Sebastian Rayne

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 Sebastian Rayne

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
I'm a human, please don't hurt me.
✤ Posztok száma : 47
✤ Születésnap : 1994-08-23
✤ Regisztráció : 2014-03-12
:


Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Sebastian Rayne   Sun Jul 13, 2014 4:32 pmElfogadva, üdvözlünk itt!

Bevallom tartottam attól, hogy időtlen időkig kell várnunk valakire, aki elviszi a karaktert, és rettentően feldobódtam, hogy már most az elfogadásnál járunk, szóval..  cuki  izgi 
Gyorsan rá is térek a lapodra.  Smile  Élveztem olvasni a jellemzésedet és a történetet is. Érdekes karakternek tartalak, viszont azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy te sem vagy egy könnyű eset. Nem is tartalak fel tovább, mert már tűkön ülök, hogy játszhassak veled.  Razz  izgi 
Nincs már hátra, mint hogy elfogadjalak, lesd meg a foglalókat, hátha valahol kimaradtál, utána pedig irány a játéktér.  cuki 

ps: Sok sikert kívánok magamhoz.  angeldevil 
Back to top Go down
View user profile
avatar
✤ Posztok száma : 38
✤ Születésnap : 1809-12-26
✤ Regisztráció : 2014-03-09
:
✤ Foglalkozás & hobbi : Kapcsolatokat építek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Sebastian Rayne   Sun Jul 13, 2014 3:49 pmRayne & Sebastian


No matter, where you run, I'll be right there, right behind you, in your nightmares.
ઈ Teljes név: Sebastian Rayne
ઈ Születési idő: 1808. 01. 26.
ઈ Születési hely: Auburn, Alabama, USA
ઈ Becenév: Sebastian, Seb (a bátraknak)
ઈ Kor: 206 év
ઈ Faj: Vámpír
ઈ Fae Csoport Sötét
ઈ Play by: Joseph Morgan
ઈ Speciális ékszer: Van egy nyaklánc, ami egész hozzám nőtt, és régóta hordom is, pedig nem vagyok egy ragaszkodó személyiség. Meg a pecsét gyűrűm, amitől szintén nem válok meg.
ઈ Kapcsolat a családdal: Jóformán a húgom képezi a családomat, persze vannak rajta kívül is személyek, akiket nem ölök meg azonnal, ha a társaságomba kerülnek. Persze, Jas felé azt sugárzom, hogy gyűlölöm, és megvetem, de előbb tépem darabokra azt, aki őt bántja, mint őt magát. Berögződés... azt hiszem. Nem kell ebben semmi mélyebb érzelmi kötődést keresni. Mondjuk ki, a húgom naiv, gyenge, és szánalmas. De próbálom erősebbé tenni. Viszont makacsságból is jutott ki neki, úgyhogy nem könnyíti meg a dolgomat.

