Wendy & Neal

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Wendy & Neal

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Sat Feb 07, 2015 10:38 pm

+18


Wendy & Neal


Őszintén szerencsésnek mondhatom magamat, amiért sikerült belefutnom egy igazán szívdöglesztő alakba és arról nem is beszélve, hogy még hamar az ágyába is kerültem, hiszen ez az egyetlen módja annak, hogy meggyógyuljak. Örülök annak, hogy még ilyen állapotban sem vagyok annyira visszataszító, hogy egy férfi nemet mondjon nekem. Bár ostoba lenne nemet mondani, hiszen olyan élményt nyújthatok neki, amit soha nem fog elfelejteni, már ha túléli ezt az egészet, bár nem tervezem, hogy megölöm. Ahhoz túlságosan is jóképű. Kár lenne egy olyan alakért, mint ő. Én már biztosan állíthatom, hogy nem találni ilyet minden egyes sarkon.
Nyugodtan mondhatom azt, hogy meglepett. Nem hiszem, hogy sok férfinak sikerült elérnie ezt nálam, de neki határozottan. Minden egyes érintése perzselte a bőrömet és úgy éreztem, hogy soha nem tudnék betelni vele, még ezer év múltán sem, de ezt nem mutathatom ki. Succubus vagyok. Úgy váltogatom a partnereimet, ahogyan kedvem tartja. Nem kenyerem a tartós kapcsolat meg az ezzel járó sok őrültség. Az egész nevetséges. Még feltételezni is, hogy képes lennék ilyesmire. A szabadságom a mindenem és a vágy hajt egyik férfi után a másikhoz. Mégis, hogyan tudnám ezeket a vágyakat megfékezni és mégis miért akarnám? Meg, ha akarnám sem hiszem, hogy képes lennék rá. Nem tudnám elfojtani azt, aki vagyok még egy olyan férfiért sem, mint ő. Pedig igazán tudja a dolgot. Nem emlékszem, hogy mikor volt utoljára ilyen fantasztikus együttlétem valakivel. Mert tényleg őszintén élveztem és nem úgy éreztem, hogy valami transzba ejtettem és mondhatni csak egy bugyuta vágy vezérelte csak. Persze ez is ott volt, de ezek mögött ott rejtőzött a valódi önmaga, mert eddig minden férfi szinte ugyanúgy bánt velem. A bűvkörömbe estek és onnantól kezdve zombikká változtak. Bár volt pár kivétel természetesen, azonban a listámon most ő csúszott fel a legelső helyre.
A gyönyörünk beteljesedésének pillanatában lehajoltam hozzá, hogy egy csók kíséretében elszippantsam tőle a számomra rettenetesen szükséges chi-t, de figyeltem, hogy ne tegyek túlságosan nagy kárt benne, majd mikor végeztem még egy apró csókot leheltem az ajkaira és legördültem mellé, majd a plafont kezdtem bámulni. – Csak nem abból élsz, hogy a tested árulod?
ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words xxxBack to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Mon Aug 04, 2014 11:37 amWendy & NealSzerencse, vagy inkább balszerencse, hogy egy succubussal futottam össze, és felajánlottam neki a segítségemet? Szerencsének is mondható, mert hosszú idő után újra sikerült valakit az ágyig cipelnem, viszont talán kevésbé szerencsés az a tény, hogy tudom, bármelyik pillanatban megölhet, ha szeretne. Ez azért kicsit aggasztó. Főleg, hogy vérben ázva jött ide a házamhoz, ami arról is árulkodik, hogy nem épp békekedvelő személyiség. Mondjuk én sem, elvégre ezért van egy farkas a kertemben. Mondjuk szabad bejárása van a házamba. Ámbár az is lehet, hogy önvédelem volt a részéről. Jó is lenne ez történne, nyugodtabb lennék. Meg amúgy is, ha nem elég a chi amim van, akkor még az életben maradásomhoz valót is elveszi. Nem kéne ilyen bizalmatlannak lennem mással, de a Karib-tengeren eltöltött idők alatt az ember hamar bizalmatlanná válik. Mondjuk kalózok általában összetartóak, de kémek mindenhol jelen vannak. Succubusok pedig veszélyesek is. Bár minden faj az, bizonyos értelemben.
Csókjaim végigkísérték a testét, érzéki, fülledt erotikával volt teli a levegő. A testbeszéde elárult volna mindent, ennek tetejében viszont a torkából felszaladó hangok csak még inkább bizonyították állításomat: Jó vagyok még. Lágy csókjait viszonoztam, majd újra visszatértem azokra a bizonyos pontokra. A legérzékenyebb pontját viszont nem kényeztettem, habár míg a combja belső részét csókolgattam, néha hozzá-hozzá értem, nem szándékosan, de látszólag belőle már ez is reakciót váltott ki. Mint egy balett táncos, úgy táncolt alattam, míg végül én kerültem újfent alulra. Érződött előtte, hogy újra át akarta venni az irányítást, én viszont könnyen nem adtam magam, kissé eljátszadoztam vele, majd végül átengedtem neki.
Nem szokták nyögések elhagyni a számat, most sem volt másképpen, habár nagyon hajlottam rá. A csókjai viszont elvonták a figyelmemet. A fenekére csúszott a kezem, miközben egyre inkább fokozta a tempót. Belemarkoltam egyszer-kétszer, máskor simogattam, valamikor meg csak a kezem ott pihent. Egyre inkább gyorsabb tempója meg is tette a hatását, hamar sikerült beléeresztenem magam, ugyanebben a pillanatban hajolt közel hozzám, és szívta a chimet is. Dupla élvezet, ez is csak egy succubussal érhető el.


ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 326Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Sun Jul 13, 2014 10:47 pm

+18


Wendy & Neal


Nem számítottam arra, hogy ilyen könnyedén találok egy megfelelő alanyt, aki ilyen segítőkész is lesz. Az én szerencsémmel még azt is számításba vettem, hogyha bele is futok valakibe, akinek odaadnám magam kiderül, hogy szerencsétlen a saját neméhez vonzódik. Mondanom sem kell, hogy rettentően elkeseredtem volna, ha ez megtörténik. Főleg, mikor egy ilyen pasival találtam magam szembe. A nevét sem tudom, amit most először sajnálok, mert így nehezebb lesz vele kapcsolatot tartani. Bár kétlem, hogy a közel jövőben elköltözne vagy valami ilyesmi, szóval ez miatt egyenlőre még nem kell aggódnom. Azonban nem szabad mindent a külsővel egybe számítanom. Mert az, hogy valaki annyira dögös, hogy abban a pillanatban, hogy meglátom őt benedvesedek.. Ez még nem jelenti azt, hogy az ágyban nem okozhat csalódást. De imádkozom azért, hogy ez az egész ne teljesüljön most. Hiszen megtaláltam magamnak a tökéletes férfit.. Az izmos felsőtest.. Azok a kék szemek. Még azt sem mondhatom, hogy alacsony vagy valami.. Nem egyszerűen tökéletes. Már csak az a kérdéses, hogy az ágyban mégis milyen a teljesítménye. Succubusként nekem ez nagyon sokat nyom. Ez az egyetlen fontos dolog a számomra mondhatni. Kapcsolatot nem keresek, de gyakoribb partnert, aki az ágyamat melegíti azt már annál inkább.
Mindig is tudtam, hogyan okozzak örömet a férfiaknak. Az már csak az én természetemből fakadt. Éreztem, hogy mire vágytak a testüknek minden egyes rezgése elárulja őket. Számomra ezek amolyan rejtett üzenetek, amit mások lehet, hogy még észre sem vesznek. De pontosan ezért tudok nagyobb élményt nyújtani az ágyban, mint egy vámpír vagy bármi más lény. Emberhez még csak meg sem próbálom hasonlítani magam. Egyszerűen lealacsonyító lenne a számomra. Náluk ezerszer jobb vagyok.
Meg kell mondanom, hogy szeretek irányítani. Nagyon nem tetszik, ha elveszik a kezeim közül az irányítást. Az ágyban leginkább szeretem a vezető szerepet a kezeim között tartani, de vele most valahogy más volt. Tetszett, hogy alulra kerültem. Csókjai és simogatásai egyszerűen megőrjítettek. Apró sóhajok hagyták el ajkaimat én pedig nem bírtam tovább. Újra felülre küzdöttem magam és egy vad csókkal ajándékoztam meg már-már rendellenesen édes ajkait ezután pedig megszabadítottam magam az utolsó ruhadaraboktól is, hiszen mindketten ugyanazt akartunk.
Picit megemeltem a csípőmet, hogy magamba fogadhassam ezután pedig finoman mozgatni kezdtem a csípőmet. Lehajoltam hozzá, hogy érezhessem édes ajkait, de ezúttal most nem szívtam belőle chi-t. A végén akarom megízlelni az igazi örömét.ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words xxxBack to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Fri Jul 11, 2014 11:58 pm

