Kert & udvar

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Kert & udvar

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Kert & udvar   Sun Jul 20, 2014 12:24 amDiana & Gabriel
Surprise.Mivel egy lángész vagyok, így alvás közben is azon gondolkodtam, hogy nem kéne itthon maradnunk.  Jó, oké nehéz megoldani az utazást mivel lassan megszámlálhatatlan vadállatunk van. Szerencse, hogy a dínók kihaltak , különben egy velociraptort már beszereztem volna. Nem egyet, hanem kettőt, mert akkor utána tudtam volna őket tenyészteni, egy kis velo aranyos lehetett. Felszisszentem ahogy megéreztem Gabe kezét a hátsómon, viszont nem tudtam leüvölteni a fejét, meg mondjuk most nincs is kedvem. Azt hiszem beteg vagyok, vagy csak túlzottan is örülök a három jövevénynek így a kedvem is elment a kiabálástól.
- Pukkadj meg. – néztem utána egy fájdalmas fintorral. Jobban belegondolva az én hibám, de nem gondoltam volna erre. Az ilyeneket én szoktam. Legalább tanul az én drágám, viszont még mindig én vagyok ebben a jobb. Bementem a telefonomért, majd leültem a medence szélére, hogy betudjam rakni a lábamat a vízbe.
- Giselle, itt a nővéred. Nem érdekel mit csinálsz, te mész el a lányokért a táborba, úgyis azt mondtad pár dolgot akarsz nekik mutatni a hókuszpókusszal itt a lehetőség. Mi meg addig elhagyjuk az országot. Ja, és az állatokat is etesd meg. Más nincs, és még mielőtt akadékoskodnál jusson eszedbe, hogy mit is csináltál. – csaptam rá a telefont, végül a repteret hívtam.
- Két jegyet szeretnék Párizsba lehetőleg holnap, természetesen első osztályra, nagyon szépen köszönöm. – tettem le a mobilt egy mosollyal, végül a férjem felé fordítottam a tekintetemet.
- Ha abbahagytad a játszadozást, pakolnod kéne, holnap utazunk. Nincs ellenvetés ahogy hallottad már megrendeltem a jegyeket. Meg unom már New Yorkot, s a lányok sincsenek itthon, Nedéket meg ellátja a húgom vagy annak valami egyéjszakás baromja, nekem mindegy csak legyenek ellátva. – túrtam a hajamba. Megérdemlem, hogy elmenjek Párizsba amióta a lányok megszülettek csak az itt mentünk el kirándulni vagy valami, de még mindig Európa felé húzott a szívem.
- Meg minek maradnánk itt? Ránk fér egy kis kiruccanás, és ezt te is tudod. Talán ott nem fogod a papot játszani. - forgattam meg a szemem. Itt vagyok egy szál semmiben erre még most is képes cölibátusosat játszani.

†  Music: ide, ide †  Note: +16 †  Words: ide, ide


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Kert & udvar   Fri Jul 11, 2014 11:28 pm

