és a nevemet kiáltotta nem sokkal azután, hogy elélvezett, megremegett a testem automatikusan, de nem a rossz értelemben. Egyfajta sikerként fogtam fel az egészet. Néhány lökés volt még, és míg mélyen benne voltam, a testem egyszer csak megfeszült, és elért az a csodás érzés, amit nem is olyan rég még a szájával sikerült elérnie. A csókját viszonozni sem bírtam teljesen, mert teljesen ki voltam készülve. Kihúztam magamat belőle, és mellé feküdtem, próbáltam a légzésemet visszanyerni, és a szemembe lógó, izzadt hajamat félresöpörtem. Néhány percig csak feküdtünk egymás mellett, lassan szívem is megnyugodott, majd fejemet oldalra fordítottam Destiny felé.
- Hát ez…. Huhh…. - Ennyit bírtam kinyögni mindössze, majd átkaroltam őt, és takarót magunkra húztam. Simogattam a karját, és egy puszit nyomtam az arcára.
- Szerintem ránk fér egy kis pihenés, nem gondolod? - Mondtam egy lágy mosoly kíséretében, majd fejemet hátravetettem a párnára, és lehunytam a szemeimet. Megkönnyebbülten vettem egy mély lélegzetet, és elszenderedtem. Előtte viszont szorosan öleltem magamhoz, mégis úgy, hogy könnyedén el tudjon ő is aludni. Nem akartam elereszteni őt. Soha…
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Sat Jun 14, 2014 3:54 pm


Desty & Aiden
You are so....

+18

Fogalmam sem volt arról, hogy mi lesz köztem és közte, hiszen szinte nem is ismertük egymást. Megpróbálnám-e megváltoztatni őt? Talán, nem hiszem, hiszen a lényének a része a gyilkolás, hiszen be is ismerte, hogy ő orvgyilkos és még élvezi is az ölést. Meg ha szeretném, talán akkor se tudnám megváltoztatni őt, hiszen egy ember kevés a változáshoz, mert annak a személynek is akarnia kell a változást és nem csak a másik félnek. Illetve soha se akarnék senkit se megváltoztatni, hiszen ha szeretsz valakit, akkor el tudod olyannak fogadni, mint amilyen. Persze, félteném őt, amikor elmegy ölni, de itt még azt hiszem nem tartunk, így ezen ráérek később gondolkozni. Egy ember lehet szeretni a testéért, a kinézetéért, vagy a személyiségéért. Hogy miért maradtam itt most vele? Miért nem menekültem el? Magam sem tudnám pontosan megmondani az okát, hiszen egyszerűen csak volt valami a levegőben, illetve valami fura érzés kerített hatalmába, amikor mellette voltam, de persze jól eső érzés.
Biztos voltam abban, hogy olvas a tekintetemben, hogy már nem bírom sokáig. A szemeim hamarabb elárultak, mint a szavaim, hiszen már tényleg nehezen bírtam vágytam rá, de ő csak nem hagyta abba és tovább folytatta a kínzásomat. Éreztem, amint az ujjaival csatlakozott a nyelvéhez, mire még jobban táncra kélt a testem alatta és egyre jobban elkezdtem nyögdécselni alatta.Tényleg pontosan tudta, hogy hogyan őrjítsen meg. Egyre szaporábban vettem a levegőt és elengedtem a lepedőt, amikor elszakad ajkaival a legérzékenyebb pontomtól. Ujjai még mindig mesteri ügyességgel kényeztetnek lent miközben lágyan megcsókolt. Viszonoztam a lágy csókját, majd a következő mondatára kikerekedett a szemem és csak figyeltem őt. Egy pillanatig csak néztem őt, majd éreztem, amint a nedves ujját a számhoz érintette és végig húzta rajta.  Éreztem a sóst ízt a számban és bármennyire meglepő volt még jobban beindított ez az egész dolog.
Nem sokkal később érzem, amint belém hatol a férfiasságával, mire egy újabb nyögés hagyja el az ajkaimat és közben a kezemmel végig simítottam a testén és csípőmmel elkezdtem egyszerre mozogni vele. Éreztem, hogy hamarosan át fogok billenni azon a vékony peremen, de nem bántam, sőt már nagyon is vágytam rá.
Nem bírtam megszólalni, hiszen minden annyira intenzív és annyira jó volt. Soha se gondoltam volna azt, hogy az az esett után még valaha ténylegesen ennyire élvezni fogom ezt a dolgot, de neki sikerült. A testem automatikusan reagált minden egyes mozdulatára, minden egyes érintésére és még többért sóvárgott. Viszonoztam a csókját, majd nem sokkal később pedig testem megadta magát. Testem rángatózni kezdett körülötte, s elélveztem. A nevét hangosan mondtam ki két nyögés között, majd pedig pár mozdulat után megfeszült, és belém engedve magát megkönnyebbül. Apró csókot leheltem az ajkára és próbáltam visszanyerni a normál légzésemet miközben testünk teljesen "összeforrt, egyé vált".

