Ezekiel Lourent története, aki kissé tökéletesnek hiszi magát...

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Ezekiel Lourent története, aki kissé tökéletesnek hiszi magát...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 551
✤ Születésnap : 1683-06-24
✤ Regisztráció : 2014-01-05

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Ezekiel Lourent története, aki kissé tökéletesnek hiszi magát...   Thu Jun 26, 2014 7:13 pmElfogadva, üdvözlünk itt!

Te bűnösök legbűnösebbje!  izgi 
Jónéhány karakterlapot olvastam már, de azt kell mondjam, ez újdonság volt a számomra, és meglepően élveztem.  Smile  Megszólítottad az olvasót és a figyelmét folyamatosan igyekeztél fenntartani. Van egy hírem: az én figyelmemet sikerült megragadnod. Szinte rekord gyorsasággal készültél el, és már engedlek is utadra. Azért remélem összefutunk a későbbiekben.  Smile 
Na, még mindig itt vagy? Nem foglaltad le a pb-det? Ejnye.. Na nyomás! A névfoglalóról se feledkezz meg.  cuki Never forget what you are,

for surely the world will not.Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 2
✤ Születésnap : 1992-03-23
✤ Regisztráció : 2014-06-26
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Szintén Derycknél olvasható... amúgy pincér.

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Ezekiel Lourent története, aki kissé tökéletesnek hiszi magát...   Thu Jun 26, 2014 6:45 pmEzekiel Lourent


Ég a hús, érzed a szagát a levegőben, a magadfajták lelkét oly könnyű megszerezni!
ઈ Teljes név: Ezekiel Dastan Lourent
ઈ Születési idő: 1992. március 23.
ઈ Születési hely: Tokió, Japán
ઈ Becenév: Nem igazán lehet becézni...
ઈ Kor: 22
ઈ Faj:  Daemon
ઈ Fae Csoport Sötét
ઈ Play by: Josh Hutcherson
ઈ Speciális ékszer: Drága és márkás órák
ઈ Kapcsolat a családdal: Nos, én egy érdekes családból származó, furcsa ember vagyok. Alig töltöttem be a 18-dik életévem, de már sikerült elérnem, hogy apám féljen és tiszteljen engem. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy én nem szeretek senkit, s őt is akár egyetlen rossz húzás után hidegvérrel kivégzem. Nem igazán jó a kapcsolatunk, mivel én nem csak elértem az ő hatalmi szintjét, hanem túl is szárnyaltam azt.

Nos anyám... Nagyon szerettem, s ő is szeretett engem, viszont egy vadász megölte amikor 16 éves voltam. Azóta is keresem azt az alakot, hiszen nem élhet az a személy aki végzett az egyetlen lénnyel, akinek kimondtam, hogy "szeretlek".

Testvéreim is vannak... illetve voltak, de megöltem mind a két húgomat. Idegesített a nyávogásuk, valahogy semmi kedvem nem volt azt hallgatni.

Short description
Érdekel a külsőm kis bogár? Gyere, fogd meg a kezem, álljunk oda, a baletterem kis tükre elé? Mi? Azt kérdezed, hogy miért hoztalak ide? Nos, mert nekem úgy jól esett, és kész. Majd idővel mindent megtudsz, ne legyél ennyire kis kíváncsi, mert az sose vezet jóra, jobb ha ezt megtanulod. Nos, hogy ha együtt megnézzük a tükörképem, akkor látjuk, hogy egy erős kiállású, magabiztos férfi áll itt, aki mindig tudja mit akar. Az arcomon nagyon ritkán látszik a meglepetés bármely nyoma, általában mindig minden a terveim szerint megy. Ha már az arcnál tartunk... Nos ha te megnézed milyennek látod? Elég egy szóval jellemzned. Tudom, hogy az aranyos modellarc kifejezést használnád, ugyanis kissé szélesek és szögletesek a vonásaim, de a tekintetem miatt valahogy mégis cukinak hat az összkép, hogy a te szavaiddal éljek. Én soha nem használnám a képemre az e fajta lányos kifejezéseket. Nos eddig ott tartunk, hogy szögletes vonások, barna kiskutyaszemek. A hajamat rövidre nyírva hordom, amit általában felzselézek, mert nem szeretem se a páwafrizurát, se a hosszú fürtöket. A magasságom elég átlagos, bár az ilyen dolgokra nem igazán illik rákérdezni... De ha már ennyire érdekel téged, akkor elmondom neked, hogy körülbelül 178 centi vagyok. A testem izmos hiszen sokat edzek, bár alapból is inas, szálkás vagyok. Ami a ruhákat illeti... Általában átlagos cuccokat veszek magamra, mert nem szeretek kitűnni a tömegből. Ez is része a taktikámnak. Szeretem a szürkés, bordós színeket, meg a fakó, illetve natúr árnyalatokat. Azokkal jól bele lehet olvadni a környezetbe. Hétköznap általában farmert hordok valami felsővel és bőr, esetleg szövetkabáttal. Gyakran teszek az orromra napszemüveget, és a kalapokat se vetem meg. Általában elnyűtt tornacipőkben járok, mert azok legalább nem törik vagy szorítják a lábam.

