Angel & Demon ~ Sammy, Danny

Whispers of the Night


 

Share

Angel & Demon ~ Sammy, Danny

View previous topic View next topic Go down
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Jan 27, 2015 10:22 am

sammy & danny
Őszintén nem tudom, hogy milyen érzelmek is kavarognak bennem jelen pillanatban, de most nem is ez idegesít a legjobban, hanem az, hogy nem tudom pontosan ő mit érez. Egy gyengéd érintés még egyáltalán nem garantálja nekem azt, hogy holnap reggel már nem fog úgy tenni, mintha ez az egész meg sem történt volna. Remélem, hogy nem fog így tenni, mert abba valószínűleg beleroskadnék. Fogalmam nincs, hogy mikor kezdett el ekkora befolyással lenni rám. Talán már attól a pillanattól kezdve, hogy először megláttam és csak próbáltam magamnak bebeszélni, hogy ez az egész csak azért volt, mert meg akartam őt ölni, hogy ő gonosz. De nem is igazán gondolkodtam a pontos módszeren. Csak annyi volt mindig a fejemben, hogy egy gyenge pillanatában kell elkapnom ahhoz, hogy megölhessem, mert ha odafigyel rám esélyem sincsen. De valahogy mindig éreztem magamon a tekintetét, akárhányszor egy térségben tartózkodtunk és néha még akkor is, mikor elméletileg az emeleten volt. Ez az egész annyira zavaros. Mit látna bennem? Én mit látok benne? Egyik kérdésre sem tudom a választ. Talán a sötétség vonzza a fényt. A lelkemben nem mondhatnám, hogy olyan sok sötétség lakozna, amiért szörnyetegeket ölök. Természetesen ez mindenkit megváltoztat. Valamilyen szinten gyilkos lettem, de ez még nem azt jelenti, hogy teljesen reménytelen lennék. A sötétség megfertőzte a lelkemet már jóval azelőtt, hogy vele találkoztam volna, de ott van benne a fény is, ami az ő sötétségére vágyik. Az ellentétek határozottan vonzzák egymást.
Szavai melegséggel töltik el a lelkemet. Lehetnének ezek üres mondatok is, amiket mindenkinek elmond, de érzem rajta, hogy nehezére esik kimondani ezeket és ettől egy kicsit megnyugszik a lelkem. Tehát komolyan gondolja. A combomnál érzem, hogy a férfiassága újra egyre keményebb és ez bennem is felébreszti a vágyat, de most csak hozzá akarok bújni. Óvatosan elveszem a lábamat, majd kicsit feljebb húzódom, hogy gyengéden megízlelhessem az ajkait, majd elhúzódom tőle és homlokomat az övének támasztom. – Miért én? – Tudni akarom, hogy mégis miért pont engem választott. Hogy van-e egyáltalán oka vagy csak egy játékszer vagyok a számára, amit most kihasználhat, mert megmagyarázhatatlan okokból úgy érzi, hogy szüksége van rám. Tudni akarom, hogy ne éljem bele magam túlságosan olyan dolgokba, amik úgymond már eleve halálra vannak ítélve.
zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyMon Jan 26, 2015 3:38 pmTo: Sammy


Amióta csak elkedztem ezen az úton járni, és úgy döntöttem, hogy a saját kezembe veszem az irányítást, mindegy, honnan is származom, mindig tudtam, hogy mi lesz a következő lépésem, mindig tudtam, mit akarok, és mindig tudtam azt is, hogyan akarom azt megszerezni. Így pedig szépen lassan fel tudtam építeni magamnak egy életet, egy olyan életet, ami független volt mindenkitől, és amiben nem kellett holmi korlátok miatt aggódnom. nem voltak meglepetések, teljes mértékben a helyzet ura voltam, és így semmi olyan nem is történhetett vagy következhetett ne, amit én ne akartam volna. Én irányítottam a sötét ügyleteket, melyekkel a háttérben foglalatoskodtam már egy ideje, és én bonyolítottam jószerével mindent, így könnyedén kiküszöbölhetőek a váratlan és ismeretlen tényezők, melyekben sosem bízhat senki. Régebben legalábbis szentül meg voltam erről győződve, aztán az egész egy csapásra állt a feje tetejére és változott meg, mikor először pillantottam meg Sammy-t. Már akkor, az első momentumban, ahogy ránéztem, megmozgatott bennem valamit. Valamit, amit korábban egy nőnek sem sikerült. Letettem arról, hogy megpróbáljam az ágyamba csábítani, de aznap éjjel végig az arca járt a fejemben, és azok a szemek, a tekintete, ahogy rám nézett, mikor elrántottam előle azt az alakot, aki ujjait már készült a torka köré fonni. A férfi persze nem volt különösebb kihívás, hiszen a démonlét egyik előnye, hogy erősebb vagyok, mint az tűnne, a fickó meg elég forrófejű volt ahhoz, hogy emggondolatlanul nekem jöjjön. Nos, megszívta. Viszont az én figyelmemet akkor már régen nem a pasas kötötte le, őt hamar elintéztem, sokkal inkább érdekelt a lány, akire rátámadt, és az, hogy jól van-e, pedig sosem aggódom senkiért, és általában nem is szokott érdekelni senkinek sem az állapota és az, hogyan van éppen. De akkor mégis és azóta is érdekel, hogy ő biztonságban legyen, és mindene meglegyen, amire szüksége van. Tényleg nem próbálok délibábokat kergetni, démon vagyok, sötét alak, mégis törődök vele, ezen nem tudok, és a helyzet az, hogy nem is akarok változtatni.
- Tényleg azt hiszed, hogy az vagy? - kérdezem tőle, ujjaimat gyengéden csúsztatva az álla alá, hogy megemelhessem fejét, és felém fordíthassam, hogy lássam az arcát, és a szemébe tudjak nézni. Azt akarom, hogy tényleg lássa a szemeimben tükröződő őszinteséget, és megértse, hogy nem úgy tekintek rá, mint bárki másra. Különleges személy, és nem használnám így ki, nem árulnám el.
- Különleges vagy... és fontos. - komoly vallomás ez a részemről, hiszen nem volt ez rám jellemző soha. ahogy az sem, hogy bárki is fontos volna a számomra. Mosolyogva nézem szép arcát, bár egy pillanatra kizökkent, ahogy férfiasságomhoz ér combjával, így gyakorlatilag hozzásúrolódom vele lábához. A bizsergető érzés meg is teszi a hatását, és pillanatok is elegek ahhoz, hogy nyugtalanságom még érezhetőbbé válljon számára az érintéstől, ahogy merevedő tagom így csak még jobban combjához nyomódik. Fogalmam sincs, hotgyan vágyhatok valakire ennyire, vagy hogy Ő hogyan csinálja ezt, de teljesen az ujja köré csavart. Talán ezért is válaszolok olyan hirtelen a következő megjegyzésére.
- Csak te kellesz nekem. Másé nem is lennék. - újabb vallomást ránt elő belőlem, és ez fura érzés, hisz kicsúszott a kezemből az irányítás. Hogy zavaromat leplezzem, picit megmozdulok, fészkelődöm, csak éppen arról feledkeztem el, hol van épp a lába, aminek az lesz következménye, hogy combja szabályosan megsimítja férfiasságom a mozdulat közepette, még nyugtalanabbá téve engem. Igyekszem nem mutatni ennek a jelét, mintha mi sem történt volna, persze lehetetlen, hogy ne érezte volna, mi a helyzet velem odalent... megint.
Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyFri Jan 23, 2015 10:37 pm

sammy & danny
Nem tudom megmagyarázni pontosan, hogy milyen érzéseket táplálok iránta. A vágy az egyértelműen tapintható kettőnk között, hiszen megállás nélkül legszívesebben magamban érezném, de nem akarom, hogy csak erről szóljon ez az éjszaka, hogy csak arra emlékezzen ebből az egészből, hogy hányszor élvezhette a testemet úgy, ahogyan akarta. Mert akarata szerint hajlottam. Mégis mindig odafigyelt arra, hogy én is jól érezzem magam. Sőt, mintha az én vágyaimat helyzete volna előtérbe. Tudom jól, hogy sok nővel volt dolga és nem kellene álomvilágba ringatnom magam, mert mivel lennék én magam több, mint a többi lány? Talán, mikor holnap felébredek már nem lesz itt mellettem és talán úgy fog viselkedni másnap, mintha ez az egész meg sem történt volna. Kiélte magát rajtam és hátat fog fordítani, hogy más nőkkel szórakozhasson. A gondolattól egy könnycsepp gördül végig az arcomon, de amilyen gyorsan keletkezett olyan gyorsan törlöm is le. Nem akarom, hogy lássa mennyire sokat jelent nekem. Bár talán, ha látná is nem tudná mire vélni a könnyeimet. Több akarok lenni, mint egyszerű bábú, akiben alkalomadtán örömét lelheti.
Szorosan hozzábújok fejemet a mellkasára hajtom és a lábamat átrakom az övén combomnál érezve a nyughatatlan férfiasságát. – Nem akarok egy lenni a sokból. – Mondom ki azokat a szavakat, amiktől a legjobban félek, mikor végigsimít az arcomon. Annyi gyengédséget tartalmaz ez az egyetlen érintés, hogy úgy éreztem muszáj őszintének lennem vele a dolgokkal kapcsolatban. – Azt akarom, hogy az enyém legyél, ahogyan én a tiéd. – Odaadom magam neki, akkor amikor akarja. Cserébe viszont ugyanezt akarom. Őt akarom, mert ezen éjszaka után, már nem hiszem, hogy valaha is egésznek tudnám érezni magam az érintése, a csókjai nélkül. A gyönyörök, amiben részesít egy olyan helyre repítenek, amihez egészen idáig még soha nem volt szerencsém és az egész testem csak úgy szétdurran a boldogságtól. Akarom őt. Most és ameddig csak élvezhetem azt a jogot, hogy ő az enyém lehet.
zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyThu Jan 22, 2015 9:44 pmTo: Sammy