- Én piszkáltalak?? Nem úgy emlékszem, mintha nagyon ellenkeztél volna. Rákérdeztem van-e kedved hozzá, te meg szinte az ágyból kiindulva rám ugrottál. Ne verd rám az egészet. - Meg sem lepődök, hogy újonnan én vagyok a hibás. Mondjuk ja, tényleg én vagyok, mert elvégre én nem láttam a szavak mögé. De ugyanúgy hibás volt az ágyas dologban mint én. Mintha nem élvezné, hogy ezt csináljuk állandóan. Mikor én csinálom ezt, hogy alvás helyett mással foglalnám el magam, akkor én vagyok a hibás, mikor ő csinálja ugyanezt heti négyszer, akkor meg egy rossz szavam sem lehet. Igazságtalanság? Pontosan. Bár női gondolkodásba értelmet olyan keresni mint jegesmedvét a Szaharában.
Persze, tudtam, hogy sokat nem számítanak a szavaim, mert próbálkozni fog, nem fogja feladni, de én sem adom be könnyen a derekamat. Habár eléggé sikerült beindítania. Amint felém dobta a melltartóját elkaptam, majd a napozóágyra dobtam.
- Én ugyan ne…- Válaszolni sem tudtam, már a mellei között volt az arcom. Jó kis kezdés, de ennyitől még nem fogom beadni a derekamat. A pusziján elmosolyodtam, majd ölelésembe vontam, és hosszasan megcsókoltam. Kis megtévesztés, hogy máris azt higgye, hogy bedőltem neki. Bár okosabb ennél, meg igazából tényleg nem e-célból csináltam, hanem mert hiányoztak már a mézédes csókjai. Az ajkamba haraptam, amint már alulról is lekerült minden, alul is megmozdult valami, de konkrétan még mindig nem jártam ott, hogy ráugorjak. Alaposan végigmértem, amint lefeküdt az ágyra, majd amint átfordultam, rácsaptam a fenekére, majd egy lágy csókot nyomtam az ajkaira. Majd pedig felálltam, és elkezdtem a víz felé szaladni. Ugrottam bele egy fejest, majd pedig elkezdtem ismerkedni az állatokkal. Közben kijött Nymeria. Odaúsztam a medence széléhez, ahova leült, és lefektettem. Megvakargattam a füle tövét, majd a fejét simogattam. Kidőltem a hátamra, majd elkezdtem a hátamon lebegni. Majd pedig éreztem amint a kicsit őrült Ned rohan, és rám ugrik. Lemerültünk a víz alá, majd pedig nyomtam egy puszit a buksijára amint feljöttünk. Imádom ezeket az állatokat, de komolyan.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Kert & udvar   Fri Jul 11, 2014 1:33 amDiana & Gabriel
Surprise.Muszáj voltam elmosolyodni Gabe reakcióján, pontosan erre vártam. Nem bújik velem ágyba? Üsse kavics, kivételesen az utóbbi két hétben én is remekül elvoltam nélküle. De nem azt mondta, hogy  a sunyiságom miatt szeretett belém? Azt hiszi most nincs ötletem? Hm, akkor mégsem ismer olyan jól.
- Meg ne haragudj, de nem nekem jutott eszedbe beszélgetni utána. Magadnak köszönheted, hogy sikerült három új állatot szereznem. – mosolyodtam el angyalian.
- Én nyugodtan meglettem volna az alvással, te piszkáltál, hogy ne aludjak. Csak tudnám minek. – forgattam meg a szemem. Beszélgessen velem máskor, nem amikor elakarok nyúlni, mint egy macska és csak aludni szeretnék.  Közben a tigris odaúszott hozzám így vele kezdtem el foglalkozni.  Néha én is engedek a gyerekes énemnek és eljátszom velük, mármint a házban is szoktam ,de más volt vízben játszani ahol szintén remek vadász lenne életem egyik szeme fénye. Miután meguntam a játékot, és kiment a vízből, kikötöttem a bikini felsőmet, nemes egyszerűséggel dobtam a férjem arcába, végül én is távoztam a medencéből.
- Remélem nem bánod, ha napozom. – sétáltam mellé, majd úgy öleltem meg, hogy „ véletlenül „ a melleim közé kerüljön a feje, cuppanós puszit nyomtam az arcára, amolyan bocsánatkérőset. Mire a napozóágyamhoz értem, az alsó is lekerült rólam. A szomszéd nem láthatott át, egyébként is, ha leskelődne kitépném a nyelvét a helyéről. Lenyúltam a félig teli koktélos poharam után és ráérősen szívtam a szívószálból. Nem akartam úgy barnulni, hogy legyen rajtam olyan terület ahol fehér vagyok. Hogy néz az már ki? Szerintem borzasztóan, a modern technikát meg megvetettem , jó lesz nekem a napsütés is. Az se zavar, hogy itt ül kint Gabe. Gondolom őt sem zavarom, ő mondta, hogy nem lesz semmi .Nos, ha tovább akarja játszani a papot csak nyugodtan engem nem zavar. Ahogy mondtam tényleg nem zavart a jelenléte, megfordultam, hogy a hátamat is sütessem egy kicsit, közben sikeresen elaludtam, fárasztó volt ennyit vezetni egy huzamban, legalább kipihenem magam.
†  Music: ide, ide †  Note: +16 †  Words: ide, ide