ઈ Music: Lick it up
ઈ Note: cuki
ઈ Words: 446

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Fri Jun 13, 2014 11:32 pm

Jó kérdés az, hogy vajon leállok-e a gyilkolással, a „munkámmal”? Destiny tud-e rám olyan hatást gyakorolni, aminek hatására lemondok erről az életről? Talán igen, talán nem. Személy szerint az utóbbit tartom valószínűnek, mert ezer év alatt nem tagadom volt néhány kapcsolatom, és sokan próbáltak megváltoztatni. Nem is az, hogy ők próbáltak, hanem én akartam változtatni magamon csak miattuk. Attól eltekintve, hogy egy orvgyilkos vagyok, legbelül én is érző ember vagyok. Nagyon mélyen. Tehát, próbáltam megváltozni, de sosem sikerült. Talán nem próbálkoztam eléggé, vagy nem is akartam tudat alatt változni? Elvégre minden az agyban dől el. Kicsit sikerült visszafognom magam, de ez olyan mint a vámpíroknál a vér. Hasonló… Ez élteti őket. Nélkülük meghalnának. Engem ez éltet, de nélküle nem lelném halálomat. Talán mondható vagyok pszichopatának is, elvégre élvezem, ahogy utolsó leheletét látom távozni az emberemből. Nem is értem, Destiny miért van egy hozzám hasonlóval jelen pillanatban is. Nem vagyok egy főnyeremény, mert az tényleg nem vagyok, ahogy ő mondta egy arrogáns seggfej vagyok, akinek arcáról a mosolyt sem lehet levakarni. Erre tessék. Itt vagyunk, hol én, hol ő kényeztet engem, élvezzük egymás társaságát, de hogy ezután mi lesz, arról fogalmam sincs. Szeretném, ha itt maradna velem, de az eszem teljesen mást súg. Az szerint ezt az alkalmat ki kell élveznem, majd továbblépnem.
Próbáltam minél inkább elhúzni a kényeztetését, és ahogy láttam rajta, hogy a szeme már könyörög érte az csak bíztatást adott. Fogalmam sem volt róla meddig bírja még ki, hogy ezt tudtomra adja, de ez mind-mind rajta múlik. Gyorsabban fejezem be, ha azt teszi. Ujjaimmal is csatlakoztam a nyelvemhez, és végül meghallottam, amint kimondja azokat a szavakat. Éreztem a hangján, hogy már majdnem a sírás kerülgeti a kis kínzásom miatt. Teljesen le van főve, el van fáradva, ahogy én is. Habár ő kevesebb ideig kínzott, és nem olyan kifinomult módszerekkel mint én őt. Tudom, hogy már alig várja, hogy befejezzem. De még kicsit húzom az agyát. Feljebb csúszok, ajkaimmal elszakadok a legérzékenyebb pontjától, és az ő ajkai felé veszem az irányt, miközben ujjai még mindig benne mozognak. Egy lágy csókot adok neki, majd az eléggé benedvesedett ujjaimat a szájához tettem.
- Ízleld meg magad. Ennél sokkal több is vár rád. - Őszintén szólva ezt csak kisebb kíváncsiságból csináltam, hogy megtudjam tényleg annyira be van-e indulva, mint azt gondoltam.
Végül pedig belé helyeztem a férfiasságomat, és lassú tempóban kezdtem el mozgatni a csípőmet. Tudom, hogy nála már az ilyen sebesség is megadhatja a hőn áhított véget.
- Nem is tudod, mennyire kívánlak. De valószínűleg érzed. - Mondtam lágy hangon, egy apró mosollyal az arcomon, miközben kisebb mértékben fokoztam a sebességet, és ajkaimat az övéire tapasztottam eközben.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Fri Jun 13, 2014 5:21 pm


Desty & Aiden
You are so....