+18
Szerencse, hogy összehozott engem a sors egy succubussal. Egy ilyen elbűvölő teremtménnyel, és ez jelen pillanatban nem irónia, közel sincs hozzá, tényleg szinte abban a pillanatban mikor megláttam már magával ragadott. Az meg csak rá tett még egy lapáttal, hogy succubus. Azok a szemek egyszerűen megbabonáznak. A sötétben is csak úgy csillogtak mint… nem is tudom. Nem érdekelt az, hogy néhány helyen vérfoltos volt, sosem voltam különösebben válogatós, de egy bizonyos mérce nálam is van. Nem olyan magas,de mégis. De ő, messze túl üti minden elvárásomat. Nem tudom mennyi esély volt rá, hogy pont ma, pont most fogok találkozni egy ilyen gyönyörű lánnyal. Nem tudom pontosan mit csinálhatott, de nem is érdekel. Bár úgy érzem, ez sem lesz túlságosan gyakori alkalom lesz. Ha közelben lesz, akkor segítek neki nagyon szívesen, de nem hiszem, hogy csak úgy gondol egyet és átjön majd. Már miért tenné?
Próbáltam minél gyengédebb lenni vele, mivel tudtam mivel gyógyulnak ők, de nem tudtam, hogy mennyi chi mennyire segít rajtuk. Nem volt túl sok dolgom még succubussal, meg nem is hiszem, hogy el lehetne igazán magyarázni. Nem akartam még nagyobb kárt tenni bele, közel sem akartam neki újabb fájdalmakat teremteni. Nem érdemli meg eddig még, hogy ártsak neki, azt meg elnézem neki, hogy ha nem lököm el magamtól simán megöl. Nem ítélek első látásra, az nem én vagyok. Bár, néhány éve, kalóz korszakomban ez kevésbé volt így mikor csak megláttam egy kedvemre való hajót, és meg is támadtam, majd a legénység nagy részét megöltük, hogy miénk legyen a hajó.
Halk sóhaj hagyta el a torkomat, mikor megéreztem nyelvének játékát a férfiasságomon. Hátrahajtottam a fejemet, és átadtam magamat az érzésnek. Szívverésemet máris rendesen sikerült felgyorsítania, pedig alig fél perce kezdett bele. Betudható mondjuk annak is, hogy régen voltam már mással is. De amint egyre inkább közeledtem a véghez jöttem rá, hogy talán utolsó alkalom, hogy succubussal háljak, ki kell használni a lehetőséget. Bár nem is érdekelt, hogy milyen fajba tartozik, maga a szépsége bűvölt el. A mutató és középső ujjammal az álla alá nyúltam, majd közelebb húztam magamhoz. Újabb chi- adagot vett el tőlem, miközben átfordultunk. A háta alá csúszott egyik kezem, majd pedig ezáltal könnyebben lehámoztam róla a felsőjét. A melleit kezdtem el kényeztetni nyelvvel, ajkaimmal, kézzel, minél inkább fokozva az érzését. Majd miután meguntam elkezdtem lefelé haladni, a hasára apró puszikat nyomtam, majd végül a nadrágjától is megszabadítottam. Csókokat adtam végig neki, de kikerültem a legérzékenyebb pontját, és a combjának belső oldalát kezdtem el lágy csókokkal megadományozni, miközben szintén simogattam a kezemmel azt. Nem fogom megadni neki se könnyen az élvezetet, majd ő intézkedik, mikor már tovább nem bírja. És úgy érzem, hogy meg fogja adni magát. Ha nem… Nos, én elvagyok a combjaival, és a formás melleivel is.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Fri Jul 11, 2014 11:10 pmWendy & Neal


