Konyha

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Destiny Roberts
Sun Feb 22, 2015 7:31 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 6:54 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Feb 12, 2015 5:11 pmbejegyezte:  John Ronan Angelo
Thu Feb 12, 2015 5:08 pmbejegyezte:  Viola Tris Evans
Mon Feb 09, 2015 11:31 pmbejegyezte:  Aphrodite Mahoney
Mon Feb 09, 2015 9:34 pm


Share | .
 

 Konyha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a witch, I've got the magic in me.
✤ Posztok száma : 881
✤ Születésnap : 1055-11-19
✤ Regisztráció : 2013-11-03
:

✤ Foglalkozás & hobbi : ₰ Helping to my friends

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Konyha   Sat Jul 12, 2014 4:43 pm

to Kate & Aiden
What a day ...


Soha se voltam ilyen szituációban még, de az igaz, hogy soha se voltam szerelmes senkibe se. Hosszú idő és talán nem is hinné el senki se, ha elárulnám ezt a titkomat, pedig az igazság. Nem biztam meg a férfiakban és soha se maradtam senkinél se éjszakára. Amilyen gyorsan néha érkeztem olyan gyorsan hagytam el a helyszínt vagy az ilető házát. Egyszer éreztem gyengéden valaki iránt, de az se hasonlított ezekre az érzésekre, mint amit Aiden közelében érzek. Ezért is merem ezt a dolgot állítani.
Fura volt látni, hogy mennyire gyönyörű nő Kate, Pontosan olyan volt, mint a festményeken. Szép és elbüvölő. Talán pontosan emiatt is éreztem még inkább zavarban magamat, illetve féltékenynek. Igen az volta, de probáltam semmi olyat se tenni. Talán ezért is vontam ki magamat a "forgalomból" és próbáltam kényelembe helyezni magamat a kanapén. De egyszerűen nem ment, nem értettem, hogy mi van velem, de nem bírtam levenni a tekintetemet róluk, majd amikor Aiden odajött hozzám, akkor még kényelmetlenebbül éreztem magam. Biztosan totálisan zakkant vagyok, hogy így reagálok most mindenre. Kíváncsi voltam, hogy mit is fog mondani vagy tenni. Éppen meg akartam szólalni, hogy én nem vagyok féltékeny, pedig az voltam, de nem engedte. Figyeltem rá és bólintottam. - Tudom, de .. - kezdtem volna bele a mondandómba, de az utolsó szavai a torkomon akasztották a szavakat. Biztos voltam abban, hogy érdekes fejet vághattam, s nem sokkal később erről teljes mértékben megbizonyosodtam, hiszen Aiden nevetése mindent elárult. Viszonoztam gyengéd csókját, majd pedig figyeltem az egyre távolodó sziluettjüket.
Bíztam Aidenben és tudtam, hogy az igazat mondja, hogy a részéről vége, de Kate részéről már nem voltam ebben annyira biztos. Az ember nem állít csak úgy be a volt szerelme házához azzal, hogy él. Miért nem tudta megüzenni, vagy miért kellett a régi sebeket feltépni, mert részben ez is történt, de lehet tévedek, mivel soha se voltam hasonló helyzetben korábban. Miközben ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejemben hátra dőltem a kanapén és becsuktam a szememet. Próbáltam kizárni az elhangzottakat, illetve Kate jelenlétét, de szép lassan rájöttem, hogy ezzel szembe kell néznem és el kell fogadnom, mivel mostantól állandóan találkozni fogok vele, ha idejövök. Lassan felálltam, a konyhába sétáltam és elkezdtem magamnak egy teát csinálni és közben kifelé néztem a hatalmas ablakon. Figyeltem az embereket és próbálni rájönni, hogy milyen meglepetésekkel fog szolgálni az élet a későbbiekben.
 
† Music: - † Note: - † Words: 389
©
Because there's a

                     special person
who can cheat a smile
 
       on your face.


Back to top Go down
View user profile
avatar
I'm a dragon, I was born in fire.
✤ Posztok száma : 88
✤ Születésnap : 1296-08-19
✤ Regisztráció : 2014-02-20
:
✤ Foglalkozás & hobbi : ढ़ I don't work

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Konyha   Sat Jul 12, 2014 4:39 pm

****"you deserve
the things you wanted
because you deserve to be
happy."
Back to top Go down
View user profile
 

Konyha

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: New York :: Lakónegyed :: Villák, kúriák :: Shepard villa-