Most már szeretnéd megismerni a belső tulajdonságaimat is? Hát nem bánom, ez egyszer kivételt teszek és mesélek neked valamit magamról, de nem itt. Menjünk, igyunk meg egy teát a sarki étteremben, úgy sokkal kényelmesebb és élvezhetőbb lesz a beszélgetésünk. Nos először megkérdezem, hogy te milyennek gondolsz? Eddig csak a kedvesen dörmögő hangom, illetve a szelíd tekintetemet ismered, szóval biztosan azt feleled majd, hogy én egy átlagos fiatal srác vagyok. Hát igen, az lennék, de ez csak egy erős látszat, amire pluszban tökéletesen rá is játszom. Mert én mindennek az ellentétje vagyok, amit csak rólam gondolsz. Azt hiszed hamar megkedvelem, később megszeretem az embereket. Hát, ami azt illeti erre az érzelemre már rég nem vagyok képes. Igazából olyan vagyok, mint egy zombi, mert nem érzek semmit. Nem tudom érzékelni a szerelem édes zamatát, vagy a gyűlölet mérgét. Olyan vagyok, mint egy üres kupa, amiből minden csepp mézízű bort kiittak. Igen, azt hiszem ez a hasonlat írja le a legjobban azt, ami igazából vagyok. Azt gondolod én mindig igazat mondok, de be kell vallanom neked, hogy ez nem egy bevett szokásom. Gyakran a nevemet se árulom el, hogy kevésbé tudjanak nekem ártani, de ugye te már tudod, hogy Ezekiel vagyok. Persze biztos felmerül most benned, hogy mi arra a garancia, hogy tényleg így hívnak, s erre a válasz az, hogy semmi. Én nem tudom garantálni az igazam, de megmondom őszintén nem is akarom. Jobb ha tudod rólam, hogy okosabb vagyok a legtöbb lénynél, és érts ez alatt azt amit akarsz... Sokan azt gondolják, hogy van nekem valami különleges képességem, amitől több vagyok a démonoknál. ez igaz is valamilyen szinten, hiszen én jobban használom az eszem, mint ők. Eddig még sose hibáztam ha valamit el akartam érni, s ennek az a titka, hogy mindent pontosan megtervezek. Igen ám van, hogy órákat töltök el csak a tökéletes tervem kieszelésével. Persze gondolom azt, hogy ez az idő elvesztegetett lenne, hiszen mindig édes és tökéletesen szép gyümölcsként jellemezhetném a sikerem. Még egyszer se rágta meg a féreg azt az almát, amit én termesztettem, már ha érted mire gondolok. Biztosan azt hiszed, hogy hazugságok ide meg oda, én jó ember vagyok, csak egy kissé depressziós, ezért nem vagyok képes érzelmekre. Nos sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak, ugyanis nálam kegyetlenebb, kőszívűbb és keserűbb lény talán nincs is ebben a világban. Átgázolok mindenkin aki csak az utamba kerül, s bájos mosollyal az arcomon végzek azokkal, akik barátként tekintettek rám. Most biztosan azt hiszed, hogy egy bolond sorozatgyilkos vagyok, de ismét ki kell ábrándítsalak. Szerintem az élet unalmas ha nem pörgetjük fel, s az már biztos, hogy az én életem jobban pörög, mint bárki másé.


Emőő 16 2 év Multi(k)

