Elliot Davis - The pitiless

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Elliot Davis - The pitiless

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Elliot Davis - The pitiless   Wed Jun 18, 2014 11:28 amElfogadva, üdvözlünk itt!

Először is üdvözzelek az oldalon Elliot! izgi Szerintem jó döntés volt megtartani ezt a pb alanyt a karakterhez, mert tökéletesen illik hozzá, de térjünk is rá a lényegre.
A karakterlapod és a fogalmazásod nagyon szép, így ez semmi kivetni valót nem hagyott maga után, illetve tökéletesen visszaadtad azt, akit Zoey keres. Egy szóval minden teljesen a helyén volt. Sajnálom szegény Zoey-t, hogy egy ilyen "elmebeteg" vámpírral van megáldva, de szerintem sokan nem lesznek biztonságban melletted, illetve biztos vagyok abban, hogy rengeteg kalanddal fogsz szolgálni még nekünk. Smile
Nem is tartalak fel tovább, hiszen minden tökéletes volt, illetve van jobb dolgod is, mint engem olvasni, mivel várnak már téged.
Nyomás foglald le az arcodat, illetve a nevedet, majd pedig keresd fel Zoey-t. Wink

Jó játékot nálunk. cuki
Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 4
✤ Születésnap : 1273-03-04
✤ Regisztráció : 2014-06-16
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Drink all day

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Elliot Davis - The pitiless   Wed Jun 18, 2014 11:09 amDavis Elliot


In 3 words I can explain what I've learned about life: it goes on.
ઈ Teljes név: Elliot Davis
ઈ Születési idő: 1273.március.4
ઈ Születési hely:Sydney, Ausztrália
ઈ Becenév: Mr. Pitiless
ઈ Kor: 741
ઈ Faj:  Vámpír
ઈ Fae Csoport I prefer dark side
ઈ Play by:Nathaniel Buzolic
ઈ Speciális ékszer: Nyaklánc, de akad férfi karkötő is.
ઈ Kapcsolat a családdal: Ki emlékszik rájuk? Olyan rég meghaltak már, hogy már az sincs a szemem előtt, hogyan is néztek ki… igazából most füllentettem. Nagyon is bennem élnek, csak ezt nagyon kevesen tudják. Sőt, szinte senki. Az egyetlen élő családtagom, az én drága hugicám, Zoey. Egyszerűen imádom őt.

Short description
Azt hiszem, nem igazán szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen is a belső tulajdonságom. Maga vagyok a szörnyeteg, aki szemrebbenés nélkül gyilkol, s nem ismeri a félelmet. Emberségem már rég homályba veszett, de kit érdekel? Az élet sokkal, de sokkal jobb emberi érzelmek nélkül. Nem hiszem, hogy valaha valaki vissza tudná hozni belém az érzelmeket, de állok elébe. Lehet próbálkozni, aztán majd… kiderül, hogy ki nevet a végén. Egy pszichopata, nem éppen ép elméjű egyed vagyok. Várom a pillanatot, mikor drága, kedves, egyetlen féltestvérem végre megadja magát nekem. Igaz, még mindig élvezem a vele való játékomat, de lassan kezd dühíteni. Mielőtt bárki félreértené, csak mostohatestvérek vagyunk. Nincs vérrontás.

Külsőmre vagy kíváncsi? Egy igazi adonisz vagyok, nem sokszor kapok nemet. Ez a cuki kis külső minden lány álma, és szerencsére van még, aki mocskosan szereti. Rövid, aranybarna hajam, és csillogó, ártatlan kisfiús tekintetemmel bármit elérek, amit akarok. Magasságom átlagos, testalkatom izmos, de nem vagyok ez izomagy. Mindenhol annyira van jelen a sárm, hogy sose maradjak egyedül. Átlagos ruhákat veszek fel, semmi kihívó nincs rajtam. Egyszóval, maga vagyok a tökély.


You are so nosy 21 6-7 év Nope

Story of my life

Kiszórakoztam magam, és most unom az estét. Általában mindig pörgök, és mindig van valaki mellettem, akivel szórakozhatok, de ez az este más. Hiába, hogy egy szörnyeteg vagyok, és nincsenek érzéseim, mégis, ha valahogy eszembe jutnak a szüleim, valami mintha megmozdulna bennem. Csak vedelni tudom a whiskey-t, és hülye sorozatokat nézek. Képtelen vagyok megváltozni, de talán nem is akarok. Mi értelme lenne annak, hogy visszakapcsoljam az érzelmeimet? Csak hátráltatna engem, ráadásul a gyengeségem is rögtön felbukkanna, aztán nekem annyi lenne. Ráadásul ha nekem annyi, akkor a kedves kis hugicám is velem jön a túloldalra. Egy pozitív, hogy legalább akkor is tudnám őt szadizni.
Épp kortyolgatom a kedvenc italom, amikor kopogtatnak az ajtón.  -Na, végre, legalább történik valami ma. – mondom magamnak, miközben odasietek az ajtóhoz. Lehet, hogy Dave haverom mégis meggondolta magát, s végül elmegyünk egyet falatozni a helyi közösségből, de mikor kinyitom az ajtómat, egy nem várt személy áll velem szemben. Az én drágalátos mostohatestvérem. – Nocsak, nem bírsz meglenni a bátyusod nélkül? – kérdezem kaján vigyorral az arcomon, majd beinvitálom őt magamhoz. Mikor átlépi a küszöböt, az első dolgom az, hogy becsukom az ajtót, majd Zoey-t a szemközti falhoz szorítom – ez a jó a vámpírságban, a gyorsaság – majd közel hajolok hozzá, szinte ajkaiba suttogom halk szavaimat. Mivel a nyakát szorítom, nem igazán tud ellenkezni. – Pont jókor jöttél, már kezdtem unatkozni. Ideje lenne nem harcolnod ellenem. Meghálálhatnád, hogy felneveltelek. – suttogom, majd ajkaimat a nyakára tapasztom. Egyszer úgyis az enyém lesz, ha akarja, ha nem. A sorsa elől nem fog tudni elmenekülni, akármennyire is szeretné. Kezeim vándorútra indultak, pólója alatt, szép kebelin pihentek meg egy kis időre, majd lassan masszírozni kezdték azt. Már egy kis ideje benne voltam a dolgokban, s végre kezdtem férfiasan érezni magam, amikor egyik pillanatról a másikra abbahagytam ’gaz’ tettemet. – Mi járatban kedvesem? Végre beadtad a derekad nekem? – nevetem el magam, miközben szemeit nézem. Jó hosszú ideje játszuk ezt a játékot, egyszer nálam is be fog telni a pohár, s semmi nem fog visszatartani attól, hogy magamévá tegyem.
Back to top Go down
View user profile
 

Elliot Davis - The pitiless

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-