Azt hiába is próbálnám meg tagadni, legalábbis magam előtt biztosan, hogy ma este valami megváltozott bennem. Persze, ez nem amolyan Lazarus féle feltámadás, nem ilyenre kell gondolni, még csak azt sem mondanám, hogy páli fordulat, de az biztos, hogy megindult benem valami, méghozzá valami olyasmi, amivel korábban még nem volt dolgom ezelőtt. Pedig a szexnek ehhez nincs köze, hacsak nem vesszük bele, hogy fergeteges volt, de nem ehhez fűződik a dolog. Hanem hozzá. Ő az, aki megindította bennem ezt a valamit, és Ő az oka annak is, hogy most képtelen vagyok levenni róla a szememet, mert minél többször nzéek csak végig vonzó testén, annál inkább válik bennem erősebbé az érzés, hogy nem akarom elengedni ezt a nőt. De ennek sincs köze ahhoz, amit most csináltunk. A késztetés, hogy a karjaimba zárjam, és tudassam vele, hogy mindig is gondoskodni fogok róla és a biztonságáról, nem azért támadt bennem, mert kétszer is a magamévá tettem. Ahogy ez a másik oldalról is igaz... nem azért vittem ágyba, mert csak ennyit akartam tőle, és a tény, hogy ez kezd bennem egyre világosabbá válni, még engem is kissé megijeszt. Mert ennél sosem akartam többet korábban. Lefektettem egy nőt, másnapra pedig szépen elfelejtettem a nevét, két nap múlva pedig már arra sem emlékeztem, hogy valaha is találkoztunk volna, és ez rendben is volt így nekem. Legalábbis eddig így éreztem, és meg is voltam győződve róla, hogy elég lesz. De tőle ez nem elég. Nem akarom, és nem is tudnám két nap után csak úgy kitörölni az emlékeim közül.
Pont úgy, ahogyan karjaim közül sem fűlik hozzá a fogam, hogy eleresszem. Nem hagyok neki nyugtot, és apró rezdüléseit nem tudja elrejteni előlem. Mikor halk, gyenge kérlelését hallom, sem állok meg, vagyis, nem azonnal. De nem azért teszem, mert annyira azt akarnám éreztetni, hogy az enyém, és ezért folytatom, ehelyett csókjaim sokkal lassabban, és lágyabban érintik bőre felszínét, egyre feljebb haladva pőre testén, míg el nem jutok ajkaiig, de a csók helyett most csak egy apró puszit adok a szájára, hogy kimutassam neki, nagyon is fontos nekem az ő öröme, az ő boldogsága, mert így is van. Igen... önző vagyok, egy szörnyeteg, minek is tagadnám? De, még az én szörny lelkemnek is lett egy fénypontja. Azt hiszem, ez az, ami megmozdult bennem. Az, hogy kimondatlanul is bezártam őt a belső világomba, és ott is akarom tartani, mert olyannyira kellemes a jelenléte. Senkinek a gondolata nem keltett még bennem olyan békét, és megmagyarázhatatlanul felhőtlen örömet, mint az övé.
- Rendben van. - suttogom válaszom mosolyogva, miután viszonoztam gyengéden a csókot, majd lassan kihúzódom a testéből, és melléfekszem az oldalamra, aztán másik kezemmel magunkra húzom a takarót. Őt gondosan takarom be, míg a magam részét hanyagul engedem el a levegőben. Nem túlzottan érdekel, mennyire fed, csak az a lényeg, hogy ő ne fázzon. Számomra mindenesetre ez a lényeg. Hosszú pillanatokig csak nézem Őt. Nem is tudom, el fog az érzés, hogy valamit mondanom kéne, valamit tudatnom kellene vele. Valamit, ami fontos. Ami számít. Mégis néma maradok... életemben először fordul elő velem: félek. Félek azon szavaktól, melyeket mondhatnék most, és a következményeitől, melyeket okoznának. Pontosabban, a negatív következményeitől. Így nem teszem, most nem. Csendben, halvány mosoly kíséretében figyelem, aztán kezem megindul, a szép arca felé, de meg is áll a levegőben. Ilyen se történt még: hezitálok. Eszembe jut, mennyi életet vett már el ez a kéz, és a tudat, hogy most az ő arcához akarok érni vele, egyszerűen csak... olyan érzésem van, hogy ezt nem érdemlem meg. Nem érdemlem meg őt. Lassan, továbbra is hezitálva érintem meg mégis arcát, és roppant gyengéden simítok végig rajta. Hagyom, ez beszéljen helyettem, mégis, egy nagyon mély részem odabent... most az egyszer érzi bűnösségét, s valós értékét.
Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyThu Jan 22, 2015 8:44 pm

+ 18

sammy & danny
A vágy mi felé hajtott egyszerűen megfoghatatlan volt. Nem tudom ellenállni neki és úgy éreztem, hogy újra és újra akarom az egész éjszakát eltölteni vele így. De bármennyire is nehezemre esik parancsolni a vágyaimnak és a testemnek, ami egy újabb és újabb menetért siránkoznak nem tehetem meg bármennyire is szeretném. Nem akarom, hogy rám is úgy tekintsen, mint egy tárgyra, akit akkor használ, mikor a kedve tartja. Ha már elállok a tervemtől az érzéseim miatt, amiket egyelőre még nem tudok pontosan meghatározni, hogy mit is jelentenek. De az egyszer biztos, hogy nem adhatom neki a testemet még egyszer. Én is akarom őt ezt tiszta sor, de azt akarom, hogy kettőnk kapcsolatát mélyebb dolgok jelentsék és ne a puszta szex, amivel egy cseppet sem vagyunk előrébb, mert már kétszer is átléptem azt a bizonyos határt, de még mindig ugyanúgy kívánom őt.
A testemet egy pillanatra sem hagyja pihenni. Csókjaival ostromol, amitől nő bennem a vágy és, mikor mozdul egyet bennem ez csak még inkább növekszik és úgy érzem, hogy képtelen leszek visszafogni magam és elutasítani a közeledését, mert ismételten sikerült felturbóznia a már így sem éppenséggel alacsony vágyamat. Hihetetlen, hogy mennyire lehet valakit akarni. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen érzések fognak valakinek a karjaiba lökni. Főleg egy olyan személynek, akit meg kellene ölnöm, hiszen a lelke sötétebb még az éjszakánál is és nem mondhatnám, hogy a jószívűségéről lenne híres mégis az én szívemet kezdi meghódítani és a testemet már teljes mértékben kisajátította és még most is bőszen birtokolja.
Bármennyire is nehezemre esik a kezeim a mellkasára csúsznak óvatosan és sóhajok közepette sikerül nagy nehezen megszólalnom. – Ne.. – Hangom rettenetesen gyenge volt semmi határozottság nem volt benne, hiszen én magam sem gondoltam komolyan, hogy el akarom őt utasítani. Legalábbis a testem határozottan vágyott rá még mindig ugyanúgy, de nem tehetem. Muszáj valahol határt húznom, hiszen ami történt így is őrültségnek tűnik. Sőt az is. – Pihenjünk le, kérlek. – Suttogom ajkaira és gyengéd csókot lopok tőle. Nem akarom, hogy vágyainak kielégülési tárgyát lássa bennem, hanem másképpen is velem akarjon lenni.zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Jan 20, 2015 6:00 pmTo: Sammy+18 Tényleg nem tudom megmagyarázni, hogy mi a fene ütött belém. Nem találok rá választ, miért van ez a nő ekkora hatással rám, ahogyan arra sem, miért húzom el egyre jobban a csókjainkat. Élvezem az ajkai ízét, élvezem, hogy ilyen közel tudhatom mgamahoz, és... nme tagadom, élvezem, hogy az enyém. Azt, hogy birtokba vehetem. Démonként leginkább arra kellene gondolnom, miként kaparinthatom meg, és most, hogy ez megvolt, az lenne a logikus, hogy nincs szükségem rá. De ez messze sincs így. nagyon is kell nekem. Az, hogy ma este az enyém, csak egy dolog. Nekem minden este kell. Az kell, hogy mikor hazajövök, átkarolhassam a testét, magamhoz húzhassam, és ajkait csókolhassam, mert az ő csókja az, mely feledteti velem a napomat, mely még azt is képes feledtetni velem, hogy én ki vagyok, és mi vagyok. Sosem zavart a tényleg mivoltom... elfogadtam már nagyon régen, hogy démon vagyok, és mint olyan, sötét a lelkem, mert ilyennek kell lennie. Azért ilyen a kapcsolatom az emberekkel, amilyen, azért szereztem meg, amim ma van, ahogyan. De nem érdekelt, emrt elfogadtam. azt az egyet viszont most nem akarom elfogadni, hogy emiatt ő ne lehessen az enyém, pedig lényem egy része egész este azt szajkózza, hogy nem érdemlem meg őt, és nem ment el az eszem teljesen, tudom, hogy igaza van. Mert tényleg nem érdemlem meg.
Mégsem engedem el őt. Képtelen vagyok rá. Főleg most, hogy jószerével érzem testének minden egyes rezdülését, ahogyan azt is, hogy meg-megremeg alattam az élvezetektől, amit átél. Tetszik, ahogy bőrünk egymáshoz súrolódik, és az is, ahogyan kéjes hangjai megtöltik a szobát.  Tetszik nekem, ezt hiába is próbálnám tovább titkolni. A sikolyára szélesm osoly terül szét az arcomon.
- Örülök, hogy tetszett.
Suttogom az ajkaira a csók után, és ahogy derekam köré fonja lábait, kezemmel végigsimítok combján, tekintetemet pedig végigfuttatom gyönyörű testén. Kezem végighalad lábán, majd újra lecsúszik bőrén, egészen a fenekéig. Olyannyira szexi, hogy képtelen vagyok kezemet távoltartani formás idomaitól, és ettől csak még inkább tudom, hogy ekkora vágyat még egy nő iránt sem éreztem. Lassan végigcsókolok Sammy nyakán, majd letérek a mellkasára, és eltévedek keble felé. Még mindig nem tudok betelni vele, pedig most tettem másodjára a magamévá. Tagom még mindig ott lüktet bennem, és nem is húzom ki belőle, legalábbis egyelőre nem. Előtte még újra kínozni kezdem, hogy újra felszítsam vágyait, amiket kielégíthetek. Ezért lassan tévedek el melle irányába, és gyengéden végigcsókolok dombján, majd mellbimbójához érve nyelvemet kidugva kezdem azt kényeztetni. MNiközben így teszek, másik melléről kezemmel gondoskodok,l hüvelykujjammal körözve mellbimbója körül, néha-néha simítva végig rajta, de csak röpként, mintha véletlenül érnék hozzá, de közben figyelek minden rezdülésére, mennyire tetszik neki, és aszerint teszem egyre gyakoribbakká a mozdulatsort. Néhány pillanat után viszont hirtelen húzódom el mellétől, és ajkaira tapasztom enyémeket, hogy szenvedélyes csókba vonjam.
- Kívánlak... újra... - suttogom a szájára, de ezzel vélhetően semmi újat nem árulok el neki, hiszen annak ellenére, hogy tényleg nem rég ért véget a második menet, férfiasságom megint csak kezd benne megkeményedni, ezt pedig nyilván ő is érzi. Ahogy mégisk özlöm vele, hogy képtelen vagyok betelni vele, újra lecsúszom ajkairól, és végighaladok számmal ezúttal mindkét mellén, majd keblei közé csókolok, és egy kósza lökést intézek csípőmmel a testébe. Csak egyet, nem kezdek újra mozgásba, csak kíváncsi vagyok a reakciójára, és arra, vágyik-e a folytatásra, vagy esetleg mást szeretne.  
To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptySat Jan 17, 2015 10:29 pm