+18


Egyikünk élete se volt veszélytelen, hiszen mind a ketten nagyon régóta éltünk és ennyi idő alatt bőven tudtunk ellenséget szerezni, de ez annyira nem is meglepő, hiszen egy normális emberi élet alatt is lehetséges ez. Én választottam, hogy világos fae leszek, de néha nehéz volt hűnek maradni, de azt is tudtam, hogy nem lennék képes mindig parancsra ölni, hiszen már sokat változtam ennyi idő alatt. Nem mondom azt, hogy nem éreztem azt, hogy néha egy-egy személyt örömmel ölnék meg, de talán ez normális. Próbáltam mindig betartani a fae szabályait, de talán most nagyon megszegtem, de ez se tudott nagyon érdekelni. Lehet, hogy sötét fae-hez tartozik, vagy esetleg semleges, bár az utóbbit nehezen tudom elképzelni, mert ennyi ideig láthatatlannak maradni a fae előtt... nos, az igazi bűvészmutatvány. Abban biztos voltam, hogy nem a világoshoz tartozik, mert akkor már réges-régen találkoztam volna, de nem is érdekelt ez az egész fae dolog, amíg vele lehetek.
Biztos voltam abban, hogy nem fogja hagyni, hogy hamar elélvezzek, hiszen én se hagytam neki. Biztos voltam abban, hogy fokozni fogja ezt az egész kínzás dolgot, amit persze nem bántam, hiszen mesterien csinálta a kényeztetést és minden egyes érintésével fokozta a vágyamat. Éreztem, amint egyre nedvesebb leszek lent, de ez talán annyira nem is meglepő, hiszen amit csinált az egyszerűen őrjítő volt. Nem sokkal később éreztem ahogyan egyre lejjebb halad és eléri a legérzékenyebb pontomat hamarosan. Felpillantottam rá és figyeltem a mosolyát, majd egyből vissza is dőltem az ágyra, hiszen az  tudat, hogy ott van lent és hamarosan ott fog az őrületbe kergetni az kicsit zavarba hozott, főleg az a mosoly az arcán. Pár pillanattal később pedig már az ujjaival kezdett el kényeztetni. Éreztem amint körkörösen elkezdte a csiklómat dörzsölni, mire egyre jobban táncra kélt a testem alatta miközben kisebb-nagyobb nyögdécselések hagyták el az ajkamat. Ha eddig nem is, most már biztosan ég, mondhatni lángol a testem az érintéseit követően. Még a hűtött szoba se tud ezen változtatni, egyszerűen minden érintése perzselte a testemet és fokozta a vágyaimat. Akarom őt, meg akarom kapni azt, ami felé egyre jobban lök, de még se engedi, hogy megkapjam és elélvezzek. Szememet lehunytam és igyekszem feldolgozni azt a sok érzést, amit egyetlen érintéssel, egyetlen csókkal és nyelvének mesteri játékával okoz a testemen. Testem szinte "beszélni" kezdett tettinek köszönhetően és éreztem, amint nyelvével elkezd körözni a csiklómon, majd pedig tovább folytatja a kényeztetést. A kezem egyre gyakrabban markolta a lepedőt és ajkaimat és egyre gyakrabban hagyják el kéjes, vággyal teli nyögések és talán most először fordult elő az, hogy könyörgök.
Aiden, kérlek...- mondtam lihegve, illetve nyögések közepette, mert pontosan úgy csinálja, hogy mielőtt elérhetném az orgazmust mindig visszaránt. Élvezem amit csinál, de vágyom arra, hogy elérjem azt a jól eső dolgot, de még se engedi. Nem tudom, hogy mire készül, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogja nekem még megadni azt, amire annyira vágyom, amiért könyörögtem neki, amit részben nem is bánok, hiszen testem minden egyes érintésére vágyik és többet szeretne.