Egyetlen egy módja van annak, hogy én meggyógyuljak. Ezzel szerintem pedig mind a ketten tisztában vagyunk. Nem kell lepleznem, hogy mi vagyok, mert tulajdonképpen ez az első pillanatban leeshetett neki. Succubusok csak egyetlen egy módon gyógyulnak. Annak rendkívül hálás voltam, hogy egy ilyen dögös pasi nem a saját táborát vadássza. Kár lenne érte. De még mekkora kár. Most lehet, hogy csak a szükség hajt az ágyába, de szinte biztos vagyok, hogy idővel ez teljes mértékben meg fog változni. Egy ilyen jó pasit mindig szívesen látok magam alatt vagy éppenséggel felett. Hm.. A helyzet adja. Succubus vagyok.. Megtehetem, hogy válogatok most viszont nem éppen vagyok ebben a helyzetben. Mégis.. Nem érem be holmi jött menttel. Ő pedig tökéletes megfelel. Sőt.. Már mondhatni túlságosan is tökéletes erre a szerepre. Ezért is fogom meglátogatni később is és tudom, hogy nem fog nekem ellenállni.. Mert nekem senki nem tud ellenállni. Kivétel azok, akik nagyon, de nagyon biztosak abban, hogy melyik nemhez is vonzódnak.
Befektetett az ágyba én pedig behunytam a szemeimet, hiszen már az is fárasztó volt a számomra, hogy nyitva tartsam őket. Egyszerűen képtelen voltam. Az erőm olyan mértékben csökkent, hogy ennyire még soha nem éreztem magam gyengének. Mindig is szerettem a bajt és pontosan ezért is kerestem. Talán most sikerült egy kicsit túlzásba esnem. Szerencsémre itt van a tökéletes férfi, hogy a sebeimnek és ennek az egésznek búcsút inthessek.
Viszonoztam csókját közben folyamatosan chi-t loptam tőle. Ha jelen pillanatban kellene valamit az ágyban alakítanom, hát eléggé besülnék, mert a karjaimat sem tudom felemelni, de ahogy egyre több chi-t szívtam el belőle úgy az erőm is növekedett. Lassan, de gyógyultam. Azonban, ahhoz hogy ez az egész teljes legyen nem elég csak a csók és ezzel mind a ketten tisztában vagyunk. Halk sóhajok hagyták el ajkaimat, mikor áttért a nyakamra. Hm.. Tudtam, hogy nagyon jó választás lesz.
Mikor felülre kerültem, már éreztem, hogy az erőm kezd visszatérni a testembe. S ezt csak neki köszönhetem. A legkevesebb, hogy ennek viszonzásképp olyan élményben részesítem, amit nem felejt el könnyen. Talán, akkor ha ebből rendszert csinálunk. Csókot leheltem az ajkaira, de ekkor már nem szívtam a chi-jéből, hiszen nem szerettem volna teljesen legyengíteni, már azelőtt hogy az igazi móka elkezdődne. Elkezdtem mellkasán lefelé haladni folyamatosan csókokkal hintettem be így tettem meg minden egyes centimétert közben a kezeim, már a nadrágjánál jártak, amit elég hamar leküzdöttem róla, hiszen elég nagy tapasztalatom van az ilyesmiben, majd pedig a számba vettem a férfiasságát és kényeztetni kezdtem őt.


ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 407
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Fri Jul 11, 2014 10:52 pmWendy & NealCsak azért állítottam le őt, mert először meglepődtem, hogy ilyen mértékben kezdte el szívni a chimet. Látszódott rajta, hogy nincs magánál akkor már, ezért is hagytam még egy ideig neki, aztán engedtem el. De ha csak ennyit kap, akkor 10 percnél tovább nem fog élni. Én meg nem szeretném ha még valakinek az élete száradna a lelkemen. Kalóz voltam nem is olyan régen, sorra öltem meg az embereket, de erről az életmódról lemondtam. Pénzem van, azt sem kell nélkülöznöm jó néhány száz évig. Van egy kutyám, szép tágas házam, és körülöttem nagy pusztaságok. Ennél többet nem is kívánhatnék. Erre pedig beesik az ajtómon egy succubus. Aki attól eltekintve, hogy az előbb közel járt hozzá, hogy megöljön egész kedvesnek tűnik. Persze attól eltekintve, hogy egy vérfürdő kellős közepéről jöhetett. De legalább a kalandokat szereti, kicsit magamra is hasonlít, amilyen néhány évtizede voltam.
Hamarosan beértünk a házba, kényelmesen ráfektettem az ágyra, majd elmentem egy kis vízért. Arcomat, kezemet megmostam, mert tiszta kosz voltam ezeken a részeken. Kicsit felüdülve tértem vissza a szobába, majd pedig hirtelen megálltam. A felsőmhöz nyúltam a kezeimmel, majd pedig lassan leszedtem magamról. Közelebb léptem hozzá, majd pedig az ajkaira tapasztottam az enyéimet. Tudom, hogy ennek nincs más módja, feles szócséplést meg nem akarok jelen pillanatban. Viszont túl kemény sem akartam lenni vele, ezért gyengéd csókot leheltem ajkaira, miközben még tovább hagytam, hogy szívja a chimet. Majd pedig mire ez a hosszú csók a végére ért, áttértem a nyakára ugyanolyan finom csókokat adva. Rá szükségből fért rá ez az egész, rám meg azért, mert jó régen voltam már mással. Szívogattam a bőrt a nyakán, majd újra visszatértem az ajkaihoz, újabb chi-löketet adva neki. Ugyanúgy elnyúlt hosszúra ez a csók, csak sokkal kevesebbet vesztettem az erőmből. Majd pedig hátamra fordultam, őt pedig magamra húztam, és úgy folytattuk az egészet. Addigra már átkaroltam, és úgy öleltem magamhoz, közel sem erős szorítással. Inkább csak simogattam a hátát.

ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 315
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Fri Jul 11, 2014 12:59 amWendy & Neal


