Lacrima Cruentus

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Lacrima Cruentus

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
LC Staff
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Lacrima Cruentus   Tue Jul 01, 2014 4:50 pm


Lacrima Cruentus

Fantasy témájú szerepjátékos oldal

Ha szóba kerül New York, nincs olyan ember, akinek lelki szemei előtt ne jelenne meg egy csillogó, acélkék víztükör tetején úszó, emberektől hemzsegő, égbe nyújtózó, karcsú felhőkarcolókkal szurdalt, épületekkel túlzsúfolt, örökké zajos gigapolisz képe. Ez New York fényárban úszó, nappali arca. Azonban az éj beköszöntével, mikor a tisztességes, derék, dolgos egyedekből álló humanoid massza elhömpölyög az utcákról, sötét szándékú és lelkületű, pitiáner és nagy dohányra pályázó bűnözők szivárognak a helyére. Jóllehet velük sem szívesen futnál össze egy néptelen, áporodott levegőjű, árnyas sikátorban, ahol hideg nyirkot izzadnak a falak és a gyomorforgató bűzt árasztó szemetes konténerek között gyanús váladékokkal lepett patkányok és csontsovánnyá aszott, kóbor macskák motoznak, mégis náluknál százszorta rémisztőbb és veszélyesebb alakok bolyonganak a homályban. Vagy éppen a hátad mögött. Érzed fagyos leheletüket a tarkódon? Érzed jeges ujjaikat a torkod köré fonódni? Míg a tolvajok csupán vagyontárgyaidra, márkás órádra, tárcád tartalmára, csúcskategóriás mobilodra, esetleg bájaidra fenik a fogukat, addig az árnyékban mozgó lények ereid szaftjára, lelki üdvödre szomjaznak. Nem érdekli őket a pénzed, fittyet hánynak az emberi törvényekre, nincsenek gátlásaik és morális gátjaik, melyek visszafoghatnák vad ösztöneiket. Nekik az életed kell, húsod, véred és lelked. Fiatalságodra, ártatlanságodra, érzéseidre éheznek, lerágnak, lenyúznak rólad mindent, - akárha levescsont volnál -, behabzsolnak, felfalnak, elemésztenek. Amit akarnak, azt el is veszik, mindegy milyen eszközhöz kell nyúlniuk érte. Ám ha „szerencséd” van és életben hagynak, talán kitörlik emlékeidet, amint kiszolgáltad az igényeiket. Ne akarj erős elmét, melyet nem képes elnyomni mentális parancsuk, mert elhantolt múltad egyetlen parányi filmkockája alapjaiban rengetheti meg ismert világodat és elperzselheti ép eszedet. Azt hiszed egy békésnek látszó, külvárosi elmegyógyintézetbe zárva biztonságban lehetnél tőlük? Azt hiszed a nővérek, akik az ágy rácsához szíjaznak, valóban azok, aminek látszanak? Tudod-e mit rejt együttérzőnek álcázott arcuk? Tudod-e miért érzel kénszagot a közelükben? Miért látsz vörös parazsat izzani a szemükben? Mit gondolsz, a kórház ablakrácsa megfékezi a vámpírt, aki éjszakáról éjszakára a véredet dézsmálja? Mit gondolsz, mit rejt számodra egy szökés Telihold idején, mikor húsra éhező szörnyetegek csörtetnek az intézet körül? Mondd, csak tetszik New York éjjeli arca?

Látogass el hozzánk!


Code:
http://lacrima-cruentus.hungarianforum.com
Back to top Go down
 

Lacrima Cruentus

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-