+ 18

sammy & danny

Egyszerűen nem tudom, hogyan volt képes ilyen érzéseket generálni bennem. A gyilkos ösztönnek kellene vezérelnie engem, hiszen úgymond az ellenségem. Bár nem esküdtem fel semmilyen vadász kódexre meg ilyen maszlagokra, de akkor is. Az kellene legyen a célom, hogy megöljem nem pedig az, hogy minden földi gyönyört átéljek vele ahányszor csak lehetséges. EZ a kapcsolat nem úgy alakult, ahogyan terveztem. Most kihasználhatnám az alkalmat arra, hogy könnyedén végezhessek vele, mert egyáltalán nem számítana támadásra, de a testem könyörög, hogy ne tegyem, hogy hagyjam, hogy azt tegyen vele, amit akar, mert bármit is tesz azzal csak azt éri el, hogy az őrületbe kerget és minden egyes porcikám vágyni kezd rá. Mindig egy picit jobban. Még akkor is, amikor már kezdeném azt hinni, hogy ennél jobban lehetetlen bárkire is vágyni. Egy férfit sem akartam még ennyire, mint őt. Nem vágytam egy férfi érintésére ennyire. Nem váltott ki belőlem ilyen érzéseket az, hogy valakivel pusztán összesúrolódott a bőrünk. Soha nem gondoltam volna, hogy fizikai vágy lehet ilyen erős is. Olyan, mintha valami mágnes lenne és a teste vonzaná az enyémet. Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni a napokat nélküle. Pedig nem kellett volna ennyire magához láncolnia. Ennek az egésznek csak egyoldalúnak kellene lenni mégis mindent megtennék azért, hogy magamban érezhessem őt és soha el ne engedjen. Erőteljesen vegyen birtokba minden áldott nap és tartson erős karjaiba, miközben elalszom. Nem akarok szabadulni fogságából és a testem csak arra a gyönyörre vágyik, ami tőle származik. Ebben a pillanatban határozottan állíthatom, hogy nincs szükségem más férfira csak rá és senki másra. Csak őt akarom és bármennyire sötét a lelke.. Bármennyi emberen is taposott keresztül az elmúlt évek során semmi nem érdekel csak az, hogy a lelkébe fogadjon és megfürödhessek benne, ahogyan az élvezetek tengerében is együtt úszhatok vele jelen pillanatban.
Testem megremeg a gyönyörtől egy újabb sikoly tör elő törékenynek tűnő testemből, de ez most sokkal hangosabb és erőteljesebb, mint az előbb. Talán még kilométerekkel arrébb is lehet hallani. Úgy tapad ajkaimra, mintha soha többé nem akarna elszakadni tőle és még mindig érzem, ahogy bennem van, de egyáltalán nem zavar. Viszonozom a csókját és lábaimat a dereka köré fonom szorosan. Olyan közel akarom érezni magamhoz amennyire csak lehetséges.zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptySat Jan 17, 2015 7:06 pmTo: Sammy+18 Olyan, mintha nem is önmgam lennék, amióta megismertem Őt. Persze, ő is tisztában lehet azzal, hogy miket csinálok, ahogyan azzal is, hogy én nem a kedvességemmel építettem fel mindazt, amivel ma rendelkezem. Ez mégsem változtat semmin. Amikor megmentettem attól a másiktól aznap este, még csak az járt a fejemben, hogyan csábíthatnám az ágyamba, mint bármely más nőt. Mostanra azonban ez a vágyam, jobban mondva elképzelésem, már teljesen átalaukult, és nem csak az ágyamba akartam csalogatni, de meg akartam őt hódítani. Nem csak azt akartam, hogy adja nekem a testét, hogy halljam a hangját, melyeket a neki okozott örömökkel csalok elő belőle, de azt akartam, és akarom most is, hogy én legyen számára az egyetlen férfi, akinek ezt megengedi. Érzem, hogy ajkaimat nem akarja elereszteni, és ez gondolatban megmosolyogtat, tekintve, hogy átérzem az érzést. Puha, forró ajkainak érintése teljesen megbabonázott már az első alkalommal is, és rendesen harcolnom kellett önmagammal, hogy ne teperjem le őt már akkor, amikor először megcsókoltam.
De sikerült ellenállnom, és most így visszagondolva, halvány fogalmam sincs róla, hogyan csináltam, hiszen mindez a jelenlegi helyzetben képtelenségnek tűnik számomra. Olyan kihívásnak, melyet nem lennék elég erős kiállni, tekintve, túlságosan csábít. Elvarázsolt a szépsége, hozzám simuló testének érzése, mely csak úgy ontja a hőt, tovább generálva egyébként sem csekélyke vágyamat, ahogy bőre az enyémet súrolja. Mély levegőket veszek, de nem csak az élvezet hatására teszem ezt. Mélyen szippantom magamba Sammy illatát, mely ugyancsak bódítóan hat rám, mint ajkainak az íze. Nyelvemmel mégis vadul ostromlom az övét, és egyszerűen nem akarom abbahagyni ezt a tevékenységet. Már akkor éreztem, mikor felhoztam a szobámba, hogy innen nem fogom hagyni menekülni most egy jó ideig, ez az érzés pedig csak erősödik bennem most, ahogyan ujjaim végigsiklanak a testén. Szabadon, megállíthatatlanul, s kérlelhetetlenül. Végigsimítok az oldalán, mellkasommal hozzásimulok az ő kerek melleihez, mely csak tovább izgat. Ahogy pedig egyre inkább összefonódom vele, elönt a gondolat, mennyire furcsa is az egész. Hogy ennyire vágyakozom egy ember után, pedig annyival volt már dolgom azelőtt, ilyesmiket mégsem váltott ki belőlem egyikük se, soha. Egyetlen nő iránti vágyam sem fogható ahhoz, amit őiránta érzek. Ez az, ami még engem is megrémít.
De a kételyek, s az efféle gondolatok hamar kitisztulnak a fejemből teljes mértékben, mikor hangjai megtöltik a szobát, elegyedve az enyémekkel, mikor immáron nem az ujjammal, de sokkal keményebb tagommal kezdem el őt kisajátítani. nyögései még jobban felizgatbak, pedig az ember azt gondolná, ez lehetetlen a mostani helyzetünkben. Neki viszont mégsem az. Játszi könnyedséggel tetézi a vágyaimat, én pedig ezzel nem tudok mit kezdeni. Leszámítva persze azt, hogy jobban megőrülök tőle, és ettől csak még mohóbbá válok az eddigieknél. Vad lökésekben részesítem, azt akarom, hogy teste remegjen az élvezettől, amit okozok neki, és hogy a legfelejthetetlenebb éjszakát nyújtsam neki. Figyelem testének minden egyes rezdülését, miközben mozgok. Egyik kezemmel markomba veszem keblét, és birtoklóan kezdem masszírozni, miközben egy pillanatra sem állok meg a mozgásban. Érzem, hogy én kezdek beteljesülni, de még tartom magam. Előbb őt akarom kielégíteni. ezért fenekébe markolva emelem meg picit a testét, így még lendületesebben mozogva benne tovább. Orgazmusánál érzem, hogy végigkarmol, amitől élvezeti nyögésem mellé fájdalmas, mégis kellemes, és felszabadult sóhaj párosul. Nem érdekel a karmolás okozta "sérülés", az úgyis elmúlik, az, ahogyan felsikolt a gyönyör pillanatában, sokkal jobban érdekel. Én pedig nem is várok unszolást, sikolya után erős lökéseket követően magam is felmordulva élvezek el benne. Kapkodom a levegőt, de nem érdekel. Csak markolom a hátsóját, végignézve gyönyörű testén, majd ellentmondást nem tűrve csókolom meg. Nem húzom ki belőle tagomat, ahogyan csak lehet, birtokolni akarom.
To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Jan 06, 2015 11:41 pm

+ 18

sammy & danny

Nem tudom elhinni, hogy idáig jutottunk, hiszen az, ahonnan indultunk minden volt csak nem tökéletes. Vadként tekintetem rá, amit le kell vadászni most pedig azt akarom, hogy kedvére használja ki a testemet, mert minden egyes érintése a mámorhoz vezet közelebb. Nem akarom elereszteni az ajakit. Nem csak most, de soha többé. Nem tudom megmondani pontosan, hogy mikor alakultak át az iránta érzett érzéseim. Ez annyira bonyolult. Mégis annyira egyszerű. Egyetlen egy dolgot akarok és nem tudom elereszteni. Bármennyire is próbálom nem tudok szabadulni a vágy elől, ami a karjaiba sodor. Mondhatni lehetetlen az egész. A vágyam olyan, mint amilyen még soha nem volt. Az, hogy egyszer a magáévá tett és átélhettem vele együtt a gyönyört nem volt elég a számomra. Sokkal többre vágyom ennél. Mintha a lelkem és a testem is azután sóvárogna, hogy így töltsük el az egész estét. Egymásba fonódva. Nem akarom őt elereszteni és egyáltalán nem szégyellnem azt, hogyan vágyakozik utána a testem. Annak ellenére sem, hogy elvileg meg kellene ölnöm. Hogyan ölhetnék meg valakit, akit ennyire kívánok? Ő is kíván engem és ez lenne a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy megtegyem, de az igazság az, hogy én nem akarom megtenni. Nem akarok neki fájdalmat okozni, mert ő sem ezt teszi velem. Sokkal inkább a felhők közé emel, ahonnan nincs visszaút. Nem is akarok visszajutni annyira élvezem azt a kis buborékot, ahol most csak mi ketten létezünk és a testi vágyaink, hogy nem akarok innen kiszabadulni. Lehetőleg soha. Azt akarom, hogy megálljon az idő és örökké élvezhessük egymás társaságát.
Szavaira csak elmosolyodom, mert kényeztetése elvette a szavakat. Nem tudom megszólalni olyan szinten elveszi az eszemet minden egyes érintésével. Hogy lehetséges az, hogy egy férfi ekkora hatással legyen rám? Mintha pontosan tudná, hogy hova, hogyan, mikor kell és pontosan mit. Vagy a testem küld neki ennyire egyértelmű jeleket, vagy én magam, vagy egyszerűen csak tisztában van a vágyaimmal magam sem tudom.
Ismételten a kitartásomat ostromolja, de nem bírom. Amennyire jól esik annyira szenvedek is tőle, hogy nem őt érezhetem magamban. Legalábbis nem teljességgel. Mikor hirtelen elmerül bennem felnyögök. Jól esik, amit csinál. Ahogyan egy pillanatra megáll s, ahogyan egy idő után mozogni kezd bennem. Nyögések keverednek a sóhajokkal. Kezeim ismét hátát kaparásszák csak ezúttal a gyönyör pillanatában érzem, ahogy tökéletes bőrét felsértem és előserken belőle a vére én pedig még erőteljesebb sikollyal adom meg magamat a gyönyörnek. Ez valami olyasmi volt, amit nem irányíthattam.


zeneszám • <3 • ©

Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptySat Jan 03, 2015 3:12 pmTo: Sammy+18 Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy sikerül őt ilyen közel tudnom magamhoz, már csak azért sem, mert sosem vettem észre egyetlen jelet vagy utalást se arra, hogy érdeklődne irántam ilyen értelemben. az én figyelmemet persze felkeltette, ami nem is volt túl nehéz, hiszen már megismerkedésünk estéjén megakadtam azon, milyen gyönyörű. Ez a véleményem pedig azóta sem változott. Mióta csak megcsókoltam, azóta növekszik a vágyam iránta, már abban a pillanatban éreztem, hogy legszívesebben letepertem volna, de nem akartam elsietni semmit. Pedig ez rám sosem volt jellemző, és leginkább ez az, amit én furcsálok. Mióta megismertem, azóta én is más lettem, mintha teljesen kettéválasztott volna bennem két személyiséget. Azt, aki mindig is voltam, a tipikus démont, és azt, aki vele vagyok. Az a személy sem tökéletes, de szeretné megóvni őt attól, aki egyébként lenne, a démontól. Leginkább azért, amiket tettem. Ilyen tettek mellett pedig kétlem, hogy joggal érinthetnék meg egy ilyen káprázatos szépséget, pedig az érintésén már jócskán túlmentem. mert nem csak hogy megérintettem, de végre olyan dolgokat művelhettem vele, amit eddig csak a gondolataim között engedtem meg magamnak, a valóságban sosem merészkedtem tovább annál a bizonyos csóknál. A csóknál, ami mindent megváltoztatott.
- Úgy érzem, nem csak én lettem telhetetlen... - suttogom az ajkaira, majd tovább csókolom, nyelvem mohón tör utat ajkai közé, hogy megkereshesse, és végigsimíthassa az ő nyelvét. Ujjai addig is tovább végzik lenti simogatását, bár reakcióiból ítélve eddig sem aludt ki belőle a tűz, kényeztetésem mégis hatással van rá, aminek nagyon örülök. Bár lassan tényleg kezd minimális bűntudatom támadni, hogy akkor és úgy érintem meg, ahogy akarom, mert nem képes ellenállni az érintésnek. Persze, én ezt csak élvezem. Nem mintha én egy pillanatig is képes lennék neki ellenállni. Főleg ilyenkor, amikor édes, puha ajkai az enyémeket cirógatják, és ilyen lágyan ízlelhetem őket. Tekintve, hogy mindeddig mostoha testvérként kezeltem, olyan érzésem támad, mintha én csávbítanám bűnbe őt, de a helyzet az, hogy ez csak még jobban beindít. Még édesebbé teszik az amúgyis elképesztő csókot, amiben részesít.
Éppen ezért alig bírok ellenállni, mikor már felfelé haladunk a lépcsőn, és érzem, hogy selymes bőre minduntalan az enyémhez súrolódik. Ez az érzés csupán tovább szítja amúgyis lángoló vágyamat iránta, és szinte hálákat rebegek némán, mikor felérünk, hogy bevihetem végre a szobába. Megőrjítenek a hangok, amiket ki tudok csalni belőle, mert újra meg újra az előbbi sikoltása visszhangzik a fülemben, és hogy ugyanazt akarom elérni nála most is. Mikor nyögései felszabadulnak, tudom, hogy jó úton járok, szavai pedig eléggé megőrjítenek szintén. Eléggé ahhoz, hogy elboruljon az elmém, és felhagyjak azzal az elképzelésemmel, hogy most tovább kínozom. Lassan kihúzom belőle az ujjamat, végigcsókolok még mellein, majd ajkait veszem ellenkezést nem tűrően birtokba, míg tenyerem a combjára siklik. Észre se vettem, mikor keményedtem meg újra odalent, de nem is érdekel.
- Ahogy kívánod... - suttogok ismét a szájára, és reakcióját meg sem várva egy magabiztos lökéssel hatolok férfiasságommal újra a testébe. A jóleső érzés ismét elveszi az eszemet, ahogy szűk testében egyre mélyebbre kerülök, majd egy pillanatra meg is állok. Ki akarom élvezni, hogy tagom ott lüktet benne, majd egy újabb lökéssel teljesen elmerülök benne, hogy kitölthessem. Combján pihenő kezem nagyon lassan a fenekére siklik, és birtoklóan markol rá, miközben amolyan bocsánatkérően csókolok a nyakába, hogy ennyire mohhón és birtoklóan bánok a testével, de nem bírom megállni a dolgot. Mozogni kezdek benne, csípőmmel előbb enyhe, majd egyre erősödő lökéseket diktálva a testébe, de ujjaim ekkor sem eresztik formás hátsóját.
Másik kezemet az arcára teszem, és mozgásommal teljesen ellentétes módon, gyengéden, már-már óvatosan simítok végig rajta. Ahelyett, hogy szavakba próbálnám önteni, milyen szépnek találom, érintésemmel igyekszem kifejezni, akkor is, ha csípőmmel közben épp gyorsítok a kezdeti tempón. Fejem az övé mellett, ahogy fölötte tornyosulok, néha egy-egy csókot lehelve vállára, vagy a nyakába, ajkaimmal érintve fehér bőrét. Mellkasomnak nyomódó melleit érezvén még jobban akarom, pedig már így is benne vagyok. Egyre hevesebben, vadabbul mozgok, hogy még elsöprőbb élményben részesíthessem, mint az előbb, arcán lévő ujjaim simítása mégis mindeközben végig lágy, törődő marad. éha fel-felnyögök, olyan brutálisan élvezem az egészet, hogy a magamévá tehetem, ez mégsem ugyanaz a birtoklási vágy, amit már ismertem. Őt nem csak ma éjjel akarom. Nem tűröm, hogy más férfi megérintse, vagy akár csak megpróbálja.
To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyFri Jan 02, 2015 9:38 pm