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a damphire, I'll guard my people.
✤ Posztok száma : 158
✤ Regisztráció : 2014-03-19

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Kert & udvar   Sat Jul 05, 2014 10:09 am

Ma hozzák meg az állatot… Nem mondta meg Dia, hogy milyen állatot hoz, csak mondta, hogy ma már hazajön. Ugyanis napokra eltűnt ő is a lányok mellett. Elleneztem hevesen, hogy elküldje a lányokat táborba, mert megkapták már a büntetést a szoba fogsággal. Kim le is töltötte, kicsit élhetett ezután még, de Nadiának épphogy letelt, édesanyjuk már be is jelenti, hogy mehetnek táborba. Szerintem ez már sok volt, de ez azért lehet, mert én mindig is túl elnéző voltam mindennel, legfőképpen a lányokkal szemben. Fiatalok mi is voltunk Dianával, habár akkoriban még nem ilyen bulik voltak. Ott a bulit számunkra az emberek lefejezése volt nagy szám, hol hóhér, hol pedig nyaktiló által. Vagyis, én élveztem ezeket. Az enyém viszont hála égnek sose került egyik alá sem. Nem, ez messze volt tőlem, akármennyire is egy vérre szomjazó vámpír voltam akkoriban. Hmm, ez jól jött ki. Vérre, apám vérére szomjaztam, és azt képzeltem oda, hogy ő térdel ott lent, imádkozik az istenekhez, vagy istenhez, aztán lesújt a hatalmas penge. Tehát lényegében nem ugyanolyan bulik voltak, mint most, de ez van. Ők ezt élvezik, mi azt élveztük. Diana ha tagadni akarná se tudná, hogy nem élvezett egy-két kivégzést, mert látszott a szemében megcsillanó fény. És én ebbe a nőbe szerettem bele… Szerencsés vagyok, mert egy volt akkoriban is az érdeklődési körünk, most sem más, csak az ágyban találjuk meg ezeket a dolgokat. Vagyis már két hete nem, mert azóta nem is járt itthon.
Reggel felébredtem, megint nem volt mellettem senki. Már kezdtem hiányolni, nem szoktam hozzá ehhez, hogy nincs mellettem. Jó, legalább itt voltak körülöttem a farkasaim. Komolyan egy állatkert van már itthon, de ők olyanok amúgy is, mintha kutyák lennének. Engedelmeskednek, szeretnek minket. Mi szintén imádjuk őket. Nagy a térigényük mondjuk. Meg is szöknek néha, de mindig visszajönnek. Na nem mintha nem lenne elég nekik a kertünk, de a környező kis erdőcskében legalább kedvükre szaladgálhatnak. Most viszont mivel jobb dolgom sincs, mentem én is. Legalább eltelik az idő, míg rá várok. Vittem hát Nedet, most őrajta volt a sor, kimentünk, futkároztunk, játszottunk, a ház meg messziről sem látszott. Majd miután órák múlva kifáradt, elindultunk vissza. Lassan lépdelt mellettem, majd pedig beléptünk az ajtón. Bezártam magam mögött, majd pedig elmentem lezuhanyozni. Láttam Dia cuccait a hálóban, tehát hazajött. Gyorsan letusoltam, majd egy fürdőnadrágot felvettem, és kimentem hozzá. Kicsit meglepődtem a három új jövevényen.
- Ez itt mi? Arról volt szó, hogy csak e…- Majd bevillant, hogy ezt a szót, hogy „egy” sosem mondta ki… - Ravasz kis teremtmény vagy te, legközelebb emlékeztess rá, hogy szex után aludjak. Elkerülhetőek lesznek legalább az ilyen dolgok. De épp emiatt a sunyiság miatt szerettem beléd. Veszekedni sem akarok, örülök, hogy újra itthon vagy. Viszont ágyba nem bújok veled, mert durván átvertél. - Ezt az utolsó mondatot kicsit élesebben mondtam mint a többit, tudom, hogy milyenek a szükségletei ugyanis. Azon sem lepődnék meg, ha magához nyúlt volna utazása közben. Ellenben én meg mint valami pap. Sebaj, nekem egy állatkertnek kellett gondját viselnem. Leültem a medence szélére, lábamat belelógattam a vízbe.
Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a vampire, I want to taste your blood.
✤ Posztok száma : 74
✤ Születésnap : 1297-09-17
✤ Regisztráció : 2014-03-19
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Gyereknevelés

