Katie szobája

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Katie szobája

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 154
✤ Regisztráció : 2014-05-29

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Katie szobája   Sat Jul 12, 2014 12:50 am

Desty, Katie & Aiden
What a day...

Ha van olyan dolog amire a mai nap nem számítottam, az pont az, ami most történt, és órákkal ezelőtt. Újra elkezdek érezni valaki iránt valamit, majd pedig beállít hozzám az exem, a régi szerelmem, az egykori munkáltatóm. Most nem tudom, hogy átkozottnak, vagy átkozottul szerencsének kéne éreznem magamat. Érezhető Destinyn, hogy nem igazán van ínyére az egész dolog, és a zavara is kézzel tapintható volt. Szinte már addig fogja összehúzni magán az ingemet, míg nem elszakad. Bár nem értem, hogy nő egy másik nő előtt miért rejtőzködik, ugyanazok a testrészeik vannak. Vagy a méretek miatt, hát persze. Ez magától értetődő…. Nem, számomra nem az.
- Hehh, semmit sem változtál… - Mondtam egy apró nevetés után. Régen is szerette a brutalitást, főleg azoknál borult a bili, akik nagyon durván keresztbe húzták a számításait. Szerencsére, nem szerencsére nekem különösebb kötődésem sosem volt, rokonok, család részéről. Egyedül nekem csak Katie volt, aki miatt megérte élnem, amint viszont megöltem… Mondjuk úgy, új célt kellett kitűznöm magam elé. Mi sem volt egyszerűbb ennél, mint a túlélés.
- Ha te azt mondod, hogy papnői cölibátusban élsz azóta, akkor helyben ölöm meg magamat. - Mondtam mosolyogva karba tett kézzel. Sosem vetette meg a férfiak társaságát, ahogy én a nőkét sem, hisz nem „szejelem volt első látásra”, mert ez áhh… túl nyálas, fokozatosan alakult ki egy kötődés, ami végül csúnya véget ért. Míg csak szimplán a munkáltatóm volt, sokszor történt az, hogy kicsit korábban fejeztem be a munkát, és rájuk nyitottam. Bár az se volt túl ritka, hogy egyik küldönce jött el hozzám, hogy szüksége van rám egy új feladat miatt.
- Eléggé ismersz ahhoz, hogy a pincémben fegyvereken kívül nincsen másra hely. Vagyis van egy asztal, de azon is fegyverek vannak. Meg a szemközti oldalsó falak közt talán 3-4 embernyi hely van. Ha neked ez így oké, akkor csináld. Feltételem van mindössze: Takaríts el magad után. Nem akarok arra lemenni, hogy húscafatok vannak a földön meg mindenhol, meg mondjuk egy-két tüdő. Tudom, hogy dolgozol, ne nézz rám így. - Őszintén szólva ez a kínzás még számomra is kicsit durva volt, nem is értem miért mutatta meg nekem. Lecke, hogy ez vár rám, ha ellene szegülök? Na kezdjük ott, hogy engem ilyen könnyű sem lenne elkapni. Jó néhány emberének sem sikerült, pedig előtte megkínoztak.
- Várj egy pillanatot és megmutatom. - Majd pedig odasétáltam Destinyhez, és elé leguggoltam, kezeim közé fogtam az ő kezét.
- Figyelj, nem tudtam, hogy így fognak alakulni a dolgok, de ne féltékenykedj. Nem, egy szót sem. Látom rajtad. Azzal mikor a szívébe állítottam a tőrt, a mi kapcsolatunknak befellegzett. Nem is akarok újra belekezdeni vele, mert itt vagy te nekem. Bár ugyanúgy benne lennék egy édeshármasban. - Mondtam neki komoly arckifejezéssel, majd pedig az ő tekintetét elmosolyodtam és elröhögtem magamat. Nem beszéltem hangosan, épp annyira csak, hogy ő hallja. Majd pedig egy csókot nyomtam az ajkaira, és felálltam. Kate mellé sétáltam, majd pedig hátára tettem a kezemet.
- Gyere. - Mondtam neki még mindig egy mosollyal az előbbi miatt amit Destynek mondtam. Kezem sem időzött sokat a hátán, miután elindultunk, el is vettem onnan, és elindultam a szoba felé. Nem sokkal később benyitottam egy ajtón, beléptem, és Katiet betessékeltem. Nagy szoba volt, egyik fala csak 10 méter, nagy polccal, amin sorba egymás mellett voltak bakelitlemezek, ez volt a szemközti fal. Ajtótól balra szintén volt egy polc rész, de az a fal nem volt ennyi, csak olyan 5-6 méter, szintén másfajta művészektől. Jobbra pedig az ágy volt, mellette egy lemezlejátszóval.
- Olyan tisztán szól, mintha koncerten lennél. Élvezd ki, fedezd fel a szobát. - Mondtam neki mosolyogva. Rengeteg minden volt még a szobában, de mire felsorolnám meg is őszülnék.


ઈ Zene Kiss Me
ઈ Note
ઈ Words 605


Back to top Go down
View user profile
 

Katie szobája

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Katie Eastaugh
» Re-staged Phantom in 2012
» The Portage Ceramics Exhibition 2013
» Jo Grant is back-or will be, soon!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Shepard villa-