+ 18

sammy & danny

Az egész testem utána sóvárog. Úgy érzem, mintha évek óta nem jutottam volna folyadékhoz és most megkínált volna egy pohár vízzel. Kimondhatatlanul jól esett, de ez még nem azt jelenti, hogy ennyivel meg is elégedtem. Többet akarok. Ennél sokkal, de sokkal többet. Ha nem kapok meg abba valószínűleg beleőrülök, de mikor ő is kihangsúlyozta, hogy mondhatni ez még csak a kezdet volt egy halovány mosoly jelent meg az arcomon, mert tudtam, hogy nem akarom itt befejezni. Érezni akarom magamban, akár egész éjszaka megállás nélkül újra és újra. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire lehet valaki után vágyakozni, de ő határozottan megnyert engem magának és alig bírom visszafogni magam, hogy itt helyben a kezembe vegyem az irányítást és újra magamba fogadjam. Ugyanolyan telhetetlen vagyok, mint ő. Keze, amikor visszatér vágyaim forrásához úgy érzem direkt játszik velem és az a célja, hogy az őrületbe kergessen. Kínzó a kényeztetése, mert azt akarom, hogy ő merüljön el bennem újra és ne pedig csak játszadozzon, hogy ne húzza el előttem a mézesmadzagot, hanem egyenest nyomja a kezembe, mert ez az, amire jelenleg vágyom. Azt akarom, hogy úgy akarjon engem, ahogyan én akarom őt és ne játszadozzunk a másikkal, hanem éljünk a pillanatnak és mindkettőnk csillapíthatatlan vágyának a másik iránt.
Miközben a lábam között cirógat megcsókolom és a vadsága most is lenyűgöz. Egyszerűen nem tudok vele betelni. Azt sem tudom, hogy eddig, hogy bírtam ki azt, hogy ne vessem rá magam rögtön abban a pillanatban, hogy belép az ajtón. Már azon az éjszakán meg kellett volna történnie ennek, mikor először megcsókolt. Azóta csak nőtt a bennem lévő vágy és mondhatni egy szörnyeteggé változott, akinek az étvágya csillapíthatatlan és talán ez az egész éjszaka sem lesz elég ahhoz, hogy azt mondhassam elég. Legalábbis egyelőre, mert ez a vágy, ami a testemben lüktet hosszú éveken keresztül megmarad. Ebben teljes mértékben biztos vagyok.
Meglepődöm, hogy felkap a karjaiba is úgy visz fel az emeletre, de élvezem is, ahogyan a bőrünk egymásénak simul és minden egyes lépcsőfoknál a bőröm az övét cirógatja még nagyobb vágyat ébresztve bennem pedig azt hittem, hogy ennél jobban már nem kívánhatom őt, de nagyon úgy néz ki, hogy tévedtem. Mert minden egyes pillanat, amit anélkül töltök, hogy a férfiassága bennem lenne növeli az iránta érzett vágyamat és ezért is kezdem úgy érezni, hogy lassan megőrülök, ha tovább játszadozik velem. Melleimet kényezteti és egyik ujja finoman a testemben mozog én pedig óvatosan emelgetem a csípőmet, hiszen ennél többre vágyom. Sóhajok és nyögések hagyják el ajkaimat, hiszen nagyon is élvezem, amit velem művel, de nem ezt akarom. Legalábbis nem teljes mértékben. – Téged akarlak.. Kérlek.. Könyörgök.. – Most talán még kevésbé bírom elviselni, hiszen a testem már tudja, hogy mire számíthat tőle és betegesen vágyakozik iránta.


zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyFri Jan 02, 2015 8:03 pmTo: Sammy+18 Még jó pár percig magam is azon dolgozok, hogy rendezni tudjam a légzésem és a gondolataim, bár az már keményebb dió, tekintve, hogy Sammy továbbra is itt fekszik, teljesen meztelenül, és azt tehetek vele, amit csak akarok. Szóval nem csoda, hogy minden egyes gondolatom most őkörülötte forog. Az érzés, ami elöntött a végső élvezetnél, leírhatatlan, és kicsit furcsállom is, hiszen nem egy nővel voltam már, mégse nyűgözött le egyikük sem különösebben. Jobban mondva, egyiküket sem tudtam különlegesnek nevezni. Őt viszont határozottan annak mondhatom. Karmolgatása a hátamon a bizonyítékom arra, mennyire sikerült nekem lenyűgözni és siekrélménynek könyvelem el azt a sikolyt is, amit sikerült belőle kihúznom. Szavaira, amiket válaszul kapok, szélesen elmosolyodom, tekintve, hogy már teste remegése is eléggé kifejezi, hogy még mindig az előbbi hatása alatt áll.
- Igen, azt látom. - jegyzem meg még mindig vigyorogva, lepillantva reszkető lábaira, és hogy kicsit enyhítsem ezt az állapotot, a combjára teszem a kezem, és gyengéden simogatni kezdem. Megint csak kezdek a szépsége bűvkörébe kerülni, pedig csak percekkel ezelőtt élveztem el a testében. Végül kezemet felemelem és lágyan az arcára teszem, hogy ott simogassam, ahol kipirult a közösen eltöltött idő alatt. Újra vágyom rá. Ahogy mosolyogva ajkaira pillantok, megint forró csókba akarom vonni, és nyelvét az enyémen érezni. Furcsa... még csak most fejeztük be, de máris újra mozognék benne. Végigpillantok a testén, de ez csak olaj a tűzre, és nem is bírom megállni. Arcán lévő kezem lesiklik rajta, vissza vágyai forrásához, a lábai közé. Ha vágyakozik annyira, amennyire én, pokolian lüktethet odalent. Ha pedig ez így van, az könnyen kideríthető, hisz a legkisebb érintés is hatványozódhat. Így aztán gyengéden nyomom az ujjam szeméremajkaihoz, és lassan, lágyan cirógatni kezdem. Tényleg lassú tempóban teszem, újra fel akarom lobbantani benne a lángot, meg se adva az esélyt, hogy egyáltalán kialudhasson.
- De az vagyok, és nem is tagadom. - mosolygok rá, és tovább folytatom lenti simogatását. Figyelem teste minden egyes rezdülését, minden apró reakcióját, hogy tudhassam, teóriám helytálló-e, és tényleg nincs a második kör ellen. De nem teszek semmi mást. Azt akarom, hogy kínozza őt a vágy, úgy ahogy az előbb is tettem, most viszont hosszabb kínzást tervezek. A csók, amit kapok meglep, mégis hevesen, már-már vadul viszonozom, kimutatva, hogy az első menet ellenére még mindig borzasztóan kívánom őt. Így aztán elhúzom a kezem, elválok ajkaitól is, és lassan felkelek a földről.
- Akkor induljunk. - ahelyett azonban, hogy felsegíteném, lehajolok érte, egyik karommal lábai alá nyúlva, másikkal derekát fogom át, és karjaimba véve kapom fel őt, úgy megyek fel az emeletre. Nem érdekel, hogy ott hagyjuk a ruhákat, úgysem fognak kelleni. Ma már biztos nem. Holnap meg... nos, ki tudja?
Az utolsó lépcsőfokokat is magunk mögött hagyva fordulok el balra, majd lábammal lököm be a résnyire nyitva hagyott ajtót. Nem habozok egy pillanatig se, egyből az ágyhoz viszem, és kersztben döntöm rajta hanyatt, mire felértünk ugyanis annyira elvesztettem már a fejem, hogy azzal se időzök, hogy a párnára fektessem. Egyszerűen csak újra kényeztetni kezdem egyik keblét az ajkaimmal, míg kezemmel visszasiklok a lábai közé, és egyik ujjammal a testébe hatolok, hogy úgy izgassam tovább, megkeresve a legjobb pontot, ahol a legjobban hathatok rá.
- Ne fogd vissza a hangod... - kérem őt a bőrére suttogva a szavakat, hiszen az ő hangjaiból tudom csak megállapítani, mikor a legjobb neki, persze... az is közrejátszik, hogy érdekel, mennyire élvezi kínzásom, és elérem-e újra az esdeklését, hogy vegyem őt birtokba.To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyFri Jan 02, 2015 7:28 pm