ઈ Music: Lick it up
ઈ Note: cuki
ઈ Words: 492

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Fri Jun 13, 2014 2:04 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

Ahogy az elmúlt másfél évtizedben hozzám sem, úgy én sem nyúltam más nőkhöz. Nem vagyok
nagy nőcsábász, mert valami mindig rosszul sül el, révén orvgyilkos vagyok. Mellettem senki sem lehet teljes biztonságban, sokan ezért sem merik bevállalni velem a dolgokat. Nem pontosan ezt mondom nekik, hogy orvgyilkos vagyok, hanem elmondom mik lehetnek a következményei a kapcsolatunknak, legrosszabb esetekben. Persze nem egyből ezzel támadom le az embereket, hanem mikor már érzem, hogy kezd komolyra fordulni a kapcsolat. Néhányan elmennek, néhányan maradnak. Legutóbbi kapcsolatomból is magam léptem ki, mert azt már tényleg nem tudtam volna elviselni, ha neki baja esik. Az a kapcsolat volt az egyik legkomolyabb, és én a szimpla biztonsága érdekében ott hagytam. Remélem jól van, nem esett bántódása, vagy valami hasonló. Amilyen veszélyeket hozok magammal, úgy ha a közelükben maradok, akkor meg is tudom őket védeni. Nem csak gyilkolásra születtem, hanem hogy a számomra fontosakat meg tudjam védeni.
Próbáltam minél inkább az őrületbe kergetni őt, hogy szinte könyörögjön azért, hogy befejezzem az egészet. Ha azt fogja csinálni, akkor tényleg meg is fogom csinálni. Na jó, nem egyből, hanem sokkal tovább húzom még. Minél inkább húzom, minél inkább fokozom a vágyát, annál inkább lesz megváltás számára mikor elélvezhet. Kellemes bizsergés járta át a testemet, amint hűvös kezét a tarkómon, majd a hátamon megéreztem, de nem akadályozott a munkában. Sőt, elkezdtem lefele haladni, mikor éreztem, hogy már a következő szintre léphetek. Apró csókokat leheltem végig a testén, fokozatosan csúsztam lefele, mígnem elértem ahhoz a ponthoz. Ott viszont megálltam egy pillanatra, és Destyre mosolyogtam. Milyen gyönyörű neve is van… Destiny… Nem is szabad egy ilyen nevet lerövidíteni. Látszólag eléggé sikerült benedvesíteni őt, és én még csak fokozni akarom ezt is. Néhány ujjammal elkezdtem körkörösen a csiklóját dörzsölni, és mosolyogva figyeltem fel rá, ahogy a lepedőt markolássza. Ha nagyobb körme lenne, szinte át tudná szakítani azt. Amint újra hangos nyögésekbe kezdett, csak még inkább jelzését adta annak, hogy élvezi amit csinálok, és ezt a testbeszéde is jól mutatta. Elvettem a kezemet, és egy apró csók után a nyelvemmel vettem kezelésbe a legérzékenyebb pontját.ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note +18
ઈ Words 340


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Fri Jun 13, 2014 11:57 am


Desty & Aiden
You are so....