Short description
Azt mondják, a gonosz velünk együtt él. Hogy az idők során épül be lelkünkbe a sötétség, és mi csupán teret adunk neki, nem mi teremtjük meg. Tehát, ha gonosszá válunk, az azt jelenti, hogy a sötétség túl nagy teret kapott, és a lélek elválaszthatatlan részévé vált. Egyesek megvetik ezt a részt, mások félnek tőle, mondván, hogy ha mélyebben megismerik a sötétet, egy olyan arcukat láthatják meg visszapillantani rájuk, amely több mindenre képes, mint azt el mernék képzelni. Ily módon pedig ezek a gyenge lelkületűek önmaguktól félnek. Aztán ott a harmadik fél, aki elismeri a sötétsége létezését, de próbálja uralma alá hajtani, hogy az ne kaphasson még nagyobb teret. Én egyik oldalhoz sem tartozom. Én imádom ezt a részemet. Élveztem kiismerésének minden pillanatát, és elég teret aadtam neki, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Mondhatni, a személyiségem nagyját ez teszi ki. Én pedig élvezem. Élvezem az erőszakot, és azt, hogy másokat kínozhatok. Igen, örömmel tölt el, ha hallom a kiáltásukat, mikor már az utolsó csepp remény is elszáll ereikből, melyekben ott csörgedezik a számomra oly édes nedű... a félelem csak még selymesebbé teszi az ízét, még zamatosabbá. Egy új definícióját képviselem a vérszomjnak. Szeretem én uralni a helyzetet, mikor a kontroll teljesen az én kezemben van, és nem máséban. Maximálisan élvezem, hogy uralkodhatok másokon, irányíthatom, befolyásolhatom őket... s arra használhatom fel, amire csak akarom. Gyakran mutatom meg másoknak, hogy hatalmam van felettük, egyrészt a tisztelet, másrészt a félelmük miatt. Mert nincs is annál felemelőbb érzés, mikor a szemedbe néznek, te pedig ahogy visszanézel rájuk, látod az íriszeikben megcsillanó rettegést. Mert látják, te elfogadtad a mélységes sötétséget, s magad váltál az irányítójává. Ha a sötétség tényleg velünk él, kivívja mások tiszteletét az, ha valaki ennek az idegen erőnek az urává, parancsolójává válik. Igen, jól sejted... én vagyok az, és eszem ágában sincs megváltozni.
Elégedett vagyok így magammal, ahogy a külsőmmel is. A 180 centis magasságommal, a férfias vonásaimmal, melyhez általában egy kis borosta is társul. Fehér bőrömhöz sötétebb színű, rövid haj, és kékeszöld íriszek, melyek jóformán mindig hűvösen csillannak. Ne várj bennük barátságot tükröződni... az sosem volt az én műfajom, és nem is lesz.