+ 18


sammy & danny

Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy teljes mértékben elcsavarta a fejemet és teljes mértékben megnyert magának. Nem tudom, hogy mikor pontosan. Talán pont most a csókjai és a simogatása. Vagy az, ahogyan elmerült bennem. Vagy az, ahogyan a számba vettem a férfiasságát és kényeztetni kezdtem. Még soha nem akartam ennyire örömet okozni valakinek. Vagy emlékeztesse tenni az együttlétet. Soha nem vágytam ennyire még senkire sem, mint rá. Megmagyarázhatatlan ez az egész, de talán pontosan ez az, ami ennyire tökéletessé teszi és minden egyes pillanatot az emlékezetembe akarok vésni. Annyira tökéletes összhangban voltunk, hogy azt leírni szavakkal nem lehet. A testem sóvárog utána rögtön abban a pillanatban, hogy én is és ő is átléptük a gyönyör kapuját. Hogy lehet sóvárogni valaki után, akit még mindig magadban érzel? Mert nem húzódott ki belőlem, de nem is vágytam erre. Pár pillanatig, de élvezhettem még, ahogyan a gyönyörtől remegő testemet kitölti. Többre vágytam és az a baj, hogy nem holnap vagy holnap után, hanem itt és most, de az igazság az, hogy nem akartam telhetetlennek tűnni ezért próbáltam visszafogni az egyértelmű vágyaimat.
Az, hogy tetszett elég gyenge kifejezés arra, amit érzek. – Szólalok meg kipirult arccal, amikor már sikerült valamennyire összeszednem magam. Akarom őt. Még ezerszer. Honnan jöhet ez a rettenetes vágy, ami most is a karjaiba taszított és még mindig úgy érzi, hogy ez közel sem volt elég. Azt hiszem sikerült telhetetlenné válnom, ha róla van szó. Ki gondolta volna, hogy így végződik az egész beépülős dolgom. Meg akartam ölni. Most pedig azután sóvárgok, hogy újra és újra azt csináljon velem, amit csak akar. Megtehette volna mindezt úgy, hogy nekem ne legyen jó vagy ne legyen ennyire jó, mondhatni tökéletes. De mégis odafigyelt rám. Cirógatott és kényeztetett. A tenyerén hordozott én pedig ugyanezt akartam megadni neki. A vágyaim forrása még mindig eszméletlenül lüktet, de próbálom lenyugtatni a kielégíthetetlennek tűnő testemet. Azonban ezzel hamar leállok, amikor azt mondja hosszú még az este.
Hmm, csak nem telhetetlen vagy? – Csak mert én is méghozzá eszméletlenül. De neki erről nem kell feltétlenül tudnia. Bár testem könnyedén elárulhatja magát. Azonban, ha őszinte akarok lenni talán még a felfelé tartó utat is túlságosan hosszúnak tartom. Mikor lettem ennyire telhetetlen? Vagy egyszerűen ő váltja ki belőlem ezt az egészet? Nem tudom, de addig biztos nem kapok választ ezekre a kérdésekre, amíg a testem meg nem nyugszik teljesen. – Ühüm. – Válaszolom mosolyogva, majd közelebb hajolok hozzá, hogy még egyszer csak egy kis rövid ideig csókolhassam ajkait, hogy biztosan kibírjam, míg felérünk.
zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyFri Jan 02, 2015 4:08 pmTo: Sammy+18 A vágy már teljesen eluralkodott rajtam, és azt is érzem, hogy innen nincs visszaút. Megbolondított a pillantása, a mosolya, az édes, puha ajkai, és a forró nyelve, mely perzsel, mikor az enyémhez ér, mégis egyre többet és öbbet akarok belőle, minél tovább érzem. Eszembe jut, ugyanilyen érzés kavargott bennem, amikor először megcsókoltam. ott álltam, a karjaimba zártam, de közben elmémmel zabolázni igyekeztem a kezeimet, melyek szinte vágyódtak, hogy végigsimíthassák alig fedett testét. Össze kellett kulcsoljam derekánál az ujjaimat, hogy azok ne csúszhassanak le formás fenekére, ne simítsanak le a combjára, amit már nem takart a köntöse már nem takart előlem. De akkor nem tudtam volna megállni. Nem csak acombján simítottam volna végig, hanem tovább is, be a köntös alá, hogy addig izgassam, míg az enyém nem lesz. De akkor sikerült ezt megállnom, most viszont teljesen elvesztem. De most más is volt. Már mikor csókolni kezdtem, éreztem, hogy pulzusom a szokásosnál is gyorsabban emelkedik, és hogy ajkai mámorító íze elemi erővel hat rám, mintha az elmúlt hetek összes vágyát akasztotta volna egy kampóra, hogy aztán egy könnyed mozdulattal a felszínre ránthassa a mélyből, ahová magam temettem még azon az estén, mikor először megpillantottam.
Merthogy már akkor is vonzónak találtam, és már akkor is bennem volt a késztetés, hogy el akarom őt csábítani, de valami visszafogott. Annyira másnak tűnt, annyira különlegesnek, hogy egyszerűen nem akartam bemocskolni a saját énemmel ezt a különlegességet. Most pedig éppen azt teszem. Édes ajkai, melyeket oly sokáig csókoltam, mos a férfiasságomat kényeztetik, és az érzés legalább annyira mámorító, mint a csókja. Nyelve őrületes munkát végez, és ha nem lenne az a maradék kis energiám, amit a folyamat megszakításához hazsnáltam fel, valószínűleg engedtem volna, hogy végigcsinálja, hogy a puha ajkak között mehessek el a nevét suttogva. De így csak megállítom, mielőtt még tényleg túl késő lenne, hiszen bármennyire is élvezem, más tervem van vele. Ki akarom sajátítani. Ezért felhúztam, és hamar sikerült letepernem, hogy birtokba vehessem végre szexi testét. Végigsimítok fakó fehér bőrén, mintha ez is csak az ártatlanságát sugározná, én pedig éppen ezt az ártatlanságot szennyezem be minden érintésemmel, minden mozdulattal, amit most teszek. De nem állok le. Oldalán csúsztatva végig ujjaimat, letérek formás combjára, és felhúzom lábát a derekamhoz, hogy alaposan végigsimíthassam, miközben egyre mélyebbre intézem szűk járatában a lökéseimet. A kellemes érzés mellett csak tetézi nyögéseimet az, ahogy hátamat karmolássza, és az, hogy látom, mennyire élvezi. Ennyi vágy lett volna benne is? De nem is célom most megállni. Hangos nyögései megtöltik hallójáratomat, és szabályosan elveszik az eszem, amitől csak még jobban rákapcsolok. Az enyém, és nem eresztem. Bár bűntudatom támad attól, hogy gyakorlatilag azt teszek vele, amit csak akarok, mégsem hagyom abba. Mikor meghallom a sikolyát, úgy mosolyodom el, mintha csak ezt vártam volna, és ez igaz is. Azt akartam, hogy sikítása megtöltse a helységet, és hogy én nyújtsam neki élete leglehengerlőbb teljesítményét. Még akkor is, ha ez önzőségnek tűnik.
- Ezt vehetem úgy, hogy tetszett?
Kérdeztem vigyorogva, természetesen az előbbi sikolyára utalva, és apró csókot lehelek a nyakába. A mozgást azonban nem függesztem fel teljesen, így az utólökéseket hamarosan saját, visszafoghatatlan nyögése, jobban mondva állati morgása koronázza meg, amikor elélvezek. Persze ezt a tényt nem is tudnám letagadni, hiszen Sammy is érezheti, ahogy a testébe mentem el.
- Remélem, tartogatsz még pár sikolyt, mert hosszú az este...
Suttogtam a szavakat a fülébe, miután kipihegtem magam az élvezetek után. Csak ekkor veszem észre, hogy még mindig bene vagyok, ezért lassan kihúzom tagomat, és melléfekszem oldalamon és a könyökömön támaszkodva.
- Feljössz? - hülye kérdés, pláne ezek után, inkább amolyan költői kérdés, amit nyomatékosításnak szánok azt illetően, hogy szeretném, ha velem aludna. Legalábbis, ezek után csak még fájóbb lenne, ha külön töltenénk az éjszakát, mert fájó volna a hiánya. Plusz, tényleg szívesen hallgatnám még ahogy felsikolt attól, hogy a csúcsra repítem.To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyThu Jan 01, 2015 10:50 pm

+ 18


sammy & danny

Minden egyes porcikám utána sóvárog. Nem tudom, hogy ő is ugyanúgy érez-e irántam vagy ez az egész csak a mai nap feszültségének a levezetése. De nem lehet, hogy egyszerűen csak erről legyen szó, ha így lenne a levegőben nem lenne érezhető ez az őrült feszültség kettőnk között. Mindkettőnket a vágy hajtja és a testem alig bírja elviselni a kényeztetését. Annyira tökéletesen csinálja, mintha már ezer éve ezt gyakorolná. Pontosan tudja, hol kell megérinteni, mintha tökéletesen ismerné már a testemet és ezer éves összhangban lennénk, de szó sincs ilyesmiről. Az a csók is megőrjített, akkor mi lesz ennek az emlékével? Azt hiszem ezt soha nem fogom kiverni a fejemből. Sőt elég nagy a valószínűsége annak, hogy többre fogok vágyni és ez az egyetlen egy éjszaka vagy kaland, bárhogyan is tekint rá nekem nem lesz elég. Szükségem van rá. Az egész lényére minden egyes porcikájára, ami őrületbe kerget. Érintése éget, nyelvének munkája a mámorok tengerébe vezet, amit nem szándékozom egyedül átélni. Hamar átveszem az irányítást felette és most már én vagyok az, aki őt kényeztetni. Érzem, hogy férfiassága egyre keményebb lesz és ez egyre inkább arra sarkal, hogy folytassam. Jót akarok neki. Ugyanazt akarom neki nyújtani, amit ő nyújtott nekem. Nem akarom, hogy könnyedén elfelejtse ezt az éjszakát. Bár már azzal garantálom ezt, hogy egy helyen élünk, szóval két lábon járó emlékeztetőként fogok itt járkálni, de ez az egész visszafelé és érvényes. Mert, hogy ő is emlékeztetni fog engem erre a forróságra, amit az egész testemben érzek és, ha nem kaphatom meg őt ezek után, vagy esetleg elutasít, abba minden bizonnyal bele fogok örülni. Jelen pillanatban úgy érzem magam, mint egy drogfüggő és ő az én drogom, mert csókolni akarom, kényeztetni és magamban érezni soha el nem ereszteni. Ki akarom sajátítani magamnak még akkor is, ha tudom ez mondhatni egyenlő a lehetetlennel. De én akkor is meg akarom próbálni.
Sóhajok és nyögések keverednek a levegőben. Előbb tőlem, majd tőle és az, hogy tetszik neki, amit csinálok boldogsággal tölti el a lelkemet. Mikor alákerülök és végre elmerülöm bennem akaratlanul is felnyögök. Egy apró pillanat töredékéig elveszek abban az érzésben, ahogy kitölt és az egész testemet megtölti egy furcsa elégedettség. Kezeim hátát kezdik el simogatni és, ahogy mozog bennem a simogatás már karmolászássá válik, hiszen minden egyes lökése olyan érzéseket ébreszt a testemben, amiket egyszerűen nem tudok hova tenni és egyszerre túl soknak tűnik, ez pedig egyre közelebb segít a teljes beteljesüléshez, amikor a testem könnyedén hajlik meg az akarata előtt és még percekkel később is remeg utána. Sikollyá alakult nyögés támasztja alá, hogy nem bírtam tovább és a gyönyör, ami magába fogad annyira kábító, hogy egy pillanatra azt is elfelejtem, hogy hol is vagyok.zeneszám • <3 • ©

Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyWed Dec 31, 2014 11:40 amTo: Sammy+18 Egyre jobban kezdek a bűvkörébe kerülni, pedig én vagyok az, aki el szokta venni az emberek eszét, nem pedig fordítva. De ő más. Akárhányszor csak az arcára nézek, megigéznek azok a gyönyörű zöld szemek, melyek csillogva pillantanak vissza rám. a mosolya, mely még az én démon lelkemnek is felbecsülhetetlen, és a finom ajkai, melyeket legszívesebben egész álló nap csókolgatnék, hogy érezhessem finom ízét. Bár fogalmam sincs róla, mikor is kezdődött ez el bennem. nem tudom, mikor kezdett el ennyire vonzani magához. Persze, gyönyörű, ezt már akkor megállapítottam, amikor először megláttam, de most nem csak a testéről van szó, ahogy én sem csak a testét akarom birtokba venni. Talán hiábt követtem el azzal, hogy túlságosan közel engedtem magamhoz, hiszen démon vagyok, akiket tulajdonképpen senki sem szívlel, és nem áltatom magam, én sem vagyok éppenséggel egy szent. De ő? Ő teljesen más. Mondhatnám úgyis, hogy nála különlegesebbel még nem találkoztam soha, és legyek akármennyire is romlott, vagy sötét lelkű, képtelen lennék ártani neki. Mert ugye könnyen felmerülhetne, hogy csak ki akarom használni, esetleg csapdába csalni, hogy bánthassam, de szó sincs semmi ilyesmiről. Egyszerűen csak eluralkodott rajtam a vágy, és szabadjára engedtem minden körülötte forgó gondolatomat. Fogalmam sincs róla, mi lesz így ennek a vége, de a kíváncsiság csak tovább hajt előre, így egy pillanatra sem állok meg.
Mikor melleinél járok, megérzem testének a remegését, és ez apró mosolyt is csal az arcomra, hiszen ez csak annak a jele, hogy jól csinálom, és már tombol benne a vágy. Nekem pedig pontosan ez volt a célom. Gyengéden végigsimítok hátán, kiélvezem selymes, forró bőrének a tapintását, de az érintést amolyan nyugtatásképp is szánom, hátha sikerl vele némileg csillapítanom testének remegését. Mégse tudom leplezni, mennyire tetszik, hogy ilyen hatással vagyok rá. Tetszik, hogy így reagál rám. Mikor már odalent járok, érzem, hogy lábai is reszketni kezdenek, ezért ugyanolyan gyengéden, mint ahogyaz előbb a hátán tettem, combjára simítom a kezem, és közben folytatom nyelvem játékát. Érzem a nedvességét, az ízét, ami teljesen megbolondít, és csak még hevesebb tempóra sarkall. De érzem, hogy lassan elhúz magától, én pedig engedek neki. Hagyom, hogy térdre hulljon, és mikor így tesz, már ölelem is magamhoz pőre testét, hogy úgy érezhessem vad csókját, amin gondolatban ismét elmosolyodok, hiszen nyelvemen még mindig ott érzem az ő ízét is. Ez az összhatás viszont csak még jobban elvarázsol, és ugyanolyan hévvel viszonozom a csókját, amilyen hévvel ő is játszik a nyelvemmel. Megőrjít ez a vadsága, de persze jó értelemben. Így aztán nem is érzékelem, mikor tűnnek el rólam a ruháim, csak arra eszmélek fel, hogy hanyatt dönt, de akkor már semmi sincs rajtam. Apró csókjaitól halkat sóhajtottam, ami hamar átcsapott egy erőteljesebb nyögésbe, amikor férfiasságomon éreztem puha ajkait. Nyelve játékától egy szempillantás alatt lettem még merevebb, így tagom teljesen megkeményedett a szájában.
- Kínozni akarsz?
Kérdeztem, de arcomon halovány mosoly jelezte, hogy ha így is van, egyáltalán nincs ellenemre a dolog. Csak halkan tudtam megszólalni, hiszen a vágy már engem is elöntött annyira, hogy csak suttogni tudjak, de ezt nyilván ő is sejtheti, hiszen férfiasságom sem éppen a közönyömről árulkodott. Lehunyt szemekkel élveztem, amit velem tesz, de tudtam, nem szabad hagynom, hogy be is teljesítse. Ezért aztán éppen csak addig hagytam magam kényeztetni, míg úgy nem éreztem, hogy forró ajkai közé fogok menni. Mikor úgy éreztem, hogy nem bírnám már soká, gyengéden lenyúltam érte, megsimítva szép arcát, majd felhúztam őt magamhoz, és egy apró fordulattal, óvatosan magam alá tepertem.
- Csodálatos vagy...
Suttogtam a szavakat az ajkaira, miközben lenyúltam, és gyengéd erővel széthúztam a lábait, hogy az öléhez férhessek. Még egy puha csókot nyomtam az ajkaira, majd a testén végigpillantva lassan belé hatoltam. Érzem, hogy nedvessége nem hagyott alábbhisz csak nem gond nélkül kerülök egyre mélyebbre a kellemesen szűk helyen. Figyelem minden reakcióját, nem-e okozok fájdalmat, de sokáig nem tudom magm visszafogni, és az utolsó centiket egy erősebb lökéssel téve meg, veszem teljesen birtokba. A nyakába csókolok, miközben elkezdem kihúzni a tagomat, és csípőmet mozgatva mozogni kezdek benne. Lassú tempóban kezdem, kezem a fenekére siklik, és belemarkolva kezdek picit erősíteni a lökéseken, melyeket belé intézek.
To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyWed Dec 31, 2014 1:01 am