+18


Egy picit elnevetettem magamat azon, amit mondott, hiszen a szemeimtől nem igen terveztem megválni. Biztos voltam abban, hogy azért mondta ezt, mert oldani akarta kicsit a zavaromat, hiszen sikerült az előbb megint valami értelmetlen dolgot mondani, vagyis látszólag az volt. Talán sokan fenyegetésnek vennék ezt tőle, de én nem féltem tőle. Talán sokan azt mondták volna, hogy féljek, de egyszerűen nem tudtam. Bíztam benne és biztos voltam abban, hogy nem lenne képes bántani. Az elején nem gondoltam volna, hogy így lesz, de a dolgok és az eseményeknek köszönhetően most már biztos voltam.
Mosolyogva pillantottam rá, hiszen azért ebben nem volt teljesen igaza, de nem akartam vele kötekedni. Nem voltam annyira könnyű, mint a pihe, de nehéz se voltam, de nem is érdekelt, hiszen csak az számított, hogy számára így voltam jó, ahogyan kinézek. Soha se értettem az olyan pasikat, akik teljesen át akarják alakítani a lányokat, miért nem lehet csak úgy elfogadni őket, ahogyan kinéznek és úgy szeretni őket? Soha se fogom megérteni a másik nem gondolkodását, de talán ez ugyanúgy igaz rájuk is, hogy ők meg a mi gondolkodásunkat nem fogják megérteni.
Éreztem nyelvének kínzó érintését a testemen, amivel már most sikerült megőrjíteni. Nem tudtam, hogy csinálja, de ha akartam volna, akkor se tudtam volna letagadni azt, hogy milyen hatással van rám ez az egész. A testem helyettem is beszélt, majd amikor feljebb csúszott és megcsókolt, akkor éreztem a citrom ízét, de nem sokáig élvezhettem a mámorító csókját, hiszen nem sokkal később áttért a nyakamra, majd pedig a melleimre. A csípőm magától kezdett el mozogni "Aiden ritmusára". Egyszerűen pontosan tudta, hogy hogyan kergessen az őrületbe. Éreztem szájának, s kezének mesteri ügyességét a melleimen, aminek következtében egy újabb nyögés hagyta el a számat. Lassan kínzóan kényeztette a melleimet és egyszerre a mind a kettőt, hogy még jobban megőrjítsen. Mellbimbóim kezének és ajkának mesteri játékának köszönhetően megkeményednek.  Nyögdécseltem, hiszen teljesen megőrjített.  Éreztem, amint egy jól eső bizsergés végig árad az egész testemen és közben a lepedőt gyűrtem a kezeim alatt. Idejét se tudom már annak, hogy mikor élveztem ezt az egészet ennyire, vagy valaha élveztem volna úgy igazán és hagytam volna, hogy más irányítson. A csípőm magától kezdett el mozogni, ugyanarra a ritmusra, amire ő kényeztettet engem. Ha akarnék, se tudnék nyugton maradni. Nem bírtam tovább, meg akartam őt érinteni. A kezemmel lassan a hajába túrtam, majd pedig a hátán simítottam végig egészen addig amíg a kezeim elértek. Nem sokkal később éreztem amint nyelvével elindulta testemen, majd pedig egy kört ír le a csípőm vonalán, mire egy újabb kéjes sóhaj hagyja el a számat és éreztem, amint ez az egész édes érzés lent, az ágyékomban összpontosult.

ઈ Music: Lick it up
ઈ Note: cuki
ઈ Words: 439

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Thu Jun 12, 2014 11:16 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

- Egészen addig így lesz, míg van szemed. - Mondtam ugyanolyan halk hangon neki, mint ahogy előbb ő csinálta. Nem tagadom, kicsit nagyon értelmetlen volt a mondata, de hogy ne érezze magát ennyire zavarban próbáltam javítani a helyzeten. Ami láthatóan sikerült is. Részint. Mert ez egy olyan személytől mint én akár egy fenyegetéssel is felérhetne. De tudja, hogy nem tudnám őt bántani. Meg tehettem volna eddig is, már az első találkozásunknál is, de ehelyett beszélgetésbe elegyedtem vele. Ami talán életem legszebb döntése volt. Emberek ezreit kínoztam, öltem meg, de egy személyt nem tudnék bántani. Ironikus, de ez van. Mindig akivel komolyabb kapcsolatot ápoltam, ahhoz egy ujjal sem mertem hozzá nyúlni, mert nem akartam magamtól elijeszteni, vagy hasonlók. Végül a kapcsolatok nagy részéből én magam léptem ki, mert féltettem a másikat.
- Könnyű vagy, mint egy pihe. Ne aggódj, tartalak. - Mondtam egy féloldalas mosoly kíséretében. Nem volt egyáltalán nehéz, de túl könnyű sem. Pontosan a tökéletesség határán helyezkedett el. Nem túl vékony, nem túl testes, minden kézbeillő rajta. Mellei is tökéletesen kezeimbe illettek, mikor a kezemet használva kezdte el magát kényeztetni.
Lassan, gyilkos kínzásként akartam, hogy átélje az egészet, még csak ezt is. Nem is nagyon kezdtem még bele a kényeztetésébe, kínzásába, csak az alapot adom meg. Így is sikerül már csak szimplán ennyitől beindítanom, kivehető volt abból is, ahogy az ajkába harapott, és felnyögött. Amint mindent sikerült lenyalnom róla, feljebb csúsztam, és egy röpke csókot loptam tőle. A nyakára át tértem ezután, és a bőrt elkezdtem szívogatni rajta. Utána lassan csókolgattam végig a felső testét a melléig. Gyengéden ráharaptam a mellbimbójára, majd nyelvemmel köröztem körülötte, majd a számmal is kezelésbe vettem. Felváltva a nyelvemmel, és az ajkaimmal játszottam az egyik mellével. A másik mellbimbóját pedig hüvelyk-, és mutatóujjam közé fogtam, és kicsit meghúztam, hogy különösebb fájdalmat ne okozzak vele. Így folytattam a munkásságomat, és őt pedig kvázi le kellett volna fogni, úgy „táncolt” alattam már.ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note +18
ઈ Words 316


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   Thu Jun 12, 2014 9:25 pm


Desty & Aiden
You are so....