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Kert & udvar   Fri Jul 04, 2014 1:58 amDiana & Gabriel
Surprise.Nos, egy ideig nem voltam otthon, meg a lányok sem, igaz ők még mindig nincsenek itthon. Egy hónapos tábor. Igen, csak nekem van ilyen remek elmém, hogy elküldjem őket ilyen helyre. Persze ez még mindig a buli miatt volt. Én megmondtam, hogy a szobafogság csak egy kis előjáték lesz, mint valami görög drámában.  Nekem meg volt időm újabb állatokat beszerezni, egy lángész vagyok még mindig. Persze csak azért sikerült mindent megvalósítani, mert nem én vittem a lányokat a „vesztőhelyre”. Kisebb vagyon után szereztem egy hópárducot, ocelotot és egy bengáli törpemacskát.
Miután kiengedtem őket a nappaliba, a veteránok rögtön megnézegették. Mosolyogva néztem rájuk, ahogy láttam nem nagyon zavarta meg őket, hogy három apróság költözött be, a farkasokat se izgatta fel nagyon.
- Na, drágaságaim menjetek ki  a kertbe, elég meleg pancsoljatok egyet a medencébe. – nyitottam ki az ajtót, s csendben figyeltem ahogy leszaladnak a lépcsőn. Még hogy nincs szükség ekkora villára. Hümmögve mentem be a hálóba átöltözni úgy gondoltam kifekszem napozni. Meg a konyhában összedobtam magamnak valami koktélt. Egyedül vagyok itthon most megtehetem, hogy iszom és amúgy se lenne tőle semmi bajom. Persze a lángelmémnek köszönhető , hogy gyarapodott a család. Olyankor kérdeztem meg a drága férjemet mikor nem figyelt rám. Egyébként is ne háborogjon, így lett két gyerekünk.  Jó persze örülök, viszont akkor is. Legközelebb jobban odafigyelek, és ő is rám. Letelepedtem az egyik napozóágyra, majd a bengáli cicust vettem fel magam mellé és elmélyülten simogattam a szőrét.
- Jobb itt nektek, mint valami hülye állatkertben. – gügyörésztem csillogó szemekkel. Nem kifejezés, hogy bezsongtam miattuk.  Természetesen a nagyokat is megsimogattam, épp amelyik nem volt a medencében.  Azt sejtettem, hogy durcáskodni fog Gabe. De mikor is érdekelt az engem? Nem emlékszem rá. Miután meguntam a fekvést, bemásztam a vízbe én is. Néha szórakozni is kell, meg foglalkozni az állatokkal én is azt tettem. Lelkiekben felkészültem a veszekedésre, mert úgysem úszom meg.†  Music: ide, ide †  Note: ide, ide †  Words: ide, ide


Back to top Go down
View user profile
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Kert & udvar   

Back to top Go down
 

Kert & udvar

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» recovered he 219 wreck

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Phoenix Villa-