+ 18


sammy & danny

Azóta az este óta csak rá tudok gondolni. Az egész testem és a lelkem is utána sóvárog. Nem tudom megmagyarázni, hogy melyik pillanatban nyert ekkora hatalmat felettem, mert ha őszinte akarok lenni ez a hatalom már jóval azelőtt megvolt, hogy megcsókolt volna. egyszerűen nem tudok ellenállni neki és az, hogy jó pasi nem elég indok, hiszen a világon van még egy pár, de egyikük sem vonzott engem annyira, mint Danny. Minden egyes porcikám őt kívánja. Az érintése után sóvárgok, amikor mi elméletben ellenségek vagyunk és meg kellene ölnöm őt nem pedig azon gondolkoznom, hogy miképpen juthatnék be az ágyába. Persze ott könnyebb lenne végezni vele és az lenne az igazi hátba támadás, de nem akarom ezt. Nem akarom megölni. Nem tudom, hogy mégis mit tett velem vagy egyáltalán tett velem valamit. Az egész lénye hatással van rám. Ahogyan a levegőt veszi, ahogyan lélegzik, ahogyan pislog. Számomra tőle minden valami csodálatos dolog. Mintha teljesen megvesztem volna érte és számomra más férfi nem is létezne ezen a földön csak ő. Annyira bugyután hangzik ez az egész mégis ez van a legközelebb az igazsághoz. Nem tudom, hogy hol lennék nélküle. Valószínűleg az utcán, mert befogadott és akkor még nem éreztem ezt az intenzív vonzalmat, de most már határozottan érzem. Ha akarnám sem tudnám figyelmen kívül hagyni az érzéseimet, amik hozzá kötnek. Nem látom, hogy miért lenne akkora tragédia, ha egyszerűen engednék a vágyaimnak. Lehet, hogy egy csapdába sétálok bele, de engem már az sem érdekel. Az övé vagyok, mert az övé akarok lenni. Nem kell erőszakoskodnia velem. Önként adom meg magam csókjainak és az érintésének, ami csak úgy perzseli a bőrömet. Soha nem hittem abban, hogy egy férfi képes lesz ilyen érzéseket ébreszteni bennem.
Az egész testem bizsergett az érintésétől. Azt akartam, hogy végre elmerüljön bennem, de csak tovább kínzott. A melleimet kényeztette és a testem szabályosan remegni kezdett és egy olyan gyönyör felé vezérelt, amit nem akartam egyedül átélni. Nyelve játéka a vágyaim forrásánál csak fokozták a dolgokat. Úgy éreztem, hogy helyben feladják a lábaim a szolgálatot és egyre közelibbnek éreztem a pillanatot, amikor már nem bírom megtartani magam. Sötét hajtincseibe túrtam és húztam el magamtól, hogy térdre rogyhassak előtte, mert a lábaim már nem bírták. A testem remegett és túlságosan is közel állt a gyönyörhöz. Lecsaptam ajkaira és nyelvem vad játékba kezdett az övével, aminek következtében megízlelhettem saját magamat. Kezeim szorgosan láttak neki a levetkőztetésének.
Gyengéden döntöttem el őt a padlón. Szó szerint értettem az itt és most dolgot. Végigcsókoltam izmos felsőtestét, majd pedig a férfiasságát vettem ajkaim közé és finoman kényeztetni kezdtem a tetején egy apró pillanatig elidőzve köröztem a nyelvemmel.


zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 11:21 pmTo: Sammy+18 Az elmúlt percekben eljutottam egy olyan pontra, ahonnan már nincsen visszaút, és érzem is, hogy még ha akarnék se lennék képes leállítani magam innentől. Akarom, hogy az enyém legyen, akarom, hogy minden gondolata körülöttem forogjon, és mikor végre birtokba veszem, azt akarom, hogy én legyek az a férfi, akiért minden este sóvárog majd. Talán túl sokat is akarok, de mindez jelen pillanatban nem is lényeges. nem akarok arra gondolni, hogy egy nap majd szépen kisétál az életemből, és arra sem, hogy talán benne most nincsen akkora káosz, mint bennem minden egyes másodpercben, amit a közelében töltök el. Mert minél többet vagyok vele, annál inkább megbolondít, annál inkább vágyom rá, és annál inkább érzem az ajkai hiányát, hogy nem csókolhatom meg. Az elmúlt napok borzasztóak voltak. Minden este arra tudtam csak gondolni, hogy újra a karjaimba húzzam, pont úgy, mint ahogy akkor este is tettem, az első csókunk alkalmával. Pont úgy, ahogyan most is teszem. A karjaimba zárom, és nem akarom őt elengedni, ahogyan ezt a csókkal is igyekszem kifejezni. Birtoklóan simítgatom nyelvét sajátommal, mert nem tudok betelni az ízével. Mélyeket lélegzem, mert nem tudok betelni az illatával. Már nyomát sem érzem annak a fáradtságnak, ami akkor nehezedett rám, mikor beléptem a bejárati ajtón. most csak ő számít. Az, hogy az enyém, nekem adta magát, és innentől kezdve már rajtam áll, mit teszek vele.
Azonban a saját vágyaim is egyre inkább növekszenek, de nem akarok önző lenni, ezért lehúzom róla a felsőjét is, fedetlenné téve ott is. Így már csak a vékony kis fehérnemű takarja előlem odalent, de nem sokáig. Félredobom a levett ruhadarbot, nem is érdekel, hol landol, ezen az éjszakán úgysem lesz már szüksége többet, sőt, ha rajtam múlik, az elkövetkező éjszakákon sem lesz rajta semmi. Csók közben dereka köré fonom egyik karomat, hogy immáron meztelen testével simuljon hozzám. Elválok az ajkaitól, hogy végigcsókoljak az arcán, majd a nyakán, aztán letérek a mellkasára, és elcsábulok egyik keble felé. Nyelvemmel kezdem érzékien kényeztetni idomát, majd ajkaim közé veszem mellbimbóját, hogy még tovább izgassam, már ha ez lehetséges egyáltalán, hiszen érzem így is, hogy mennyire kezd már elázni odalent. Ahogyan haladok egyre lejjebb, úgy húzom le a bugyiját is. Lassan araszolok végig pőre testén, csókolgatva forró testét, majd végigcsókolok formás combján is, mígnem eljutok lábai közé, de mielőtt elkezdeném, még felpillantok rá egy sunyi vigyorral az arcomon.
- Most már nem fogok leállni...
Közlöm vele mosolyogva, majd bevetem a nyelvemet. Először csak gyengéden végighúzom a lábai között, majd ugyanolyan körkörös mozdulatokat kezdek tenni nyelvem hegyével szeméremajkai körül, ahogyan ujjaimmal is tettem nem sokkal ezelőtt. Megteszek így pár kört, majd behatolok vele a testébe, és a vágytól túlfűtötten hevesen kezdem el mozgatni, miközben kezem felsimít a lábain, hátrasiklanak, és belemarkolnak a fenekébe. Most is figyelem minden egyes rezdülését, figyelek a reakcióira, hogy úgy csináljam, ahogy neki a legjobb. De csak lassan kezdem el, élvezem, hogy picit kínozhatom a vágyain keresztül. Nedvessége viszont túlságosan elveszi az eszemet ahhoz, hogy ezt nagyon elnyújtsam, ezért hamar gyorsabb tempóra kapcsolok, gondosan odafigyelve arra, hogy minden egyes apró területét megnyaljam. Kíváncsi vagyok rá, leállít-e, mikor már nem bírja tovább. Tudom, hogy mikor kérlelt, nem egészen erre gondolt, de neki mindent meg akarok adni. Hallani akarom a hangját, addig pedig nem is fogok leállni orális kényeztetésével, míg elég hangossá nem teszem.
To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 10:47 pm

+ 18

sammy & danny

Csókjai az őrületbe kergetnek egyszerűen úgy érzem, hogy eddig nem is éltem igazán. Miután pedig megismertem csókjának ízét és vadságát csak erre tudtam gondolni és ezt az álmaim is bizonyítják, hiszen készséggel idézték fel azt a gyönyörű emléket. Hogyan képe pár percnyi történés ilyen könnyedén hatni egy emberre? Nem tudom. Soha nem köteleztem el túlságosan magam a vadászatnak. Csak azért tettem, hogy segítsek az embereknek és tudom jól, hogy Danny nem éppen arról híres, hogy védi az emberek jogait vagy túlságosan jól bánik velük. Mégis soha nem lennék képes ellene fordulni. Legalábbis most már nem. Lehet, hogy én meg akartam ismerni. Tudni akartam mindent róla, de arra nem számítottam, hogyha megismerem, akkor érzéseket kezdek táplálni az irányába. Legalábbis nem ilyenekre számítottam. Tudtam, hogy érezni fogok valamit, de nem gondoltam, hogy ennyire pozitív dolgok fogják átjárni a lelkemet, amikor rá gondolok. A csókjától undorodnom kellene, de csak hevesebben ver a szívem és úgy érzem, hogy végre megtörténik az, amire az egész életemben hivatott lettem. Pedig ez nem is szerepelt az álmaim között. Egyszerűen csak a művészeti iskolába akartam bejutni. Ilyen egyszerű vágyaim voltak, vannak. Most mégis ezek teljes mértékben háttérbe szorulnak ahhoz képest, hogy mennyire vágyom a csókjaira és az érintésére.
Az egész testem sóvárog iránta. Magamban akarom őt érezni és ezt az is bizonyítja, hogy odalenn egyre nedvesebb vagyok és ezzel ő is tisztában van. Egyik keze a mellemet cirógatja a másik pedig odalenn kényeztet. Ez az őrült kettősség kikészíti a testemet és egyre inkább akarom, hogy megkíméljen és magamba fogadhassam végre. Minden egyes pillanat elteltével arra vágyom, hogy magáévá tegyen, hiszen már így is az vagyok. Azt tesz velem, amit akar. Nem tudom, hogy többet jelentek-e a számára, mint a többi nő, de jelen pillanatban nem is tudok ezzel foglalkozni, mert a testem a beteljesülésért sóvárog. Nem érdekel, hogyan viselkedik más nőkkel vagy éppenséggel mit tesz velük jelen pillanatban, amit határozottan tudok, hogy én vagyok az, akit őrületbe kerget.
Kérlek. – Könyörgöm neki, hogy végre megkönyörüljön rajtam és megadja azt, ami után a testem megállás nélkül sóvárog. Nem tudom kezelni ezt a túl sok érzést, ami jelen pillanatban erőteljesen bennem tombol. Különféle vágyak keveredései, de egytől-egyig minden porcikám utána sóvárog. Rá van szüksége a testemnek és a lelkemnek is ez nem vitás. Egy férfi sem képes olyan érzéseket kelteni bennem, mint ő. Nem, mintha olyan sokkal lett volna dolgom az elmúlt időszakban. De akkor is, határozottan tudom, hogy ő másabb, mint a többi.