+18

Az tény, hogy nem számítottam arra, hogy ilyet fog mondani elsőnek, vagy hogy közben megtörik és mégis csak megszólal, hiszen az elején mutatta, hogy nem fog beszélni. Érdekes volt így, de így talán kicsit jobban megismerhettük a másikat, hiszen valakinek olvasni a testbeszédéből, a szeméből nem mindig könnyű, most mégis erre tudtam csak hagyatkozni. Sok mindent nem tudtunk egymásról, de még se tudtunk várni ezzel az egésszel.
Mosolyogva figyeltem őt és vártam a válaszát. Kíváncsi voltam, hogy mit fog erre az egészre mondani. Figyeltem a mosolyát miközben lenyeltem a cseresznyét és hallgattam a válaszát. Egy kisebb fajta grimasz jelent meg az arcomon, majd pedig elvettem én is egy cseresznyét a tálból. - Tudod, megpróbálhatnád letagadni is, de a tested és a mimikád már így is elárult téged. - mondtam neki egy kisebb huncut mosollyal az arcomon, majd pedig oda adtam a cseresznyét neki, de előtte még miközben beszéltem hozzá végig húztam a száján és csak utána kapta meg. Álltam a tekintetét miközben a kezeim közül a szájával kiügyeskedte a cseresznyét, majd mosolyogva simítottam végig az arcán, majd amit ezek után csinált egyáltalán nem lepett meg, hiszen az én fejemen is átfutott. Talán annyira nem is vagyunk különbözőek. Viszonoztam a pusziját, majd pedig elvettem tőle a cseresznyét és jó ízűen elfogyasztottam. Mosolyogva néztem őt és talán egy kisebb pír is kiült az arcomra a közelségétől. Egy pillanatra lepillantottam, amikor a hajamat a fülem mögé tűrte, majd szavai hallatára ránéztem.
Köszönöm és remélem ez mindig így lesz. - mondtam picit zavartan, majd az ajkamba haraptam, hiszen fogalmam sem volt arról, hogy hogyan értettem a mondat végét és talán nem is baj, hogy egyre halkabban mondtam ezt a dolgot, így van esély, hogy nem is hallotta.... annyira.. Éreztem gyengéd simogatását a hátamon, majd pedig nem sokkal később a másik kezével a lábam alányúlt. Úgy kapott fel a karjai közé, mintha valami pihe lennék, pedig azért nem tartozom az anorexiások táborába... Van súlyom, de persze nem is vagyok annyira testes. A kezemet a nyaka köré fontam és viszonoztam a pusziját.
Vigyázz le ne ejts. - mondtam neki mosolyogva, majd játékosan végig húztam az ujjamat a mellkasán, majd pedig egy gyengéd puszit adtam az állára és a szájára.
Nem sokkal később már az ágyon találtam magamat és viszonoztam a csókját szenvedélyesen, majd pedig oldalra pillantottam, hiszen követtem őt a tekintetemmel, minden egyes mozdulatát. A szobában kellemes idő volt, jobb idő, mint a nappaliban, de ezt egyáltalán nem bántam, hiszen jól esett kicsit lehűlni. Éreztem a citrom hideg levét, amint a bőrömhöz ért, mire kicsit megmozdultam és még a hasamat is kicsit beljebb húztam, hiszen a meleg és kicsit izzadt testemnek ez hideg volt. Figyeltem azt a rossz fiús mosolyát, amivel rám nézett és tudtam jól, hogy mire készül, de arra nem számítottam, hogy ennyire élvezni fogom ezt az egészet, hiszen azóta az esett óta voltak kétségeim a férfiakkal kapcsolatban és ezzel a dologgal. Ez talán annyira nem is meglepő. Éreztem nyelvének az érintését, amint a citromot lenyalja a testemről, de ezt mind ugyanannyira kínzó lassúsággal tette, mint amikor végig mért. Próbáltam nem mozogni, de ez egy idő után nehezen ment. Egy kicsit az ajkamba haraptam, majd végül megadtam magamat és egy halk nyögés hagyta el az ajkaimat és egy kicsit megmozdultam alatta, hiszen az ahogyan csinálta egy-két apró harapdálással fűszerezve egyszerűen megőrjített. Kezem közben a testén simított végig.