Mindenem fájt, de meg kell mondanom, hogy ez az egész egy icipicit segített. Nem sok chi-hez jutottam, hiszen leállított. Pedig ennél nekem még sokkal többre lesz szükségem. Nem akarom megölni, mert kár lenne egy ilyen jó pasiért. Mindig is volt egy mércém, amit alatt nem álltam szóba senkivel, de ő jóval felette volt. Hogy mégis miért? Gyönyörű kék szemei vannak és sötét hajzuhataga valami idióta vágyat ébreszt bennem, hogy beletúrjak.. Oké.. Ezt leginkább arra fognám, hogy a fejemben sincs minden a legnagyobb rendben. Beüthettem.. Vagy nem tudom. Minden annyira gyorsan történt. A lényeg, hogy élve megúsztam és van valami aprócska esély arra, hogy túlélhetem ezt az egészet. Addig, míg nem jutottam be ide ehhez a sráchoz, aki szívdöglesztő volt. Mondhatni valami isten féle. De lehet, hogy csak azért járják ilyen gondolatok a fejemet, mert mindenem sajog. Sokkal több chi-re van szükségem. Ez, amit kaptam semminek sem nevezhető. Egyáltalán nem töltődtem fel. Vagyis, hát az egyszer biztos most már, hogy nem fog magával ragadni a sötétség, de ettől eltekintve nem sokat javult az állapotom. Még friss succubus vagyok, ha úgy vesszük. A leállítást hosszú évekig tanultam, hogy végre elsajátítsam, de mindez a tudás, amit évek során tudhattam magaménak most valahogy köddé vált. Az, hogy ennyire megsebesültem egyáltalán nem segített a helyzetemen. Ha ő nem húzódik el tőlem valószínűleg itt és most megölöm. Szükségem volt az erőre és ez az egyetlen módja annak, hogy megszerezzem. Másképpen nem igen fog beindulni a gyógyulásom.
– Nem ígérhetek semmit, de annyit mondhatok, hogy nem áll szándékomban megölni téged. – Amennyi erőm volt azzal próbáltam kapaszkodni belé, hiszen nem szívesen pottyantam volna le a földre. De nem úgy tűnt, mint aki egy könnyen elejtene plusz, ha le is esnék valószínűleg nem éreznék semmit, mert minden egyes porcikám sajog és ennél rosszabb ez az egész, már nem lehetne.ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 299Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Thu Jul 10, 2014 10:38 pmWendy & NealHát nem ilyen estére számítottam, őszintén megmondom. Egy succubus vérben ázottan megjelenik a házam előtt, miközben én pont kint játszok a kutyámmal, és majdnem megöl. Minden férfi álma egy ilyen nő… De succubus, szóval megbocsátom neki ezt az egészet. Nem tehet ő róla, hogy ilyen a természete, ahogy én sem tehetek arról, hogy vérfarkas vagyok. Ha tehetnék, akkor se akarnék, mert sok előnnyel jár ez a farkas lét, főleg, hogy egy ilyen gyönyörű állat, mint egy farkas képében rohangálhatok amikor csak akarok. Az meg nem érdekel, hogy emberek közt változok át, vagy nem. Néhány ember olyan buta, hogy ezt normálisnak veszi. Vagy vedelni voltak, és ők is megpróbálnak utánozni. Na az vicces szokott lenni, mikor előttem csinálják össze magukat a nagy erőlködésbe. Én meg lábaimra ülve figyelem őket oldalra fordított fejjel, majd elrohanok. De volt olyan hely ahol még örülhetek, hogy ép bőrrel megúsztam, mert a városból kiűztek miután ezt látták. „Boszorkányság! Boszorkányság!” mondták ők, majd tüzes fáklyákkal üldöztek el az adott helyszínről. Fura, de még azt is élveztem, nagyon is. De a legjobb érzés mikor elkezdhetek a szabadban futkározni farkasként, és a szembeszél egy forró nyári napon kellemes hűsítő szellőként csap le rám. Van olyan ember aki ezt ne szeretné? Erősen kétlem.
Kicsit nagyobbra nyíltak a szemeim, amint elkezdett levegőért kapkodni, szóval oda is guggoltam mellé, és a háta alá tettem a kezemet, hogy felültessem. Majd pedig a hóna alá bújtam, és felsegítettem őt.
- Na gyere, segítek neked. Csak ha megígéred, hogy nem fogsz megölni. Bár, ha nagyon belekezdesz tudom, hogy nekem kell leállítanom, szóval felesleges volt ez a szócséplés. - Majd pedig a térdhajlatához nyúltam a másik kezemmel, és a karjaim közé kaptam őt. Lassan pedig besétáltam a házba, és egy nagyobb ágyra letettem őt, vigyázva, hogy ne legyen még ennél is nagyobb sérülése.


ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 297Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a succubus, I need your chi.
✤ Posztok száma : 354
✤ Születésnap : 1657-10-03
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ξ club owner

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   Wed Jul 09, 2014 11:46 pmWendy & Neal


Szerelmes vagyok a veszélybe. Egyszer pontosan emiatt fogom életemet veszíteni és, ha őszinte akarok lenni most is elég közel vagyok hozzá. Sebek tarkítják a bőrömet. Hogy mégis mitől is szereztem? Párat az egyik barom bicskájától. Komolyan azt hitték, hogy van ellenem esélyük. Igaz ők négyen voltak és ez meg is látszik rajtam, de azért még mindig azt mondhatom, hogy formában vagyok. Nem is kicsit. Az italnak köszönhetem, hogy ennyire sikerült elbánniuk velem. S ha nem találok megfelelő alanyt a gyógyulásomra, hát azt hiszem meg fogok halni. Szép hosszú életem volt, de itt az ideje, hogy búcsút intsek neki. Végül is.. Eleget éltem már. Bár kinek van joga ahhoz, hogy eldöntse? Nem, mintha okolhatnék bárkit saját magamon kívül. Egymás után vonszolom a lábaimat. Az utam kereszteződik egy koszos csövesével. Na, az ilyesmihez még a halálomon sincs kedvem. Ezért is mondják azt, hogy még akkor sem szűrném össze veled a levet, ha te lennél az utolsó férfi a Földön. Vagy valami ilyesmi. Lényegtelen. Csak az számít, hogy jelen pillanatban ez túlságosan is igaz. Még bottal sem nyúlnék hozzá ehhez a férfihez. Már, ha férfinek lehet nevezni. Kilométerekről érzem a szagát. A gyomrom bukfencezett párat tőle. Csodálkoznom kellene? Mert egyáltalán nem csodálkozom. Oké.. Nem tehet róla, hogy az utcára került.. Nehéz idők járnak. De akkor is. Nem vetem meg a férfiakat szívesen rángatom őket egytől-egyig az ágyamba, de azért van egy határ, amit nem lépek át. Vonszoltam magam, már nem tudom, hogy milyen messze vagyok az úgymond balesetem helyszínétől. Hangokat hallottam az egyik udvarból ezért oda indultam. Remélhetőleg nem valami ápolatlan alakba futok bele. Egy kutyával vagy inkább farkassal.. Nem tudom. Nagyobb volt, mint egy kutya az holt biztos. A lényeg, hogy egy férfi volt ez a hatalmas méretű kutya alatt. Először úgy tűnt, mintha valami betörővel bánna el a kutya. Aztán jobban figyelve rájöttem, hogy játszanak, mert ha ártani akart volna a kutya, akkor már rég halott lenne az a férfi. Először a kutya figyelmét keltettem fel, majd pedig a gazdájáét is. A csöves után igazi fejlődés. Sőt.. Egyenesen szívdöglesztő volt. Már vártam, hogy kilép a barátnője vagy valakije.. De nem történt semmi ilyesmi. Aztán az erőm is alábbhagyott én pedig a karjaiba omoltam. Akaratlanul is magamba szívtam a chijét, hiszen szükségem volt az erőmre. Azonban most valahogy nem tudtam leállni. Talán a sérülésem mélysége lehetett az ok nem tudom.. Ha nem enged el valószínűleg az utolsó cseppig is kiszívom belőle az életét, de mikor a földre huppantam egy kicsit észhez tértem. Kapkodtam a levegőért, ami egy kicsit fájt, hiszen meg voltam győződve arról, hogy a bordám eltörött. Vagyis valami nagyon nem volt rendben velem. – Most már egy picit jobban, de voltam már ennél jobb formában is. – Mondtam kuncogva, majd pedig feljajdultam a fájdalomtól.


ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 452
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a wolf, the moon is my enemy
✤ Posztok száma : 199
✤ Születésnap : 1591-05-17
✤ Regisztráció : 2014-01-07
:

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Wendy & Neal   Wed Jul 02, 2014 5:09 pmWendy & NealIKéső este, mindenki a szomszédságban ágyban, egyedül jómagam vagyok kint az udvarban, és játszok. Édes kutyám sok foglalkozást igényel, én meg szeretek eleget tenni ennek, elvégre én is majdnem egy kutya vagyok. Farkas elvégre nem áll távol a kutyáktól. Meg az én kutyám is egy farkas és kutya keveréke, szóval rendesen agresszív, mégis benne van a kutyák nyugodtsága, játékossága. Mikor ideges, és agresszívvá válik, akkor általában nem elég neki adni egy jutalomfalatkát, hanem kb egy egész őzt kéne megölnöm, és nyersen elé dobnom, hogy megnyugodjon. Már ha ember lennék. Farkas létemnek köszönhetően értek a nyelvén, tudom hogy kell lenyugtatni, és velem például úgy viselkedik mint egy kutya a gazdájával. De ha valaki betolakodót érez a házam közelében, akkor könnyen neki eshet és darabokra téphet egy illetőt. Aki pedig megpróbál kárt tenni benne, annak még ennél is rosszabb lesz. Viszont ha mellette vagyok, akkor meg inkább egy aranyos kutya, belülről legalábbis. Kívülről? Néhány embert elijeszt. Néhányat? Elvégre szinte egy farkas a háziállatom. Néha-néha megszökik, mert benne van rendesen a farkas ösztön is, de mindig visszatalál. Egy kis elemózsiával persze. Azon viszont kicsit meglepődtem, mikor egy medve karjával jött vissza. Egy medve karjával, ami száz meg száz mérföldre található még alsó hangon is.
Épp birkóztam a kutyával a földön, szerencsére nem volt semmi sár, meg hideg sem volt, így szinte piszkos sem lettem, és jó idő is volt. Nem kellett még felülre sem felvennem semmit. Majd egyszer csak mikor alulra szorított, és az arcomba vicsorgott játékosan, hirtelen felkapta a fejét, és elkezdett ugatni. Nem szoktam hallani túl gyakran, de tudtam, hogy ez mit jelent nála. Lemászott rólam, és hátsó lábaira ült, míg én magam is felültem. Megfordultam, és egy lányt láttam meg. Több sebből is vérzett, a lábán alig tudott megállni. Fel is álltam gyorsan, és odasétáltam.
- Hé… Jól van? - Ennél hülyébb kérdést sem tehettem volna fel egy látszólag haldokló lánynak, de szimplán csak hoztam a formámat. Válaszolni sem tudott, összecsuklott előttem, én meg elkaptam. Következő pillanatban kinyíltak a szemei, és elkezdett minden erőm elhagyni. Ekkor jöttem rá, hogy succubus. Próbáltam leállítani, ámbár nehezen ment, és inkább elengedtem, ő pedig a hátára puffant. Nekidőltem a kerítésnek, a farkasom meg ugrott is volna ki, a szó szoros értelmében, ám én a levegőben elkaptam. Megsimogattam a fejét, majd a kerítés túlsó oldalára leraktam. Megvakargattam a füle tövét, ettől le is nyugodott, és bement a házamba. Majd a lányra szegeztem újra a tekintetemet.


ઈ Music:
ઈ Note
ઈ Words 400Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Wendy & Neal   

Back to top Go down
 

Wendy & Neal

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» The new Prequel by Andrew Neal.
» Wendy Nolan Commemorative Mug 1977 Queen's Silver Jubilee.
» Axial Wraith Driver WENDY II & CKRC
» Michael & Wendy Salt, Aislaby Pottery, Pickering, Yorks
» Wendy Binks, Western Australia

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Különlegességek :: Rejtélyes múlt-