zeneszám • <3 • ©

Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 12:00 pmTo: Sammy+18 A szépsége megbabonáz, és egyszerűen érzem, hogy képes lennék hosszú órákig csak bámulni őt, mert már a puszta látványa is beindítja a fantáziámat. Így nézve pedig fogalmam sincs, hogyan lehettem képes eddig kibírni anélkül, hogy bármi is történt volna közöttünk. Pedig több szempontból is helytelen. Hiszen démon vagyok, ráadásul meglehetősen romlott is. Legalábbis szégyent nem hozok a fajra, az már egyszer biztos. Plusz egy jó ideig inkább úgy tekintettem rá, mint a mostoha húgomra, és ha így vesszük, most éppen ennek a nőnek a nyelvét ízlelgetem. Helytelen, de mégis képtelen vagyok megállni, hogy ne tegyem, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb és legnagyszerűbb dolga is egyben. Így aztán csak csókolom őt, egy pillanatig sem eresztve el az ajkait, orromba feljut édes illatza, és teljesen elbódítja az elmémet, ahogy minden egyes levegővételnél ezt a finom aromát szippantom magamba. Érzem azon, ahogy a csókot viszonozza, hogy ő sem akarja abbahagyni. Érzem rajta, hogy folytatást kíván, és ugyanerre vágyok magam is. Pontosabban, amire én vagyok az Ő. Az ő teste, az ő gyönyöre. Sosem foglalkoztam más nők élvezetével, mert mindig azzal voltam elfoglalva, hogy én megkapjam azt, amit akarok. Amire vágyok. De az ő esetében ez más.
Az ő esetében hallani akarom, hogy élvezi, amit vele teszek, hallani akarom, hogy a teste megadja magát nekem, és ezáltal nem csakfizikaileg nyerem meg magamnak. Mert ez nem csak erről szól, az etgész lényét akarom. Azt, hogy önmagát adja át nekem. Ahogy pedig elnézem, semmi kifogása nincs ez ellen. Nem ellenkezik, mikor magamhoz húzom, akkor sem, mikor kissé talán hevesen is, de birtokba veszem az ajkait. Pedig nyelvem, mióta belekezdtünk a csókba, úgy játszik az övével, mintha mindig is a magáénak tudhatta volna. Ahogy egyre tovább húzódik a csók, annál biztosabban érzem a benne fokozódó vágyat is. a vonzódást, ami talán már akkor elkezdődött, mikor felajánlottam neki, hogy maradjon nálam. Most pedig lassan, de biztosan érzem, hogy nekem adja magát. Érzem, ahogy hajamba túrva meghúzza tincseimet, ettől pedig vágyam csaktovább növekszik, ahogyan sóhajaitól is, melyeket hallva azt akarom hogy még hangosabb legyen.
- Akkor szabaduljunk meg ezektől...
Utalok ruháira, mikor megjegyzi, hogy az enyém, és mikor vágytól fűtve újra csókolni kezd, lehúzom róla a nadrágot, hogy meztelen combján csúsztathassam fel a kezemet, és immáron bugyiján keresztül érinthessem meg vágyai forrásánál. Lassan kezdem csak el cirógatni odalent, kis terpesztését kihasználom, hiszen így több helyem van, és szeméremajkainál körkörös mozdulatokkal simogatom tovább, míg másik kezemmel benyúlok a felsője alá, és felsimítok egészen egyik melléig, amit óvatos mozdulatokkal cirógatni kezdek, majd birtoklón rámarkolok. Mindeközben persze odafigyelek teste összes rezdülésére, apró jelekre, de az ingerlését nem hagyom abba. Direkt nem húzom még le a bugyiját, pedig van egy olyan érzésem, nem lenne ellenvetése, de érdekel, mikor éri el a tűrőküszöblét. Kíváncsi vagyok, el tudom-e juttatni izgatásommal egy pontra, ahol már ő maga akar megszabadulni fehérneműjétől, hogy jobban érintkezhessek vele. Ráadásul még csak nem is sejti, hogy olyan gyönyörökben tervezem részesíteni, hogy garantáltan emlékezzen erre az éjszakára. Kissé belemosolyogok a csókba, mertm intha nedvességét kezdeném érezni. Vajon képes vagyok rábírni, hogy eláztassa a vékony anyagot? Őrülten kíváncsi vagyok, ezért aztán tovább csinálom, amit elkezdtem. Egyik kezem a keblét kényezteti masszírozásával, ujjaim mellbimbója körül cirógatják, míg másik kezem odalent folytatja a cirógató mozgását.To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 11:17 am

sammy & danny

A levegő izzik közöttünk. Olyan, mintha valami mágnes lenne, ami ellenkezést nem tűrve vonz magához és, ha egyszer sikerrel járt soha többé nem ereszt. Azon az estét sikerrel járt mégis olyan könnyedén eresztett el, mintha a mágnesesség másként működött volna. Nem vagyok fizikus, de azért ennyit még tudok. Most pedig újra érzem azokat a szikrákat, azokat az apró, kis jeleket, amik egyenesen hozzá csábítanak. Szinte már a karjaiba löknek. A legrosszabb az egészben, hogy a fejemben csak egy kis hang mondja azt, hogy ne tegyem, mert ez az egész nem helyes. De egyre halkabb, mintha megkötöznék és betömnék a száját, hogy aztán a sötétségbe vethessék, és onnan ki ne szabadulhasson soha többé. A testem kívánja ezt, hogy senki se szólhasson bele abba, amit ő kíván. Ez nem csak a testemről szól, de a lelkemről is. A testem a gyönyör után sóvárog, amivel megajándékozhat, a lelkem pedig arra vágyik, hogy az ő lelkével egyesülhessen. Tudom jól, hogy mi és, hogy a lelke sem a fényességtől ragyog, de ez mind nem számít. Legalábbis számomra egyáltalán nem létfontosságú dolgok ezek. Nem kereshetek mindennek jelentést bármennyire is szeretném tudni, hogy mi is folyik körülöttem, hogy miért akarom őt ennyire. Mitől másabb, mint a többi férfi és sajnálatos módon nem tudom megválaszolni, de ha megtudnám, talán el is tűnne ez a varázs, ami kettőnk között buborékot alkotva lebeg és én azt nem akarom. Ki akarom élvezni ezt a pillanatot ameddig tart.
Magához húz és én nem ellenkezem. Ilyen könnyedén omlanak le a védelmem falai. Ajka enyémet érinti, majd szenvedélyesen birtokba veszi. Én nem ellenkezem. Erre vágyom. Ezt akarom. Őt és az egész lényét. Mindent, amivel ő maga jár és ez az érzés. Mert ezért még meghalni is érdemes. Ujjaim barna tincseibe túrnak és finoman meghúzogatom egyszer-kétszer. A szívem eszeveszettül dübörög, szinte ki akar szakadni a helyéről megfeledkezve mindenről. Olyan könnyedén dobná oda magát ennek a gyönyörű férfinak, ahogyan én is odaadom magam neki mindenféle gondolkodás nélkül.
Puha érintése apró sóhajokat fakaszt ki belőlem és egyre inkább érzem, hogy többre vágyom. Még ennél is többre. Itt és most. Nincs megállás. Nem engedhetem el őt, ahogyan az utolsó alkalommal tettem. Akkor nem is tudtam igazán, mit akarok, de most már tisztában vagyok azzal, hogy az egyetlen dolog, amit szeretnék az Ő maga.
Szakértő keze megjelenik a vágyaim forrásánál és akaratlanul is belenyögök a csókba. Kicsit terpeszbe állok, hogy jobban hozzáférhessen. A nyögések közepette csak két szót préselek ki magamból, hiszen válaszolni akarok arra, ami nem is igazán kérdés volt, de tudnia kell. – Tiéd vagyok. – S újra csókolom őt vágytól fűtve, szenvedélyesen néha kicsit belenyögve.zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 10:18 amTo: Sammy+18 Még sosem akartam egyetlen nőt sem ennyire a karjaimban tartani. nem vonzott úgy a tekintete, mint az övé, és egyetlen esetben sem éreztem még ekkora késztetést, hogy megérintsem. De tudom, ha megteszem, onnan nem lesz visszaút, többet fogok majd akarni, és ezútta van egy olyan érzésem, hogy nem is lesz majd erőm leállítani magam. Nem akartam őt felébreszteni, mégis valahol jól esik az, hogy engem várt, pedig nem is lenne olyan szerencséje, hogy valami történjen, ami miatt aztán nyugta lehetne tőlem, főleg, hogy ha meg is akarnának támadni, vagy bármi ilyesmi, nem is lenne valami egyszerű dolguk velem, szóval igen rendesen meg tudnám izzasztani azt, aki megpróbál megölni. Bár még mindig úgy gondolom, hogy neki csak jobb lenne, ha én nem lennék. Csak egy démon vagyok, és ő is tudhatja, hogy nem vagyok szent. Soha nem is voltam, soha nem is leszek. Ennél pedig Ő különlegesebb és jobbat is érdemel.
A szavaira újabb halvány mosoly jelenik meg az arcomon. Ha más mondta volna, valószínűleg el se hinném, vagy legalábbis nem érdekel, hisz soem foglalkoztam azzal, mit mondanak más emberek.
- Nincs olyan szerencséd, hogy ne jöjjek vissza.
Jegyzem meg, de aztán gondolataim hamar elterelődnek, ahogy sikerül magamhoz húznom őt. Ahogy érzem, hogy karcsú teste hozzám simul, és akkor sem taszít el magától, mikor az ajkai felé közeledek, ezért hosszan csókolom, bár ettől a szívverésem csak jobban felgyorsul és pillanatok alatt olyan vágy lesz úrrá rajtam, amit már akarva se tudnék visszafogni. Akarom őt, itt és most. Nem elégszem meg egy csókkal, ő kell nekem, és ezt, mielőtt még megállhatnám, kezeim ki is mutatják. Egyik kezem végigsimít az oldalán, aztán újra lecsúszik rajta, és a derekánál megállva babrálni kezdenek finom, selyemanyagú felsőjével, pár pillanattal később pedig már feljebb is húztam, és besimítottam alá, puha bőrét érintve, melytől egész kezemet furcsa bizsergés járja át. Érzem, ahogy teste csak úgy ontja a hőt, de többet akarok érezni. Hogy irányíthatatlan vágyaimat kimutassam felé, másik kezem végigsimít hátán, majd lesiklik, és csak formás fenekén állapodik meg, gyengéden bele is markolva, miközben csókom egyre mohóbbá válik, ahogy nyelvemmel az övét kóstolgatom.
- Légy az enyém...
Suttogok a szájára, éppen csak egy pillanatra szakadva el ajkaitól. Aztán nem is bírom tovább nélkülül, a választ már meg sem várva csókolom meg újra. Inkább amolyan jelzésnek szántam szavaimat, hogy mennyire akarom őt. Azt, hogy az enyém legyen.
Sejtelmem sincs róla, hogyan lehet rám ilyen hatással, csak azt tudom, hogy ahogy újra ajkaihoz tapadok, vége minden önuralmamnak. Vágyakozva simítok végig combján, de nem tudok ennyinél megállni. Felcsúsztatva ujjaimat, lassan kúszok be velük lábai közé, hogy, egyelőre ruháján keresztül, izgatni kezdjem őt érzékeny pontjánál.To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 2:07 am