Story of my life

Oh, szóval az életem is érdekel? Azt hiszem akkor más helyre kell mennünk, hiszen a kávézó hamarosan bezár. Mit szólnál mondjuk az ágyamhoz...? Mert természetesen én is élek nemi életet, hát persze. Minden férfinak szüksége van arra, hogy valaki kielégítse a vágyait, de persze tőlem senki ne várjon viszonzott szerelmet, mert nem vagyok egy kapcsolatpárti. Maximum ha nagyon unatkozom akkor felszedek egy barátnőt, vagy esetleg kettőt hármat, attól függ mennyire érek rá. Amikor éppen nem azon töröm a fejem, hogy kit kéne megölnöm vagy megkínoznom, akkor szívesen várom a barátnőjelölteket, aztán majd a sorból kiválasztok egy két hölgyet a háremembe. Mert nem vagyok ám egy olyan ember aki elkötelezi magát... Sokkal jobban szeretem kiélvezni az élet minden örömét. Azt mindenképp tudnod kell, hogy ha most eljössz velem, akkor a pokoli körnek folyamatosan a részese leszel. Vállalod a kockázatot? Még megúszhatod ha nemet mondasz, én ugyan nem sértődök meg. Találok még vagy ezer olyan lányt akinek esélyt adok rá, hogy bebizonyítsa nekem azt; hogy mennyire különleges. Ó, szóval vállalod a kockázatot... Remek, remek, ezt már igazán szeretem. Gyere, megmutatom hol lakok. Itt is vagyunk, gyorsan megérkeztünk nem? A hálószobám jobbra van, dobd csak le magad az ágyra, hamarosan megyek én is. Szereted a pezsgőt ugye? Úgy érzem ez egy igazán élvezetes éjszaka lesz. Látom tetszik az ágyam. Tudod a selyemlepedőt szeretem a legjobban, mert az szinte egybeolvad az ember bőrével ahogy ráfekszik. Nagyon meleg van, nem gondolod? Azt hiszem leveszem a pólóm, mert ez egy fülledt éjszaka lesz. Nos, nekem nem volt valami érdekes életem, Japánban éltem sokáig, de igazából angol vagyok. Igen, egy brit úriember, azért nem téptem még le rólad minden egyes ruhát. Viszont el kellett szöknie a családomnak a szigetországból amiért köröztek minket. Vannak ebben a világban vadászok, akik szeretnek rendet tartani. Ők igazságszolgáltatónak hiszik magukat, de nem többek ők sem egy maréknyi halandónál. Nem tartom őket semmire se, szerintem az idióták gyülekezete, akik a vesztükbe rohannak ahelyett, hogy inkább pihiznének. Tudod... Ők meg akarják váltani a világot. Egy olyan világot, ami már így is velejéig romlott az emberek és a bűnös természetfelettiek lététől. Hogy én mi vagyok? A bűnösek legbűnösebbje.
Látom rajtad. Látom rajtad ahogy élvezed az érintésem és azt gondolod, hogy a kezem tökéletesen simul a combodra. Nem akarlak kiábrándítani, de minden lányéra ugyanígy simul. Érzed a bőrömből áradó hőt és illatot? Hamarosan megízlelheted az egyik tiltott gyümölcs legédesebb darabját. De tudod-e, hogy az ajkaidat át fogja itatni a romlottság, s ezt már soha nem tudod lemosni magadról. Még így is akarod? Rendben akkor folytatom. Olyan jó látni ahogy lehunyod a szemed miközben a tested simogatom... Olyan erős a vágyódásod utánam, hogy szinte már kézzel fogható annak ellenére is, hogy tudod: nekem ez semmit nem jelent. Ennyire akarsz? Ennyire nincsen büszkeséged? Hát akkor folytassuk. Japánban egész jó életem volt, az emberek naiv módon nem közösítettek ki, sőt! Szerettek és rám merték bízni akár az életüket... Milyen kár, hogy ennyire bolondok voltak. Akkor talán nem lenne a mai napig véres a kezem, amit soha többé nem fogok tudni lemosni... Mondtam, hogy az életemben nincsen semmi érdekes, hiszen csak úgy éltem, mint a normálisok, meg persze gyilkoltam, de az egy démonnál nem jelent semmit. A képességeimet jobban ki tudom használni a többieknél, de ez is csak alap, mert rengeteget gyakoroltam. Azt hiszem, hogy ha létezik valaki, aki tökéletes az én vagyok. S biztos felmerül benned, hogy aki tökéletes az miért ennyire gonosz? Nos erre egyszerű válaszolnom: a tökéletes dolgok mind velejéig romlottak! Na, de miért is vesztegetjük az időt? Egy tökéletes éjszaka lesz a miénk, amit videóra fogok venni...
*a videókamera beindítása, utolsó felvétel lejátszása*
Te komolyan azt hitted, hogy sz€xjelenetet fogsz látni? Hát minek nézel te engem, egy perverznek, aki nem figyel a kiskorúakra? Sajnálom, de a kicsik miatt megsemmisítettem a felvételt, de a tökéletes estém folytatását a fantáziádra bízom. S hogy mi lett a lánnyal? Azt balladai homályba burkolom...
Back to top Go down
View user profile
 

Ezekiel Lourent története, aki kissé tökéletesnek hiszi magát...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» THE EZEKIEL CODE - A Metaphysical/Mystery/Adventure/Thriller
» Ezekiel Celes' Mordheim

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Démonok-