You can stay alive!

Whispers of the Night


 
Üdvözöllek itt,
ahol az álmok valóra válnak!

Köszöntünk téged a Whispers of the Night szerepjátékos oldalon! Ez a világ telis-tele van lehetőséggel a számodra. Vágytál már arra, hogy a múltban játszhass, de közben a jövőt is felfedezhesd? Ha igen, jó helyen jársz. Természetesen ez nem kötelező, de a korszakok között vándorolhatsz a szabályok alapján. Elsajátíthatsz olyan tudást, amiből a múltban előnyt kovácsolsz magadnak. A sorsod a te kezedben van. Rajtad áll a döntés, hogy mégis melyik korszakba veted bele magad, és hogy milyen különleges lény bőrébe bújsz bele, hiszen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy rendkívül sok faj közül válogathatsz. Csak kukkants be a világleírásba és hagyd, hogy beszippantson ez a misztikus övezet, hogy a fajleírások magával ragadják a képzeleted, hiszen csak ez szabhat határt.
Ha kérdés merülne fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan fordulj a vezetőség bármelyik tagjához, hiszen boldogan nyújtanak segítséget.Oldal alapítása:
2013. november 4.jelen vagyunk,
hogy színesebbé tegyük az oldalt!
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 40 on Sun Oct 26, 2014 10:43 am
friss híreink,
egyenesen a nyomdából!

◭ Megújult a design, valamint az egész oldal, így érdemes áttanulmányozni az új Világleírást, a Fajleírást, illetve a Szabályzatot.

◭ Jelenleg nem áll fent semmilyen korlátozásunk.

◭ Most már Njk karaktereket is lehet kiírni, illetve alkotni.

◭ Frissült a keresem lista is, illetve ez a topik állandóan bővül, így érdemes nyomon követni

◭ Az avatar mérete nincs szabványhoz kötve, az oldal automatikusan átméretezi a képet.

◭ Továbbra sincsen megkötve a szószám, mert eddig erre nem volt szükség. Reméljük továbbra is ilyen szép reagok fogják tarkítani az oldalt.

◭ Minden kedves régi tagunknak köszönjük, hogy továbbra is velünk tartanak! Nélkületek mi se lennénk. Természetesen minden új tagot szeretettel várunk.

◭ A design Kenzy munkája, a leírásokat a Xavier, Leena, Kenzy, illetve Scarlett készítette. Az oldalon található képek google-ből származnak és azokat effekttel Kenzy látta el. Szeretnénk megkérni mindenkit, ha valami megtetszik, akkor kérd el és ne vidd el szó nélkül. Köszönjük! (:Naplóbejegyzések
a tagok tollából...bejegyezte:  Guest
Wed May 06, 2015 10:17 pmbejegyezte:  Guest
Sun Apr 12, 2015 4:30 pmbejegyezte:  Mackenzy Leighton
Thu Mar 19, 2015 5:13 pmbejegyezte:  Benjamin Mitchell
Sat Mar 14, 2015 11:32 ambejegyezte:  Leila Monroe
Sat Mar 14, 2015 12:10 ambejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 2:14 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 08, 2015 12:09 pmbejegyezte:  Cairoshell Delancy
Sun Mar 01, 2015 1:30 pmbejegyezte:  Guest
Sun Mar 01, 2015 10:23 am


Share | .
 

 You can stay alive!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
avatar
charl
Guest

Honey, keep my secrets well
PostSubject: You can stay alive!   Sat Jul 19, 2014 11:34 amAdA történet 2014-ben, Kanadában, Ottawa-ban, az Ontario tó közelében játszódik, pontosabban egy kis külvárosi részen, Summerwind-en.

Van egy nagyon régi, öreg épület, a híres vagy hírhedt summerwind-i kúria, ami érdekes módon senkinek sem kell már hosszú ideje. Mindenki csak a szellemek járta háznak nevezi, de ez sokak szerint baromság. A természet feletti nem létezett, nem létezik és soha nem is fog.
Egy nap azonban teljesen felkavaródik az egész élete a környéknek, mikor egy kutatócsoport érkezik a városba. 5 fős kis csapat, hogy mindent megtudjon a szellemekről és a kúria sötét és véres múltjáról. Itt a szellemeket nem úgy kell elképzelni, hogy ocsmányul festenek, bicegnek, lóg az állkapcsuk, és inkább egy groteszk pókéra emlékeztet a járásuk. Úgy néznek ki, mint te vagy én. Megfoghatod őket, érezheted az illatukat, csupán romlottabbak az átlagnál és képesek illúziókat kelteni.
Vannak itt diákok, tanárok és mindenféle lakos, orvosoktól a titkárnőkig, amit csak akarunk, na meg szellem barátaink és a kíváncsi szellem vadászok.

Meguntad az életed? Ideje neked is ide költöznöd!

Link: http://ucanstayalive.hungarianforum.comBack to top Go down
 

You can stay alive!

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» 94 caprice won't stay running
» Customer service alive and well in 2012
» [BAD HAZE DAYS] Stay Indoors! Drink more water!
» People you would like to meet. Dead, alive or fiction
» It's Alive (1974)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Alapok :: Társoldalak-