sammy & danny

Az ébrenlétben menekülni próbálok az emléke elől, de az álmaim akaratlanul is felidézik bennem az emlékét annak a csóknak, ami elcsattant közöttünk. Nem volt egyszerű csók. Annyi érzelmet tartalmazott magában, amit egy pillanat alatt nem tudtam megemészteni és az a baj, hogy túlságosan hamar vége lett. Most pedig újra felébresztette a vágyaimat, amitől minden egyes testi kontaktus annyira más lesz ezek után. De lehet, hogy reggelre sikerül kivernem a fejemből az egészet, bár nem sok esélyt látok rá. Felébredek és rögtön felpattanok. Még sötét van, ami azt jelenti, hogy nem aludtam túl sokat és megkönnyebbülök, mikor látom, hogy hazaért. Mintha egy kő esett volna le a mellkasomról. Annyira megkönnyebbültem, hogy azt nem tudom szavakba önteni.
Ahogy eltávolodnék tőle, hogy egy kis levegőhöz jussak és tisztán tudjak gondolkozni nem csak arra a vágyamra, ami folyamatosan felé lök, a karjaiba taszít. – Nem tudok pihenni úgy, hogy nem tudom, hogy minden rendben van veled. – Ez az igazság. A kezdetekben még úgy tekintettem rá, mint valami prédára, amit le akarok vadászni most pedig úgy aggódom érte, hogy az már egyszerűen beteges. Nem lenne szabad semmilyen érzelmet felé sugároznom mégis nem tehetek róla. Olyan, mintha megbabonázott volna engem. De nem értem. Azóta a csók óta úgy viselkedett velem, mintha mi sem történt volna, de most úgy érzem, hogy ez a bizonyos pillanat kezd újra kialakulni közöttünk. Csak úgy szikrázik a levegő. A szívem is hevesebben ver a közelségétől és tekintetem nem tudom elszakítani dús ajkaitól, amiket olyan szívesen ízlelnék meg újra és újra. Nem szabadna ilyen gondolatoknak keringeni a fejemben mégsem tudom őket megállítani. Egyszerűen vágyik rá a testem és nem tudom neki nemet parancsolni. Mintha belém lenne kódolva, hogy őt nekem szánták vagy tudjam is én. Nem hiszek az ilyesmiben, hogy mindenkinek megvan a maga párja. Egyszerűen csak nem értem mégis honnan ered ez az eszeveszett vonzalom. De nem hiszem, hogy van erre logikus magyarázat. Megpróbálhatok keresni benne valamit, de nem hiszem, hogy különösebben találnék. Mert a logika nem magyarázza meg azt a sok érzést, ami bennem kavarog, mikor ajkai az enyéimet érinti.
Elakad a lélegzetem, mikor alig pár centire van az arca az enyémtől. Aztán ajka az enyémre tapadt. A karom automatikusan fonódik a nyaka köré és testem teljesen hozzásimul. Nem akarom elereszteni. Túlságosan is tökéletes ez a pillanat ahhoz, hogy elengedjem, és megint átjárnak azok az érzelmek. Irányíthatatlanok. Minden egyes pillanattal egyre többre vágyom. A lelkem szomjazik rá. Érintésére és a csókjaira. Mindenre, ami hozzá tartozik. Nem szabadna így éreznem iránta mégsem tudok parancsolni az érzéseimnek és a testemnek, ami már mondhatni őrületes sóvárog minden után, ami vele kapcsolatos. Azon az estén csattant el az első közös csókunk, ami mindkettőnkben elindított valamit. Most már biztos vagyok benne, hogy nem csak rám volt hatással.


zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Danny Doyle
Danny Doyle
I'm a daemon, I'll win your mind.
✤ Posztok száma : 15
✤ Regisztráció : 2014-12-29
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_inline_mw10gpwrXI1r8ldzp
✤ Foglalkozás & hobbi : Rosszban sántikálás

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 1:29 amTo: SammyAhogy figyelem Őt alvás közben, eszembe ötlik a gondolat, hogy talán rám várt, és ezért aludt el pont a kanapén. Nem fogom áltatni magam, én is aludtam már rajta nem egyszer, szóval van egy sejtésem, hogy nem azért választotta ezt az ágya helyett, mert annyival kényelmesebb lenne ilyen célokra. De nem jó, hogy ilyesmivel terheli magát, hiszen neki is megvan a maga élete, a maga gondjaival és céljaival, akkor meg miért nehezíti, hogy egy olyanra gondol, mint én? Mert az, hogy én rá gondolok, még érthető, tekintve, hogy ez a nő teljesen összekuszálta az agyamat. ha nem tudnék róla ennyi mindent, azt mondanám, hogy boszorkány, és bevetett valami mágikus trükköt, amivel megzavarta a fejemet, és talán épp erre is ment ki az egész. De persze, ez több szempontból is baromság, már csak azért is, mert ilyet elég nehéz lenne belőle kinézni. Nem épp egy olyan személyiség, aki ilyen terveken törné az agyát, jobban mondva, én nem ilyennek ismertem meg.
Talán ezért is érdekel, vajon mi járhat most a fejében. Remélem, legalább az álmai nyugodtak, és mentesek tőlem, ha már egyszer minden nap ki van téve annak, hogy egy légtérben kell lennie velem, s bár ez korábban sosem érdekelt... újabban egyre többet gondolok arra, hogy mennyire lehet nehéz neki. Ez a legaggasztóbb az egészben. Sosem vettem a fáradtsáfot arra, hogy mások problémáival törődjek, és túlontúl hidegen hagyott az is, hogy épp ki mit gondol rólam, vagy hogy megkönnyítem, vagy épp megnehezítem a dolgát. Az ő esetében meg csak szeretnék így tenni, ugyanis inkább ő az, aki összezavar engem, és szerintem még érzi is ezt. Bár ebben nyilván nagy szerepe van annak is, hogy megcsókoltam azon az estén. Azóta is kísért ajkainak puhasága. Több nővel volt már dolgom, mégse érdekelt egyikük se, és hazudnék, ha azt mondanám, bármelyikükre is emlékszem akár csak egy kicsit. Arra a csókra viszont emlékszem. Nagyon is.
Már épp elhatároztam magam, hogy ideje magára hagynom, és el is indulok vissza, amikor meghallom, hogy a nevemen szólít. Tehát mégis csak sikerült felébresztenem. meglep az, ahogyan fogad, hogy megölel, és az is, hogy azt mondja, aggódott. Valamiért... nem is tudom... furcsa érzés önt el tőle. Olyan, amire most nem találom a megfelelő szót. Hogy miért nem? Mert sosem éreztem. nem aggódott értem senki, így ezzel az érzéssel sem kellett szembesülnöm. Így aztán, jóllehet, ha nem is azonnal, lassan megmozdítom karomat, és szintén megölelem, majd ahogy eltávolodik, ujjaimat derekára vezetem, és magamhoz húzom, hogy teste az enyémhez simuljon.
- Nem kéne fennmaradnod, pihenned kell. ha nem jönnék haza, legalább nyugtod lenne, nemhogy pihenésre használnád ezt az időt.
Nézek rá tettetett szigorral, de ahogy hosszan fürkészem arcát, meg is jelenik arcomon a félmosoly, jelezvén, nem gondoltam komolyan ezt a kis "leszúrást". Kérdésére pedig megint csak elmosolyodom.
- Mint mondtam, pihenned kéne. Bár... volna itt valami... - kezdek bele, hangom egyre halkabbá válik, és minden egyes szóval egyre közelebb hajolok arcához, ahogy pedig az utolsó szót szinte ajkaira suttogom, lágyan megízlelem őket újra. Fogalmam sincs, mi a fenét művelt velem ez a nő, de már nem vagyok önmagam. Áttkarolom derekát, és egyre szenvedélyesebben kezdem csókolni, ahogy a bennem fortyogó tűz is jobban éledezik. A fáradtságom elég hamar tovaszállt...To: Sammy :3 ll Note: <333

Back to top Go down
Samantha Dorne
Samantha Dorne
I'm a hunter, I'll hunt you down.
✤ Posztok száma : 45
✤ Születésnap : 1993-04-14
✤ Regisztráció : 2014-03-15
: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Tumblr_n1s6a4VCaa1s8ccbto8_250
✤ Foglalkozás & hobbi : ↯ cukrász || művész lélek

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny EmptyTue Dec 30, 2014 12:58 am

sammy & danny

Már megint nagyon későre jár. A tévét nyomogatom, de semmi olyat nem találok, ami különösebben ébren tartana. Vagy ismétlés, vagy unalmas szappanopera vagy éppenséggel meg akarnak gyógyítani a képernyőn keresztül pedig semmi bajom nincs az ég világon. A jövőmet sem kell megjósolni teljesen meg vagyok elégedve az édes tudatlansággal. Persze arra kíváncsi lennék, hogy elérem-e vajon az álmaimat, de kétlem, hogy valaki pont egy üveggömbből fogja nekem ezt megmondani a nevem és a születési dátumot alapján. Ez alapján csak leégetem magam mert, ha unalomból is, de vannak olyan emberek, akik ismernek engem és nézik ezt az agysejt pusztító műsort.
Összevackolom magam a kanapén és beállítom a tévét még egy órára. A szemhéjam egyre nehezebb lesz. Úgy érzem, hogy ólomsúlyok nehezednek rá és a tévé hangjai már csak nagyon távolról érnek el az elmémhez végül pedig teljesen megszűnnek létezni. Azért kuporodtam a kanapéra, mert nem a kényelemről híres és reméltem, hogy ébren tart. De a tévé unalmas műsora győzedelmeskedett és az álmok szigetére küldött engem nyaralni, ahol sajnálatos módon nagy valószínűséggel reggelig fogok tartózkodni és lemaradok arról, hogy hazajön. Pedig őszintén aggódom egy kicsit, hogy baj lehet, mert még mindig nem ért haza, de nem akadhatok ki teljesen, mert az valahogy nem lenne helyes. Plusz jelenleg energiám sincs rá.
Az álmomban ugyanúgy rettegek. Fel s alá járkálok. A gondolataim össze-vissza cikáznak, hogy vajon merre lehet és miért nem jött még meg. Aztán végül beállít az ajtón én pedig a karjaiba vetem magam. A következő pillanatban pedig ajkai az enyémre tapadnak. Kezei a testemet cirógatják és ez a pillanat vagy ezerszer elismétlődik a fejemben. Nem tudom, hogy miért pont ez az egész. Talán, mert ismételten olyan aggodalommal hajtottam álomra a fejemet, mint azon az éjszakán és ezért idézi fel ezt az emléket. Valami megváltozott kettőnk között azóta pedig mind a ketten próbálunk úgy tenni, mintha az soha nem történt volna meg. De megtörtént. Ha pedig őszinte akarok lenni egyáltalán nem bánom.
Kiszakadok az álmaim közül és óvatosan nyitogatni kezdem a szememet halk léptekre kapom fel a fejemet és meglátom őt. – Danny. – Felállok a kanapéról és már ott vagyok, hogy átölelem aztán meggondolom magam. Azóta nem közeledett felém. Valószínűleg nem kellene nekem sem felé közelednem. Amikor megcsókolt nem így éreztem, de lehet, hogy egyszerűen csak túl sokat képzeltem be valamibe, ami nem is volt valós. – Megint későn jöttél.. Aggódtam. Csak elaludtam. – Beletúrok a hajamba és egy pillanatra a tekintetem megakad az ajkain, majd lesütöm a szememet. – Kérsz esetleg valamit mielőtt lefekszel? – Nem akarom feleslegesen ébren tartani, csak.. Magam sem tudom, hogy igazából mit is akarok.

zeneszám • <3  • ©
Back to top Go down
Sponsored content

Honey, keep my secrets well
PostSubject: Re: Angel & Demon ~ Sammy, Danny Angel & Demon ~ Sammy, Danny Empty

Back to top Go down

Angel & Demon ~ Sammy, Danny

View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Whispers of the Night :: Napjaink :: London :: Lakónegyed :: Kertváros-