ઈ Music: I Was Made For Loving You
ઈ Note: cuki
ઈ Words: 555

Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Hálószoba   Thu Jun 12, 2014 6:52 pm

Desty & Aiden
Destiny calls...

Látszott rajta, hogy meg is bánta, hogy a varázslatot megszűntette. A szemforgatásból erre tudtam csak következtetni. Nem tudom mire számított, hogy ha helyzet adódik, nem szólalok meg? Nem ismer még akkor annyira, mint gondolná az ember. Mondjuk egy ember úgy gondolná, ha már a szexnél tartunk, akkor úgy ahogy kiismertük már a másikat. Számomra ő még mindig csak egy zárt könyv. Tudom róla, hogy ő is dolgozott mint gyilkos, és hogy milyen körülmények közt lelt rá az erejére. És itt nagyjából kifújt. Mármint a múltjával kapcsolatban. Személyiségre nagyjából kezdem kiismerni, már amennyire két találkozás után ki lehet valakit.
Mit ne tagadjak, a kis kínzásával rendesen sikerült kikészíteni. Lihegtem is rendesen utána. Na majd ő hogy fog lihegni, ha én kezdem el a kínzását. De egyelőre újra össze kell szednem magam, kicsit pihennem kell. Elmosolyodtam a mondatán.
- Nem tagadom, tényleg élvezetes volt. - Majd pedig bekapta a cseresznyét. A grimaszánál csak még nagyobb mosoly jelent meg az arcomon. Figyeltem amint ő is a tálba nyúl, és kivesz egy újabbat, amit az én számhoz tett. Végig a szemébe nézve szedtem le az ujjai közül a számmal, és kicsit megrágtam, majd lenyeltem. Aztán kivettem én is még egyet, és a fogaim közé raktam, majd odahajoltam Desty ajkaihoz, és egy lágy csók után a cseresznyét is átadtam neki. Egy kicsit verejtékes hajtincsét a füle mögé simítottam, közben a szemeit fürkésztem még mindig.
- Ezek a szemek megigéznek engem… - Mondtam gyengéd, halk hangon, szinte úgy, mintha nem akarnám, hogy meghallja más. A karom a hátára csúszott, kicsit feljebb ültem, majd a másik a lábaihoz. Felálltam, a karjaimba véve emeltem őt is fel. Majd pedig egy puszit nyomtam a szájára, és elindultam a hálószoba felé. Amint beértem az ágyra fektettem őt, a törülközőket meg amik az ágyon voltak a földre górtam. A házban nem tagadom, szinte mindenhol vannak gyümölcsök. Orvgyilkos vagyok, és egyben festő is néha… De ettől függetlenül hatalmas gyümölcs evő is.
Desty fölé másztam az ágyon, majd közelebb hajoltam hozzá, és adtam neki egy apró csókot. A kinti forrósághoz képest a benti légkondicionálás kellemesen érhette őt is. Nem volt túl hideg, inkább az a kellemes fajta. Az éjjeliszekrényen lévő negyed szeletre vágott citromdarabért nyúltam, és kicsit eltávolodtam Destytől. Kicsit összenyomtam a citromot, és a felsőtestén lassan végig csorgattam. Ugyanolyan kellemes, hideg nedve volt, mint amilyen a levegő körülöttünk. Talán egy fokkal hidegebb. Amint végigcsorgattam neki a hideg nedűt, a citromot visszaraktam a helyére, és Destyre pillantottam, és elmosolyodtam. Kicsit lejjebb csúsztam, majd lassan elkezdtem végignyalni a testét, azon a vonalon, ahova a citrom leve folyt ki. Néhol gyengéden beleharaptam a bőrébe, és ugyanolyan gyilkos lassúsággal csináltam az egészet, mint amikor végigmértem őt.ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note
ઈ Words 440


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Hálószoba   

Back to top Go down
 

Hálószoba

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Shepard villa-