Bala 19 5 éve játszom Gregory H. Dwaroll

Story of my life

Csak lassan mozogtam. Nem akartam zajt csapni, nehogy Savannah felkeljen. Meglepett, hogy csak így betoppant, de nem bántam, úgyis kellett már valaki, akin kiélhetném magam. Ő pedig határozottan nem rossz társaság. Ami nálam annyit tesz, hogy öt perc után nem akarom széttépni, hogy felszürcsölhessem kifolyó vérét. Neki határozottan van más haszna is, például, hogy nem bánja, ha egy éjszaka alatt többször is keményen megdugom, és kinyilvánítom felé a vágyaimat, ha épp valami különlegeset szeretnék tőle. Azt hiszem, azért is ilyen "jó" a kapcsolatunk, mivel ő sosem tagadja meg tőlem a testét, én pedig örömmel teszem bármikor a magaméva. Még akkor is, ha csak egy boszorkányról beszélünk. Mondjuk őt nem szabad lebecsülni, mert erős nő. Inkább megbecsülöm, ritka, hogy ennyire áhítozzon valaki egy másik személyért.
Az ablakhoz megyek, és kitekintek a városra. Engedek be egy kis friss levegőt, ügyelve, hogy ne nyikorduljon meg nagyon az ablak. Ha Savannah felébred, beszélgetni akar majd, nekem pedig ahhoz most semmi kedvem. Inkább hallgatom lassú, egyenletes szuszogását, az most valahogy élvezetesebb a számomra. Lia is eszembe jut, de csak megrázom a fejem. Utálom, hogy újabban ennyit gondolok rá. Inkább próbálom kiverni őt a fejemből. Persze, ez nem egyszerű. Nem is fogok nyugodni, míg az enyém nem lesz, de másra is koncentrálnom kell. Ott van az a szerencsétlen húgom. Azt is csodálom, hogy még mindig életben van egyáltalán ennyi lelki erővel. Nem nyugszom, míg meg nem tanítom neki, hogy vagy ölsz, vagy megölnek. A világ ugyanis egyszerű, csak a benne élők túlbonyolítják. A gyenge elhull, az erős pedig fennmarad, ennyi. Ezt jó korán meg is kellett tanulnom, bár néha úgy érzem, ez velem született. Gyakran próbáltam ki állatokon, milyen érzés lehet felül állni, úgy bánni velük, ahogy csak akarsz, és figyelni, ahogy védtelen mivoltuk miattt nem tehetnek ellened semmit. Mert parányik. Eltaposhatók. Mindannyian. Csak idő kérdése volt, hogy ez az elméletem olyan szinten is beigazolódjon, hogy az emberekre is igaz legyen. Ezt persze később tapasztaltam már meg, miután felcseperedtem, és egy támadás következtében magam is a vámpírok faját erősítettem a továbbiakban, Ennek pedig kiélveztem minden egyes előnyét. Ezzel egyetemben persze minden egyes csepp vért is kiélveztem. Minden áldozatommal úgy bántam, mint a macska az egérrel. Játszottam. Hogy miért? Mert jól esett. Mert leírhatatlan érzés, mikor ott állsz fölöttük, csak ezúttal az emberen látod, hogy gyenge, haszontalan, védtelen mivolta miatt válik eltaposhatóvá... vagy épp irányíthatóvá. A szívébe csepegtetheted élete utolsó kis, halvány reménységét. Hogy csak a vére kell neked. Szerencsétlen persze nem tudja, hogy te nem fogsz leállni. Miért is tennéd? Élvezed, amit teszel, és ezzel tartod fenn magad. Ilyen a természeted. Hiszen az oroszlánra sem sértődik meg senki, mikor a vadonban elejt egy vadat, hogy táplálkozhasson. Ez az élet rendje, az erős minden eszközzel ki akarja elégíteni az igényeit, legyen szó bármiről. Ezért vetemedtem odáig, amit mások megvetnének. Igen, bezártam a húgomat. veszélyeztette az elképzeléseimet, ezt pedig nem hagyom. Senkinek. Még a vérszerinti rokonomnak sem. De kihoztam, nem? Ha pedig kell, akkor nem hagyom, hogy megöljék. Bár, ha még sokáig bosszant, magam fogom kitekerni azt a csinos kis nyakát. Miattam lett vámpír, és jóformán most én nevelem, de... nem egy egyszerű eset az biztos. Két évszázada élek már, és míg az emberek azt mondják, a mai világon nem tudnak kiigazodni, én azt mondom, az embereken nem tudok kiigazodni.
A vállamra gyengéd ujjak csúsznak, megérzem a bőrömön Savannah ajkait. Mikor megfordulok, lágy mosolyával köszönt engem. Lenézek a testére. Csak egy takarót csavart magára. Nem értem, előlem minek takarja el magát. Gondolataim talán az arcomra is kiülhetnek, mert aogy visszatér pillantásom az arcára, két oldalt halvány pír jelent meg bőrén. Addig fogta a magára csavart takarót, aztán elengedte, hogy hozzám lépjen. Karjai körülfonják a nyakamat, úgy csókol meg. Sosem fogom neki bevallani, mennyire felingerlően jó érzés ez. A takaró surrogva csúszik le bőrén, a padlón köt ki, de már egyikünket sem érdekel a hasztalanná vált lepel. Derekára kúszó ujjaim megemelik könnyű, ugyanakkor kívánatos testét, és a falhoz nyomom, miközben nyelvem birtoklóan játszik az övével. Őrjítően jó lábai körülölelik a derekamat, én pedig rámarkolok a fenekére, miközben megharapom alsó ajkát. A kiserkenő vért nagy hévvel nyalom le nyevem hegyével. A gondolataim el is szállnak az ízétől. Ezért is szeretem Savannah társaságát. A vágy még édesebbé teszi vérét, mely nektárrá válik a számomra. Nagy szemekkel néz rám, mikor elválok ajkaitól, és csak késve érzi meg közben belécsúszó férfiasságomat. Szemeit lehunyja, ajkai résnyire elnyíltan maradnak, ahogy felnyög. Teljesen a falhoz nyomom, ahogy birtokbva veszem. Ma már nem először. A szobát megtöltik a nő kéjes nyögései, és sikolyai, mikor a tempó, és a hevességem fokozódik. Vannak személyek, akikkel egész nap ezt csinálná az ember. Uralkodna felette. Ő ilyen. Jelenleg pedig semmi más nem is érdekel, mint hogy így tegyek.
Back to top Go down
View user profile
 

Sebastian Rayne

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Kezdetek :: Elfogadott karakterek :: Vámpírok-